Gott nytt år^^


Tja!!
Nu så är det bara sex timmar kvar av 2011. Sen blir det 2012 och det ser jag fram emot. Jag hoppas att det kommer att bli ett lika bra år som 2011, men det tror jag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Ny youtube musikvideo^^


Den 30 December 2011^^


En till julafton^^

Tja!!
Igår på kvällen så kom mina kusiner hit och vi firade en liten försenad julafton och det var jätte kul. Jag fick lite pengar, en petrinideckarna bok och en stående iphone laddare. Jag är jätte nöjd med mina paketet.

Nu så ligger jag på mitt rum och lyssnar på musik och ska snart gå och lägga mig. Idag så skulle jag och mamma kanske gå på bio. På Lördag så är det nyår och det kommer att bli kul. Vi ska vara hemma hos oss med några kompisar och sen klockan 24:00 så ska vi smälla många raketer. Idag får ni en bild på mig och Malin från i Onsdags. Den kanske inte är så bra. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca


Är hemma nu^^


Tja!!
Som ni vet så har jag varigt i Norge nu under julen och det är därför jag inte har bloggat. Men jag tänkte att jag skulle skriva kortfattat vad vi ha gjort.
Fredag: Flög upp, träffade alla och åt kött soppa.
Lördag (julafton): Var i kyrkan, åt norsk jul mat, tomten kom och lekte lite lekar.
Söndag: Var ute och vandrade och åkte till en liten by och kollade där. Men det regnade så vi bara körde runt där och åt fisk till middag.
Måndag: Gick upp på en jätte hög topp, kollade på tv och åt pinnekött!!!
Tisdag: Gick upp klockan 04:30 för att flyget gick vid 06:30. Så hela dagen spenderade vi med att flyga.

Idag så har jag varigt med min bästis och vi åkte och handlade och det var super kul. Jag hittade body splash och body butter som jag behövde, så jag är nöjd med mina köp. Ikväll så ska jag,mamma och pappa gå på bio och det ska bli kul. Imorgon så ska vi ha en julafton till med farmor och farfar och mina kusiner. Det kommer att bli kul. Bilden är lite mörk för att jag har redigerat den i pohotshop. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

M.I. High^^

Tja!!
Som ni kan se på rubriken på sitter jag och kollar på M.I. High och det är jätte bra. Jag vill också säga att jag åker till Norge imorgon och firar jul. Så jag kan inte blogga under några dagar. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca


Fick betyg idag^^

Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat på några dagar. Men jag har inte haft något att skriva om eller någon inspiration. Men nu så kommer jag att kunna blogga lite mer för att nu är det Jullov och det gillar jag. Idag fick jag mina betyg och jag blev sådär nöjd.

Nu efter att jag har bloggat klart så ska jag kolla på M.I. High, jag har börjat att kolla på det igen. För att jag helt slump mesigt hamnade på svtB en eftermiddag och sen har det bara blivit att jag har kollat på det varje dag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca


Julgran


Rast i skolan^^

Tja!!
Nu så har jag rast i skolan och för att vi fick sluta lite tidigt och det är ju bara bra tycker jag. Men vi slutar inte nu utan det gör vi 16:00 och det är inte drygt att gå så länge.

Men när jag kommer hem så ska jag fixa alla julklapparna och med det så menar jag att jag ska slå in alla och det är några, så att jag kommer att ha och göra. Men det går nog snabbt. För att ikväll så ska jag och mamma och kanske Madde in till lund och kolla på en gymnasieskola, det ska bli kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca


Ny heder^^


Tja!!
Igår så bloggade jag inte, men jag hade inget att blogg om och det kan hända vissa dager. Det så var kul som hände igår. Det var att vi kollade på film på språkvalet och det gjorde vi även idag och ska göra det på torsag igen. Jag längter tills dess, för att filmen är super bra tycker jag. när jag kom hem så att jag vid datorn och det var typ allt som jag gjorde när jag kom hem. Idag får ni en bild från Puerto Rick.

Nu efter att jag har bloggat klart så ska jag börja på min julhistoria som jag ska ge till några i julklapp och jag vet precis vad den ska handla om. Men jag tänker inte skriva vad den hadnelar om förrens efter jul, då alla ha fått den. Idag när jag kom hem så gjorde jag inte så mycket och det kommer jag inte att göra restan av kvällen. Jag har nu blivigt klar med min heder här på bloggen och jag vet inte om jag ska ha kvar den eller inte. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Bingolotto^^

Tja!!
Nu så sitter jag och kollar på "Bingolotto" och Amy Diamond är med och har framfört två låtar. Hon var jätte bra. Idag så har jag inte gjort så jätte mycket, jag har gjort lite Matte och lite bild.

