The sims 2^^


Tja!!
Igår så fixade jag med båten och den blev jätte bra. Idag så har jag också fixat med båten. Och jag blev nyss klar med målandet. Jag skulle måla under sidan av båten. Och nu har jag ganska så ont i ryggen. Det är för att jag har fått böja mig ner som mycket och länge. Visa har undrat var det ät för båt. jo, det är en båt som jag och min famlij och mina kusiner har fått låna den. Mina kusiner fick låna den först och så använde dom den typ en gång. Så efter att jag hade sett en film så ville jag också ut och köra med den sån båt. Jag viste att vi hade en båt och att den låg nere i marken. Ja så det är där ifrån som jag nu har fått låna båten. Idag så har jag också spelat the sims 2. Och det var så längesendan som jag spelade. Men det var lika kul. På Fredag så ska pappa har några jobbar kompisar här ute. Och på Lördag så ska mamma har några kompisar här ute. Så jag vet inte om jag hinner att blogga. Men jag får se, kanske så hinner jag.

Imorgon så ska Erik Grönwall vara med på sommarlovsmorgon i malmö. Och jag ska så klart kolla. Om ni vill veta mer om Erik Görnwall eller kolla hans blogg så kan ni gå in på: www.erikgronwall.se, jag kollar hans blogg typ dagligen. Och jag blir alltid lika glad när han skriver något nytt. Hoppas att ni kommer att kolla. Om ni inte kan så kan man nog kolla den på weben.För några veckar sedan så var Eric Saade med i sommarlovsmorgon. Och jag tittade då också. Ocj jag tycket att han också var bra. Men Erik Grönwall än mycket, mycket bättre tycker jag iallafall. Vidion som jag visade igår här på bloggen. Tycker jag är jätte bra. Jag som har Måns Zelmerlöw som idol viste faktiskt inte att han hade sålt resor. Men det var kul att jag fick reda på lite som jag inte visste.

Nu så lyssnar jag på Erik Grönwall - Crash and burn. Och den är bra såklart. För att Erik bara är så himla bra. Gud vilken tur tycker jag att han sökte till idol. Och att han vann. Jag ville att han skulle vinna. Och när jag fick höra att det var Erik som hade vunnigt (stavas?) så blev jag jätte glad. Så jag hoppade upp och ner i soffan. Gud vilken tur Erik har haft. Och att det har gått så bra för han. Jag tycker att det har gått jätte bra för han. Och att det är kul att det går så bra för han. Idag så blir det ett kort inlägg. Eller det bror på vad man tycker jag tycker att detta är inte jätte kort men heller inte jätte långt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Fint väder idag^^


Tja!!
Igår när jag var hos tandläkaren så gick det bra. Jag hade inga hål. Efter att vi hade varit där så åke jag hem. Pappa kom och hämtade mig vid 13:00. VI körde till Max. Och handlade typ milkshake (stavas?). Sen ut till vår sommarstuga. Jag hade funderat ganska så länge på en ska, och det är att gräva upp en båt som vi har. Fast den ligger nere i marken. Så om man vill få tag iden så får man gräva. Jag frågade pappa om vi kunde göra det. Och nu ligger båten uppe på land. Och igår så fick jag tvätta den inuti. Så nu är den ren. Men när pappa kommer hem idag. Så ska vi vända på hela båten. Också ska jag få tvätta hela undersinan också. Det kommer att bli jobbigt med om några dagar kanske om 4 - 5 dagar så kanske jag kan köra med den. När vi skulle vända upp båten från jorden. Så fick vi hjälp och jag vill passa på att tack alla som hjälpte till. Tack så jätte mycket.

Just nu så skiner solen och det är jätte myckigt. Och det är bilar i hamnen. Till midsommar så var det jätte jätte mycket bilar och båtar som var nere i hamnen. Midsommardag så skulle vi ut med båten. Vi kom ut och det gick bra. Men när vi kom ut på sjön så körde pappa. Och när han körde så blev vi andra blöta. Och det var int kul. Jag tycker att det är skönt att solen skiner. Så att man kan få sol på sig och bli brun. Också är det jätte skönt att bada. Jag har inte än badat i havet. Men det blir nog första gången idag. Jag blir nog svettig när jag ska hålla på med båten. Men det kommer endå att bli kul att hålla på med den. Kolla denna vidion med Måns Zelmerlöw. Jag tycker att Måns är jätte bra. Och han är min idol och kommer alltid att vara det. Jag älskar Måns Zelmerlöw.

