H43 Lund vann^^


Tja!!
Igår så blev det inte så långt inlägg för att vi skulle ivägg. Om ni vill veta varför så kolla inlägget nedan för. Idag kommer inte att bli så långt för att jag är inte på så bra blogg humör. Idag så gick jag i skolan till 13:30. För att jag,mamma och pappa sulle ivägg och göra en ska på skoltid. Och lärana på skolan sa att det var okej det vi skulle göra. Jag vill inte brätta vad det var vi gjorde. Så fråga gärna inte mig!

Igår så var jag,pappa,mamma och en kompis till mig och kollade på Hadboll H43 Lund - IFK Kristianstad. Som ni kanske har sätt i tidningen idag så vann H43 Lund över Kristianstad. Matchen slutade 30 - 24. Jag tycker att det är jätte bra att dem vann. Den 13/12 -10 så ska H43 Lund spela nästa hemma match. Jag och pappa kommer nog att åka in och kolla på den. Jag vet inte om mamma ska med. Igår så fick jag låna pappa kamera och fotta lite. Jag tog också med min egen. Men jag upptängte att pappas var mycker bätter än min. Den tar snabbar bilder än vad min gör. Idag får ni en bild på hur matchen slutade. Jag hoppas att ni gillar min nya design. Glöm inte att kommentera. Imorgon så kommer det att komma ett nytt youtube kipp fårn mig! Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca


H43 Lund - IFK Kristianstad^^


Tja!!
Hoppas att ni gillar min nya design. Nu så ska jag, en kompis, pappa och mamma åka och kolla på H43 Lund - IFK Kristianstad. Matchen börjar om 45 minuter. Så vi måste åka nu. Idag så blir det ett kort inlägg. Hoppas att det är okej med er. Idag så är det snö ute. Idag får ni en bild på Amy Diamond. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Ny design^^


Tja!!
Idag så har jag inte gjort så mycket. Jag var först i kyrkan och lyssnar på när presten pratade. Jag ska göra det 14 gånger till. Jag ska konfomera (stavas?) mig isommar. Så innan det börjar så ska jag ha gått i kyrkan 15 gånger. Så nu är det bara några kvar. Jag somnade nästan när vi var i kyrkan. Efter att det var klart så var klockan runt 12:30. Och det började klickan 11:00, men jag överlevde. Sen så åkte vi till en affär och köpte lite ljus. Sen åket vi hem för att sen åka in till Lund och gå på Kulturen. Det var jätte mysigt att gå där inne när det var snö ute.

Som ni kan se så har jag gjort en ny design. Och det blev en jul design, jag blev nöjd med den. Ni får gärna kommentera vad ni tycker om den. Jag kommer att ändra design efter nyår. Bara så att ni vet! Jag hoppas att ni också gillar den nya designen. Jag längtar jätte mycket till julen och till julafton. Idag så är det första advent. Och igår så gjord jag och mamma pepparkakor. Det var kul och dem blev goda. Nästa helg så ska vi baka lussekatter och det kommer att bli kul.

Nu så lyssnar jag på Amanda Seyfried - Little House. Jag tycker att den är bra. Den kommer från filmen Dear John. Ni kan lyssna på låten på Youtube. Jag vet inte om man kan lyssna på den på Spotify. Jag tycker att det är mysigt när det är snö ute. Imorgon så ska H43 Lund spela mot IFK Kristianstad. Jag,pappa och mamma ska åka in till Lund och kolla. Hoppas nu att H43 Lund vinner. Jag vet inte om jag hinner att blogga imorgon. Men anars så får nu hur matchen slutade på Tisdag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Dear John^^


Tja!!
Igår så kollade jag och mamma på en film som heter: Dear John. Och den är jätte bra. Jag tycker att ni ska kolla på den. Jag kan värkligen tipsa er om den. Om ni inte har sett den så tycker jag att ni ska se den. Mamma satt och började gråta i filmen. Jag höll nästan på att göra det. Efter att vi hade sett den så gick jag upp och satte mig lite vid datorn. För att jag var inte så jätte trött. Men när klockan var runt 01:00 så tycket mamma och pappa att jag skulle gå och lägga mig, så jag fick göra det.

