Gott nytt år^^


Tja!!
Jag ville bara säga Gott Nytt År till er. Nu om 6 timmer så är det 2011. Det tycker jag ska bli kul. Som ni vet ät detta tidsinställt. Men jag hoppas att det går bra för er. Jag hoppas att ni kommer att ha en bra nyår. Jag kommer nog det. Vi ska bo i en stuga i två dagar tror jag. Så jag kommer att komma hem på Söndag tror jag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Åker imorgon^^


Tja!!
Igår så gjorde jag inte så mycket. Jag var med några kompisar och vi hade kul. Sen idag så kom en kompis till mig. Eller hon smsade till mig när klockan var 11:00 och då lå jag fortfarnade och sov. Så hon väkte mig. Som ni nog vet så åker jag till Bleninge imorogn. Så jag kanske inte kommer att kunna blogga är uppe. Men jag kommer att göra lite tidsinställda inlägg. Så ni kan fortfarande kolla bloggen. Även och jag inte är hemma.

Ikväll så ska jag inte göra så mycket. Jag ska kanske vara med en kompis eller så kanske jag gör inlägg till er. Jag får se vad jag gör. Jag kommer nog inte att hinna blogga imorogn innan jag åker, för att vi ska åka tidigt. Men ni kommer att få bilder där ifårn. Idag så är det M.I. High och sen är det Kompisar på nätet. Jag kommer att kolla på det, för att jag tycker att det är jätte bra. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

H43 Lund förlorade^^


Tja!!
Som ni kan se på rubriken så förlorade H43 igår. Matchen slutade 27 - 29. Jag tycket att det var dåligt att det blev så. Men jag hoppas att dem kommer att vinna över Malmö den 2/2-11. Då ska dem spela sin nästa hemma match. Jag och pappa kanske ska kolla. På Fredag så ska vi åka till blekinge och vi kommer att åka tidigt. Men sluta inte att kolla bloggen. För att jag kommer att göra lite tisdinstälda inlägg. Men jag kanske ändå kan bogga där ifrån. Men jag får se.

Idag så ska jag och mamma åka till malmö och se om vi hittar en kläning tll mig på nyår. Vi hittade ingen igår. Idag så kanske jag kommer att göra en videoblogg till er. För att det var ganska längesedan jag gjorde det. Idag så är dert fortfarande snö ute. Jag vill bara säga att frågestunden är av slutad nu. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

H43 Lund - Ystads IF^^


Tja!!
Igår så gjorde jag inte så mycket. På kvällen så var jag med en kompis och vi hade kul. Vi spelade ett spel på datorn och min kompis klarade ända till uppdrag 6. Hon var jätte duktig!! Sen efter det gick hon hem. Så jag satte mig och kollade lite på datorn på olika tv program. Jag hittade ett som gick för ganska så längesedan. Det var kul att kolla på det igen.

Idag så var jag och mamma i Lund och kollade på kläder till mig. Men vi hittade bara en tröja till mig. Så imorogn ska vi åka till Malmö och kolla där. Idag såg jag också på M.I. High och efter det så kommer det ett bra program som heter Kompisar på nätet. Jag tycker att ni ska kolla på det imorgon. Jag kollar på det nästan varje dag. Ikväll klockan 20:30 så ska H43 Lund - Ystads IF spela. Jag,pappa och mamma ska åka in och kolla. Jag hoppas att H43 Lund kommer att vinna. Idag så är det fortfarande snö ute. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Måns Zelmerlöw^^


Skulle till kyrkan igår^^


Tja!!
Förlåt för att jag inte kunde blogga igår. Men först så var jag med två kompisar och vi spelade spel. Det var jätte kul. Sen så skulle jag och mamma köra till kyrkan. För att jag ska gå i kyrkan 14 gånger tror jag att det är. Men det slutade med att pappa fick komma och hämta oss, innan vi hade kommigt till kyrkan. För att mamma och jag krockade (stavas?) med en annan bild. Det var inte alls kul. Polisen kom ganska så snabbt. Men ingen blev skadad så alvarligt. Jag har bara ont i mina lår och är röd. Sen så ringde mamma till pappa så fick han komma och hämta oss. För att vi kund inte köra med bilen hem. Det var den korta historian. Jag orkar inte att brätta mer om det. För att jag tyckte att det var hemskt.