Nu så lyssnar jag på Amy Diamond - Thank You. Och den är helt okej. Jag har lyssnat på det ett par gånger. Så man kan säga att jag kan det utantill, och det kan jag. Idag så fick jag också ett paket och i de så låg det två armband. För på midsomamr så hade vi baren en tävling och om man vann så fick man två armband. Och jag ocn en annan vann. För att jag blev av med ett och man fick två. Så nu fick jag ett nytt av den färgen som jag hade blivigt av med. Jag fick båda färgerna så nu har jag två gröna och en blå. Taack,Tack,Tack för paketet. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Ska till tandläkaren idag^^

Tja!!
Har inte skrivigt på länge här inne. Men det är för att jag har haft så mycket annan att göra. Också har vi bara internätt inne hos mormor. På midsommar så var min kusin och hennes kompisar där inne. Så då kunde jag inte blogga. Men gladmidsommar nu i efter hand. Jag hade det jätte bra på midsommar iallafall. Vi har fått sjösatt båten nu. Och i Lördags så var vi ute med den. Men det blåste lite eller ganske så mycket på havet. Så det stängte upp på oss som satt utte i båten. Men vi torkad ganske så snabbt efter det. Jag har inte kunnat använda datorn på en vecka. Så jag har ganska så mycket att ta igen nu. Just nu så är jag på mammas jobb. Och jag har inte att göra. Men jag och mamma ska snart åka. För att vi ska till tandläkaren idag. Så det var därför som jag fick följa med mamma idag på jobbet.

På Torsdag så ska Erik Grönwall gästa sommarlovsmorgon. Och jag ska ju så klart titta, för jag bara älskar Erik Grönwall. Jag lyssnar minst en gång om dagen på en av hans låter på den nya skivan. Jag brukar alltid kolla hans blogg när jag är inne på internätt. Och idag så fick jag reda på att han ska vara med i sommarlovsmorgon och jag belv jätte glad. Dom på sommarlovsmorgon har också sakt att Amy Diamond ska vara med. Och när hon är med då så ska jag titta. För mina idoler just nu är: Erik Grönwall, Amy Diamond, Måns Zelmerlöw och en handboll's spelare.

Just nu så lyssnar jag inte på någon musik för att jag vill inte störa någon när dem sitter och jobba. Ute i vår sommarstuga så har vi nu satt upp stutsemattan. Och jag kan faktiskt nästan slå en vålt. Jag behöver bara träna lite med. Jag håller också på med att skriva en historia ute i vår sommarstuga. Och den handlar om Amy Diamond. Och jag tycker faktiskt att den är ganska så bra som jag själv skriver. Men jag kan inte skriva mer. För att jag och mamma ska snart åka. När hon kommer tillbaka från sitt möte. Hopaps att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Båten är sjösätt nu^^


Tja!!
Igår så var jag med en kompis. Och vi och mamma körde och hämtade båten. Och det gick inte så bra. För vi skulle få upp motorn när vi skulle köra. Så motorn ville inte starta. Så mamma fick hämta sina startkablar i biden. Också till slut så lyckades vi. Så körde vi hem det. Jag och men kompis fixade lite med båten, vi la i flytvästar som kan vara bra att ha på sig när man är ute på sjön. Sen så la vi i kuddarna som vi har i båten. Sen på kvällen så sjösätte vi den. Och det var kul. Idag så frågade jag pappa om vi inte kunde åka ut med båten på kvällen. Och han sa att vi kanske kunde göra det. Men han och farfar är och fixar något. Och dom har inte kommigt tillbaka än. Så vi får en hur det blir med det. Vi kanske får ta det imorgon istället. Jag och mamma kom nyss hem från att vi hade varit nere i hammnen för att kolla till en sak.

Innan idag så sa farmor att det var 25 grader ute. Och det var så skönt att det var 25 grader. Det var nästa som om att jag ville gå och bada. Med det är nog ganske så kallt. Idag när jag kollade på sommarlovsmorgon så tar dom varje dag badtempraturen. Och då så var det 15 grader. Tycker ni att det är för kallt för att bada? Jag tycker att det kansek är lite kallt. Innan idag så kollade jag på en film som heter Emma och Daniel mötet. Och den är faktiskt bra. Så jag tycker att ni kan kolla på den. Jag hittade denna vidion på youtube med Måns Zelmerlöw. Jag tycker att ni ska kolla på den.

