Gald Halloween^^


Tja!!
Jag ville bara säga "Gald Halloween". För att jag kommer inte att hinna uppdatera så mycker idag. För att jag och Madde ska iväg och handla mat till vår Halloween fest som är på Tisdag. Jag längtar jätte mycket tills på Tisdag. Också efter att vi har handlat så ska jag till farmor och farfar för att vi ska på kalkonmidag (stavas?). Det kommer att bli jätte kul. För att nästa alla mina kusiner kommer att vara där.

Jag vet inte om videobloggen kommer att komma upp här idag. Men annars så får ni den under höst lovet. Jag hoppas att det är okej för er. Idag så ska man också ställa tillbaka klockan en timme. Jag glömde att göra det igår så jag får göra det idag. Idag får ni en bild som jag har gjort om.

Igår så var jag i Lund. Och där så träffade jag Mårten Sandén. Det var jätte kul. Om jag vinner den tävlingen som jag är med i så kommer jag att få en av hans böker som inte ha kommigt ut en. Den kommer att komma ut i April 2011 tror jag. Jag hoppas att jag vinner!! När vi nu ska iväg och handla mat så ska jag även köpa Amy Diamond's nya skiva. Idag så blir det ett kort inlägg. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Höstlov^^


Tja!!
Jag är jätte ledsen för att jag inte har kunnat blogga på ett tag. Men jag gjort annat. Men nog om det...! Nu så är det ju Höstlov! Och det tycker jag ska bli jätte kul. För att jag och Madde ska ha våran Haloween fest på Tisdag. Jag längtar jätte mycket. Också ska jag göra en Videoblogg till er. Också ska jag vara hos farmor och farfar. För att vi ska äta klokonmiddag (stavas?). Men det kommer att bli kul.

När vi var på studiebesök på mamma's jobb så var det jätte kul. Vi fick gå från centrum till mamma's jobb. Men jag tycker att det var kul. Det ända som vi hade den dagen var: skråkval också pratade en lärare med oss när vi kom tillbaka. Så det var vad vi han med på en skoldag. Så det var inte så jätte mycket. Och det var helt okej för mig. Sen så skulle jag på Tennis sen vid 16:00 - 17:00 Så det varade i en timme. Jag tycker att det var kul. Jag slutade spela när jag slutade 6:an och nu så började jag igen är jag går i 8:an. För att när jag gick i 7:an så fick jag trädning 16:00 och vi skutaden 15:30 så det var omöjligt att jag skulle hinna. Så därföt valde jag är sluta.

Igår så släppte Amy Diamond sin nya skiva "Greatest Hits" och jag ska köpa den. Kanske så ska jag göra det idag eller i morgon. Jag får se. Man jag kommer att köpa den. Ni får gärna lyssna på hennes låtar på youtube eller sopify. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Amy Diamond^^


Tja!!
Idag så har jag inte gjort så jätte mycket. Jag funderar på att om jag ska göra en video idag och ladda upp den idag eller i morgon. Till helgen så kommer jag att ladda upp ett nytt video klipp. Jag hoppas att ni kommer att kommer att gillar det. Ni får gärna kommentera video förslag. Nu sitter jag och äter lite Kladdkaka som jag gjorde i går. Den är jätte god.

Imorgon så ska vi åka på Studiebesök jag tycker att kommer att bli kul. Vi ska åka till Mamma's jobb. Vi ska ta tåget till Lund som går 08:20. Så att jag få gå lite tidigarer än vad jag brukar. Imorgon så ska jag också börja på Tennis. Och jag tycker att det ska bli jätte kul. Jag har spelat Tennis innan och då spelade jag i 1 1/2 år. Så det ska bli kul att börja spela igen. Idag får ni en bild på Amy Diamond's nya skiva.

