Mina drömresemål i USA^^

 

Next USA^^

Tja!!
Om allt går som planerat så sitter jag nu på planet påväg till Amsterdam och ska mellanlandar på schiphol. Sen bär det av till USA! Känns helt sjukt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag. 
 
Kram Rebecca

God mat igår^^

Tja!!
Igår flyttade vi in till mormor, för att min morbror ska ha huset nu. På kvällen var vi hos några komisar och där fick vi jättegod mat! Jag gillade det MYCKET, haha. Sen har jag inte gjort så mycket sedan jag sist bloggade. Molly och Angelica var här ute en dag, då vi åkte ut med båten och badade. De var mysigt! Idag får ni en bild ifrån turkiet.
 
Nu åker jag på Fredag, helt sjukt! Planet går 06:00 från kastrup. Så jag har lite att göra innna, typ fixa musik, tömma minneskortet, handla inför resan och sen också skriva handlista till vad jag vill handla när jag är där. Känner att det är bra, för då vet jag vad jag är ute efter och inte bara handlar massvis med onödiga saker, haha. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag. 
 
Kram Rebecca

Photographs by rebecca^^

Tja!!
Nu finns bilderna uppe från Malta på min fotoblogg. Klicka antingen på bilden eller HÄR! Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag. 
 
Kram Rebecca

Den 25:e^^

Tja!!
Jag har ingen bra andeding till att jag inte har bloggat, mer en att jag har sommarjobbat och när jag kommit hem har jag varit trött och inte orkat starta datorn. Nu har jag slutat sommarjobbat och nu börjar sommarlovet på rikigt, KUL! I sommar har jag bara en sak som är bestämd och det är att jag åker till USA den 25:e juli! Kommer vara borta i två veckor och jag är rikigt taggad. Jag vet att de kommer att bli nervöst men ändå så himla kul. Jag längtar. Har ju sommarjobbat och sparat mina pengar till resan. Idag får ni en bild jag tog för några månader sedan.
 
Ikväll ska mormor komma hit på middag. Kommer att bli kul. Nästa vecka kommer Madde också ut hit någon dag i veckan. Om det är bra väder så kommer vi nog att åka ut med båten och bada. Som glamma tider, haha. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag. 
 
Kram Rebecca

RSS 2.0