Promenad i Lund igår^^


Tja!!
Igår så var jag och mamma i Lund och kolla på en lägenhet. Men det var inte intersant tycke mamma och pappa. Så efter det gick jag och mamma en promenad och jag tog massor av fotto. Jag blev nöjda med nästan alla. Idag så var det skola och det var jätte kul. Nu så är jag klar med min pressentation om Mårten Sandén som jag ska redovisa imorgon. Hoppas att det kommer att gå bra, men det tror jag. Nästa vecka så ska jag börja dansa och det kommer att bli så himla kul. Längtar jätte mycket. Jag vet inte om jag kommer att kunna uppdatera på måndagar för att det är då som jag ska ha dans. Men jag får se. Ikväll så ska jag inte göra så mycket. Ska bara översätta några engelska glossor som jag har tills på Fredag. Idag får ni en gamma bild.

På Onsdag så ska H43 Lund spela hemma match och jag, pappa och kanske mamma ska åka in och kolla. Det kommer att bli kul att se dem spela igen. Hoppas nu bara att dem vinner, heja H43 Lund!! På Fredag så ska jag åka upp till Stockholm och kommer att vara där tills på Söndag. Det kommer att bli kul. Vi ska se Romio och Julia och Måns Zelmerlöw spelar Romio. Idag så är det inte alls mycker snö kvar. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Lördag^^


Tja!!
Igår så var det ganska så kul när vi hade gäster här. Men jag somnade typ vid 23:00. För att jag var jätte trött. I Fredes så sov jag över med några kompisar och det var super kul! Jag vill värkigen göra om det. Vi somnade vid 05:00. Sen så vaknade vi vid 10:10. Sen efter att vi hade ätigt frukost så hämtade mamma mig. Sen så åkte vi till bjäred (stvas?) och bastade och badade. Mamma badade i en isvak. Jag bara bastade och kollade på! Det var super kalt ute!!

Videobloggen kommer att komma upp på Måndag. Jag hoppas att ni kommer att gilla den. Idag så fyller farfar år, grattis!! Idag så ska vi kolla på en lägenhet i Lund. Det kommer att bli kul. Sen efter så kanske jag och mamma ska shoppa. Jag hoppas att vi kan det, för att jag behöver nya jeans. Till frukost så blir det pannkakor. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Svar på en kommentar^^

Fråga:
Hej Rebecca!
Så du skall ligga över i Lund med kompisar. Så spännande. Vad skall ni då hitta på? Roligt att du trivs i skolan, och så väntar jag med spänning på videobloggen. Här har solen ännu inte kommit riktig fram efter den sista eckans regnande, men jag hoppas den är på gång. Ha en trevlig helg. Kram från Mormor

Svar:
Det var kul i Lund. Vi hittade på massor av rolig saker. Super kul var det! Videobloggen kommer att komma upp på Måndag. Hoppas att du kommer att gilla den.

Sova över^^


Tja!!
Kunde inte blogga igår för att jag kom hem sent. Idag vid 18:00 så ska jag inte till Lund och sova över med några kompisar, det kommer bli jätte kul! Idag i skolan så var det jätte kul. Vi bakade cupecakes och spelade Handboll. Jag fick stå imål och det var kul. När vi skulle baka så var det super kul. För att en kille tog en muffins form på huvudet och han såg jätte rolig ut. Idag får ni en bild på mig.

På Måndag så kommer ni nog att få videobloggen. Jag håller bara på att fixa det sista på den. Det kommer inte att bil fler inlägg nu idag. Bara så att ni vet. För att jag kommer inte att ha tid. Efter att jag har bloggat klart så ska jag börja att paka. Idag så är det inte så jätte mycket snö ute. Men lite liggar det på marken. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Kul i skolan idag^^


Tja!!
Förlåt för att jag bloggar så här sent idag! Men jag har inte haft någon tid att blogga. Så jag tänkte att jag gör ett snabbt innan jag ska gå och lägga mig. Idag så var det skola och det var kul. Jag har bara två sidor kvar på grönt spår i matte. Sen ska jag göra provet!! Men jag hoppas att det kommer att gå bra. Sen så har jag också gjort min Hemkunskap's läxa tills imorgon. Jag glömde typ att göra den i måndes. Men den är klar nu. Idag så får ni en bild på mig.

