Sista nationella prov^^

Tja!!
Nu har jag äntligen lämmnat i mitt gymnasiearbete. Filmen lämmnade jag in innan Påsklovet och idag lämmnade jag in den sista rapporten. Så nu är jag helt klar med det, vilket känns skönt. Igår gjorde jag också mitt sista nationella prov som var att hålla tal! Jag är mycket nöjd med resultatet och betyget som jag fick. Idag får ni en bild från i julas. 
 
Imorgon är det valborg, då ska vi hem till några av våra kompisar och de kommer att bli trevligt. Nu är det inte lång tid kvar till jag slutar skolan och tar studenten. Det märker jag tydligt med allt som jag hinnas med innan jag slutar. Inlämmningar som ska lämmnas in, prov som ska göras och grejer som ska fixas ut över skolan. Men det kommer bli än väldigt bra sommar och jag ska njuta av den mycket. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag. 
 
Kram Rebecca 

Sista dagen på Påsklovet^^

Tja!! 
Bloggen har inte varit uppdaterad på VÄLDIGT länge. Men det är för att jag inte har kännt för att blogga. Har sen egentligen inget intressant att blogga om. Jag går nu i skolan och kämpar med de sista. Sen är det annat som tar min tid. Men jag ska försöka att blogga när jag känner för det. 

Idag är det sista dagen på mitt påsklov, detta är mitt sista skol lov ever. Känns lite konstigt att säga det, men så är det. Under påsk helgen var jag och min familj ute i sommar stugan. Där vi fixade med mamma och pappas sov rum. Sen var det påsk middag, som var mysigt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag. 

Kram Rebecca 

Stiftelsen^^

Från innan ikväll 

RSS 2.0