Idag så blir det ett kort inlägg för att jag måste kolla lite på mitt Ao. Och sen ska jag spela in lite av videoinlägget. Så jag hoppas att det är okej att jag inte skriver så mycket idag. Idag när vi hade ao så blev jag klar med det. Men jag måste göra en annan ska som har man ao:t att göra. Jag ska skriva lite på Engelska och det kommer inte att bli så kul. Men jag måst göra det! Imorgon så ska Amy Diamond sleppa sin nya skiva som heter: Greatest Hits. Jag kommer att köpa den när jag ska till affären nästa nång. Jag längtar jätte mycket. Jag kan inte vänta tills att den kommer ut. Även om den kommer ut imorgon. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca


Var i Lund idag^^


Tja!!
Igår så var jag i skolan och det var inte så jätte kul. Sen idag så skulle jag vara på skolan 08:00 för att jag skulle prata med lärana på skolan. Och det vi inte så jätte kul. Sen gå gick jag ända tills 15:30 då skolan var slut. Sen så skulle jag och Madde planera lite till vår Halloween fest. Och det gjorde vi. Så nu är lite avklarat med den. Men vi är inte färdiga. Sen när jag kom hem så sog jag att mina skolfotto hade kommigt. Jag blev jätte glad. Jag öpnade dem, jag blev bra på mitt enskilda fotto men inte på det där klassen är med. Jag ser super ful ut!! Sen så åkte vi in till Lund och åt mat. Sen när vi kom hem så skulle jag göra min läxa. Det var Ao jag håller på att skriva om Betong. Jag har nästan skrivigt en hel sida på en dag. Men jag är inte häller färdig med det för att jag ska ha två sidor.

På Fredag så ska vi till Mamma's jobb på studiebesök med skolan. Och det tycker jag ska bli jätte kul. Så jag ska inte vara sjuk så. Jag har betämtmig att jag inte ska vara det. Mamma fick boka om min tandläkar tid för att jag skulle vara där 07:50 tror jag. Och vi ska åka tåg med skolan och det går 08:20 så att mamma fick boka om tiden. Så att nu ska jag dit den 19/11 tror jag. Idag så får ni en bild som jag tog när jag var med pappa när han var och spelade golf.

Jag hoppas att ni gillade mitt föra videoinlägg. Jag gillar det! Så jag tror att jag ska göra flera videoinlägg. Men det kommer inte att bli idag. Men jag tror att jag ska göra ett till helgen. Men jag får se hur jag gör med det. Nu så lyssnar jag på Amy Diamond - Connected. Och den är bra. Jag tycker att ni ska lyssna på den på youtube. När vi var och kollade på huset i Söndag's så tycker mamma och pappa inte att det var så bra. Så att vi ska fortsätta att leta. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Videoblogg^^

Tja!!
Detta är min första Videoblogg. Jag hoppas att ni kommer att gilla den!

Kram Rebecca

Ska kolla på hus idag^^


Tja!!
Igår så hade jag 4 kompisar som var här och vi hade jätte kul! Vi åt tackos och glass och sjöng singstar och min hals mår inte så bra idag. IFredags så började jag att får lite ont i halsen. Och igår så när jag vaknade så känndes det som att jag inte kunde prata, med det kunde jag. Det blev inte bätter av att jag sjöng singstar häller. Men jag får hoppas att det bli bätter. Igår så kollade vi också på The Last Song. Och den var jätte bra. Om ni inte har sätt den så tycker jag att ni ska kolla påden. För den äger.

Idag så ska vi åka till Lund och kolla på ett hus. Jag tycker att det är fint och det ligger i centrum. Men vi får se hur det blir om vi ska köpa det eller inte. Idag så har jag tillbringat min dag med att sitta vid datorn. Och skriva på min bokrecension som ska vara inne på Fredag. Jag är äntligen färdig med den. Den blev hela 2 sidor lång. Jag skrev en recension på Midnattsstjärnan som Mårten Sandén har skrivigt. Jag tycker att boken är bra. Jag kan rekomendera att läsa den. Den utspelar sig i Lund när det är jul.