Nu så lyssnar jag på Måns Zelmerlöw - Cara Mia. Och jag har typ lyssnat på den 1000 gånger. Så jag kan den utan till. Jag kommer aldrig att glömma den 16/12-09 för det var då som jag fick träffa Måns. Den 3/7-09 så var jag på Måns konsert i folkets park i Malöm. Och han var jätte duktig där. Hela hans konsert var såå himmla bra. Så om han kommer ner hit till skåne igen i sommar så vill jag jätte gärna gå och se han.  Måns Zelmerlöw är min idol. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Kungabröllop igår^^


Tja!!
Kunde inte blogga igår. För att vi flyttade ut tilll vår sommarstuga. På kvällen så skulle vi på kalas. Så jag har inte att blogga. Så idag så blir det ett tidigt inlägg. För vi ska köra och hämta vår båt som är i Vieberöd. Sen ska vi kanske sjösätta den. När vi kommer tillbacka med båten. Imorgon så åker mormor till Norge. Och Farmor och Farfar kommer ut hit. Jag tycker att det ska bli jätte skönt att man äntligen kan få åka ut på havet och kunna bada från båten. Men det är nog lite klat i vettnet nu. Men att bara hoppa i båten är en så otrolig härlig känsla.

Igår så var det ju kungabröllop. När Daniel och Viktoria gifte sig. Och jag kollade på det. Själva bröllopet var super fint. Och Viktorias kläning var jätte fin. Hur många kollade på Bröllopet? När jag och mamma kollade på det så satt hon och grät för att det var så fint tror jag. Jag såg bara fram till när dom skulle börja äta varmrätten till middag. Sen gick jag upp och kollade på film. Och somnade typ i filmer för att jag var så tröt. Iförgår när jag kollade på pippi så såg jag bara 10 minuter för sen så trötnade jag på att se det. Det är ju för småbarn. Och man är inte småbarn när man är 14år. Eller det tycket inte jag iallafall. På denna datorn så har jag typ inga bilder. Därför så får ni en vidio från när Erik Grönwall spelade live i kungsträdgården i Måndags. Hoppas att ni gillade den. Jag värkligen älskar den.

Nu så lyssnar jag på Erik Grönwall - Timeless. Och den är jätte bra. Och det är inte så mycket ös i låten. Så man kan nog somna till den. När man är tröt. Jag har inte testat det, men jag kanske gör det nu i sommer. På fredag så är det midsommar. Och då ska vi typ vara 20 - 25 personer här ute. I vår sommarstuga. Och det kommer att bi kul. Man kanske då kan fråga pappa och han kanske kan köra en runda med båten. Om vi nu har sjösatt den. Man kan ju alltid hoppas. Men nu måste jag gå in och äta frukost, för jag har inte gjort det än. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Sommarlov i en vecka nu^^


Tja!!
Idag så har jag faktiskt inte gjort något. Jag har bara kollat på tv. Det är typ allt. Så jag tängte att jag skulle blogga lite nu. För jag har inte att göra. Ikväll så ska jag ner till Farmor och Farfar. det ska väl bli kul. Jag kanske ska sova över där. Men jag vet inte rikigt om jag ska göra det. Så jag får se. Nu så har jag haft sommarlov i en vecka. Det känns sönt. Igår så var det ju värkligen en sommar dag. Eller var säger ni? Jag tyckte att det var en rikig sommar dag igår. Jag fick typ nyss reda på att båten är klar. Det är ju jätte kul tycker jag.

Just nu så är det soligt men lite blåsigt ute. Men det känns ändå lite som sommar. Jag fick bara sån lust att kolla på pippi nu. Jag vet inte varför. Men det var jätte längesenda. Mobba mig inte nu för att jag kommer att kolla på en pippi film. Jag har så himmla tråkigt nu. Jag trot att det är därför som jag sätter mig och kollar på en film. Men efter att den är klar så ska jag nog gå ner till farmor och farfar för att få lite lunch om dom kan bjuda på det. Jag hoppas det. En bild på Erik Grönwall.

Nu så lyssnar jag på Erik Grönwall - Somewhere between a rock and a hard place. Och jag tycker att ni kan lyssna på den. Movie makern som jag började på igår när nästan klar. Ska bara lägga in lite fler bilder. Och det är med en låt i movie makern och det är just den låten som jag lyssnar på nu. och den är jätte bra. Som ni kanske ha märkt så gillar jag Erik Grönwall jätte mycket. Ni kan ju kolla in hanns blogg: www.erikgronwall.se, den bloggern är väldigt bra tycker jag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

En riktig sommar dag^^


Tja!!
Det kommer att bli ett kort inlägg idag. För att om typ 10 minuter så ska jag gå till en kompis. Så ska vi typ vara tills 21:30 tror jag. Och vi ska hoppas på hennes stutdematta. Och det kommer att bli kul. Idag så efter typ 12. Så kom en kompis till mig. Också var vi till 16:30. Sen åkte hon hem. Sendes så har jag kolla runt på internätt. Också har jag ätigt middag. och det blev grillat idag. För att det är riktigt sommar väder ute idag. Så grllade pappa gott kött. Så det var väl en bra middag. Så för mig så har det varit en bra dag. Och den kommer att bli bätter för att jag ska ju vara med en jätte snäll kompis.