Nu så vet jag hur jag ska ha min nya design. Röstningen är avslutade så ni kan inte rösta längre. Imorgon så kommer jag att göra den nya designen. Och det kommer att bli en jul design. Hoppas att det är okej med er. För att jag tycker att det blir ganska så jobbigt om jag först ska göra en vinter design och sen en jul design. Så jag tycker att det blir bäst att göra en jul design och sen efter nyår så kommer jag att göra en vinter design. Jag tycker att det är en bra idé. Idag får ni en bild på hur omslaget till Dear John serut.

Idag så har jag inte gjort så mycket. Jag och mamma var och handlade lite mat. Och det var middagden till imorogn. Det blev en god middag som vi valde. Ikväll så ska mamma och pappa bort till Helsingborg, så att jag ska vara hoss farmor och farfar ikväll. Men jag kommer inte att sova över där. Jag vill att vi ska kolla på en film hoss dem. Innan idag så julpyntade jag och mamma. Så när är vårt hus fult av jul saker. Också bakade vi pepparkakor det var jätte kul. Jag åt lite deg undertiden com jag bakade. Men när man bakar pepparkakor så tycker jag att man kan få äta lite deg undertiden. Idag så är det snö ute. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca


Röstningen slutar idag^^


Tja!!
Igår så gjorde jag inte så mycket efter att jag bloggade. Idag så var jag hos tandläkaren för att jag skulle fixa en sak. För att det gjorde lite ont i min mun. Eller jag man kan typ säga så för att det är mycket kompliserat (stavas?) men nu så är det bra. Sen efter det så gick jag till skolan. När skolan så var slut så gick jag hem. Och jag satte mig vid dator och där sitter jag nu. Så jag har inte så mycket att göra. För att jag känner inte för att gå på tennis idag. Jag funderar på att sluta där. Men jag är inte säker.

Glöm inte att röstningen slutar idag klockan 24:00. Så om du vill vara med så får du skynda dig. För att jag kommer att göra designen imorgon. Så jag vill att så många ska vara med i min röstingen. Idag så skulle jag,mamma,pappa och några till gå på en resturang med det kommer inte att hända. För att dem andra kunde inte följa med. Så kanske får vi gå själva. Men det är inte lika kul som att gå med en kompis. Men annars så kanske vi får äta hemma. Idag får ni en gammal bild. Och jag har inte färgat mitt hår. Bara så att ni vet!

Nu lyssnar jag på Måns Zelmerlöw - Christmas (Baby Please Come Home). Jag tycker att den är sådär bra. Amy Diamond har lite mer pop på sin julskiva än vad Måns har. Men jag har inte henns skiva och jag har bara lyssnat på två låtar där ifrån. Så skivan kan ju vara bra. Pappa och jag ska köpa den för att han gillar också Måns. Jag kommer aldrig att glömma den 16/12-09 för det var då som jag träffade Måns Zelmerlöw. Och jag fick hans atugraf (stavas?). Jag blev jätte glad när jag fick reda på att jag skulle träffa han. Idag så är det fortfarande snö ute. Och jag tycker att det är så himla mysigt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Snö^^


Tja!!
Jag kom typ nyss hem från att jag har varigt i Lund. Och det var jätte kul där inne. Innan jag åkte dit så hann jag inte blogga. För att jag slutade 15:30 så hann jag inte att blogg för att jag var tvungen att äta lite innan. Men det fungkar nog att jag bloggar nu. Men det kommer nog inte att bli så långt. Igår så svarade jag på en kommenter, så jag hoppas att ni som skrev den till mig kollar på den. Kolla i inlägger nedan för! Glöm inte att rösta på vilken design jag ska ha. Röstningen sluter på Fredag den 26/11-10. Om ni vill veta mer om röstningen kolla tre inlägg ner. Rubriken är "jag behöver hjälp". Så glöm inte att rösta!!

Idag så snöar det ute. Och jag älskar när det är snö ute. Jag hoppas att det kommer att vara kvar tills julafton. Då blir det jätte mysigt. På söndag så är det först andvent och jag tycker att det är jätte mysigt. Och då ska vi åka till Lund och gå på en sak. Och det tycker jag ska bli super kul, för att vi brukar göra det varje år. Idag får ni en bild på mig. Som är tagen i Tyskland förra året på sommaren. Bilden kanske inte är så bra. Men jag hoppas att det går bra ändå.