Som ni kanske har sätt så har jag laddat upp ett nytt video klip på Youtube. Jag är nöjd med den, jag hoppas att ni gillar det lika mycker som jag gör. Jag kanske ska ladda upp en till video idag eller imorgon. Jag får se vad jag gör. Men ni kommer att få reda på när videon är uppe. Jag kan länga in den här på bloggen. Om ni vill så får ni gärna kommentera min blogg lite mer det tycker jag hade varigt kul. Jag tycker att ni ska lyssna på denna låten: Eminem - Love The Way You Lie. Jag tycker att den är bra. För er som har Spotify så är den på top listan. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Amy Diamond Youtube^^


Sjuk idag^^


Tja!!
Igår så var jag med en kompis och vi hade kul. Sen när jag kom hem så gjorde jag inte så jätte mycket. Jag var typ bara inne på datorn. Sen så sa mamma att jag skulle gå och ducha. Då var klockan 21:45 och det var 15 min kvar tills jag skulle gå och lägga mig. Men jag gjorde det till slut. Sen så gick jag och la mig. En bild på Amy Diamond.

Idag så är jag sjuk som ni kan se på rubriken. Det är inte alls kul. Jag har gjort klart min läxa idag. Också ska jag läsa 20 sidor i min bok. Den är jätte bra. Den heter: Labyrinten den är skriven av Mårten Sandén. Jag älskar typ hans böcker. Jag tycker att ni ska läsa Petrinideckarna. För att dem är jätte bra. Har har typ skrivigt 12 böker. I serigen Petrinideckarna. Det finns tre stykna som han har läst in på ljudblker. Det är: Gömstället, Midnattsstjärnan och Piraterna. Jag tycker att han ska läsa in fler. Det är bra för dem som har Dyslexi.

Nu så lyssnar jag på Amy Diamond - Only you. Jag tycker att den är jätte bra. Och den 14/11-10 så ska Amy komma till Malmö. Och mamma och pappa har lovat mig att vi ska gå och se på henne. Jag längtar jätte mycket tills dess. På Lördag så ska några kompisar komma till mig. Och det kommer att bli jätte kul. Vi ska äta tackos. På Söndag så ska vi kolla på ett hus i Lund. Det är jätte centralt men det är inga pakerings platser. Och vi behöver två styckna. För att vi har två bilar. Idag så blir det ett kort lnlägg för att ni ska jag sova lite. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

H43 Lund förlorade^^


Tja!!
Idag så var det skolan som vanligt. Det var inte så jätte kul. Men när vi hade språkval så fick vi te och kollade på Oliver Twist. Teet va jätte gott. Så sista timmen var helt okej. Men innan på dagen så var det inte alls bra. Imorgon så ska jag ha utveklingssamtal (stavas?) det kommer inte att bli kul. Men alla kommer ju att ha det. Iskolan så håller jag på att skriva ett brev det är en ska som vi ska göra i vårt ao (arbets område). Det är inte kul att skriva ett brev som ska vara skrivigt ifårn 1400 talet. Men jag måste ju göra det också.

Som in kan se på rubriken så förlorade H43 Lund mot Lugi. Ni kanske såg det i tidningen idag. Jag gillade inte att H43 Lund förlorade. Men Linus Persson som har börjat spela i Lugi men han spelda innan i H43 Lund. Linus var jätte duktig målvakt. Men han ståd bara i fel mål. Matchen slutade 29 - 31. Så dem förlorade med 2 mål. Jag tycker att det är ganska så störigt. Men den var ändå en ganska så bra ovh jämn match. Ludi gjorde dem två första målen. Ett tag så låg H43 Lund under med 6 mål. Sen så var det bara 2 mål imellan dem.

Idag så ska jag och pappa kolla lite på Photoshop som jag har instalerat på min dator. Jag tycker om att redigera bilder som ni nog vet. Så i det programet så kan man göra massor av saker. Så det ska bli kul att kolla lite mer på det. Imorgon så har vi hemkunskap och vi har typ ett prov. Men det kommer jag nog att klara ganska så lätt. Idag så hade jag också glossor det var Engelska. Jag fick alla rätt och jag fick den muntligt. Jag blrv jätte glad över att jag fick alla rätt. Jag såg nyss att det var 105 som hade kollat på min Amy Diamond video på youtube. Fortsätt att kolla!! Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

H43 Lund - Lugi^^


Tja!!
Jag hoppas att ni gillar min nya video. Jag gillar den väldigt mycket. Idag iskolan så hände inte så jätte mycket. Jag ska börja skriva på ett brev som ska vara klart på Fredag. Men jag hinner nog att skriva det. Också har jag engelska glosser tills på Onsdag. Idag så fick jag också mina ombömmen (stavas?) dem så inte så bra ut för mig. Eller jag tycker inte det. Det är en gammal bild på mig.