Isommar så ska jag ha en sommar fest ute där vi var vår sommar stuga. Och jag har nästan fått svar fårn alla. Att dom kan komma, och att dom vill. Och det kommer att komma ut inbjudningar till er som är bjudna. Bara så att ni vet. Och vi ska också åka utt och bada med båten. Om ni vi ha sjösatt båten. Men dat tror jag, och hopps på. Så jag får väl ta och ringa han som har typ ansvar för båten eller nu vad man ska säga. Det är mina kusiners pappa. Så jag får ringa han. Och fråga när vi ska sjösatta den. Bilden gjorde jag igår i picnik. Och det är på Amy Diamond, jag och Erik Grönwall. Hoppas att ni gillar det. Det gör jag iallafall.

Nu så lyssnar jag på Erik Grönwall - Over You. och den är bra. Och den finns ute på youtube, så det är bara att lyssna om ni vill. Imorgon så ska mamma och pappa upp till åhus. Så att jag ska vara hos Farmor och Farfar. Är det någon som vill hitta på något? Så är det bara att sms:a. För att jag kommer att vara hemma på dan. Med sen på kvällen så ska jag ner till dom. Efter att jag har ätigt så vill jag jätte gärna hitta på något. Och inte bara sitta och kolla på något tråkigt tvprogram. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag. 

Kram Rebecca 

Eric Saade var på tv^^


Tja!!
Idag så kollade jag på sommarlov. Klockan 09:00 på barnkanalen. Och det var bra. För att Eric Sadde var med i programet. Och jag gillar lite lite Eric Saade. Men jag gillar mycket mer Erik Grönwall. Så jag hoppas att Erik Grönwall kommer till programrt. Men programet var ändå bra. Och Eric sjöng sin nya singen som heter  Break of dawn. Och den är bra, med Erik Grönwall är mycket bätter tycker jag. Hur många har kollat på Erik Grönwall's nya musikvidio än?. Ni får gärna kommentera om ni har sätt den. Till middag idag så ska vi ha kyckling wook. (stavas?) Och det kommer att bli gott. Maten som vi åt igår var också jätte god. Pappa har sakt att vi kanske ska åka och köpa glass idag. För det är typ 20 grader ute. Och massor av sol.

Igår när vi var och handlade så handlade jag en snygg bikini. Som jag ska ha i sommar. Och jag är jätte glad för den. På Måndag till Onsdag så ska Farmor och Farfar komma utt till vårt sommarställe. Och det ska väl bli kul. Jag hoppas att vi snart ska sjösätta vår båt. För jag bara längtar till att bada från den. Och det kommer att bli så kul. För mig så är sommar att man är ute med båten. Och man kan ju inte vara ute med den om det inte ligger i vattnet eller? Jag tror iallafall inte på det. Någon som vet någon bra musik på Spotify. Jag vill ha lite ny musik på den. En bild på några stenar som jag fotade i Kattvik. Jag har denna bilden så backrundsbild på min dator.

Nu så lyssnar jag på Erik Grönwall - Timeless. Och jag tycker att den är bra. Så jag tycker att ni ska lyssna på den. Ni behöver inte om ni inte vill. Om ni vill så kan ni lyssna på den här: http://www.youtube.com/watch?v=V0JjVyQkgh8 ,så är det bara att klicka här. Så slipper ni att gå in på youtube. Det ät bara att klicka. Hopps att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Lyssna på Erik nu^^


Tja!!
Igår så efter att jag hade bloggart så kollade jag på Erik Grönwall. Och han var så himmla bra. Hoppas att ni såg det. Annars så finns det nog ute på youtube. Idag så har jag varit med en kompis. Och vi hade jätte kul. Till lunch så åt vi ägg och bejkon (stavas?). Och det var gott. Senare idag så ska jag och mamma åka och handla. Och jag tror att jag ska handla en film. Jag gjorde ingen movie maker igår. För att jag orkade inte sen på kvällen. Så efter att jag har bloggat så ska jag börja med att impotera Erik Grönwall's nya skiva. För att den låt där ifrån ska jag har med i min movie maker.

Till middag idag så ska vi ha korvstroganoff med ris. Och det kommer att bli gott. Och vi ska typ äta det snart. Mamma kom nyss hem. Så hon ska bara varma maten. Och sen ska vi äta den. Sen så åkter vi och handlar. Efter att vi har kommigt hem så ska jag börja med movie makern. Om jag inte hinner börja innan vi ska åka. Men det tror jag inte. Idag så blir det nog inte så långt inlägg för att vi sart ska äta som jag skrev inann. Men jag hoppas att det är okej ändå. En bild på mig i Kattvik.

