Valborg idag^^


Tja!!
Idag så var det skola. Och det var helt okej. För att vi slutade klockan 12:15. Som vi gör varje Fredag, så himmla skönt. Sen efter skolan så var jag med en kompis. Och hon har nyss åkt hem. Och vi hade jätte kul. Idag så Engelskan så gick det jätte bra. Fick nästan alla rätt.
Mässan gick bra igår. Och det var lite kul att folk kom och frågad om vårt land. Och vi hade Somalia. Så nu vet jag ganska mycket och det. I Somalia så är det 29% som har tillgång till rent vatten. Och här i Sverige så är det 100% som har det.  

Ikväll så ska jag och pappa bort till våra grannar. För att den där fyller nio år på Torsdag. Så vi ska fira henne. Sen så ska vi nog gå bort till idrottspltsen för att kolla på Majbålet. Och det ska bli helt okej. En blid på Handbollen i Onsdags. Kanske inte så bra bild.

Nu så lyssnar jag på Play - Girls. Och den är bra. Imorgon så ska jag och pappa till mina småkusiner. Och det kommer att bli kul. Sen på Söndag så kommer Mamma hem. Och på kvällen så är det match för H43 på borta plan. Jag och pappa ska nog åka upp och kolla. Kommer nog att bli en spännande match. Men nu så ska jag gå ner och äta lite mellanmål. Hoppas att ni får en fortsatt bra fredag.

Kram Rebecca

H43 Lund vann mot Önnereds HK^^


Tja!!
Idag så har jag var det skola. Och vi gick till 15:30. Var så hilmma tråkigt på slöjden idag. Sen på eftermiddaagen så var jag med Madde och en annan kompis. Och vi kollade på en film. Och det var väll ganska så bra. Sen efter att vi hade varit i typ 2- 3 timmar. Så skulle jag och pappa till farmor och farfar för att äta middag igen. Och det var jätte gott idag. Sen så fick jag glass efter middagen. Gud vad det var gott.

Igår så var jag och pappa på handboll. Och H43 Lund mötte Önnereds HK. Och det gjick väldigt bra. Det slutade så här: 37 - 27. Så det slutade väldigt bra för H43. Och Tomas Axnér blev bästa spelren på plan. På Söndag så ska dom spela mot något lag som jag har glömmt vad det heter. Men på Torsdag om en vecka så spelar dom sin sista hemmamatch och den är mot IFK Tumba. Och jag och pappa ska ju så klart kolla. Längtar jätte mycket.

Nu så har jag också gjort Engelskan som är till imorgon. Så jag hoppas att det går bra. Fast glossorna är så lätta, det borde gå bra. Nu så lyssnar jag på Christopher Wilde - What You Mean To Me. Och den är bra. Ni borde lyssna på det. Om ni har Spotify så kan ni lyssna på den. Sök bara på Christopher Wilde. Så kommer det upp. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca


H43 Lund - Önnereds HK^^


Tja!!
Idag så blev det skola. Och vi gick till 14:30. Fast på mitt språkval så fick vi gå 5 minuter innan vi igentiligen skulle sluta. Och det var bra. För då så han jah hem lite tidigare än vad jag brukar. Och då så kunde jag snabbt göra klart min ao läxa. Fast det var bara att skriva lite om Zebran. Så det var inte så mycket. Men nu är det klart, och det är bra.

Ikväll så ska jag och pappa ner till Farmor och Farfar för att äta middag. Och sen så ska vi in till Lund. Och kolla på H43 Lund - Önnereds HK. Och matchen sends inte på tv. Bara så att ni vet. Enligt tidningen så ska det inte göra det. Men kanske så gör det de ändå. Men jag själv tror inte det. Men jag hoppas att H43 vinner så att dom kan hålla kvar sig i Elitserien till nästa säsong. För det är dom tre bästa nu som går vidare. Och H43 ligger på nummer tre, så man får ju hoppas att dom vinner. Förra matchen så förlorade dom, och det var inte bra.

