Windows movie maker^^


Tja!!
Igår så hade vi jätte kul. Vi var och badade och det var klat i vattnet. Jag och min kompis gick och la oss vid två tror jag att det var. Sen idag så väcket dem oss vid halv elva och det är för tidigt tycker jag. Sen så åt vi frukost sen så var den in till Lund och lämmna dem. Och det var inte kul att dem skulle åka hem:( Men vi ska träffa dem i Jul och det kommer att bli kul!! Innan idag så var jag och mamma och badade opch det var klat men jag doppade mig ändå.

Ikväll så ska min kompis komma ut hitt och ska sova över här tills i morgon. Det kommer att bli kul. Jag sa igår att jag kanske ska göra en musikvideo denna vecka och jag tror att det kommer att bli av. Men det kommer inte att bli så bra, för att jag har ju mormor's dator som jag redigerar på och hon har bara Windows movie maker och jag gillar inte det. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Kräftskiva idag^^


Tja!!
Igår så var vi ju bara här hemma och sen på kvällen så kollade vi på en film som heter RED. Jag tyckte att den var så där bra. Tilll filmen så hade vi godis och vatten:) Så vi var nyttiga då, haha nej det var vi inte. Nog om det nu. Idag får ni en gammal bild på mig. 

Idag så ska vi ha Kräftskiva och det kommer att bli kul. Barnen och ungdomarna ska få tackos om dem vill. Jag tror nog att jag kommer att välja tackos men vi får se. Tipsrundan är jag klar med och det blev hela 10 frågor. Så jag hoppas att dem kommer att klara dem. Det kommer också att bli ett pris till vinnaren. Men det får ni reda på någon annan gång vad priset var. Idag så blir det ett kort inlägg. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Fredag^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat så mycket under denna veckan. Men det är för att min kompis är här och vi sitter inte hela tiden vid datorn. Men vi har haft super kul. Vi har vaigt på Tivoli i Danmark och det var kul, vi var där i Onsdags. Igår så var vi bara hemma och tog det lugnt. Idag så ska vi göra samma och göra en tipsrunda tills imorgon. För att vi ska ha kräfskiva här då. Så vi fick updraget att göra en tipsrunda. Om ni har några tips på vad vi kan ha för frågor så får ni gärna kommentera.

Nästa vecka så ska jag nog göra en musikvideo. Jag har några bra idéer till en. Men jag vet inte vilken låt jag ska velja. Men jag kommer nog på någon. Men jag vet inte om jag gör en. det bror på vädret och sånt. Men jag hoppas att det är bra väder. Just nu så är det måligt och inte så fint väder. Men man kan ju ändå vara ute. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Bra videos av peace194^^








Kolla in alla dessa och hennes youtubekanal: http://www.youtube.com/user/peace194.


Träffade Amy Diamond idag^^






Jag kommer att ladda upp flera bilder. Jag tog runt 100 - 200 bilder.

Fiske bilder^^




Regnar här^^


Tja!!
Igår så laddae jag ju upp en videoblogg. Efter att jag hade laddat upp den så märkte jag att man inte hörde allt som jag sa. Vid ett ställe när jag sa att min kompis skulle komma idag. Och det ska han och jag tycker att det ska bli kul. Mamma sa att vi inte fick sitta vid datorn hela tiden. Så jag kommer inte att blogga. Men jag kanske laddar upp några bilder från när vi var och fiskade för två dagar sedan. Men igår så var jag, pappa och en till ute och fiskade och vi fick hem en fisk. Så det var kul att vi fick det:) Idag får ni en bild på min Iphone 4.

Idag så ska ju min kompis och hanns mamma komma ner hit från norge. Och det kommer att bli kul. Så vi ska åka och hämta dem ikväll i Lund. Sen så åker vi ute här. Idag så regnar det och det är inte kul:( Så idag så var jag och mamma i Lund och där skulle vi fixa ett bankkort till mig. Men då skulle pappa också skriva under, så vi ska fixa det någon gång. Efter det så åkte vi ut här igen. Nu så håller jag på att ladda upp en musikvideo på Youtube. Så jag lägger in den här sen. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Videoblogg#3^^


Fiskade igår^^


Tja!!
Igår så bloggade jag inte med det var för att jag gjort annat. Igårkväll så kollade jag på Allsång på skansen efter att det var slut så åkte jag och pappa ut och fiskade, men vi fick ingen fisk:( På Förmidagen så var jag ute och solade för att det var super fint väder. Sen så spelade jag The Sims 2. Sen så gjorde jag inte så mycket mer.