Nu så lyssnar jag på Erik Grönwall - Take Me On. Och den ät jätte bra. Erik har nyss gjort en ny musikvidio. Och det är Take Me On som är låten. Jag tycker att ni ska kolla på den. Jag tycker att låten är bra. Men musikvidion är sådär. Den kan nog vara lite bätter. Men det kanske nästa bilr. Om det nu kommer en till. Men det hoppas jag att det gör. Ni kan höra den här: http://www.youtube.com/watch?v=xNW6htMlz-Y. Om ni vill, sen så kan ni ju kommentera vad ni tycker om den. Om ni vill i behöver inte. Bara så att ni ver så publiserar jag alla kommentarer som jag får. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca


Erik Grönwall live^^


Tja!!
Idag så har jag varit med två kompisar och vi hade jätte kul. Vi sog på en film som är jätte bra. Och igår så såg vi ju på Starstruck. Och den är så himmla bra. Vi har lämnat till backa filme nu. Men man kan ändå se den. För den ligge ute på youtube. Så att man kan kolla. Och jag ska kolla. Men det blir efter att jag har gjort en movie maker. För jag ska göra en movie maker om hur det var när vi var på spa. Jo nu har jag laddat in bilderna på min dator. Och vissa är uppladdeade på bilddagboken. se ,så om ni har mig som vän på bdb. Så kan ni kolla på dom.

Just nu spelar Erik Grönwall live i kungsträdgården i Stockholm. Om ni vill kolla på det live så kan ni kolla på hanns blogg. Och där är: www.erikgronwall.se, han spelar mellan 20:00 - 20:45. Så det är 45 härliga menuter som man kan sitta och kolla på. Jag ska iallfall kolla der det efter att jag har bloggat. Bara så att ni vet. Imorgon så ska jag vara med en kompis. Och det kommer att bli kul. En bild på mig när vi var i Kattvik.

Nu så lyssnar jag på Ron Pope - A drop in the ocean. och den är ganska så bra. Så jag tycker att ni kan lyssna på den på youtube. Jag kommer aldrig att glömma hur det såg ut i Kattvik. Det var så himmla fint. Så jag tycker att ni ska ta och googla det. Så ser ni hur fint det är. Men nu så ska jag inte blogga mer. För innan jag börjar se på Erik så ska jag ta och dricka lite oboy. Som både han och jag gillar. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Såg Statstruck idag^^


Tja!!
Igår när vi var ute hos mormor så var det inte så kul. För helt plötsligt så fick jag inte sitta mer vid datorn för att jag har suttigt där i typ 2 - 3 timmar. Och jag hade saknat datorn när vi var i Båstad. Och jag vet faktiskt inte varför. Men nu så kan jag ju sitta vi min egen dator här hemma. Och det är bra. Det blir ett sent inlägg idag. För att jag har gjort ganska så mycket. Först så var vi ju ute i vår sommarstuga fram tills typ 11:00. Då pappa körde hem mig. För att ni kusin skulle hemta mig. För vi skulle åka och shoppa. Jag shoppade en kaldender som jag behöver nu till sommaren. Så så när hon lämnade mig här hemma, så åkte jag till famor. Och när jag kom hem därifårn så skulle vi åka och hyra film och köpa pizza. Så kollade jag på filmen som vu hyrde med två kompisar. Och vi hyrde Starstruck.Och den är jätte bra. Och mina kompisar gick typ hem för ungenför 30 minuter sedan.

Måns Zelmerlöw fyller 24år idag. Så Grattis till han. Igår så var vi ju i Kattvik. Och där vi jätte fint. Jag skulle kunda bo där. Så himmla fint var det där. Jag tycker att ni ska söka på Kattvik på google. Och ser hur fint det är där. Men det är bara vad jag tycker. Ni behöver inte göra det om ni inte vill. Jag har tängt att har en fråga. Behöver man blogga så mycket varje dag? Ni får gärna kommentera ert svar. Så att jag kan få lite kommenterer. För det är lika kul att få kommentarer. En bild på StarStruck.

Nu så lyssnar jag på Sterling Knight (Christopher Wilde) - StarStruck. Och den är jätte bra. Filmer som också heter StarStruck är bra. Ni borde se den. För jag tycker att den är värd att se. Men det ät vad jag tycker. Imorgon så är det första dagen på mitt sommarlov. Gud så skönt. Det blir ett kanske lite kort inlägg idag. För att jag måste gå och lägga mig nu. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Var på spa igår^^

Tja!!
Igår så var vi på spa tills idag. Och det var jätte kul att vara där. och så himmla mysikt. Jag vill värkigen göra om det. fast det regnade där uppe i båstad. Men det gjorde ju inte oss något. Vi var ju endå inne. Och badade i poolen. Och åt jätte god mat. Kommer bilder sen när jag kommer hem. För nu så är jag ute hoss mormor. För att hoon fyller år idag. Så vi är här ute nu. Så jag laddar upp bilder när jag kommer hem. Och det är nog senare idag eller i morgon. I morgon så ska jag ju shoppa med min kusin och det kommer att bli jätte kul. Och hon kommer också hitt ikväll. Så vi ska prata om det då. Det är jätte skönt att har sommarlov idag.