Nu så lyssnar jag på Amy Diamond - Ready to Fly. Och jag tycker att den är jätte bra. Så ni får gärna lyssna på den på youtube. Igår så kollade jag igenom mina kläder som jag fick av min kusin. Och jag blev jätte glad när jag fick dem. Idag i skolan så hade jag på mig några av kläderna som jag fick. Jag och min kusin har nästan samma storlek. Jag gillar att får kläder av henne. Nu så är jag ganska så trött. Så jag ska nog gå och lägga mig snart. Men jag måste träna lite på mina glossor som jag har tills imorgon. Men det kommer att gå snabbt för att jag kan dem. Hopaps att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca


Svar på en kommenter^^


Tja!!
Idag när jag vaknade så var det snö ute. Jag blev jätte glad jag älskar snö. Och det hade varigt kul om det hade kunnat stanna kvar tills det är julafton. Jag hoppas på det. Sen idag i skolan så hade jag Engelska glossor. Och jag tror att jag fick alla rätt. Så det är jätte bra! Imorgon så har vi läxa i Hemkunskap och jag är redan klar med den. Jag gjort den idag på språkvalet. För att på Onsdagar så får vi göra det så vi behöver göra typ läxor. Och då valde jag att göra min Hemkunskaps läxa.

Idag när jag loggade in så såg jag att jag hade fått en kommentar så jag tängte att jag skulle svara på den.
Fråga:
Hej Rebecca!
Jag röstar på en vinterdesign.
Jag har varit ute i Alnarp i förmiddags och åkt pulka med tjejerna - jättekul! Kanske du kan följa med oss nästa gång?
Hanna
Svar: Jag skulle gärna välja följa med er nästa gång. Ifall jag inte går i skolan. Men jag hade tyckt att det var kul att följa med er.

Nu så lyssnar jag på Amy Diamond - Thank you. Jag tycker att den är bra. Så ni får gärna lyssna på den. Idag så får ni en bild som jag tog nyss med web kamerar. Hoppas att det går bra att ni får en bild där ifårn. Bilden kanske inte är så bra. Ikväll så kanske jag,mamma,pappa,farmor och farfar gå på en resturang. Jag vet inte vilken det kommer att bli. Men om vi ska göra det så blir det säkert en god resturang. Igår så fick jag kläder av min kusin och jag blev jätte glad för dem. Jag gillar att får kläder av henne. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Jag behöver hjälp^^


Tja!!
Förlåt för att jag inte har kunnat blogga sedan i Lördags. Men jag har gjort lite annat. Så jag har inte haft tid till att blogga. Igår så hann jag inte att blogga. För att jag och pappa var och kollade på Lundaderby (stavas?) och det var bra för H43 i halvlek. Men sen så var Linus Persson i Lugi jätte bra i målet. Och Espen Christensen var bra i h43. Matchen slutade 25 - 22. Så Lugi vann. Jag blev inte så glad när jag såg detta. För detta var andra gången som lugi vann mot h43 denna sesongen (stavas?). Men jag hoppas att H43 vinner nästa match som dem ska spela. Jag och pappa ska nog åka och kolla på den nästa hemma match. Som är den 29/11-10. Jag hoppas att dem kommer att vinna mot IFK Kristianstad.

Nu så vill jag att ni ska hjälpa mig med en sak. Jag vet inte om jag ska göra en vinter design eller en jul design. Så kommentera vad du tycker att jag ska göra. Röstningen kommer att sluta på Fredag den 26/11-10. För att på Söndagen så kommer jag att göra den nya designen. Så rösta! Om du vill rösta så kommenterar du bara det du tycker i detta inlägget. Jag kommer att bli glad om ni kommenterar. Idag får ni hur det slutade i matchen igår.

Igår så kom Farmor och Farfar hem från sin semester. Så ni är välkommna hem till det kalla, regniga (stavas?) Sverige. Jag hade gärna varit med dem. Men jag måste ju gå i skolan. Men jag vill ändå vara kvar här i sverige. För att jag vill att det ska börja snöa. Glöm inte att rösta! Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

H43 Lund Youtube^^


H43 Lund vann^^


Tja!!
Jag kunnde inte blogga igår för att jag var på Handboll. Jag är jätte ledsen att jag inte hann att blogga. För att när jag kom hem från skolan så skulle jag och mamma åka till morfars grav. För att han fyllde år igår. Om han hade left så hade han blivigt 84 år. Så GRATTIS MORFAR. Även om du inte lever nu. Sen skulle jag träffa några i Lund. Sen så skulle jag och pappa kolla på Handboll.