Idag så ska jag,pappa och mamma åka och kolla på H43 Lund - Lugi. Det är ett lundaderby (svavas?). Jag har varigt det en gång innan. Och det var då som jag började gilla H43 Lund. Det var den 7 Februari. Jag har inte så mycket mer att skriva idag. Så det blir ett kort inlägg. Jag hoppas att det är okej att jag inte skriver så mycket idag. Imorgon så ska jag skriva hur matcher går. Jag hoppas att H43 Lund ska vinna.

På Lördag så ska några kompisar komma till mig. För att våra föreldrar ska iväg. Så ska dem komma till mig det kommer att bli jätte kul. Jag såg just att Amy Diamond hade skrivigt lite i sin blogg. På sin hemsida som är: www.AmyDiamond.se Men nu ska jag gå ta lite mellanmål. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Min H43 Lund video^^


Amy Diamond på tv idag^^


Tja!!
Idag så var jag med pappa,farmor,farfar och pappa's storebror och sprlade golf. Och det var sådär kul. Jag frös typ hela tiden. Vi gick först 9hål. Sen så satte vi oss och fikade farmor hade tagit med sig lite. Men inget som jag kunde äta:-( Men det gick bra ändå. Sen gå gick vi 9hål till. Men jag och farmor frös så jätte mycket. Så att vi gick bara med 4 hål. Sen åkte vi hem. När jag kom hem så höll mamma på att laga mat. Som vi ska äta ikväll. Det kommer att bli en jätte god maträtt. Jag komemr inte ihåg vad det heter just nu. Men jag vet att det är gott iallafall.

Ikväll så sak Amy Diamond vara med i Dansfeber. Och jag ska kolla på det. Mamma och pappa ska också kolla på det. Farmor och Farfar komemr att komma till oss vid 19:00 tiden ikväll. Men Dansfeber börjar inte förrens klockan 20:00. Nu är jag jätte hungrig så att jag hoppas att maten snart är klar. Idag så får ni en bild på Amy Diamond. För att jag älskar denna bilden på henne.

Idag så gjorde jag en Movie Maker. Som jag kommer att ladda upp på Youtube. Sen så kommer jag ju så klart att också ladda upp den här på bloggen. Jag är jätte nöjd men den. Efter att jag var klar med så gjorde jag en till. Och den handlar om Amy Diamond. Det är bara bilder på henne. Men jag är också jätte nöjd med den. Jag,mamma och pappa ska åka till Malmö den 14/11-10. För att vi ska kolla på Amy Diamond live. Och jag tycker att det ska bli jätte kul. För att jag har bara sätt henne en gång innan live. Och den var när vi såg Alice i underlandet. Så nu ska jag se henne när hon ska göra en konser (stavas?). Jag tycker att det ska bli jätte kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Svar på en kommenter^^


Tja!!
Jag ville bara svara på en kommenter som jag fick igår.
Fråga: Se upp mat-Niklas för här kommer Rebecca! Underbart!
Hanna
Svar: Hahaha, jag tror att jag inte kommer att bli så bra som han är. Jag har inte tängt att gå något kock utbildning. Och jag ska nog inte satsa på att bli kock häller. Jag tycker bara att det kan vara kul ibland att baka. Tack för din kommenter. Fortsätt gärna att kommentera.