Nu så ska jag snart gå ner och kolla lite på Engelskan som jag har tills på Fredag. För att jag måste iallafall kuna glossorna muntligt om vi nu ska åka in och kolla på dom. Fast dom är ju så himmla lätta. Så jag och pappa kommer ändå åka in där. Och det är jätte roligt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag. 

Kram Rebecca  

Handboll i morgon^^


Tja!!
Idag så blev det ingen skola för mig. För att jag är fortfarrande sjuk. Men jag kommer nog imorgon. Så då missar jag ju inte så mycket av skolan. Idag så blir det ett kort inlägg. För jag ska snart gå och lägga mig. Så jag mår lite bätter tills imorgon. Igår så blev ju det ett jätte långt inlägg. Så alla dagen måste man väll inte blogga så långa inlägg. Iallafall så tycker jag inte det.

Imorgon så ska H43 Lund spela mot Önnereds HK. Klockan 19:00 Fres och frosta sparbangk arena. Kom och kolla, om ni nu gillar handboll. Och jag och pappa ska ditt och kolla. Men nu så måste jag gå och lägga mig. Så att jag kan kanske bli lite friskare tills imorgon. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Sjuk idag^^


Tja!!
Idag så är jag sjuk. Och det ät inte alls kul. Är jätte förkyld och har super ont i halsen. Och ikväll så ska pappa grilla Hamburgare. Och det ska bli gott. jag känner mig väldigt varm, men jag har ingen feber. Så jag kanske kommer till skolan imorgon. Måste iallafall vara där på Torsdag. Då vi ska ha en mässa. Och på Onsdag så ska ju H43 spela match och det vill jag ju inte missa.

Igår när H43 spelade mot Kristianstad. Så förlorade dom med 28 - 22. Jag tycket att det var fel lag som vann. Men det är ju vad jag tycker. På Onsdag så bara ska dom vinna tycker jag. Men dom håller sig ändå kvar i Elitserien. För dom liggen nu på tredje plats i tabbelen. Så jag hoppas att dom vinner nästa match så att dom får mer poäng. Så att dom kan gå upp lite högre- Fast tredje plats är ju ändå bra.

Nu så lyssnar jag på Sterling Knight (Christopher Wilde) - What You Mean To Me. Och pappa håller på att grilla Hamburgarna. Och det ska bli så jätte gott att äta Hamburgare idag. I Lördags så kom Mormor hem från Spanien. Och mamma åkte samma dag till Usa. Mormor tycket att det var skönt att komma hem. Eller det tror jag iallafall. Nu när ni läser detta så kanske där inte är någon bild. Men när jag kommer upp till min egen dator dät uppe, så ska jag ladda in en bild som jag tog igår. Men nu så ska jag gå och äta. Hoppas att ni får en fortsatt bar Måndag. 

Kram Rebecca 


Starstruck^^


Tja!!
Igår så kollade jag på Starstruck. Och den är jätte bra. Så jag tycker att ni nu ska kolla upp den på Youtube. Och kolla på den. Sen så gjorde jag inte så mycket mer igår. Idag så ska H43 spela match på bortaplan. Hoppas nu bara att dom vinner. Pappa och jag skulle åkt upp och kolla på dom. Men vi kommer hem vid 22:00. Och det är skola imorgon. Så vi får väll heja på dom här ifrån. 

Idag så har jag faktiskt inte gjort så mycket. Bara varit hemma och tagit det lungt. och sen ikväll så blir det Pizza. För att mamma är nu i Washington dc. Och jag vill också följa med, men det fick jag inte. För att jag måste ju gå iskolan.

jag är jätte förkyld. Och så har jag super super ont i min hals. Så jag vet inte om jag kommer till skolan imorgon. Men vi får se. Kanske så kommer jag eller så kommer jag inte. Nu så lyssnar jag på Sterling Knight (Christopher Wilde)- StarStruck. Och den är ju också jätte bra. Så ni borde lyssna på den. Den är faktiskt med i filmen Starstruck. Och jag bara älskar filmen. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

17 Again^^


Tja!!
Igår så kund jag inte blogga för att det var någon konstigt med vårt internet. Men nu så är det fixat. Och det är ju bra, för då kan jag blogga och logga in på saker som jag inte kunde igår. I Onsdags så kom Play's nya skiva utt i affärerna. Och den heter Under My Skin. Och den är jätte bra. 