Som ni kan se på rubriken så gick det jätte bra för H43 Lund. H43 Lund mötte Lindesberg. Matchen slutade 26-25. Så att H43 vann med ett mål. Jag tyckte att det var en bra och spännande match. Jag och pappa jag vet inte om mamma ska med och kolla på nästa H43's match. Den är på Måndag då är det Lundaderby (stavas?). Så jag tycker att det kommer att bli kul och se ett till lundaderby. Förra derbyt så vann Lugi. Men jag vill att H43 ska vinna nu. Jag hejar på H43 och inte på Lugi. Idag får ni en bild på hur matchen slutade.

Idag så var jag hos tandläkaren och jag skulle spänna min tandställning. Och det gjorde jätte, jätte ont. Nu så har det gått över 12 timmar. Men jag har fortfarande så himla ont. När jag och pappa skulle äta middag idag så köpte vi Hamburgare och det gick nästan inte att äta. Det var inte alls kul. Men jag åt lite för att jag fick ta jätte små bitar. Mamma är och se på Lady Gaga i malmö. Jag vill också se henne live. Men vi ska sen köra och hämta mamma. Och det tycker jag ska bli kul. För att det är mysigt att åka bil på kvällen när det är mörkt ute. För ett tag sedan så kollade jag och pappa på en Beck film. Jag tycket att den var ganska så läskig. Men jag kommer nog att kunna somna ikväll. Eller jag hoppas att jag kommer att kunna det. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Drick Kranvatten^^


Tja!!
Förlåt för att jag inte har bloggat på två dagar. Men i Måndes så var jag sjuk. Så jag la bara upp ett youtube klipp som jag själv har gjort. Hoppas att ni gillar det. Jag tycker att det är bra filmat. Och det var kul att se henne live i Malmö. I Tisdes som var igår. Så orkade jag inte blogga. Jag vet inte farför jag inte orkade. Det kan ha varigt för att vi slutade sent den dagen. Men nu så tängte jag att jag skulle blogga. Så att ni kan bli glada av att jag fortsätter att blogga. För att jag vill inte lägga ner detta med bloggen, jag tycker att det är så himla kul att blogga.

Jag har bestänt mig att jag kommer att göra en vinter design. Den kommer att komma upp på bloggen i slutet av månaden. Jag kanske sätter min i helgen och fixar den. Men den kommer att vara på bloggen innan den 1/12 -10. För att då så är det ju vinter. Eller jag vet ju inte om det är snö ute. Men jag hoppas att det är det. För då börjar December jag tycker att det är en bra månad. För att jag kanske är mycker snö ute. Dem har sakt att det kommer att bli den kallaste vintern på hela 1000 år. Så det kanske kan komma lite snö här nere i skåne. Jag hoppas iallafall på det. Jag har en idé hur vinter designen kommer att se ut. Men jag får se om jag lyckas med att fixa det. Men jag tror att jag kommer att göra det. För jag är så bra på att designa bloggar. Idag får ni en bild som jag tog i Söndes.

Imorgon så ska jag och pappa in och kolla på när H43 Lund ska spela mot LIF Lindesberg. Och det är fri entré. Så kom om ni gillar att kolla på Handboll. Och heja på H43 så att dem vinner över Lindesberg. För att Lindesberg är på sista plats. Och H43 Lund är näst sist. Så H43 Lund måste vinna nästa match som är i morgon. Snälla kom och kolla! Idag i skolan så har vi fått en vatten maskin (stavas?) och vi fick varsin vatten flaska. Och på den står det" Drick Kranvatten" så alla på skolan har en sån nu. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

En video från mig^^


Träffade Amy Diamond idag^^


Tja!!
Igår så var jag och passade mina småkusiner och det var jätte kul. Fast jag somnade när vi tittade på en film. Jag tycket inte att den var så bra. Men det var ändå kul att vara hoss dem. Vi gick också till Ica och köpte godis och chips. Det var en rolig kväll. När vi komhem så var klockan typ 24:00 tror jag. Jag gick och la mig direkt för att jag skulle upp tidigt idag. Jag somnade ganska så fort för att jag var super trött. När man vaknar typ 08:00 så är man trött då vid 24:00. Men jag vaknade vid 09:00 idag och det var helt okej.

