Ledig nu^^


Tja!!
Idag var det en ganska så kort dag. Började 08:30 men natur och sedan idrott. När vi kom till idrotten så visade de sig att vi bara skulle ha betygsamtal, ville man inte ha det eller känner att man inte behövde det så fick gå. På historian hade vi seminarium på folkhemmet och det gick bra, eller de kändes så. Vid 14 slutade vi. Idag får ni en bild som jag tog för någon vecka sedan. 

Nu är jag ledig i nästan fyra dagar! Det gillar jag. På Lördag ska jag, Malin och våra mammor åka till Ullared. Det kommer bli riktigt kul, var längesedan vi gjorde det. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag. 

Kram Rebecca 

Nationella Prov^^

Tja!!
Tänkte att jag skulle skriva ett snabbt inlägg här på bloggen till er. Idag hade jag Nationella Prov i Engelska och det var både läsning och lyssning. Tyckte att det gick lite väll snabbt på lyssninigs delen, men tror att det gick bra ändå. Imorgon har vi inställd Engelska lektion, så har bara natur och de är skönt. Idag får ni en bild jag tog för några veckorsedan.
 
På eftermiddagen har jag också de sista nationella provet i Engelska, muntligt. Det är jag inte så orolig öve, det är bara att snacka på, haha. Till helgen är det karneval här i Lund och det kommer att bli superkul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag. 
 
Kram Rebecca

Look Up^^


RSS 2.0