Jag vet inte om jag kommer att hinna blogga imorgon. För att jag ska in till Lund och träffa några kompisar. Det kommer att bli jätte kul! Men vi får se om jag hinner. Ni kommer att få videobloggen på Måndag. Ni kan ju kolla. Idag så är det snö ute. Men det är inte så jätte mycket, men det är kul iallafall tycker jag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Sista avsnittet idag^^


Tja!!
Idag så var det skola och det var kul. Jag gjorde lite svenska så det är nästan klart. Sen så var det lunch och det var lax, potatis och sås det var super gott. Sen efter det så gjorde jag lite matte och jag gjorde 7 tal tror jag att det var. Så det var jätte bra. Ni kommer att få videobloggen på Måndag. Om ni vill veta mer vad det är för videoblogg så kan ni kolla förra inlägget. Idag får ni en bild på Marny Kennedy.

Idag så är det sista avsnittet av Kompisar på nätet! Och jag kommer att sakna det för att jag gillar det jätte mycket. Men jag kommer nog att hitta ett annat program som jag kan titta på. Jag hoppas att ni nu kommer att kolla. Det går i barnkanalen klockan 16:30. För er som inte kan se det då. Så kan ni gå in på svt.se och kolla där. Nu så är det inte allas mycker snö kvar och det gillar inte jag. Jag vill att det ska vara snö och vinter. Men det kanske kommer att komma mer snö ikväll. Hopps att ni får er fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Mårten Sandén^^


Tja!!
Idag så har jag inte gjort så jätte mycket. Iskolan så håller jag på med en sak i svenskan. Det är att man ska skriva om en förffatar och jag har valt Mårten Sandén. Vi ska redovisa det nästa vecka och jag när typ nästan klar och jag typ började idag. Idag i skolan så hade jag också bild, det var jätte kul! Sen när jag kom hem så var jag med en kompis och vi bakade lite. Sen så har jag näatan bara suttit här vid dator förutom när vi skulle äta. Idag får ni en bild på mig som jag har fixat till i Photoshop.

Jag vill tacka mormor som är jätte duktig på att kommenter och jag tycker det är kul när du gör det. Så fortsätt med det! Jag tycker att ni andra också kan börja att göra det. Om några dagar så kommer ni att få en videoblogg. Som jag tror att ni kommer att gilla. Jag har gjort den med två andra kompis. Det var kul när vi spelade in den. Jag hoppas att ni nu blir lite nyfikna på vad det är. Men ni får vänta tills den är klar. Idag så är det inte mycker snö kvar på marken. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Detta köpte jag^^


Tja!!
Förlåt för att jag inte bloggade igår. Men jag var ju på ullared och det var jätte kul. På bilden ovan så ser ni allt som jag köpte. Jag köpte dans kläder för att jag ska börja att dansa vecka 6. Det kommer att bli såå himla kul. Sen köpte jag ett linne, väst, 105 klämmor, två hårband, jacka, smink, balsam, kammar, block, whiteboard pennor, necessär och tandborset skyd. Jag är nörjd över mina köp. Jag hittade nästen allt som jag behövde. Jag kan tipsa er om att åka till ullared. Men hittar jätte mycker och nästan allting är billigt.

När vi kom hem så tänkte jag att jag skulle blogga. Men jag kunde inte logga in på blogg.se. Jag vet inte varför jag inte kunnde det. Så jag var med några kompis och vi hade kul. På kvällen så gjorde vi en videoblogg som jag kommer att ladda upp på bloggen. Efter att jag har bloggat klart. Jag vill bara säga till mormor att det är bra att du har lärt dig att kommentera på min blogg!! Nu så snöar det ute och det är jätte mysigt. Ikväll så kanske jag,mamma och farmor gå på bio, men jag vet inte. Ikväll tror jag att det är handboll. Jag hoppas att sverige vinner. Hoppas att ni får en fortsatt bra Snödag. 

Kram Rebecca 

Ska till Ullared imorgon^^


Tja!!
Förlåt för att jag inte bloggade igår. Men när jag kom hem så åt jag lite mellanmål och sen så skulle jag in till Lund och träffa några kompisar och det var jätte kul! Sen när vi var klara så var klockan vid 20:30, när jag kom hem så fick jag äta och det blev pytti panna och det var gott. Efter att jag hade ätigt så kollade jag lite på Handbollen. Och sverige vann mot polen tror jag att det var. Det var bra att Sverige vann!! Idag så var det skola och det var kul. Vi redovisade vårt ao och det gick bra. Och jag kanske har skaffat prao plats till vecka 7, då vi ska prao.

