Filma/fotografera^^

Tja!!
Det var mycket trevligt igår när vi hade våra gäster här! Maten var också riktigt god, de blev grillat. Idag så var jag med Molly och vi bestämde oss för att gå ut och filma/fotografera. Just nu sitter jag och ska börja att redigera de hela. Mycket roligt. Jag kanske kommer att visa resultatet men de var jag inte än. Det beror på hur bra jag tycker att den blir. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.
 
Kram Rebecca

Hos Angelica^^

Tja!!
Vaknade vid 11:30 idag, åt frukost och sen åkte jag hem till Angelica. Då vi bestämde oss för att gå ut och gå en runda. Vilket slutade med att vi gick en lång runda och på slutet så började de att regna. Men in hann in och blev inte så blöta.

Ikväll så ska vi gå gäster och de ska bli mycket roligt. Filmen som vi såg igår var riktigt bra. Jag kan starkt rekommendera den att se den. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca


Sista dagen^^

Tja!!
Sedan jag bloggade sist så har jag inte alls gjort mycket. Jag var på en utomhus teater i Helsingborg tillsammans med mamma, pappa, mormor, min morbror och hans fru. Vädret blev bra i början men fram emot slutet började de spö regna. Som tur var så hade vi redan på oss regnkläder för att vi visste att de kunde blir regn. Idag får ni en bild ifrån midsommar.

Sedan har jag sommarjobbat när jag nu har gjort min sista dag för i år. Nu börjar sommarlovet på riktigt. Ska i alla fall ha sovmorgon imorgon, så skönt. Har gått upp 06:00 nästan varje dag i två veckor. Så jag förtjänar en lång sovmorgon. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca


Måns Zelmerlöw^^

Tja!!
Sitter just nu och kollar på Allsång på Skansen! Ett mycket bra program. Måns Zelmerlöw gör ett riktigt bra jobb, än så länge och det kommer han att fortsätta att göra. Jag tycker att han gör ett mycket bra jobb. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca


Blicken i dina ögon^^



©Rebecca Tjersland

Efter allt^^

Tja!!
Midsommar var mycket roligt. Vi lekte lekar, åt gott och sen var det dans nere i hamnen på kvällen. Det var inte så jättefint väder. På kvällen blåste det upp och det kom även lite regn. Dagen efter kom mina små kusiner ut och några till. För då var det dans i hamnen runt midsommarstången igen. Efter fick man saft och bullar, haha. Idag får ni en bild ifrån Melsungen.
 
Idag har jag bara vaknat och ätit frukost och sen åkte vi hem. Imorgon ska jag börja jobba igen. Då väntar en vecka med sommarjobb sen efter har jag sommarlov på riktigt. Tänkte att jag skulle visa er några bilder ifrån helgen senare. Blev några fina enligt mig. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.
 
Kram Rebecca

Kär i Göteborg^^


Mitt slut projekt i medieproduktion 1, medieproduktion 2 och digitalt skapande.

Midsommar^^

Tja!!
Igår var det sista dagen för sommarjobbet denna veckan. Efter jobbet så åkte jag och mamma ute till sommarstugan. Där vi idag ska fira midsommar, det kommer bli mycket trevligt. Det är fint väder och klar blå himmel även om de igår varande för att det skulle vara årka och regn ute. Idag får ni en gammal bild, för att jag inte har några bilder på mormors dator.
 
På kvällen fick jag ett mycket roligt mejl. Det var ifårn honom som jag frågade om lov, om jag fick använda hans låt "Kär i Göteborg" som jag fick. Som ni vet så åkte jag upp till Göteborg över en helg och filmade där och lite sånt. När jag koom hem så började jag med att redigera min kommande musikvideo. Det var mitt slut projekt i median. Han ville också se resultadet och det fick han. Jag skickade filen till honom och har gillade det. Igår fick jag besket om att han hade lagt upp den på YOUTUBE, vilket jag bara tycker är kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.
 
Kram Rebecca
 

Andra dagen^^

Tja!!
Idag kom jag hem från min andra dag på sommarjobbet. Där jag jobbat på mammas jobb. Idag har jag bland annat rensat ogräs, målat, sopat med mera. Det var riktigt varmt ute idag. Hörde att de var upp emot 25 grader! Helt okej när man är ledig och kan ligga i solen och sola. Men lite jobbigare är det när man ska jobba i stekande sol. Men jag ska absolut inte klaga, jag är glad över att jag har fått sommarjobb.

Idag ska jag inte alls göra mycket, bara ta de lugnt och vila. Värmen ute gör att man blir lite seg. På fredag är det midsommar och de ser jag farm emot. Vi ska fira med min morbror, hans fru och deras vänner. Det kommer att bli mycket trevligt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca


Sista studentfesten^^

Tja!!
Det var super kul och trevligt när Angelica, Molly och Marie var här. Vi åt, skrattade spelade kort och lyssnade på musik. En väldigt lyckad kväll. Vädret var inte på vår sida. Det var inga sommarkänslor direkt. Mycket tråkigt!