Igår så hyrde jag och pappa 17 Again. Och jag har typ sett den nu 5 gånger på två dagar. Också gjorde jag en Movie maker. Och det är med låten Not the one. Och detn blev jätte bra. Så snart så ska jag cyckla ner till Farmor och Farfar och visa den. En bild på Amy Diamond. För att jag tycker att hon är bra!

Idag så har jag inte gjort så mycket. Just nu så håller jag på med en Movie maker till. Och den kommer nog också att bli bra. Som alla mina har blivigt som mamma säger. Att jag gör så bra Movie maker. Om ni har det på er dator, så kan jag tipsa er om att börja använda det. För det är super kul att sitta och hålla på med det. Men nu så ska jag kolla Måns Zelmerlöw s blogg. Om han har upptadaterat. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

H43 Lund vann^^


Tja!!
Idag iskolan så blev jag klar med en karta som vi skulle ha gjort tills imorgon. Och nyss så blev jag klar med min Engelsk läxa dom är till imorgon. Och senare ikväll så måste jag öva till ett kart prov som vi ska ha imorgon. Det är aldrig kul med prov. Men det kommer nog att gå bra.

Igår så vann H43 med 29 - 23. Så jag blev super glad. Och bästa spelaren på plan blev Espen Christensen. Och han är målvakt i H43. Han redade jätte många bollar. Efter matchen så var det bara hem och sen gå och lägga sig. Och Zoran som är en spelare i H43 bjöd alla barn på en godispåse. Så jag fick Djungelvrål och gud vad det var gott.

Nu så lyssnar jag faktiskt inte på någon musik. För att jag håller på att impotera en cd skiva till min dator. För att efter jag har bloggat så ska jag göra en Movie Maker. Och sen cyckla ner till Farmor och Farfar och visa den. Om jag hinner det är inte alls säkert. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

H43 Lund - Lindesbreg^^


Tja!!
Idag iskolan så hade vi oringtering. Och när jag, Madde och en till skulle gå tillback till skolan så började ös regna. Så vi blav super blöta. Och tre killar han in innan den började regna, så lyllos dom! Men jag blev snabbt tor igen. 

Idag så ska jag och pappa åka in till Lund och kolla på H43 Lund - Lindesberg. Hoppas nu att H43 vinner. Heja H43. Matchen börjar klockan 19:00. Jag Kollade igår, och det sänds inte på tv. Men dom kanske säger nogot på sporten ikväll. Jag hinner inte att kolla på sporten. Men om någon se det. Så får ni gärna kommentera om dom sägen något om H43.

Nu så lyssnar jag på Play - Under My Skin. Och den är bra. Nu så sitter pappa och försöker att göra en Movie Maker. Men jag är mycket bätter än han är. jag äger på Movie Maker. Någon så också kan Movie Maker. Idag så var Erik Grönwall med i Vakna med the voice. Och han var jätt bra. Han fick också ringa upp någon som fyller år idag. Och så sa han Grattis till henne. Gud vad jag hade blivigt glad om Erik hade ringt till mig på min födelsdag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag. 

Kram Rebecca  




Tema dag iskolan^^


Tja!!
Idag iskolan så hade vi en halv tema dag. Och det var värkligen tråkigt. Ville bara att tiden skulle flygga till 15:30. Och det gjorde den också. Fast det tog också lite tid. Typ en till två timmar. Men men nu så är ju skolan slut för idag, och det är bra.

Imorgon så ska H43 Lund spela handboll mot Lindesbreg. Och jag och pappa ska åka in och kolla på dom. Heja H43 hoppas nu att dom vinner. Det kanske sänds på tv. Och det vorde kul om ni kunde se det. För jag kanske då är med.