Sen så var Måns Zelmerlöw med i Nyhetsmorgon idag. Jag kollade så klart. Hans nya skiva kommer att komma ut imorgon jag kommer att köpa den. För att jag har alla hans skivor. Då måste jag nästan ha det ny också. Om ni vill veta mer så kan ni gå in på hans hemsida: www.mzw.se. Jag tycker att ni ska kolla in hans hemsida. För att det är ny desing på den. Som ni kan se på rubriken så träffade jag Amy Diamond idag. Och det var jätte kul. För att hon har varigt min idol ända sedan 2005. Så det är i 10 år. Så idag fick jag träffa henne så riktigt och sen hennes show. Hon var jätte duktig. Jag kommer att ladda upp en video klipp med henne på Youtube. Så ni går gärna kolla där. Jag såg också att hon har bloggat så kolla gärna på henes hemsida. www.amydiamond.se.

Jag har också tängt att jag ska göra en ny design nu när det börjar att bli vinter snart. Vi tycker ni om den idén. Ni får gärna kommentera om ni tycker att det är en bra sak eller en dålig sak. Jag blir glad om ni gör det! Det är alltid kul att få många kommentarer. Om ni har några kompisar som gillar att läsa bloggar. Så kan ni gärna få tisa om min blogg. Då blir jag bara glad. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Amy Diamond^^


Tja!!
Förlåt för att jag inte jar kunnat blogga. Jag har gjort lite andra saker. I Torsdag's så var jag först i skolan. Sen så skulle jag in till Lund. Sen när jag kom hem så orkade jag inte blogga. Jag hoppas att det inte gör något att jag inte alltid kommer att blogga. För att ni går jag i 8:an och då är det lite mer läxor än vad det var i 7:an. Men jag kommer att ha kvar min blogg. Så glöm inte att kolla på den och kommentera.

Idag så har jag inte gjort så jätte mycket. Jag var i skolan sen när jag kom hem så skulle jag till min tennis. Det var sådär kul på tennisen. Jag funderar på att sluta att spela. Men jag vet inte om jag kommer att göra det. Sen så häntade jag och pappa min mobil. För att den har varigt inne på lagning. För att något hände med särmen (stavas?) men nu är det fixat. Sen åkte vi till Lund och åt mat. Sen kom vi hem och kollade på en film. Det var bra. Sen så satte jag mig vid datorn. Och där sitter jag just nu. Idag får ni en bild på mig.

Imorgon så ska jag,pappa och mamma passa mina småkusiner. Och det kommer att bli jätte kul. Jag har längtat ända sedan jag typ fick reda på det. Eller kanske inte ända sedan jag fick reda på det. För att det var för ganska så längesedan tror jag. Men jag tycker att det ska bli kul att vara med dem. Jag vet inte vad vi ska göra men vi kommer nog på något. Nu ska jag säga en jätte rolig sak. Den 14/11-10 så vet jag inte om jag kommer att kunna uppdatera så bra. Men jag ska försöka. För att den dagen så ska Amy Diamond komma till Malmö. Och jag,pappa och mamma ska åka och se henne live. Jag tycker att det ska bli så himla kul. Jag längtar jätte mycket!! Om ni vill ha mer info om det så kan ni gå in på: http://www.amydiamond.se. Det är Amy's hemsida där få jag nästan reda på allt som kommer att hända Amy. Jag tycker att ni ska kolla på det. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag. 

Kram Rebecca  
 

H43 Lund förlorade^^


Tja!!
Jag kunde inte blogga igår för att jag var med tre kompisar. Sen efter att dem gick hem så skulle jag göra min läxa. Sen så åkte jag och pappa på Handboll. Sen när det var slute så skulle jag fixa lite med ett film program. Så jag hade inte tid till alla blogga. Jag är ledsen för det. Men det kan bli så ibland när jag är på Haandboll och kommer hem sent. Det ä inte meningen att glömma att upptadera. Men oftast så hinner jag att blogga innan jag åker på handboll. Men jag hann inte der denna gången.

Matchen slutade inte alls bra som ni kan se på rubriken. Det blev 20 - 29. Så det var inte bra. Jag tycker att Espen Christensson var bra i mål. Men Philip Stål var nog lite bätter än Espen. Men matchen var spännande. Dem spelade mot Guif. Näst match som H43 Lund ska spela är den 18/11-10. Det är fri entré in. Så man kan få ta med hur många som man vill. Dem sa igår att om alla som är och kollar idag tar med sig fem kompisar nästa gång som H43 Lund spelar så är vi 3000 årskådare. Så det tycker jag var ganska så cool. Idag så får ni en bild på hur matchen slutade igår.