Just nu så skiner solen. Men det har regnat i Båstad. I morse så regade det. Vid typ 13:00 så skulle vi åka och äta lunch. Och vi åkte till en liten typ sommar by som heter Kattvik. Och där åt jag en glass. och det var jätte god. Jag tycket att Kattvik var jätte mysikt fr. Skulle tängta mig att kunna da ett sommarhus där. Men vi har ju ett här i skåne. Faktiskt så bor vi grannar med mormor. Där hon har sin sommar stuga. Så man kan säga att nu så är jag typ bara 100 meter eller minder ifrån vårt sommar hus. Som vi delar med mammas storebror.  

Nu så lyssnar jag på Amy Diamond- Look The Other Way. Och den är bra. Jag kollar viss bloggar typ dagligen. Och nu tycker jag att ni ska får chansen att också kolla dom. Om ni nu vill det. Jag tycker iallafall att dom är bra. http://www.erikgronwall.se, http://mzw.se/ och http://elle.se/marieserneholt. Ni får gärna kolla in dom. Också kan ni kommentera vad ni tycker om dom. Jag tycker att dom är bra. Imorgon så fyller Måns Zelmerlöw 24år. Och Måns är ju min stora idol. Och jag har träffat han. och det var den bästa dagen i hela mitt liv. Då jag fick träffa min idol som jag har haft sendan 2007. Så det var jätte kul att träffa han. Jag kommer aldrig att glömma det. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Har sommarlov nu^^


Tja!!
Jag kunde inte blogga igår. För jag var med två konpisar och vi hade jag kul. Också skulle jag packa till idag. För vi ska på spa. Och vi åkte om typ 30 minuter. Och jag har lite kvar att packa. Men det är inte så mycket. Idag så har vi ju skolavsluting. Och det var jätte kul. För nu så är det ju sommarlov. Och det har jag sett framemot jätte länge. Fast det känns inte som att det är sommarlov. För det regnar ute. Och det är riktigt tråkigt. Men vi ska ju på spa så då kommer vi ju inte att vara ute tror jag.

I morgon så fyller mormor år. Så Grattis till henne i förstått. Kan nog inte blogga imorgon. Men vi ska ut till mormor och fira henne imorgon. På Söndag så ska jag ut och shoppa med min kusin. Och det kommer att bli kul. Igår så fyllde min kusin Jenny 16 år. Så Grattis till henne i efterskått. Studenten som vi var på den 9/6-10. Var också rolig. Det var super god mat som vi fick. Vi var där inte så länge för att det var ju skola dagen efter. men det var endå kul. Idag så ska pappa på student. Men inte jag och mamma. Vi ska ju på spa. Det kommer att bli kul. En bild på dit vi ska idag.

Nu så lyssnar jag på Molly Sandén - Mitt liv är mitt. Och det är bra. Så jag tycker att ni ska lyssna på den. Kommer nog upp blider från idag när vi ska på spa. Om jag nu får ladda upp bilder på dom här på bloggen. Men det tror jag att jag får. Men nu ska jag packa. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Student idag i Lund^^


Tja!!
Igår så var jag på student så att jag kunde inte blogga. Förlåt för det. Igår så var vi på bio. Och det var kul. Sen efter det så åkte jag till Studenten som vi skulle till. Och det var jätte trevligt där också. Vi kom hem vid 22:10. Så det blev sent om jag skulle blogga. Men nu så bloggar jag. Och just nu så är jag med Inez. Och vi har kul. Och hennes blogg är: http://inezs.blogg.se/. Och jag tycker att ni ska kolla på hennes blogg. För att den är bra. Idag så ska jag på student igen. Men det är inte till samma som vi var hos igår. Och det kommer att bli kul. En bild på mig.  