Idag så var det skola som vanligt. Och vi hade Fysik prov. Och det gick faktiskt bra. Mycker bätter än vad jag hade trot. Och när vi hade språkval så kollade vi på en film. Och den heter: Oliver Twist. Jag tycker inte att den är så bra. Men den gick att kolla på. Efter skråkvalet var slut så slutade vi för dagen:-) Sen idag så ska jag in till Lund. För att jag ska möta mamma och pappa där. För några dagar sedan så bakade Madde och jag en jätte god kaka. Så nu ska jag gå och ta en liten bit av den:-) Man får ju ha det lite bra idag nu när det är Fredag. En gammal bild på mig. Jag tog den i sommras. Den blev inte bra. Men jag tror att den går bra ändå. Jag kanske kommer in igen och bloggar lite mer sen. Men vi får se. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Min cupcakes video^^


Min blogg fyller ett år^^


Tja!!
Igår så var vi på fest. Och det var kul. Min bästis var också där. Så det var jätte kul. Vi var i Lund hos våra kompisar. Men inte hos min bästis. Vi kom typ hem vid 02:00. Så jag var jätte trött när vi kom hem. Fast det tror jag att ni kan räkna ut. Idag så kom min kusin och hennes pappa hit till oss. Dem stannade ett tag. Sen så skulle den åka till Nova Lund. Och jag följde med dem. Och det var jätte kul. Tack för att jag fick följa med.

Sen så kollade jag på tv när dem hade lämnat mig. Det blev Svensson Svensson säsong 3. Men när jag hade kollar typ i 20 min. Så ringde min kompis till mig. Så han kom hit. Och han hjälpte mig att fixa min design. Så det är han som typ har hjälpt mig med den som jag har nu. Tack för att du hjälpte mig med den!! Idag så fyller min blogg ett år. Och det tycker jag att jag ska fira. och det gör jag också. Genom att jag har laddat upp en ny video på Youtube. Men jag kommer att ladda upp den här imorgon tror jag.

Jag tycker att det är ganska så coolt att jag har bloggat i ett år nu. Här inne på blogg.se. Ni får gärna kommentera lite mer än vad ni gör nu. Har ni hört en låt som heter: Eminem - Love The Way You Lie. Jag tycker att den är bra. Om ni har Spotify så ligger den på top listan. Tycker ni att det är coolt att jag har bloggat i ett år?? Kommentera ditt svar. Så blir jag jätte glad. Bilden är från igår. Jag typ leker trollkar. Jag tycker att bilden är snygg. Men den som jag la in igår är den bästa bilden från igår. Bara så att ni vet. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Ny design^^


Tja!!
Igår så slutade vi klockan 11:00. Så jag och Madde gick hem till mig. Och vi hade jätte kul. Vi planerade en ska som kommer att hända i November. Det kommer ni att få reda på mer sedan. Sen så bestämte vi att Madde skulle sova över. Och det var super kul! För att vi satt och chattade med hennes kompisar. Jag viste äns inte vem dem var. Men det var ändå kul. Sen så skaffade jag en blogg till Madde. Ni får gärna kolla på den. Adressen är: http://typisktmaddemiig.blogg.se/. Det är jag som har fixat designem till henne.

Om ni inte har märkt det så är det en ny design som jag har gjort. Jag har äntligen hittat hur man byter header (Den översta bilden på min blogg). Designen fick bli lite höstig nu när det är höst. Hoppas att det inte gör något. Jag är jätte nöjd med den. På den översta bilden i det högra hörnet så står det "Rebecca's blogg" ifall ni inte ser det.

Innan idag så var jag och Madde ute och tog massor av höst bilder. Den som är i detta inlägget har Madde tagigt. Och hon är jätte bra på att fotta. Och jag älskar denna bilden. Men det blev lite kallt när man var ute så länge som vi var. Imorgon så fyller min blogg ett år. Och det betyder att jag har bloggar i ett år. Det tycker jag är jätte bra gjort av mig. Eller vad tycker ni?? När jag bloggar så tränar jag också upp min svenska när jag skriver. Och det är ju bra. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Höst^^


Tja!!
Idag så var det skola som vanligt. Och vi hade hemkunskap. Och vi bakade bullar med jäst. Och det var kul!! Sen på elevens val så har jag också hemkunskap. Och där så skulle vi baka kanelbullar. Och när vi var på öppethus på skolan. För att vi skulle vara där och visa dem nya 6:orna. Som ska börja där till hösten. Då så hade jag hemkunskap och då vara det kanelbullens dag. Så då bakade vi det. Så idag fick jag sitta och göra min hemkunskaps läxa. Så nu har jag inte så jätte mycket att göra i det.