Ikväll så ska jag nog inte göra något. Jag kanske ska kolla på någon film. Imorgon så kanske jag inte kommer att kunna blogga. För att jag,mamma,min bästis och hennes mamma ska till Ullared och det kommer att bli så himla kul. Vi ska åka här ifrån vi typ 06:00. Så jag hinner inte att blogga innan. Men jag kanske kommer att läggga in det som jag köpte där uppe på kvällen. Idag så är det kompisar på nätet. Jag kommer att kolla på det. Idag så är det inte mycker snö kvar. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Nyårs filmen^^


Starstruck^^


Tja!!
Igår på kvällen så gjorde jag inte så jätte mycket jag var ju sjuk. Men idag så var jag iskolan och det var jätte kul. För att vi spelade fotboll och jag fick stå i mål, men jag var inte så jätte bra. Men det var ändå kul. På Fredag så ska vi baka cupecakes i skolan. Och det kommer att bli kul! Idag så är mamma borta så jag och pappa fick fixa middag själv. Så det blev isteband med potatismos och det var gott. Imorgon så ska mamma och kolla på Handboll's vm. Jag vill också med, men det får jag inte. Idag får ni en bild på mig. Men den kanske är lite mörk. Men jag tror att ni kan se.

Idag när jag kom hem från skolan så satte jag mig och kollade på Starstruck. Och den är jätte bra. Jag tycker att ni ska kolla på den. Efter att den var slut så kollade jag på Kompisar på nätet, och avsnittet var jätte bra. Men om en vecka så slutar Kompisar på nätet. Och det kommer inte att bli kul. För att jag älskar Kompisar på nätet! Imorgon så kommer ni att få Nyår's vidion. Idag så håller snön på att tina bort. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Sjuk idag^^


Tja!!
Igår så kollade jag på Bulldogg. Och sen efter så kunde man chatta med Amy Diamond. Jag ställde en fråga med hon svarade inte på den. För det var jätte många som ville ställe sin fråga till henne. Men chatten finns kvar på svt.se. Så ni kan kolla på den om ni vill. Efter det så gick jag och la mig. Då var klockan vid 20:00. För att jag var jätte trött. Och hade jätte ont i magen. Idag får ni en bild på mig. Som är tagen i Fredags. 

Som ni kan läsa på rubriken så är jag sjuk idag och det är inte kul. Jag har ont i magen, men det börjar att bli bätter nu. Så jag kommer att komma till skolan imorgon. På Onsdag ska mamma gå och kolla på Handboll's VM. Jag och pappa fick inte följa med:( Så då får vi väll hitta på något annat. Idag får det bli ett kort inlägg. För att jag ska gå och lägga mig nu. Idag så är nästan alla snö borta. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca


Amy Diamond på tv idag^^


Tja!!
Igår så gjorde jag inte så mycket. På kvällen så var jag och pappa hoss mina små kusiner. Det var jätte kul att vara hoss dem. Sen när vi kom hem så kollade vi lite på tv och jag råkade somna i soffan. Pappa väckte mig vid 02:00. Sen gick jag upp och la mig i sängen. Idag ska Amy Diamond vara på tv. Jag kommer att kolla på det. Det går på barnkanalen klockan 18:30. Det kommer att gå varje Söndag.

Idag så vaknade jag vid 09:30 då gick jag och satte mig vid datorn. Sen vid 14:00 sa pappa att jag skulle gå ut. Så jag sms:ade Madde så vi gick utt och fottade lite. Det var jätte kul. Sen efter gick vi hem till Madde och vi satt och spelade mario på hennes wii. Som så skulle jag gå hem så det gjorde jag. Nu så sitter jag och kolla på tv. Imorgon så är det skolan och det är väll sådär kul. Nu så håller snön på att tina bort. Och det är inte kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Nyårs filmer är klar^^


Tja!!
Igår så bloggade jag inte. För att jag hade inte tid. På kvällen så åkte vi in till Lund och åt där. Det var jätte gott. Sen när vi kom hem så kollade jag och pappa på Amy Diamond för att hon skulle vara med i Fredags kväll med Malin. Amy hade jätte fina kläder på sig. Jag tycker att ni kan kolla på det på svt.se. Sen efter att det var klart så kollade jag och pappa på Max Manus och det är jätte bra. Idag får ni en bild som jag tog igår. Den kanske inte är så bra.