Jag var på min sista Studentfest igår. Det var min kusin som hade det denna gången. Först åkte vi till skolan och såg när hon sprang ut sedan hem och byta om och där efter iväg hem till den, för mat och ha de trevligt. Det var mycket trevligt och kul att det blev bra med vädret. Idag var jag och mamma och shoppade inne i Lund. Jag fick med mig hem en del olika grejer. Haha, alltid kul med shopping! Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca


Sommarlov^^

Tja!!
Igår var jag på student och de var riktigt kul. Mycket god mat, haha! Idag var jag i skolan och hade skolavslutning. Vi hade låt intro tävling och filade lite. Där efter var det SOMMARLOV! Så himla skönt. Även om de inte känns som de just nu, för att de regnar.

Ikväll ska Angelica, Molly och Marie komma hit och grilla. Det kommer bli super mysigt. Längtar, haha. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca


Min rygg är röd^^

Tja!!
Idag var det en kort dag i skolan. När jag kom till skolan så hade vi först svenska och där efter media. På median skulle vi bara skriva vår analys angående vårt slutprojekt. Jag gjorde en musikvideo och jag är mycket nöjd med resultatet. Nu är det bara ett bra betyg som fattas, haha. Hade inte varit så fel att få A eller B på detta projektet. Idag får ni en bild som jag tog på min kompis bal. 
 
När jag kom hem efter skolan så satte jag mig lite vid datorn, där jag bara slö surfade. Där efter gick jag iväg och tränade en stund. Blev riktigt svettigt, men det var skönt. Efter jag var klar med det så la jag mig och solade ett tag i solen. Dum som jag var så tog jag inte på någon solkräm. Vilket jag kommer att göra här efter, jag är nu lite, eller mycket, röd på min rygg. Inte alls kul och jag som ska ha klänning på mig imorgon. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag. 
 
Kram Rebecca

Många skratt^^

Tja!!
Klassfesten igår var RIKTIGT kul, vi grillade, satt och snackade och bara allmänt hade det väldigt kul. Blev många skratt, haha.

Idag var min plan att jag skulle sola och vara ta de lugnt. Men det är lite molnigt ute, inte så kul att sola i det. Blir nog att läsa eller titta på någon bra TV serie. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca


Bästa dagen på länge^^

Tja!!
Igår var jag i Danmark på Bakken med Malin och hennes familj. Det var riktigt kul! Vi lyckades lura upp pappa i en karusell, bara för att han lite åker så mycket annars. Haha, detta var lätt den bästa dagen på länge. Det var solsken hela dagen och blå himmel, tror även också att det var upp emot 20 grader! Idag får ni en bild ifrån Bakken.

Idag åkte jag in till skolan en snabbis för att fixa lite grejer. Sedan på vägen hem handlade jag till kassfesten som vi ska ha imorgon. Kommer att bli väldigt roligt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca


Snart är det klart^^

Tja!!
Igår var jag hos mina kusiner på en liten födelsedags middag, det var trevligt och det var mysigt att man kunde sitta ute och äta. Snart så är det sommar och det börjar att märka nu. Mycket trevligt! Idag i skolan så var det en kort dag. Vi hade sovmorgon, sen var det tid på matte och där fick vi ser våra NP prov och sedan lämnade vi in våra matte böcker och nu är vi klara med den kursen. Efter det fick vi lunch men vi fick inte äta förens om en timme. Några i klassen gick till den läraren som vi skulle ha efter och frågande (tror jag) om vi kunde börja tidigare och sluta tidigare och det gjorde vi. Idag får ni en bild som jag tog för några veckor sedan. 
 
När lunchen var slut så drog jag hem. Det är skönt att komma hem mycket tidigare, när jag i vanliga fall brukar vara hemma vid 16. Idag är det strålande sol sken ute och blå himmel, kanske blir att jag går ut en lite runda senare och fotograferar. Man ska ju passa på när det är fint väder. Ikväll ska jag inte plugga eller göra några läxor, för att vi är klara med allt sånt. Jag har inga läxor kvar att göra för hela 1: an. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag. 
 
Kram Rebecca

Todo el Mundo^^


Övningskör^^

Tja!!
Idag i skolan så blev jag klar med mitt slutprojekt i median som jag ska lämna in imorgon. Så det är mycket bra. Efter middagen så åkte jag, pappa och farmor och övningskörde. De gick väldigt bra måste jag säga. Igår testade jag att köra för första gången, det gick också mycket bra måste jag säga. Imorgon iskolan har jag ett svenska prov som ska göras och media uppgiften som ska inn. På kvällen ska vi till min yngsta kusin på middag, det kommer säkert att bli roligt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag. 
 
Kram Rebecca

Bilder talar mer än text^^

©Rebecca Tjersland

Redigerar bilder^^

Tja!!
Sitter nu och redigerar lite bilder som jag och Madde tog innan idag. Jag är mycket nöjd med resultatet. Ni kommer att få se den senare idag eller i morgon. Det lutar också åt att jag kommer göra lite nya saker här på bloggen. Ni kanske inte kommer att se någon skillnad, för att det är så lite. Eller så blir det att jag gör en ny heder och det lär ni märka. Haha. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag. 
 
Kram Rebecca

Madde är här nu^^

Tja!!
Igår var det skolan till 11:30, vilket var skönt. När jag kom hem så gjorde jag inte något speciellt, bara chillade. På kvällen åkte jag, pappa och mamma in till Lund för att äta. Maten var mycket god.

På kvällen kom Madde hit för att sova över. De var roligt. Idag ska jag hjälpa mamma och pappa med att rensa ut och städa undan här hemma. Sedan ska vi eventuellt åka ut till vår sommarstuga ett litet tag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca


RSS 2.0