På Fredag så slutar vi skolan. och det kommer att bli kul. Så himmla skönt med sommerlov. Och på mitt sommar lov så ska jag göra mycket. Men nu måste jag sluta blogga. För vi ska snart åka. Bloggar mer imorgon om det. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca


Var jätte kul igår^^


Tja!!
Var på Bakken igår. Och det var jätte kul. Men det var inte så kul när vi fasnade i en stor karusell. Och det var jätte läskigt. Också fick vi gå ner för hela bergodalbannan. Och det var lite läskigt. Men vi är nog dom enda som har gjort det. Fast det var endå ganska så coolt. och jag åkte den karusell som jag blev jätte blöt av. Och det var inte så kul. Men det torkade fort igen. Bara så att ni vet så publicerar jag alla kommentarer som jag får. Så det betyder att man kan se dom här på bloggen. Men jag vill att ni ska fortsatta att kommentera min blogg.

Idag så skulle jag till tandläkaren. Och det är inte så kul att gå till tandläkaren. men det jag faktiskt bra där idag. och sen så kom jag tillbaka till skolan vid 12:25. Och då så hade vi en lek. Och den var jäte rolig. och sen efter så slutade vi efter matten. Och vissa fick sluta 14:00 och andra fick sluta vid 14:30. Jag fick sluta 14:10. Imorgon så ska jag på utflykt med skola. Och det kommer att bli kul. En bild från Bakken igår.

Nu så lyssnar jag på Amy Diamond - Stay My Baby. och den har jag lyssnar på ganska så många gånger. Så jag kan typ det utantill. Det kommer inte att bli så långt inlägg. För jag måste göra läxan snart. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Bakken idag^^


Tja!!
Igår när vi var på kalas så var det kul. Jag och mina kusiner åkte och hyrde film i Lund. och jag tycket att vi hyrde en linte läskig film. Men jag kommer inte ihåg vad den heter. också såg jag bara typ 20 minuter på den eller minder. och det var inte min typ av film. Men dom andra gillade nog den. Idag så sov mormor över här. och vi kom hem från våra kusiner vid 24:00 idag. Fast jag vaknade vid 08:00. Så jag hoppas att jag inte kommer att bli tröt idag. Men jag kommer nog inte att bli tröt idag.

Idag så ska vi ju till Bakken. Och jag längtar jätte mycket. och det kommer att bli så himmla kul. Jag och min bästis har nästan varje år på Sveriges nationaldag. Och det första jag och min bästis gör är att åka en karusell som heter "Nyckelpigan" och det har vi gjort typ varje år. Och den är en riktig barn karusell. Men det gör vi varje år. Och kommer nog att göra det i år igen. Kommer att bli ett kort inlägg idag. För att snart så kommer min bästis och då ska vi åka.

Nu så lyssnar jag på Erik Grönwall - Somewhere Between A Rock And A Hard Place. och den är jätte bra. Kommer nog att lyssna på den hela vägen till bakken. Bara för att den är så himmla bra. Jag bara älskar Erik's nya skiva. Och jag tycket att ni ska lyssna på Somewhere Between A Rock And A Hard Place. För den är så bra. Men nu måste jag sluta blogga. För att ni bästis kommer snart. Glöm nu inte att det är Sveriges nationaldag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Ska på kalas idag^^


Tja!!
Glömde att skriva igår att vi hade väldigt tur med vädret. Var sol nästan hela tiden. Super skönt var det. Idag så sov jag till 10:30. För jag var ganska så tröt igår. Sen så åkte jag och mamma till BC. För att handla en present till dom som vi ska brot till idag ikväll. Också ska mormor sova över här tills imorgon. Och i morgon så är det ju BAKKEN. Och jag längtar jätte mycket. Det blev ett gansla så långt inlägg igår. Hoppas att ni tycker att det ät kul att följa min bogg. Jag tycket att det är kul att så många läser min blogg, och kommenterar den. Fortsätt att göra det.  

Kläderna som jag köpte var från Only och Bikbok. Och jag är jätte glad för dom. Ska ha på mig ett linne och ett par shorts. Saker som jag köpte är: tre linnen (Vit, Röd och Blå) från Bikbok. Ett lite längre linne (Rosa) också från Bikbok. Två lite längre linne (Randit och Prikit) från Only. Och ett par jeans (Blåa) från Only. Och ett skärp (Svart) från Only. Och jag gillar alla mina kläder som jag köpte idag. På bilden så ser ni kläderna som jag köpte idag.

Nu så lyssnar jag på Erik Grönwall's nya skiva. Och den är jätte bra. Ni borde lyssna på den på Youtube. Vid typ 18:00 så ska vi till mina kusiner för att deras mamma har fyllt år. Så vi ska fira henne. Grattis till henne också. Just nu så skiner solen. och det är jätte mysigt. Och innan idag så åt jag min första jordgubbe. Och det var jätte gott. Och nu så är det värkligen sommar. Och imorgon så ska jag och min bästis till BAKKEN. Det kommer att bli så himmla kul, längtar jätte mycket. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Lägret var helt okej^^


Tja!!
I Torsdags så var jag ju på läger tills i dag. Och det var väl helt okej. Men jag sov inte över där. Och det var för att jag inte ville det. Bara så att ni vet om det. Efter att vi kom hem från lägret så har jag nästan bara varit hemma. Vid 18:00 så skulle vi till min lilla kusin som fyller 1 år idag, så grattis till henne. Det kommer nog inte att bli så långt inlägg idag. För klockan är ganska så mycket. Min tränings värk har gått över nu. Så det är bra.