Idag så har jag inte gjort så jätte mycket. Jag har gjort klart min film som är ifrån Nyår. Jag vet inte om den kommer att komma upp på bloggen. Efter att jag har bloggat klart så ska jag sätta mig och göra en video med Amy Diamond. Jag kommer att ladda upp den på bloggen. Så ni kommer att få se den. Idag så håller snön på att tina bort. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Kompisar på nätet^^


Tja!!
Igår kunde jag inte blogga för att jag hade inget internet. Men jag tror att det inte gör något att jag inte bloggade igår. Mormor kom vid 18:00 och vi år spagetti och kötfärssår. Det var längesen jag åt det, och det var gott. Sen när jag inte hade något internet så gick jag ut och sprang ner till farmor och farfar. och då kam min kusin och hennes pappa. Det var kul när dem kom. Sen vid 21:00 så sprang jag hem. Idag så får ni en bild på mig.

Idag så var det skola och det var kul. Jag kom nyss hem fårn skolan. Och jag har inga läxor tills imorgon och det känns bra. Idag är det kompisar på nätet! Jag tycker att ni ska kolla på det. För att det är jätte bra. Om ni missar det så kan ni gå in på svt.se och sök på kompisar på nätet. Kompisar på nätet går på barnkanalen klockan 16:30. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Idag började skolan^^


Tja!!
Igår så gjorde jag inte så mycket jag bara kollade på tv typ hela dagen. Sen på kvällen så gick jag och Madde ut och sprang en runda elelr vi gick mest. Men det var jätte kul. Som ni kanske vet så har jag ett löfte och det är att jag ska få bätter kondition och jag hoppas att jag kommer att hålla det. Nu så sitter jag vid pappas dator och lyssnar på Sister Hazel och jag tycker att ni ska lyssna på låten Where Do You Go, den är jätte bra. Idag får ni en bild på mig från nyår! Den kanske inte är så bra. Men jag hoppas att den gå bra.

Idag så börjar skolan och det var faktiskt kul att börja. Jag har fått en läxa tills imorgon redan efter första dagen. Men det är en ganska så lätt läxa. Jag ska bara kunna några ord. Imorgon så ska mormor komma hit och äta middag. Och det kommer nog säktert att bli kul. Idag åller snön på att tina bort. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca


Gömstället^^


Tja!!
Igår så lyssnade jag på Gömstället av Mårten Sandén och den är jätte bra. Jag tycker att ni ska lyssna på boken eller läsa den. Jag älskar Petrinideckaran och jag har lyssnat på tre böker och jag håller på att läsa slut den sista. Man måste inte läsa dem i följ. Imorgon så börjar skolan.

Idag så skulle jag vara med en kompis men hon kunde inte komma. Så idag ska jag typ inte göra något. Jag tror att jag ska skriva lite på min historia så att den blir klar. Eller så kan jag läsa slut Labyrinten. Då kommer papppa att bli glad. Ieftermiddag så är det Kompisar på nätet och M.I. High och det är så himla bra. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Max Manus^^


Tja!!
Igår så gjorde jag inte så mycket. Jag,pappa och mamma kollade på Schindlers list. Och jag tycker att den var bra med den var också hemsk. Men jag tycker att ni kan se den. Det finns andra filmer som jag vet som handlar om Andravärdskriget. Jag kan tipsa er om Max Manus. Det är jätte bra. Den handlar om en man i norge som heter Max Manus och hur han och hans kompisar ska kunna stoppa tyskarna.

Idag så har jag inte gjort så mycket. Jag och mamma var i kyrkan idag pch denna gången så kom vi ditt. Sen så har jag varigt med Madde och vi hade jätte kul. Vi skulle fixa hennes kanin och han blev bra. Imorgon så ska jag vara med en kompis så jag vet inte om jag kommer att kunna upptadera bloggen. På Tisdag så börjar skolan. Idag så är det fortfarande snö ute. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Lördag^^


Tja!!
Igår när vi var hoss min kusin så var det jätte kul. Vi fick super god mat där också. Vi skulle inte vara där förrens vid 17:30. Så jag hann att kolla på M.I. High och Kompis på nätet. Och det var jätte kul. N'r vi kom hem från min kunsin så gick jag upp på mitt rum också la jag mig och lyssnar på en ljudbok som heter Gömstället som är skriven av Mårten Sandén. Sen så somnade jag där. Det var inte meningen att jag skulle göra det.

Idag när jag vaknade så hittade jag på en dans och den är ganska så bra tycker jag. Sen efter att jag har gjort det så satte jag mig vid datorn och skriev på en historia. Och den är faktiskt ganska så bra. Idag så håller snön på att tina bort:( Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Grattis min kusin^^


Tja!!
Förlåt för att jag inte bloggade igår. Men jag gjorde lite annat. På kvällen så var vi hoss mormor till typ 23:00. Och vi hade jätte kul! Sen efter så  åkte vi hem. Men jag gick inte och la mig förrens vid 24::00 tror jag att det var. Sen idag så vaknade jag 10:00. Pappa sover fortfarande jag fattar inte hur han kan sova så länge.