Igår så släppte Erik Görnwall hans nya singel. och den är bra. fast jag har bar hört en lite blit av den. Men nu så lyssnar jag på Play - Girls. Och den är bra. Och den finns på Youtube så ni kan lyssna på den. Om ni nu vill det. Men nu kan jag inte blogga mer för att jag ska gå ner och äta Köttbullar till middag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag. 

Kram Rebecca   

Play är så bäst^^


Tja!!
Idag så har det inte hänt så mycket. Jag var i skolan, och det var som vanligt hur tråkigt som hälst, men jag orkar inte förklara vad som har hänt. Inte nu iallafall för att det är jätte mycket kanske nogon annan gång.

Idag efer skolan så satte jag mig ner och sökte lite info om gruppen play som jag tycker är på himmla bra och jag hittade lite om dom. Men det har blivigt något fel så jag kan inte klistra in det, men ni kan kolla min bdb. Så står där det. 

Nu så ska jag lyssna på Play's låt som heter Trash. Och den är jätte bra. och ni bordde lyssna på den. Om det finns på Youtube. också ska jag fortsätta lite på en dans som jag har gjort till den låten. Men nu så måste jag faktiskt fortsätta för att jag kom på lite nu under tiden som jag skrev. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Play's skiva är bäst^^


Tja!!
Igår så var det jätte kul. Vi åt hamburgare och det var hur gott som helst. Sen så gick jag och min kompis utt och tog lite flumm bilder. Var också super kul. På bild så är det Play's skiva. Och den är singnerad av alla dom tre Sanne, Fanny och Anaïs. Och dom är bäst.

Typ hela dagen idag så har jag lyssnat på play's nya skiva. Och den är jätte bra, så ni borde skaffa den när den kommer utt på Onsdag. Och på onsdag så ska H43 Lund spela. Och jag ovh pappa ska åka in och kolla. Hoppas nu att dom vinner.

Ja, det finns inte så mycket mer att blogga om just nu. Förutom jag och mamma var på Center syd idag. Och jag handlade en tröja som är jätte fin. Och som jag bara älskar. Och så köpte jag lite smingk. Hoppas att ni hade en bra dag igår. och att ni kollade på dom två tv programed som jag tipsade er om. Själv så sog jag dom på svt play. Och "Wild kidz" och "jakten på Julia" var jätte bra. Och Måns var ju med, så det var ju bäst. Hoppas att ni får en bra Söndag. 

Kram Rebecca  

Play var på bc idag^^


Tja!!
Idag så har jag haft det jätte bra. Först så var jag och handlade med pappa på Bc. Och sen så kollade jag på PLAY för att dom var där och uppträde. Och så köpte jag deras senaste skiva. Som kommer ut i afärerna på Onsdag. Och så fick jag det singnerad. Och bilden är där ifrån. Kanske inte så bra bild. Men jag hoppas att ni tycker att den är okej.

Om typ en halvtimme eller lite mer så ska vi få gäster. Och det ska bli jätte kul, vi ska grilla hamburgare. Och det var längesedan jag åt gtillade hambugare som pappa grillar. Kommer att bli jätte gott.

Nu så lyssnar jag på Play's nya skiva och låten heter Consequence Of You. Och den är jätte bra, så ni borde lyssna på den. När den kommer upp på youtube. Vet inte riktigt om den finns där nu. Men ni få gärna kolla och lyssna på den, om den nu finns där. Glöm inte att kolla på "Wild kidz" för att Måns Zelmerlöw ska vara med där. Och lite senare ikväll vi 20:00 så är det "Jakten på Julia" och Måns är också med där. Glöm nu inte det. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Bowling med Madde idag^^


Tja!!
Glömde att skriva igår att vår klass har vunnit en tävling som hela Sverige var med i. Och vi vann, och vi vann biobiljetter. Super kul. idag så var det inte så bra iskolan. Men på eftermiddagen så blev det jätte bra.

Jag ,Madde och pappa åkte in till Malmö och spelade bowling. Var super kul. Och sen så gick vi till Entré och åt middag där. Var så himmla kul. Madde vi måste göra om det. På Entré så tog vi massor av flumm blider. Kanske kommer att ladda upp någon sen, men jag vet inte just nu. På bowlingen så vann jag! 