På Söndag så ska jag och min bästis familj åka till Bakken. Och Bakken stavas faktiskt med två k. Bara så att ni inte tror att jag har stavat fel. Och jag ska ta med mig min kamra. Så det kommer nog upp någon bild här på bloggen. Så jag längtar jätte mycket tills des. Hoppas nu bara att der inte regnar när vi ska ditt. En bild på Erik Grönwall.

Nu så lyssnar jag inte på någon musik. För jag är lite tröt. Men jag har köpt Erik Grönwalls nya skiva. Och den är jätte bra. Ni borde höra den på Youtube eller på Spotify. Jag tycker att ni ska göra det. För Erik är jätte bra på att sjunga. Som jag skrev där uppe i inlägget så kommer det inte att bli långt idag. Föär jag är så himmla tröt. Somnade 01:00 idag och vankade 06:30. Så jag ska gå och lägga mig nu. För jag är så himmla tröt. Kommer ett längre inlägg imorgon tror jag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Har tränings värk nu^^


Tja!!
Idag så var det skola som vanligt. Gick till 14:30. Och sen hem och inte göra något. Typ kolla på tv. jag och pappa kanske ska ut och cyckla sen idag. För han har fått en ny cyckel. Men jag har tränings värk i mina ben. För igår kväll så var jag ute och sprang när det regnade ute. Och sen idag spå idrotten så hade vi triatlon. och så skulle vi cyckla 4 km. Sen simma två varv på en utsatt bana. Där man skulle ligga på rullbräder. Super jobbigt, och sen springa ett varv runt röda löparbanan. Så det var en jobbig idott idag.

Igår så var det jätte kul att vara i Lund. Kommer att minnsa det för en jätte lång tid framöver. För att det var så kul. Idag så slepper Erik Grönwall sin nya skiva. Och den heter"Somewhere Between A Rock And A Hard Place" och jag ska nog köpa den snart. För jag gillar Erik Grönwall. Han är en av mina idoler. Idag så ska jag, mamma och pappa till BC. Och handla mat till Lägret imorgon. Som jag inte ska med på. Så då blir det ingen Bakken på Söndag. Också ska vi kanske handla kläder till mig. För jag behöver nya. En bil på mig.

Nu så lyssnar jag på Erik Grönwall - Crash And Burn. Och den är jätte bra. Ska åka och äta nu på BC. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca


Var i Lund idag^^


Tja!!
Idag så var det skola som vanligt. Och det var ganska så tråkigt. Men Movie Makern som jag visade på matten. Blev jätte bra. Vi räknade faktiskt ingen matte idag. Utan vi spelade kort istället. Och det var helt okej för mig. Idag i skolan så hade vi fisk till middag iskolan. Och det var jätte gott. Men jag var lite hungrig när jag kom hem. För vi slutade 15:30. Och det är ganska så jobbigt att sluta så sent.

Det var jätte kul i Lund idag. Kan inte fatta att det var sista gången som jag träffade han på typ två år. Vi skulle till Lund för att träffa någon som vi känner där. För att han ska åka till Tyskland i sommar. Och det är till det som jag har längtat så mycket till. Och jag ville att han skulle singnera lite saker till mig. Och det gjorde han. Och jag är jätte glad över det. Men det är lite tråkigt att han ska åka. Men det är en jätte chans för han. Så jag hoppas att det går bra för han i Tyskland. Mamma och pappa har sakt att vi ska åka ner och kolla på han. När han spelar där nere. Och det kommer att bli kul. En bild på mig. Inte så fin.

Nu så lyssnar jag på Christopher Wilde - Hero. Och den är väl helt okej. jag tycker att ni kan lyssna på den. Men om ni inte vill det så behöver ni inte det. Men det hade också varigt kul om ni kunde kommentera lite oftare. För jag tycker att det är kul att svara på kommentarer som jag får av er. Imorgon så ska vi ju kolla på spex. Och det ser jag fram emot. Men jag längtar inte till idrotten för där ska vi ha triatlon. Och det kommer att bli jobbigt. Så jag ska nog gå ut och springa en runda nu. Och efter det så ska jag ta ett stort glas Oboy. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag. 

Kram Rebecca   

RSS 2.0