Orienterade idag^^


Tja!!
Igår så kunde jag inte blogga för att jag inte hade tid. Men nu så bloggar jag ju. Igår iskolan så var vi på Brandstationen och det var super kul. Det var bara lite jobbigt att cyckla dit, men jag överlevde. Idag så var vi ute i skrylle och Orienterade och det var jätte kul. Jag gick först den meldsvåra och sen den svåra och sen den lätta. Fast jag tycker att den svåra var lättast av den meldesvåra och det svåra. Jag har nu insätt att jag är bra på Orienterade!

Imorgon så spelar H43 Lund - IFK Ystad. Jag och pappa ska åka in och kolla. Jag tror att mamma också ska med. Om ni har missta nyheten om H43 Lund så kan jag berätta den för er nu. Att H43 Lund kommer att spela i Elitserien nästa sesong. Det tycker jag är jätte kul och bra:D Heja H43 Lund. Jag såg nyss att jag har 12 visnigar på min video om Melsungen och det tycker jag är jätte bra. Så ni får gärna fortsätta att kolla på den och visa era kompisar. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Melsungen video^^


Kom hem igår^^


Tja!!
Igår så kom vi hem från Melsungen i Tyskland. Jag tycket att det var jätte kul att vara där. På Fredagen så körde vi här ifrån vid 08:00. Sen så var det två timmar till båten från Danmark till Tyskland. Så vi var där vid 10. Sen när vi kom av båten så var det 6 timmar ner till Melsungen. När vi kom ner så chekade vi in på hotellet. Sen så gick vi en runda i Melsungen. Staden var jätte fin och mysig. Sen vid 19:00 så gick vi och åt på en resturang, maten var jätte god. Sen så gick vi och la oss på hotellet.
 
Sen nästa dag (Lördag) hade vi till shopping och kolla runt lite i Melsungen. När klockan var 12:00 så åt vi en super god glass (kommer bilder sen). Sen så körde vi in till Kassel för att kolla mer i affärer sen åt vi mat vid 16:00 och det var jätte gott:) Sen så vid 18:00 så körde vi mot arenan. För att klockan 19:00 så började den stora matchen som vi åkte när för att kolla på. Det var MT Melsungen - TuS N-Lübbecke. Och MT Melsungen vann! Så det var bra:D Sen åkte vi tillbacka till melsungen och då gick vi ut och tog en drink och den var super god. Jag tog en med kokos och apelsin. Sen gick vi och la oss.

Nästa dag (Söndag) hade vi till att köra hem till Sverige och det var lite tråkigt men ändå skönt att komma hem. På vägen hem så körde vi innom Lübeck och där åt vi mat och gick runt och kollade. Innan vi hoppade in i bilden och skulle köra mot båten så köpte vi galss, och det var super god:) Efter det så körde vi hem till Sverige och det gick bra hela resan. Vi var hemma här vi 22:00. Sen när vi kom hem så gick vi och la oss. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Mårten Sandén^^


Denna videon på Mårten Sandén har jag själv gjort.

Åkter till Tyskland idag^^


Tja!!
Nu så ska jag,mamma,pappa, mina kusiner och deras föreldrar åka ner till Tyskland och till Melsungen. Det kommer att bli super kul:D Ni får bilder sen när jag kommer hem. Det lover jag er. Jag har gjort några tidsinstälda inlägg. Som jag hoppas kommer att komma upp på bloggen. Jag kommer inte att blogga i tyskland. Men jag ska berätta allt när jag kommer hem. Jag ska försöka att komma ihåg allt. Men det tror jag att jag kommer att göra. Men nu ska vi köra! Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

H43 Lund vann^^





H43 Lund - Önnereds HK^^


Tja!!
Idag så har jag inte gjort så mycket. Jag har nästan bara ätigt mat och kollat på Kompisar på nätet (som är en tv serige). Jag tycker att ni ska kolla på den, för att den är super bra. Ni hittar den på youtube om ni söker på "kompisar på nätet del 1" så kommer alla delar att komma upp. Nu så ska jag,pappa och mamma åka in till Lund och kolla på H43 Lund som möter Önnereds HK. Jag hoppas att H43 Lund kommer att vinna. Idag får ni en bild på Amy Diamond. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Fikade i Lund idag^^


Tja!!
Idag så vaknade jag vi 9 sen gick jag ner och kollade på tv. Sen åt jag furkost, sen så kollade jag datorn och kollade på ett avsnitt av kompisar på nätet. Det finns ute nu på Youtube. Så kolla gärna det!:) Sen så kläde jag på mig och gick till tåget. För att jag skulle åka in till Lund och fika. Det var jätte trevligt och mysikt, så tack för det. Sen när jag skulle gå till tåget och åka hem från Lund så såg jag Mårten Sandén på stan. Han skulle nog hem med lite mat som ha hade köpt. Mårten gick nästan brevid mig eller passerade mig kan man mer säga. Idag får ni en bild som jag själv har redigerat. 