Imorgon så ska jag till skolan och vi ska kolla på en film på språkvalet och det ska bli jätte kul. Sen på kvällen så vet jag inte vad jag ska göra. Jag kanske ska göra läxor om vi får några imorgon eller så sitter jag nog vid datorn. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca


Inte kommigt någon snö^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har kunnat blogga på några dager. Men jag har inte kunnat för att blogg.se har ändrat om sitt utsende så därför har jag inte kunnat blogga. Igår vå var jag bara hemma och tog det lugnt. Idag så ska jag och mamma ut och handla julkappar och kanske en julkläning till mig som jag ska ha på mig på julafton. Sen så ska jag och Madde vara och baka delar till vårt pepparkaks hus iskolan.

Ikväll så vet jag inte vad jag ska göra. Jag har funderat på att göra en julmusikvideo. Men jag vet inte vilken låt jag vill ha. Så jag måste fundera ut det. Men ni får gärna komma med förslag, då blir jag bara glad. Nu så är det den 10 December och det har inte kommigt någon snö. Förra året så var det supermycket vid denna tiden. Jag vill verkligen att det ska komma snö. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca


Onsdag^^

Tja!!
Jag vet att jag inte bloggade igår, med det var för att jag inte mådde så bra. Idag i skolan så hade vi besök av ögonvittne och det var spännande men också lite jobbigt att sitta och lyssna på det. Jag började att gråta lite.

När jag kom hem så kollade jag inte på tv och sen åt vi och det var väl god mat. Sen nu sitter jag och bloggar från min iphone för att Internätet här hemma är lite segt just nu. Jag fick nyss reda på att det kanske ska börja snöa ikväll, Gud vad kul om det lägger sig tills imorgon. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca


Max Manus^^


Tja!!
Nu så sitter och kollar på Max Manus och chattar med kompisar och det är kul. I ao så har jag skrivigt ett repotage om Max Manus och jag tyckte att det blev bra. Så nu hoppas jag bara att jag får ett bra betyg på det. Idag i skolan så hade vi inte så jätte roliga saker.

Ikväll så ska jag skriva på min "love story" som ska vara inne på Fredag. Jag vet redan vad jag ska skriva om och jag har redan skrivigt nästan en hels datorskriven A4 sida och jag började idag. Så det tycker jag är bra gjort av mig. Det har fortfarande inte kommigt någon snö än. Förra årtet vid denna tiden så var det super mycket snö. Men jag hoppas att det kommer mer sen. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Glögg bilder^^

Nu får ni lite glögg bilder som jag tog när jag vara i en affär med mamma. Jag har tagit bilderna med min iphone så dom kanske inte är så bra. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca


Marny Kennedy


Min nya youtube video med Marny Kennedy. Kolla gärna på den! Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Gäster ikväll^^


Tja!!
Kom typ nyss hem från konfamationsträffen (stavas?) och det var sådär kul. Igår så var vi i min klass och såg Les miserables och den var helt okej, men det är inte min typ av musikal. Men det är kul att kunna säga att man har varigt och set Les miserables i Malmö. Jag är glad att skolan bjöd på biljetterna och för att vi har fått kulturpengar för att kunna gå och se den. När jag kom hem igår från Les miserables så somnade jag i soffan.

Ikväll så ska vi få gäster och det ska bli kul. Vi ska äta super god mat och jag ska få göra efterrätten. Jag kommer att göra den super god. Förra gången jag gjorde den till mamma och pappa så sa de att den var super god. Idag så gjorde jag en ny heder men det blev inte så bra efter att jag hade sparat ut den. För att färgerna på min blogg inte stämde. Så nu får jag för jag göra en ny. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

2:a December^^


Tja!!
Idag så var det skola och där hände det inte så mycket. Vi började med vår ao/svenska uppgift som ska vara inne på Tisdag. Men jag har kommigt ganska så långt. Vissa i min klass har inte äns börjat, men det har jag. Sen efter lunch så hade vi slöjd och jag ritade ut mallar till min tröja. Som sist så hade vi musik och då skulle vi bara lyssna på några som skulle redovisa.

Ikväll så ska hela klassen gå och se Les miserables i malmö och det kanske ska bli kul. Jag vet knappast vad det är. Även om en på min skola har brättat om det. Men jag fattar nog när jag ser det. Imorgon så ska jag och mamma gå och se Amy Diamond i malmö. Det ska bli super kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

RSS 2.0