Så nu så ska jag nog kolla på en film och bara slappa. Någon som vill vara med mig nu ikväll. Så kan ni bara sms:a. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag. Och så Hoppas jag att ni har haft en lika kul kväll så jag och Madde ha haft.  

Kram Rebecca
 

Amy Diamond fyller 18 år idag^^


Tja!!
Idag så har jag varigt iskolan. Och vi gick till 15:30. Så det var en lång dag idag. Så jag orkar inte skriva så mycket nu idag. Men ibland så är det också svårt att komma på vad man ska blogga om.

Idag iskoan så har vi en soppa som inte var så god. Så jag åt inte så mycket. Och när jag kom hem så var jag ju jätte hungrig. Så jag åt en Risifrutti. Och det var jätte gott. Kan inte sluta tängka på vad som hände i Tisdes.

Idag så fyller Amy Diamond 18 år!! Hoppas att ni gillar min blogg. Men jag tycker att visa är dåliga på att kommentera. Och det vorde treviligt om ni kommenterade ibland. Just nu så har jag bara fått en kommenter denna måndaden. Så det hade varit jätte kul. Om ní nu kunde kommentera litefotare.
Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

På onsdag så ska H43 spela^^


Tja!!
Idag så var jag iskolan. Och sen efter så var jag med Madde. Och vi hade kul. Det finns inte så mycket att blogga om idag. Men jag hoppas att det är okej ifall det inte blir så långt inlägg. Snart så ska jag gå ut och springa en runda. Vet inte hur lång den kommer att bli. Men det ska bli lite roligt.

Igår på kvällen så var jag och pappa hos mina små kusiner. Och det var kul. Nu så sitter jag hör och kollar på lite match bilder på. www.H43.nu ,jag tycker att ni ska kolla in dom. Och dom är lite roliga vissa av dom. Och andra är bra. Bilden är ifrån deras hemsida. Och på bilden så tror jag att det är hela H43 Herrar A.  

På onsdag så ska H43 spela handboll mot Lindesberg. Så om en vecka så ska dom spela. Och jag, pappa och kanske en kompis ska åka in och kolla. Kommer att bli jätte kul. Det kanske sänds på tv. Men jag vet inte. Men om det gör det så vorde det kul om ni kunde kolla. Hoppas att ni får en bra Onsdag.

Kram Rebecca

En dag som jag aldrig kommer att glömma^^


Tja!!
Idag så var det en jätte bra dag. Praon var lite lite långtråkig men annars så var den helt okej. Men när vi skulle gå ut och äta. Så var det så kul. Jag, pappa och en till var ute och åt. På vägen hem så pratade jag om det hela tiden. Så pappa sa att jag inte fick prata mer om det nu. Och jag kommer att minnas denna dagen föralltid. Blir ett kort inlägg för att klockan är mycket. Och imorgon så hoppas jag att vi ska ha Handboll på idrotten. Men vi får se. Skriver nog lite mer om det som hände idag i morogn, om jag orkar. Hoppas att ni har haft en bra dag.

Kram Rebecca

Prao i morgon^^


Tja!!
Idag så var det skola. Och det var såå tråkigt, för jag tycket att dagen gick så långsamt. Fast det är nog bara för att jag längtar så jätte mycket tills imorgon. Dels för att jag ska prao och efter det så ska jag och pappa och en till gå ut och äta middag. Kommer att bli jätte kul. Så snacka om att jag längtar.

Nu så lyssnar jag på Erik Grönwall - Over you. Och den är jätte bra. Så jag tycker att ni ska lyssna på den. Idag så blir det inte så långt inlägg för att jag inte orka skriva så mycket. Och imorgon så hinner jag nog inte blogga. För att jag ska vara på praon klockan 09:00 och slutar 17:00. Sen så ska vi äta klockan 18:00, vet inte hur länge vi kommer att vara där. Bara så att ni vet. Bilden gjorde jag igår. Och jag gillar den värkligen.