Jag har tängt att göra om min design lite. För att  det är Höst nu. Så det hade nog passat med en lite höst design. Eller vad tycker ni? Ni får gärna kommentera vad ni tycker om det. För mig så är det värkligen jätte mycket höst. Det börjar att falla röda, bruna och gula löv. Och det är jätte mysigt med hösten. Jag älskar hösten. Men jag gillar också vintern,våren och sommaren.

Igår så upptäckte jag att Selena Gomez kommer att komma ut med en ny skiva. Och jag ska köpa den. För att Selena är en av mina idoler just nu. Men jag har fortfarande kvar mina andra idoler. Som är: Måns Zelmerlöw, Amy Diamond, Erik Grönwall och en handboll's kille. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Studiedag^^


Tja!!
igår så bakade jag cupcakes och dem blev jätte bra. och jag filmade samtidigt. Så jag ska ladda upp den på youtube. Någon dag vet inte när det kommer att bli. sen på kvällen så kom min bästis hit! Och hon sovöver här. Det var jätte kul. Vi såg på " Another Cinderella Story" Och Selena Gomez spelar huvudrollen i filmen. och hon är en av mina idoler. Filmen var jätte bra. Jag tycker att ni ska kolla på den. Sen så gick vi och la oss.

Idag så vaknade vi vid 07:00. För att vi inte kunde sova mer. Så vi satte oss och kollade klart på filmen. För att vi somnade på kvällen för att vi var så trötta. Sen så gick vi upp och åt frukost. sen så att vi och kollade på tv. och det var väl ganska så kul. Sen så bakade vi pepparkakor. Och det blev faktiskt gott. Sen gåck gick vi upp på mitt rum och satt vi datorn. Sen så skulle hon hem. Det var jätte kul när min bästis var här.

Idag så har jag studiedag. och det är jätte skönt. Men vår klass ska till skolan 18:30. För att vi ska visa dem nya 6:orna som kommer att börja nästa år på vår skola. Så ska vi visa hur vi jobbar där. Och jag ska ha Hemkunskap. Och det kommer att bli kul. Jag är jätte glad att ni kommenterar på min blogg. Jag såg att det var två kommentarer på inlägget om bildbomben från Tjörn. Jag blev jätte glad när jag så dem. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Blidbomb från Tjörn^^












H43 Lund förlorade^^


Tja!!
Igår så var jag med en kompis och vi kollade på "Hannah Montana forever" och det var kul. Sen så kollde vi på Idol 2010. Och vi såg inte vem så gick vidare till Fredags finalen. Men jag hoppas på att det är den som jag hejar på!! sen så kom en till kompis. Under Idol och vi gick ut och typ lekte model. Det var jätte kul!!!! Sen så kom typ några till kompisar. och vi lekte "mörkkurragömma" (stvas?). Sen så gick mi kompis hem som jag hade vrigt med på kvällen. Sen så fortsatte jag att vara med dem andra. Sen vid 24:30. Så badade vi i mina granars pool. Och det var jätte kul. 

Som ni kan se på rubriken så förlorade H43 Lund - Drott. Jag tyckte inte att det var så kul. Men det var en bra match. Den slutade: 21 - 31. Så dem förlorade med 10 poeng. Min kompis var också med. Och det var kul att hon var med. Vi såg två gammla H43 Lund spelare. Det var: Tomas Axnér och Linus Persson.  

Idag så ska jag och mamma åka och handla nya gympaskor till mig. och det ska bli kul. Ikväll så ska jag inte göra något. Så att jag tror att blidbomden från Tjörn kommer då!! Ni har ju väntat på en såå länge. Förlåt för att ni har fått göra det. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

RSS 2.0