Idag i skolan så gjorde jag klart min ritning eller nästan. Så jag har bara att rita baksidan,vänster sida och höger sida. Så det är ganska så mycker som jag ska göra ikväll. Jag har också hemkunskap som jag ska göra. Men det är inte alls mycket. Om typ 40 minuter så kommer min kompis att komma till mig. Och det kommer att bli jätte kul. Ikväll så ska Melsungen spela och jag hoppas att dem vinner. Men jag tror inte att dem kommer att vinna. För att dem är ganska så dåliga. Dem ligger på sista plats i Bundesligan i Tyskland. Men jag hoppas ju så klart att dem kommer att vinna. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Mitt Rum^^


Tja!!
Idag så har jag inte så mycket att brätta om. Idag så var det skolan. Och det var inte så kul. Menmen när jag kom hem så var jag med en kompis och det var kul. Sen så skulle jag äta så då gick hon hem. Sen gjorde jag med Hemkunskap läxa. Som är gjorde nu! Sen kom två kompisar till mig. Det vara super kul. Jag hoppas att ni gillar min nya vedeo som jag har gjort. Om ni inte har kollat på den så tycker jag att ni ska göra det. Ni kan kolla i förra inlägget. Idag när jag hade tråkigt på en rast så satte jag mig och ritade på mina händer. Jag tycket att det blev ganska så snyggt. Men jag skrev bara två namn det blev ganska så stort. Jag blev nöjd med det, det går bort om man tar vatten på det.

Igår så ändrade jag om på mitt rum. Jag blev jätte nöjd. Jag har ett stort skrivbort, och det gillar jag. Det blev mycket bätter än innan. Jag kanske kommer att ladda upp någon bild ifårn mitt rum hur det var innan och hur det är nu. Men några av er kanske vet du her ser utt. Farmor och Farfar har åkt på semester till något stället jag kommer inte ihåg var det var. Och dem kommer hem och typ två vecker. Idag så får ni en bild på Amy Diamond.

Imorgon så ska jag och pappa åka och kolla på H43 Lund som spelar mot Guif. Jag vet inte om mamma ska med och kolla. Jag hoppas att H43 Lund vinner. I Lördag så började jag att skriva lite på en historia som jag kanske kommer att ge till någon i julkapp. Det handlar om en tjej som är 18 år. Och vad hon gör på sin fritid. Jag hoppas att ni kommer att gilla den. Jag vet inte vem som kommer att få den. Men jag kommer säkert på någon som vill ha den. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Amy Diamond Youtube^^


Lugi vann^^


Tja!!
Igår när vi var i Lund så var vi och kollade på Lugi - Drott. Jag hejade så klart på Lugi för att det är ett lundalag. Men jag gillar fortfarande H43 Lund mycket mer. Det som jag tycket var bäst på plan var Linus Presson. Han har varigt målvakt i H43 innan och nu är han i Lugi. Jag tycker att det var tur att Lugi vann och inte Drott. Matchen slitade så här: 31 - 25. Så dem vann ganska så stort. Jag tycket att det var en bra match.

Och igår så spelade H43 Lund också fast dem spelade på borta plan. Deras match slutae 21 - 20 så H43 Lund förlorade med ett poäng. Jag tycker att det är ganska så störigt. Men men man kan hoppas att dem vinner nästa match så här den 9/11-10 på hemma plan i Lund. I Färes och Frosta Arena. Jag och pappa ska dit och kolla. Jag vet inte om mamma ska med och kolla. Men det ser vi. Idag får ni en bild på hur matchen slutade igår.