Har också cycklat på mammas nya träningscykel. Och jag cycklade hela 3 kilometer. Jag tycket att den var jätte duktigt gjort av mig. Eller vad tycker ni? Idag i skolan så hade vi köttbullar, sås och potatis. Och det var gott. Nu ikväll så ska vi ha spagetti och köttfärssås. Och det kommer också att bli gott. Hoppas att ni får en bra fortsatt Måndag.

Kram Rebecca

En ny bild på Amy Diamond^^


Tja!!
Igår när vi hade gäster, så var det jätte kul. Jag tittade på "Jakten på Julia" och jag hejar på Ellen. Hoppas att ni kollade också på det igår.

Idag så har jag inte gjort så mycket. jag har gjort två bilder i picnik. Och en bil är på Amy Diamond som ni ser. Hoppas att ni gillar den. Jag gillar den super mycket. Också blev jag super glad idag, för att på Tisdag så ska jag ha prao. Fast det visste jag innan. Efter jag är klar där, så ska jag och pappa gå utt och äta på en resturang. och så ska en till följa med. Kommer att bli så himmla kul. Som tack för en ska som jag fick av han innan när jag fyllde år, så skulle vi bjuda han på middag. och den kommer att bil så himmla kul. Längtar jätte mycket.

Och igår så spelade H43 Lund Handboll på borta plan. Och dom förlorade med 4mål tror jag. Jag var inte och kollade med det stod i tidningen idag. Och Tidningen har lite fel i deras text som dom skrev. Jag kan bara säga att det stod att en spelare hade fått två röda kort, men han har bara fått ett. Så tidningen ljuger. Hoppas att ni får en bra Söndag.

Kram Rebecca


Har köpt Erik Grönwall s cd nu^^


Tja!!
Idag så har jag inte gjort så mycket. Mamma, pappa och jag har varit i Lund. Och hanlat mat tills ikväll för att vi ska ha gäster. Ska bli jätte kul. Så nu sitter jag här och ska göra lite frågor om H43 Lund. Som dom ska svara på.

Kommer inte att bli så långt inlägg idag. För jag kom på att idag klockan 17:00 så ska Amy Diamond och Måns Zelmerlöw vara på tv. Så jag ska kolla på det. Idag så köpte jag Erik Grönwall s cd. Och jag är jätte glad för den.

Ikväll så kommer Farmor, Farfar, Hanna, Ellen och Lisa. Och det ska bli jätte kul. Längtar super mycket. Bilden idag är på Erik s cd, som jag har köpt idag. Hoppas att ni får en bra Lördag. Och glöm inte nu att kolla på "Jakten på Julia" så är nu ikväll klockan 20:00 på Svt.

Kram Rebecca

H43 Lund vann^^


Tja!!
Idag så var det skola till 12:15. Skönt att sluta tidigt på Fredagerna. Ikväll så kommer pappa hem från sjukhuset. Ikväll så ska jag inte göra så mycket. Idag på matten så fick vi glass.

Igår när vi var och kollade på H43 Lund, och dom vann med ett mål. Det blev 25 - 24. Och jag blev glad över att dom vann.
Nu så lyssnar jag på Amy Diamond - What's In It For Me. Och den är bra. Så jag tycker att ni ska lyssna på den. Och sen så kan ni jätte järna kommentera vad ni tycker om den. För att jag får inte så många kommentarer. Och den hade vaigt kul att få det.  

Hoppas att ni gillar min blogg. Och att ni tycker att det är kul att läsa det som jag skriver. Bilden har jag gjort idag i picnik. Jag tycker att ni ska prova den hemsidan. Och det är: www.picnik.com . Hemsidan är helt gratis. Och jag gillar bilden jätte mycket. Hoppas att nu också gillar den. Och att ni får en jätte bra helg. Och att ni får en bra fortsatt Fredag.