Idag så ska jag ladda upp en video på youtube. Så jag lägger in det här sen när den är uppe. Programet som jag avnänder här hos mormor är inte bra tycker jag. Det är Windows movie maker och jag giller inte det. Jag skulle vilja ha sony vegas för att jag har hört att det är bra. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Baristas^^


Tja!!
Idag så har jag inte inte gjort så mycket. Jag har börjat att filma till min musikvideo, sen har jag solat och så har jag ätigt. Idag så vaknade jag vid 10:00 så jag fick lite sovmorgon idag! På Torsdag så ska min kompis komma hit och det ska bli kul:) Vi har inte träffats på typ två år tror jag.

Ikväll så ska vi se Just Go With It, jag har sett den innan och jag kan rekomendera den till er som inte har setden. Det är jätte bra och rolig. Idag blir det ett kort inlägg. För att ni ska jag gå ut och sola och läsa i min bok som heter "Baristas" av Denise Rudberg. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Dagens outfit^^


Dagens outfit:
Tjöja - Lager 157
Shorts - H&M
Inte alls bra bild. Den är från mormor's webkamera. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Träffade Erik Grönwall^^


Tja!!
Träffade Erik Grönwall för ett årsedan idag på Sommar rock i Svedala. Jag tycket att det var jätte kul att träffa honom. Och jag kan gärna göra det igen.

Kram Rebecca

Kompisar på nätet^^


Tja!!
Jag ville bara säga till er att Kompisar på nätet har börjat att sendas igen på barnkanalen. Det går på Måndagar klockan 15:35. Det är samma avsnitt som innan. Men jag kommer att kolla det. Även om jag har sett varje avsnitt 100 gånger så tycker jag att der är så himla bra. Jag älskar den serigen men det tror jag att ni har fattat vi detta laget. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Höganäs outlet^^

Tja!! Är på väg hem från Höganäs outlet nu. Jag fick med mig tre tröjer som jag kan visa er sen. När jag kommer hem så ska jag och pappa kolla på M.I. High och det kommer att bli kul:)ikväll så ska vi ha tacos och det ska bli gott. Imorgon så ska jag börja på min musikvideo. Jag ska ladda upp den på youtube sen. Så ni får hålla utsigt efter den. Nej jag kommer att säga till när den är uppe. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag. Kram Rebecca

M.I. High^^


Tja!!
Jag vet att jag inte bloggade igår. Men jag hade ingen lust att blogga. Men nu så bloggar jag ju. Igår så var det sista dagen på jobbet för denna sommaren. Så jag har nu fått min lön:) Så jag är glad. Igår kväll så var jag,mamma och pappa ute i mormors sommarstuga och där träffade vi mina kusiner så då åt vi middag med dem. Sen spelade vi kort och vi ska nog fortsätta imorgon. Så just nu så ligger jag 1 med 20 poäng. Så det är bra.

Ikväll så ska vi iväg till mina bästis och hennes mamma och pappa. Det kommer väl att bli kul. Nu så sitter jag och kollar på M.I. High och jag älskar det. Just nu så är jag på serige (Stavas?) 3 och avssnitt 4. Jag tycker att ni ska kolla på det. För att det är så himla bra. Jag gillar han som spelar Oscar Cole, han heter igentligen Ben Karfoot. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Kollar på M.I. High^^

Tja!! Sitter och kollar på M.I. High. Jag älskar det<3 efter att det är slut så ska jag gå och lägga mig. Jag tyckte att det var jätte kul att åka lastbil idag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag. Kram Rebecca

Jobbar idag igen^^

Tja!! Sitter här på mammas jobb och hör på när hon och hennes bror pratar om är dem ska flygga iväg till något land, jag vet inte var dem ska. Igår så gjorde jag inte så mycket, jag var bara hemma och bakade skorpor med Mormor och den blev godda. Men nu ska jag gå och jobba. Men jag bloggar mer sedan. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onadag. Kram Rebecca

Kvällspromenad igår^^


Tja!!
Kom hem för en liten stundsedan från jobbet och idag har jag inte gjort så mycker där. Jag har börjat med en film som jag ska hjälpa mamma med. Sen har jag mallat pappaer (Stavas?) sen har jag hjälpt till med att städa lite. Det kanske inte låter som att det var så jobbigt, med det var det. Men nu är jag hemma eller ja vi bor ju ute i vår sommarstuga nu. Så vi är ju nästan hemma eller vad man kan säga. Idag får ni en bild från igår.