Idag så gjorde jag en ny video med Måns Zelmerlöw. Så jag har laddat upp på youtube. Jag kommer att ladda upp den på bloggen lite senare idag. Idag får ni en bild ifårn när jag,pappa och farfar var i vår sommarstuga. Idag så är det M.I. High på tv och jag kommer att kolla. Det börjar klockan 16:05 på barnkanalen. Glöm inte frågestunden på bloggen. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Julklappar^^


Tja!!
Idag så är det juldagen och vi kommer att få gäster. Det är mormor, min kusin och hennes mamma och pappa, farmor och farfar. Det kommer att bli kul. Vi ska ha en till julafton. Vi brukar fira jul två gånger varje år. Alltid med mammas släkt och med pappas släkt. Igår så var vi med pappas släkt och idag ska vi vara med mammas släkt. Igår så var det jätte kul. I julklapp fick jag: Pengar, Godis, en väska, Pennor, en plånbok, Presentkort och en resa till Stockholm och se Romio och Julia med Måns Zelmerlöw. Sen fick jag en till present. Men jag tycker att den kan vara lite hemlig tills jag vet datumen. Idag får in en bild på vad det var som jag fick.

Imorrse så åkte jag,pappa och farfar ut till vår sommarstuga för att pappa skulle fixa något. Jag tog med pappas kamera och tog jätte bra bilder. Som jag tängte att jag skulle visa för våra gäster idag. Så efter att jag har bloggat så för jag försöka att fixa det lite snabbt. Jag tog runt 100 bilder tror jag att det var. Glöm inte frågestunden. Idag så är det fortfarande massor av snö ute. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

God jul^^


Tja!!
Idag så är det julafton och det kommer att bli såå himla kul. Vi ska vara hos mina småkusiner. Igår så blev jag klar med den sista julklappen. Jag har lite att göra imorgon på morgonen med det är bara till mamma,pappa,mormor, farmor och farfar. Så ni som ska få det för vänta tills imorgon. Idag så är det kalle Anka på tv klockan 15:00. Men jag tror inte att det är någon som kommer att missa det. Jag kommer inte det. Glöm inte att jag har en frågestund på bloggen. Så ni kan börja att kommentera tycker jag.

Imorogn så ska mormor,farmor,farfar,min ena kusin och hennes mamma och pappa komma hem till oss och fira jul. Det kommer också att bli kul. Vajre år så firar vi jul två gången. Nästa år så ska vi till Norge på julafton. Men innan eller efter så firar vi med pappas släkr. För att mormor kommer från Norge. Jag hoppas att ni fattar vad det är som jag menar. Idag så är det fortfarande massor av snö ute. Det blev en vit jul ändå. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Massor av snö ute^^


Tja!!
Nu är jag färdig med alla mina presenter för detta året. Det känns jätte skönt. Igår satt jag och gjorde klart den sista presenten. Det kommer inte att bli så bra och inte häller så lång. För att jag hade bara två dagar på mig. Men mamma tror att dem som kommer att få den kommer uppskata det. Och det tycker jag är jätte bra och roligt. Nu ska jag ha en frågestund här på bloggen. Så bara kommentera i detta inlägget.

Idag så ska vi julpynta vårt hus. Det kommer att bli kul. Imorgon så är det julafton och det kommer att bli såå himla kul. Jag längtar jätte mycket. På juldagen så ska jag fira jul med mammas släkt, det kommer också att bli kul. Då ska vi äta kalkon jag bästämde det. Nu så snöar det ute och det är massor av snö ute.Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Första dagen på jullovet^^


Tja!!
Idag så var jag med två kompisa och det var kul. Vi satt och pysslade lite sen så gjorde jag också två rim ett till pappa och ett till mamma. Så på kulafton så får dem se hur bra dem är. Men det var mina kompisar så kom på dem. Jag är nöjd med dem. Idag så är det fortfarande snö ute. En bild på mig, men inte så bra. 