Ikväll så vi till min näst minsta kusin som fyller tre år idag. Grattis till henne som fyller tre år idag! Vi ska till dem på kalas och det kommer att bli kul. Men vi ska nog inte vara där förrens vid 18:00. Så jag hinner se på M.I. High och Kompisar på nätet. Jag kommer nog inte att blogga så mycket idag, men vi får se. Videobloggen kommer att komma upp på bloggen när jag är klar med den. Jag har bara lite kvar att fixa innan. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Ska till mormor imorgon^^

Tja!!
Nu är jag hoss min kompis. Och vi har det jätte kul. Vi kollade nyss klart på Kompisar på nätet. Och det är jätte bra. Jag gillar Ally som hon heter i filmen men igentligen så heter hon Marny Kennedy.

Imorgon så vet jag inte vad jag ska göra,. På kvällen så ska jag,mamma och pappa till mormor och äta pinnekött. Det kommer att bli kul. Jag hoppas att ni nu kommer att bäsella heder eller kollage av mig. Imorgon så kommer jag att ladda upp videon om hur man ska kommentera om men vill ha en heder eller kollage av mig. Jag bloggar mer imorgon. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Ny design^^


Tja!!
Som ni kan se så har jag gjort en ny design. Jag är jätte nöjd med den, ni får gärna kommenter vad ni tycker om den. Om ni vill veta hur jag har gjort min heder så är det bara att kommentera så lovar jag att jag kommer att svar.

Nu så kan ni bästella olika heder eller kollage av mig. Om ni vill det så är det bara att skriva en kommenter och skriva "jag vill bästella heder" som rubrik. Jag tänkte att jag ska göra ett video inlägg där jag visar er. Om ni inte fattar. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca


Ska till min kompis idag^^


Tja!!
Igår så gjorde jag inte så jätte mycket. På kvällen så var jag med två kompisar och sen kom min lilla kusin hitt. Det var kul att hon var här. Innan min kusin kom hitt så var jag och mina två kompisar ute och sprang. Det var kul även om det inte gick så bra för mig. Detta året har jag bästemt mig att jag ska få bättre kondition än vad jag hade innan. Idag får ni en bild på mig, men den är inte så bra. Men jag hoppas att det går bra ändå.

Idag så ska jag göra en ny design och det kommer att bli en vinter design. Och jag hoppas att ni kommer att gilla den. Jag har några ideer hur jag ska göra. Men ni får gärna kommentera lite mer än vad ni gör idag. Jag tycker att det är kul när ni kommenterar.  Ikväll så ska vi till min kompis och det kommer att bli jätte kul!! Idag så blir det ett kort inlägg. Men jag hoppas att det går bra för er. Idag så är det fortfarande snö ute. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Amy Diamond Youtube^^


Kom hem idag^^


Tja!!
Kom hem idag från blekinge. Vi had jätte kul där. På nyårsafton så smällde vi ganska så många. Pappa och min bästis pappa hade typ mäst reketer. Men det är inte ovanligt när det gäller dem två. Jag tycker att vi fick går mat när vi var det. På nyårsafton så fick vi kött med potatis och såser. Sen dagen efter så fick vi kalkon. Och idag så jag,pappa och mamma pizza, det var gott! Sen på nyårsafton så gick strömen. Det var inte alls kul. Men den kom tillbaka sen nästa dag. Men vi överlevde. För att strömen gick vid 02:00. Så vi skulle ändå gå och lägga oss.

Idag så kommer ni inte att få några bilder från helgen för att dem är i pappas kamera så pappa måste först ladda in dem på din dator, innan jag kan få dem. Men ni kommer att få den. Jag såg att mina inlägg hade kommigt upp på bloggen. Så nu kan ni börja att kommentera igen. Imorgon så ska jag vara med en kompis och det kommer att bli kul. Det är förtfarande snö ute. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca


2011^^


Tja!!
Nu så är det 2011, det betyder nya chanser med också nya misstag. Jag hoppas att 2011 blir lika bra som 2010. Men det tror jag att det kommer att bli. Men jag kommer att missa saker fårn 2010 som när jag träffade Amy och Erik, Måns. Men man måste gå vidare. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

RSS 2.0