Kram Rebecca

H43 Lund - IFK Kristianstad^^


Tja!!
Kom nyss hem från skolan. Och idag så hade vi slöjd. Och det var kul. jag gjorde ett vänskaps armband. Som jag gav till mig själv. Och det är H43 s färger på det. Och jag ska nog ha på mig det idag på matchen.

Ja, idag så ska jag, min kusin och hennes kompis åka och kolla på Handboll. Och den börjar klockan 19:00. Och det ska bli så jätte kul. Och dom möter H43 Lund - IFK Kristianstad. Som ni ser, jag har missar en hemma match tror jag. Och det var ju förra.

Nu så lyssnar jag på Amy Diamond- All the money in the world. Och den är jätte bra. Igår så var vi och hälsade på Pappa på sjukhuset. Och jag fick lite godis, mums mums. På en Onsdag det har helt okej för mig;-)
Men nu så ska jag göra lite Engelska som vi har till imorgon. För jag måset kunna min engelska om jag ska gå och se på matchen. Fast jag ska ju ändå gå och se på den.

Kram Rebecca

Handboll i morgon^^


Tja!!
Idag så var det skola, och den var väll helt okej. Idag så kommer det att bli ett kort inlägg. För att jag ska snart gå och lägga mig. För att jag är trött.

Idag så skulle jag och mamma gå ock kolla på Handboll. Men när vi läste tisningen så stod det " Torsdagen den 7 April" så vi hade tagigt fel på dagen. Och i morgon så ska mamma inte vara hemma när matchen börjar. Så jag ska kolla på Handbolls matchen med min kusin och hennes kompis. Kommer nog att bli jätte kul. Och H43 Lund möter  IFK Kristianstad. Om ni vill veta mer så kan ni gå in på deras hemsida som är: http://h43.nu

Hoppas att ni har haft en bra dag idag. Jag har haft det helt okej. Hoppas att ni inte blir ledsna nu när jag inte bloggar så mycket. Men det är bra för att jag är trött nu. Jo, imorgon så åker Farmor och Farfar till Danmark. Så lyllos dom, jag vill också med. Men jag vill ju inte missa H43's hemma match. Som jag nu har gjort 1gång. Och det var nu när vi vara i Spanien.

Kram Rebecca

En uderbara drink^^


Tja!!
Idag så var det första dagen efter lovet. Var inte så kul att börja, men men... Hoppas att ni har haft ett bra lov. Lika bra som jag. Imorgon så ska jag och mamma åka in till Lund och kolla på H43 Lund. När dom spelar match. Missade förra för att vi var i Spanien. Men pappa var där, och dom vann. Så det var jätte bra.

Senare i kväll så kanske vi ska åka in till Pappa för att han ligger inne på sjukhuset. Och när vi pratade med dom på sjukhuset för typ 20min sen, så hade han inte vaknat än. Men han gör det nog snart hoppas jag.
På bild så är det min uderbara drink som jag drak i Spanien. Den var så himmla god.

Om några dager den 19 April så släpps Erik Grönwall en singel som heter Crash And Burn. Och hela albumet kommer den 2 Juni. Och det heter Somewhere Between A Rock And A Hard Place. Och jag ska nog köpa det första och andra albumet. För jag tycker att Erik är så bra. Men nu så ska jag kolla på "Jakten på Julia" på svt play. För att jag missade den förra veckan då vi var i Spanien. 

Kram Rebecca   

Kom hem från Spanien idag^^


Tja!!
Kom hem för ungeför 3 timmar. Och det var jätte kul att vara där nere. Jag var också nära Afrika. Som kanske inte många kan tro men det är sant. Vill åka till backa nu igen. Hade det så himmla myskigt. och det var sol varje dag. Jag badade 3 gånger i poolen. Fast den var inte upp värmt. Det var därför som jag inte badade så mycket.

Men jag shoppade en väska och ett par snygga shorts. Också drak jag en jätte god drink, och i den så var det: färsk annanas, jordgubbar och apelsin jos. Men nu så kan jag inte skriva mer. Kanske så kommer det ett inlägg med mera om Spanien. Om jag orkar, jag hoppas att jag gör det.

Kram Rebecca

RSS 2.0