Igår kväll så kom min bästis ut här. Och vi gick ner till hamnen och satt där och pratade sen gick vi hem och kollade på "Kompisar på nätet" vi älskar det<3! Och det ska jag fortsätta med att göra efter att jag har bloggat klart. Igår så var jag och mamma ute och gick en kvällspromenad och då passade jag på att ta några fina kort. Och jag blev faktiskt nöjda med dem. Jag kommer nog att ladda upp den här på bloggen. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

LittelMissBeccaxx^^


Tja!!
Detta är min nya miusikvideo. Jag tycker att den blev bra. Så jag tycker att ni ska kolla på den. Adressen till min nya Youtube kanal är: http://www.youtube.com/user/LittelMissBeccaxx Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Sitter på jobbet nu^^

Tja!! Sitter på jobbet nu och väntar på att äta frukost. Efter jobbet så ska jag ut till sommarstället och bara chilla. Jag funderar på att göra en ny muskivideo idag och ladda up den på youtube. Jag kommer att jobba hela denna veckan. Sen får jag sommarlov!! Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag. Kram Rebecca

Är med Frida^^

tja!! Nu så sitter jag och Frida i våran båt och har det super mysigt. Frida lärde just mig hur jag kan mobil blogga och jag är jätte glad.Tack Frida<3!! Ikväll så tänkte jag att jag ska göra en video som jag ska ladda upp på Youtube. Innan idag så skapade jag en Youtube kanal och adressen är: www.youtube.com/littelmissbeccaxx. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag. Kram Rebecca

Redigerar^^


Tja!!
Sitter här vid pappas dator och redigerar min kommande musikvideo. Jag spelade in en annan innan idag, så det kommer inte att bli den som jag spelade in igår. Men denna kommer att bli bättre än den så jag spelade in igår. Jag hoppas att ni kommer att gilla den. Just nu så vill programet inte funka så då tängkte jag att jag kunnde blogga lite. Men efter att jag har bloggat klart så ska jag fortsätta med musikvideon.

Jag sitter och lyssnar på låten som är högst upp i detta inlägget. Jag tycker att den är såå himla bra. Men nu ska jag fortsätta att redigera. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Min Youtube kanal^^


Tja!!
Vaknade för en liten stundsedan och det som jag har gjort fram tills nu är att fixa min Youtube kanal. Så kolla gärna in den: http://www.youtube.com/user/Rebeccabecca96. Om ni har en youtube kanal så får ni gärna hjälpa mig genom att prenumeranter på min kanal. Då blir jag jätte glad:) Vädret ser inte så bra ut utan för mitt fönster, det är målnigt och det är inte kul. Men idag så passar det mig faktiskt bra. För att jag ska redigera min musikvideo som jag filmade igår. När jag ska redigera så är det inte kul om det är varmt ute, för då blir man bara svettig och kan inte konsentrera sig. Så nu vet ni vad jag ska göra nästan hela dagen.

Jag skulle gärna vela tipsa er om den youtube kanal. Hon gör super bra videos, jag ÄLSKAR hennes videos http://www.youtube.com/user/LittleMissLovelysxx. Så jag tycker att ni ska kolla in hennes videos. Imorgon så ska jag inte göra så mycket. jag ska bara vara hemma och ta det lungt. Mamma ska på tennis i båstad tror jag att det var. Sen ska Pappa spela golf. Jag tror att det kommer bli att jag ska redigera musikvideon då också, för jag kommer nog inte att bli klar med den idag. Men vi får vänta och se. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Last Friday Night^^


Svar på en kommenter^^

Tittade just på din Melsungenvideo - shit vad du är grym! Fridens, H
Svar: 
Kul att du gillade den. Jag tycker om det också.

Kram Rebecca

Länge sedan^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat på länge. Men jag har jobbat och så har jag vaigt trött på kvällarna så att jag inte har orkat att blogga. Förra Söndagen så köpte jag en Iphone 4 och jag är jätte nöjd med den. Jag har försökt att blogga med den, men det går inte och jag vet inte varför. Men nog om det nu. Från Lördag till Söndag så var jag med Madde och Niklas och det var super kul. Vi var ute i vår sommarstuga och vi var uppe sent till typ 4 tror jag att det var.

Idag så ska jag inte göra så mycket bara kolla på tv och typ chilla. Ikväll så ska vi grilla och det kommer att bli mysigt. Bilder från kryssningen kommer nog att komma idag eller imorgon det beror på om jag hinner ladda upp den idag, men det tror jag. Men nu ska jag gå och äta lite frukost. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

RSS 2.0