När jag kom hem så kollade jag på tv. sen så kom en kompis så jag var med henne. Sen så åkte jag och pappa till mina småkusiner och grillade korv. Det var också jätte kul. Det gick åt hela 15 korvar!! Haha, vi var hungriga. Så jag och pappa kom nyss hem. Jag bloggar mer imorgon. För att nu ska jag läsa lite i min bok, så att jag blir klar med den. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Svar på en kommenter^^

Nej men, vad ursnygg bloggen blev med de nya bilderna. Du påminner allt lite om Amy!
Vi träffar gärna dig imorgon (tisdag) för en fika i Lund. Vad säger du om att ses vid 13-tiden på baksidan av tågstationen? Jag vet inte hur ofta tågen från Hjärup går men du kan väl kolla och sedan höra av dig. Svara på kommentaren eller ring.
Det ska bli så kul att träffa dig.
Kram från Irene och Fredrik.

 Svar:
13 tiden blir bra, jag åkte inte så jätte mycket tåg in till Lund. Men jag så att det går ett tåg 13:04. Så jag tänkte att jag kunde ta det och att vi ses när jag har kommigt in. Tåget är framme vid 13:08. Jag tror att jag vet var ni menar att vi kan träffas. Jag ska kolla med mamma så att jag är säker. Så vi ses imorgon då.

 Kram Rebecca

Musikvideoen^^


Ny design^^


Tja!!
Som ni kan se så har jag gjort en ny design. Jag hoppas att ni kommer att gilla den. Jag gillar den mycket :D!! Men hedern kanske inte blev så bra, eller vad tycker ni? Jag har fixat så att jag har smilisar i mina blogg inlägg. Om det är något som vi vill att jag ska ändra på så kan ni bara kommentera. Min och min bästis musikvideo kanske kommer att komma upp ppå bloggen idag. Jag ska först spara ut den på min dator. Sen ska jag ju ladda upp den. Sen så kommer det till bloggen. Så jag skulle tro att det kommer ikväll. Jag har en fråga till er som jag vill att ni gärna ska svara på: Vad vill ni att jag ska göra för videoblogg nästa gång till er?

Idag så har jag inte gjort så mycket. Jag har jobbat på min och min bästis musikvideo. Sen så åkte jag och mamma till Nova Lund i Lund. Mamma skulle byta sin bok och jag hade inget att göra så jag följde med. Sen så åkte vi inom coop och hanlade mat tills ikväll. Så ikväll så ska vi ha potatis salad med något kött. Till förrätt så blir det tackocips med ost och salsa på. Glöm inte att kolla på Körslaget ikväll. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Sjuk idag^^


Tja!!
Som ni kan se på rubriken så är jag sjuk idag på en Fredag. Jag är förkyld och har ont i halsen, det är inte kul!! Så idag har jag inte gjort så mycket. jag har kollat på tv, ätigt och fixat med hedern. Jag vet inte om den nya designen kommer att komma idag eller imorgon. Men det märker ni nog:) Jag kommer inte att kunna blogga så jätte mycket på Påsklovet. För att på Fredag alltså om en vecka så ska jag,mamma och pappa och mina kusiner till Tyskland och vi kommer inte att komma hem förrens på Sönda kväll. Så jag kanske bloggar då. Idag får ni en bild från i somras.

Igår så var jag och min klass ute i skrylle och det var kul. Vi gjorde massor av sammabets övningar och det var kul. När vi var nära målet på en övning. Så sa alla "trilla nu inte, för då får vi alla börja om" och vi klarade oss. Vi började inte om så det var bra:) Ikväll så ska jag inte göra något. Jag ska nog kolla på film och äta lite godis om vi har det hemma. Men det tror jag att vi har. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Svar på en kommentar^^

Hej Rebecca! Vilka härliga bilder på dig i solglasögon. Är du vid stugan? Hoppas allt fungerar med skolan och att idrottslektionen går bra. Har du lagt ut musikvideon på youtube ännu? Den som du och Maria gjorde, menar jag.
Förresten undrar Fredrik och jag om du har lust att fika med oss i Lund på måndag eller tisdag. Vi jobbar då men måste inte vara på skolan. Och Fredrik har ju inte träffat dig på ett tag nu. Titti ska åka till Frankrike och hälsa på sin bror men hon hälsar till dig.
Så vad säger du?
Ha en bra helg, Irene

Svar:
Ja det är vid havet som är nedanför vårt hus. Jag har inte lagt ut musikvideon som jag och Maria gjorde. jag måste först fråga om lov. Jag har gärna lust att fika med er. Tisdagen passar mig bäst. Föreslå en tid och en plats så kommer jag. Då kan jag berätta mer om videon. Hälsa tillbaka till Titti från mig.