Idag så kollade jag på M.I. High. Jag tyckte inte att det avsnittet var så bra. Men jag kollade ändå för att M.I. High är såå himla bra. Imorgon så är det lille julafton och då ska vi till mina kusiner på kvällen. Men jag kommer inte att få några paketer eller inte vad jag vet. För att vi ska också fira med dem dagen efter julafton. Idag så orkar jag inte blogga så mycket. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Jullov^^


Tja!!
Nu så har jag jullov. Och det är jätte kul och skönt att slippa tängka så mycket på skolan. På Fredag så är det julafton och jag längtar så himla mycket till det. Jag har skrivigt klart min önskelista. Så jag hoppas att jag kommer att får något där ifrån men det tror jag. Det finns en sak som jag önskar mig. Men man kan inte hitta det och där är en jätte bra film. Igår så försköte pappa att hitta den på internät och den finns inte där:( Eller så finns den där bara att jag inte har hittade den än. Idag får ni en bild på mig som är från isommras.

Idag klockan 16:05 så ska jag kolla på M.I. High. Så jag tycker att ingen ska ringa mig då. För att jag älskar det programet. Jag har blivit helt besat av det. Jag älskar det!! Ni kan kolla på det på svt.se det brukar jag göra om jag råkar missa ett avsnitt. Som jag gjorde igår. Men sen när jag såg på det så hade jag redan sett det. För att M.I. High gick på tv i sommras och då såg jag det. Och nu kan an se set igen!! Idag såå är det jätte mycket snö ute. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Fyra dagar kvar^^


Tja!!
Förlåt för att jag inte bloggade igår. Men jag hade inget internet. Så jag kunde inte blogga:( men nu så fungkar det igen. Idag så kollade jag på M.I. High och det var jätte bra. Jag tycker att ni ska kolla på det, för att det är bara så bäst!! Kolla på det imorgon på barnkanalen klockan 16:05. Jag kommer att kolla. Imorgon så slutar vi skolan och kommer att få jullov. Det kommer att bli så himla skönt. Att lite behöva tängka på läxor och massa sånt med skolan. Nu så är det bara fyra dagar kvat tills det är julafton!! Jag längtar jätte mycket. Idag får ni en bild på en av våra julstjäronr.

Idag så är det fortfarande snö ute. Pappa sa att det var -8 grader ute. Och jag har ingen mössa eller vantar på mig, hoppsan! Men jag måste ha på mig de imorgon när jag ska till skolan. Idag så hade jag jätte ont i halsen och är förkyld. Men det gick över. Jag vill värkligen inte vara sjuk på julafton. Jag har varigt det en gång innan och det var inte kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

H43 Lund intro^^


M.I. High^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat sedan i Torsdas. Men jag har tränat inför mitt No prov. Och det gick faktiskt jätte bra. Jag hoppas att jag kommer att få alla rätt! På Fredag kvällen så gjorde jag inte så mycket. Jag håller typ på att bli sjuk. Jag är förkyld och hostar. Det är inte alls kul. Imorrse så åket mamma till Danmark, jag ville följa med men det fick jag inte:( Jag och pappa gjorde julgodis istället. Det blev jätte gott. Vi blev klara med det vid 18:30. Sen så gjorde vi hemma lagad Pizza. Och det var jätte gott.

Just nu så har jag fanskat för ett program som heter M.I. High. Och det är jätte bra. Det går på vardagar i barnkanalen klockan 16:05 tror jag att det är. Eller så kan man kolla på svt.se. Det brukar jag göra. Jag kollade på det i sommras. Sen igår så hittade jag det. Och nu har jag typ kollat på alla avsnitten redan. Så jag älskar M.I. High. I morgon så ska vi ut och hugga (stvas?) gran. Det kommer nog att bli kul. Idag får ni en bild på M.I. High. Hoppas att ni får en bra Lördag.