Iddag så har jag inte gjort så jätte mtcket jag har spelat lite The Sims 2. Det är typ det ända som jag har gjort. Ikväll så ska jag och pappa in till Lund och vi ska köpa ett program där man kan göra egna videos. Jag har Movie Maker men i det så kan jag inte filma med min egen kamera. Så då får jag låna pappa's. Min kamera är jätte bra så det är synd att inte kunna filma med den. Och sen inte kunna visa er det. Sen så ska jag också köpa Amy Diamond's nya skiva. Om media markt nu har den. Men jag hoppas att dem har det. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Lugi - Drott^^


Tja!!
Idag så har jag varigt med min bästis lite. Och vi spelade the sims 3. Det jag kul. Sen så skulle jag till min farmor och farfar och äta lite lunch (stavas?). Så jag är kvara där nu men jag ska snart gå hem. För att sen så ska jag till tåget för att jag ska in till Lund. För att vi ska göra en sak där. Och sen så ska vi till färs och forsta arena för att kolla på en handboll's match. Det är Lungi mot Drott. jag hejar inte på Lugi om ni nu tror det. För att vi ska in där och kolla för att vi känner någon som han fått fribiljetter in dit. Så att vi ska in och kolla på det. Men jag får väll heja på Lugi för att det är ett Lundalag. Då kommer jag att heja på Linus Persson som har spelat i H43 Lund förra sesongen (stavas?) och han är en bra målvakt.

Den 14/11-10 så ska jag, mamma och pappa kolla på Amy Diamond i Malmö. Jag längtar jätte, jätte mycket. För att Amy är en av mina idoler. Och det kommer att blir så kul att se henne live. Jag har varigtr och sätt "Alice i underlandet" där Amy spelade Alice. Och då fick jag hennes atigraf (stavas?) det var jätte coolt att se henna på rikigt. Men nu så ska jag se när hon ska uppträda med sina egna låtar. Hon har också kommigt utt med en ny skiva. Jag är på jakt efter den att jag ska köpa den. Men jag har inte hitta den än. Så jag får se när jag kan köpa den. Men jag hoppas att det är snart. Bilden som in får idag är inte så bra. Men jag hoppas att det går bra.

Igår så var jag på BC och klippte mig. Och jag blev jätte nöjd med mitt hår som jag har nu. Eftersom att jag är hos farmor och farfar so har jjag inga bilder på deras dator. Så att ni får en bild när jag kommer hem. Hoppas att det är okej då. Bilden kommer nog att bli på hur mitt hår sen ut just nu. Jag har redna gjort bilden. Men jag har den på min dator så därför kan jag inte ladda in den nu. Men ni kommer att få den sen. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tosdag.

Kram Rebecca

Halloween Festen^^


Tja!!
Igår så hade jag och Madde en Halloween fest. Det var jätte kul, vi var 12 stycken som var hör hemma hoss mig. Jag tycket att det var jätte kul. Jag vet inte om jag kommer att ladda upp några bilder här på bloggen men jag får se va jag gör. Dem som vara här verkade ha haft kul. Och det är jätte kul att höra tycker jag. Vi kollade på en läskig scen ut en film som jag inte vet vad den heter. Sen efter att vi hade kollat på den så skulle vi gå ut och gå en spökrunda. Jag tycker att det var kul. Men vi blev inte så skrämda. Men det var ändå kul. Sen efter det så danskade typ alla utom två killar. Sen vid 22:30 så gick typ alla hem. Förutom jag och Madde för att vi skulle städa. Idag så får ni en bild hur jag såg ut igår. Om ni undrar vad jag var så var jag lik. Och jag dog den: 09/09 - 1442.

Sen så skulle jag och Madde vara i Lund vid 08:30 idag på morgonen för att Madde skulle till ungdomsmottagningen så ville hon att jag skulle följa med. Så det gjorde jag. Pappa körde oss in och sen skulle vi ta tåget hem. Men när vi skulle gå till tåget så gick vi inom Espresso house och fikade lite. Typ mitt på morgonen men det var kul! Lätt att jag kan göra om detta med Madde aso gå på Espresso house. Sen så skulle vi ta tåget hem. Och jag har lärt mig att man ska lyssna på vad Madde säger när man ska ta tåget hem från Lund. Först så gick vi fel. Men så såg Madde att tåget gick ifrån spår ett och inte spår fem. Som jag trode.

Idag så ska jag inte göra något för att jag är ganska så trött. Jag kanske ska spela lite The Sims 2 sen. Men först ska jag ladda in alla bilder ifårn festen igår. Det är jätte, jätte många bilder som jag tog. Eller det var några av mina kompisar som lånade min kamera och fottade lite. Men jag fottade också lite. Det kommer inte att bli så kul at ladda in alla bilder. Sen så ska jag typ ladda upp några bilder på Bilddagboken. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Min Videoblogg^^


RSS 2.0