Kram Rebecca

Slöjd idag^^


Tja!!
Idag iskolan så har ver varigt okej. Vi hade slöjd och jag och några kompisar ute i korredoren och stickade. För att jag kunde inte jobba på mitt linne. För att vi hade en vikarie som inte kan någonting om sjöjd enligt mig. Så jag stickade så länge. Så att det inte blir något fel på mitt linne. På Fredag så ska jag hålla i en idrotts lektio och det kommer att bli kul. Jag kommer inte att avslöja vad jag ska ha. Idag får ni en gammal bild på mig. Nu så ska vi äta. Så jag kanske bloggar mer sen. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Fixar ny heder^^


Tja!!
Just nu så håller jag på att fixa en ny heder till min blogg. jag har börjat att trötna på den andra. Nu så är det ju vår och på tycker jag att man ska ha lite vår design på sin blogg. Eller vad tycker ni? Idag så blir det ett kort inlägg. Men iblan så får ni det också. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Bilder från Helgen^^





Handbolls bilder^^








H43 Lund - IFK Kristianstad^^


Tja!!
Igår så gjorde jag inte så mycket efter att jag hade bloggat. Jag övade bara inför hemkunskapsprovet som vi hade idag. Och det gick jätte bra, jag fick fina jätta bra resultat:) Till helgen så ska jag,mamma och pappa till vår sommarstuga. Och på Lördag så kommer min bästis och hennes familj ut. Det kommer att bli super kul. För att jag och min bästis ska göra en musikvideo. Jag hoppas att den kommer att bli bra. Ni får resultatet när jag har redigerat klart den. Jag vet inte när det kommer att komma upp. Men ni kommer att få reda på det.

Ikväll så är det handboll och jag,mamma och pappa ska åka in och kolla. Det är H43 Lund som möter IFK Kristianstad. Jag hoppas att H43 Lund vinner. Men jag tror att mamma hejar på IFK Kristianstad. Så vi får se vem som vinner. Ni får nog bilder imorgon. Om jag hinner att ladda in dem på datorn. Bara så att ni vet så kan jag inte blogga till helgen. För att vi har inget internet ute i vår sommarstuga. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tordag.

Kram Rebecca

Vårdcentralen^^


Tja!!
Kom hem fårn vårdcentralen för en liten stundsen, för att jag var där och tog ett sitck i armvecket. Så när är det av klarat. Igår så gjorde jag inte så jätte mycket. Jag var i skolan och när jag kom hem så kollade jag på tv. Sen så jobbade jag på en video till pappas jobba kompisar som dem ska få. Den nya heder kommer att komma upp under näsa vecka tror jag. För att jag,mamma och pappa ska ut till vår sommarstuga till helgen, och då ska jag ta många bilder. Som ni få fattar så kommer jag inte att blogga under denna helgen som kommer. Min bästis och hennes familj ska också komma ut på Lördag. Det kommer att bli super kul:)

Idag när vi hade slöjd så började jag att göra ett linne. Som jag kommer att bli klar med innan vi slutar skolan. Jag kommer att visa er när det är klart. Jag vill att det ska bli sommar nu. För att jag vet en sak som jag ska göra. Så jag hoppas att jag kommer att lyckas med det, men det tror jag. Ni kommer att få reda på det innan jag börjar med det. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Om helgen^^


Tja!!
På Ferdagen när jag och Madde kom ut så kollade vi lite på tv. Sen så gjorde vi pizza. Sen kollade vi på film. Sen så satt vi i 90 grader och mer. Kolla förra inlägget. På Lördagen så kollade vi mest på tv och åt mat och så sov vi, för att vi var jätte trötta. Vi gick och la oss typ vid 2 på fredakvällen. Till middag så åt vi lax, potatis, ärtor och sås. Sen så kollade vi på en annan film. Men den var tråkig så att vi slutade att kolla på den när vi bara hade sätt halva. På Söndagen så kollade vi på tv, åt mat, jag gjorde lite läxa. Sen kom pappa och hämtae oss. Så det var man helg. Jag tycket att vi hade det jätte kul:) Jag vill värkligen göra om det. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Äntligen är vi framme^^


Tja!!
Igår så bloggade jag inte. Men det var för att jag inte hann. Efter skolan så skulle jag hem och packa för att jag och Madde skulle ut till vårt landställe. När vi kom ut så kollade vi lite på tv. Sen så gjorde vi hemma lagade pizza. Den blev jätte god:) Sen så kollade vi på Starstruck, den är super bra. Så jag tycker att ni ska kolla på den. Efter filmen var klar så gjorde jag och Madde något kul, vi skulle sitta i 90 grader mot en vägg. Jag lyckades att sitta så i 10 minuter och 4 sekunder. Madde klarade att sitta i 25 minuter och 3 sekunder. Och idag ska hon försöka att sitta i 30 minuter. Hoppas att hon klarar det:) Ni får veta imorogn. Nu så har hon tränings värk i låren. Så hon har ont när hon ska sätta sig i soffan eller på toa, haha!!

Nu så har vi nyss ätigt frukost och kollar på tv. Jag ska nog göra lite ao så att jag inte behöver göra så mycket imorgon. Jag är super glad nu för att jag och Madde har internet här ute och det har jag inte på sommrarna:) Det är lite molnigt ute med det börjar att klarna upp. Vi vill att det ska bli sol idag:) Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

1:a April^^


Tja!!
Idag så är det den första April, det är den dagen som man ska lura sina kompisar. Jag har inte lyckats att lura någon. Men dagen är inte slut än. Nu så ska jag gå till Madde för att vi ska åka till vårt landställe. Jag bloggar mer imorgon. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

RSS 2.0