Kram Rebecca

Snö^^


Tja!!
För ett år sedan så träffade jag Måns Zelmerlöw idag. Idag i skolan så var det jätte kul. Först så speldade jag kort med tre kompis. Och det var jätte kul. Sen lite senare på dagen så skulle vi gå till den gamla skolan. När vi skulle börja gå så snöade jätte mycket. Så jag blev nästa helt vit på mina bykor. Vi gick ner dig för att kolla när lärana skulle spela mot 9:orna i Innebannyd. Jag tycket att det var lite tråkigt. Men det var ändå kul. Sen gick jag hem och då gjorde jag tost. Ikväll så ska jag in till Lund och det kommer att bli kul. Idag så är det bara 7 dagar till det är julafton. Det tycker jag är jätte kul. Också ska vi köpa gran i helgen. Idag så är det fortfarande snö ute. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

H43 Lund vann^^


Tja!!
Igår när vi var och kollade på H43 Lund - HK Aranäs så vann H43. Jag tyckte att det var en bra och spännade match. Och Espen Christensen kommer att spela med H43 Lund i två sesonger (Stavas?) till. Det tycker jag är bra, för att Espen är en bra målvakt. Men Philip är också en bra målvakt. Båda dem är faktiskt bra i målet. Matchen slutade 31 - 21. Så H43 Lund vann med 10 poäng och det var bra. När vi skulle åka och kolla på handbollen så hade jag glömt den ena kamerar eller jag glömde mineskortet i pappas datorn, hoppsan!! Så jag fick fotta med min egen kamera. Så när jag skulle ta första bilder så gick det bra. Men efter att jag hade tagit den bilden så hade jag inte mer plats på kameran, så jag fick sitta och tabort några bilder. Jag tog inte så många denna gången. Men jag ska inte glömma pappa's kamera nästa gång H43 Lund ska spela. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca


H43 Lund - HK Aranäs^^


Tja!!
I Lördes så träffade jag Måns Zelmerlöw. Och det var jätte kul. Men vi hade inte lika bra platser som vi hade förra året. Men det var hlet okej ändå. Det var bara kul att vara där och att träffa han. Ni kan läsa mer om det i förra inlägget. Nu i skolan så har vi ett jätte jobbigt ao (arbetsområde) och det handlar om Näringslära. Vi har haft det i Hemkunskap och Idrott och nu ska vi ha det i kemi. Så det är jobbigt. På Fredag så har vi prov på det. Men ska ha gjort klart frågor då. Så jag har lite kvar att göra. Idag får ni en bild som jag har gjort i photoshop. Den kanske inte är så bra. Men det är min första bild.

Idag så är det Lucia och vi hade luciatåg iskolan. Och det var jätte fint. Ikväll så ska jag, två kompisar och pappa åka in till Lund och kolla på H43 Lund - HK Aranäs. Jag hoppas på att H43 Lund vinner idag. och det kommer att bli jätte kul. Jag ska ta med pappa's lumex kamera. Så jag kan fotta mycket. Jag tycker att det är kul att fotta när jag kollar på handboll. och min kamera fungkar inte så bra när man springer snabbt. Men pappa's tar bra bilder. Idag så håller snön på att tina bort. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Träffade Måns Zelmerlöw igår^^


Tja!!
Träffade Måns Zelmerlöw igår. Och det var jätte kul. Bilder är på mig och Måns, så här har ni beviset. Jag ser ganska så ful ut. Men jag gillar bilden ändå. Vi satt på rad 12 ganska så högt upp. Så vi såg inte lika bra som förra året. Ljudet var också bätter än vad det var förra året. Men nu ska jag inte klaga så mycket. Jag tycket att det bara var kul att vara där. Och att träffa en av mina idoler är jätte stort tycker jag. Det var också bra musik. Fast Måns sjöng bara några låtar. För att han var gäst nu här i Malmö. Idag så bilr det ett kort inlägg. Jag älskar Måns Zelmerlöw. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

No prov nästa fredag^^


Tja!!
Förlåt för att jag inte har bloggat sedan i Tisdags. Men jag har gjort lite annat än att blogga. Jag har gjort massor av läxor. Så nu är jag klar med dem. Men nu så väntar bara ett No prov nästa Fredag. Och det kommer inte att bli så jätte kul, men jag måste göra det. Sen så har jag också varit med några kompisar. Som vi vet så ska jag imorgon gå och se Måns Zelmerlöw igen!! Jag tycker att det kommer att bli såå himla kul. Jag längtar Super, super mycket!

Ikväll så ska vi får gäster och det kommer att bli kul. Vi ska prata om vad vi ska göra på nyår. Eller vi barn kommer nog inte att prata så mycket. Eller vad vet jag?? Idag så är det snö ute. Och det är jätte kul!! På Måndag så ska H43 Lund spela hemma match. Idag får ni en bild på mig. Den är tagen för typ två månadersen. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Värdens bästa paket^^


Tja!!
Det var en dagar sedan jag bloggade. Men jag har haft lite annat att göra. I måndags som var igår så kunde jag inte blogga. För att jag och Madde var och gymade. Det var super kul!! När jag kom hem så skulle jag göra min läxa en så var det kvar att typ sova. Så det fanns inte tid over. Men det kan vara såhär nu att jag inte kommer att upptatera lika ofta. För att jag har ganska så många läxor nu förtiden i skolan.

Igår så fick jag också en jätte bra paket. Det var att jag ska gå och se en julkonser med Måns Zelmerlöw. Och det är nu på Lördag!!! Jag längtar jätte mycket tills dess. Jag är jätte glad för det. Så tack, tack mamma och pappa!!! Det kommer då att bli andra gången som jag träffar Måns. Förra gången så var det den 16/12-09. Jag kommer aldrig att glömma det, nu så är det också på han julkonser. Om ni vill veta mer så kan ni gå in på Måns's hemsida. Idag så är det fortfarnade snö ute. Men den håller på att tina bort. Idag får ni en bild på mig och Måns. Som pappa tog på oss, första gången som jag träffade han. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Disco^^


Tja!!
Förlåt för att jag inte bloggde igår. Men jag var på disco på kvällen och innan det så var jag,mamma och pappa och handlade. Så jag kunde inte blogga. Men det kommer nog att bli lite mer uppdatering. Men jag kommer inte att skriva så långa inlägg. För att jag tycker att det är jobbigt.

I Torsdags så var Amy Diamond med i Nyhetsmorgon. Jag kollade inte på det för att jag var i skolan. Men när jag komhem så kollade jag på den på internät. Amy sjöng två låter "Prefect och welcome to the city" jag tycker att ni ska kolla på det. Ni kan hitta det på facebook eller på tv4.se. Idag får ni en bild på mig. Men det är inte alls bra. Jag hoppas att den går bra.

Nästa måndag så ska H43 Lund spela hemma match. Och idag så speler dem borta mot HK Drott tror jag att det är. Hoppas att dem vinner. Idag så var jag och mamma och kolla på dett hus. Men det var inte så bra. Sen så körde vi och handlade mat tills nästa vecka. och idag så åt vi en jätte god gryta. Sen när vi komhem så började mamma med maten och jag kollade lite på tv. Det är fortfarande snö ute på gatorna. Idag så är det andra advent. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Nu snöar det ute^^


Tja!!
Förlåt för att jag inte kunnde blogga igår. För att jag skulle till Lund nästen direkt efter skolan. Och jag slutede lite senare än vad jag brukade göra. Jag slutade 15:50 men jag brukar sluta 15:30. Så det var bara 20 min, så det gick bra. Jag hoppas att ni gillar min nya design och min nya video som jag la ut till er i Onsdags. Jag är nöjd med den. Om ni vill så kan ni kolla min youtube kanal, det är bara att kicka på kippet på video i förra inlägget.

Jag har bästemt mig för en sak som jag ska göra med bloggen. Det är att jag inte ska skriva så jätte långa inlägg. För att det är lite jobbit för mig att bara sitta och skriva massa. Om ni tycker att det är kul att jag gör det. Så ni kan kommentera vad ni tycker om den idén. Idag så är det snö ute, och det är så himla mysigt. Just nu så snöer det också. Sen ikväll så ska vi till mormor och träffa någon. Jag tycker att det ska bli kul! Idag så får ni en bild från när jag var och kollade på Handboll.

Idag så fick jag lite choklad i min paketkalender. Och nu så är den slut, hopsan jag råkat äta upp hela själv. Men det är ju också Fredag idag somtur! Den 13/12 -10 så ska H43 Lund spela nästa hemma match. Jag och pappa ska åka in och kolla. Nu så har jag också skrivit klart min önskelista för detta året. Jag tycker att det året 2010 har gått så himla fort tycker ni inte det? Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

En Helt Ny Jul^^


RSS 2.0