For ever alone^^

Tja!!
Sitter här i skolan och väntar på att Engelskan ska börja. Helt for ever alone :( ingen i min klass har kommigt än! Jag känner mig så for ever alone. Haha! Nä men jag får lyssna på lite musik och hoppas att någon kommer snart. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca


Media prov & läxfri^^

Tja!!
Idag har det varit en helt okej dag. Var inte så ansträngande i skolan. Vi hade matte och då räknade vi. Efter lunchen så hade vi media prov, vilket jag hoppas går bra för min del. När vi var klara så fick vi sluta. De gillar jag!

När jag kom hem så chillade jag lite sen fixade mamma maten när hon kom hem. Sedan dess har jag tagit de lugnt och inte gjort skolarbeten, för att jag är läxfri idag. Det är härligt att vara de i mellan åt och då inser man hur mycket man njuter. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca


Middag med Madde^^

Tja!!
Idag slutade jag klockan 10:00 för att vår lärare var sjuk. De var helt okej för min del. När jag kom hem så gjorde jag lite läxa.

Sen kom Madde och vi bestämmed att göra mat tillsammans. Just nu sitter vi och äter och kollar på "Mysteriet på Greveholm" de är kul och vi glömmer att de ska säga replikerna och inte vi. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca


My breakfast today^^


Mysig Fredag^^

Tja!!
Idag på samhällen så kollad vi på film och det var tråkig och jag fattade inte så mycket. Jag och Madde tog bussen hem, sen gick vi hem till mig. Där gjorde vi Smörgåstårta som vi ska njuta av imorgon kväll. De ska bli riktigt gott och mysigt. Idag får ni en bild på våra underbara Smörgåstårtor.

Imorgon ska jag och Madde jobba med mitt media projekt och det kommer säkert att bli kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca


Nu vinner vi^^

Tja!!
Nu hoppas vi på vinst igen. Sist gick det helt okej. Nu kör vi!!! Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca


Typ läxfri^^

Tja!!
Bloggen har inte varit uppdaterad för att jag har pluggat. Han pluggat till idrottsprovet, gjort svenska och gjort media. De sista avsnittet var riktigt bra. Typ de bästa av dem alla. Idag får ni en bild ifrån arkivet.

Idag är det skola och jag har bara två lektioner kvar och det är media. Sen när jag kommer hem så är jag typ läxfri. Ska bara kolla igenom idrotten en gång. Sen behöver jag inte tänka så mycket mer på skolan idag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.
 
Kram Rebecca

Sista BIJ^^

Tja!!
Idag så är det Fredag och det är trevligt. Jag och Mamma ska iväg till våra kompisar och äta middag. Det kommer att bli kul. Något som inte är lika kul är att det är sista avsnittet av BIJ (Big In Japan), det är super sorligt. Jag har sett fram emot fredagr nu i 10 veckor bara för att se på det och nu är allt det slut. Snart börjar vår samhälle och där efter slutar vi. När jag kommer hem så ska jag kolla på BIJ. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.
 
Kram Rebecca

Skolan^^

Tja!!
Är nu i skola och har nyss haft idrott. Då kom några och pratade med oss, så vi hade ingen teori idrott. Som vi brukar ha. Vi ska ha prov nästa vecka.

Snart så ska vi ha matte och då ska jag öva inför mattediagnosen imorgon. Sen är det bara media kvar. Efter det är skoldagen över och då ska jag plugga. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca


Reklam^^

Tja!!
Idag var det skola för min del. Som det också var igår. Igår hade jag utveklingssamtal (stavas?) det gick bra. Påkvällen gjorde jag lite samhällskunskap. Idag på median så började vi med reklam och jag ska göra reklam om vantar. Det kommer att bli kul. Madde ska också hjälpa mig. Idag får ni en bild ifrån London.
 
Ikväll ska jag plugga matte. För att jag har en matte diagnos på Torsdag. Jag och Madde ska också gå på bio på Torsdag. Vi ska se "Breaking dawn part 2" det kommer att bli kul. Jag hoppas också att den kommer att vara bra. De andra filmerna har ju varit helt okej. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.
 
Kram Rebecca

Farsdag^^

Tja!!
I helgen så har jag nästan typ bara pluggat. I lördags så var jag och Madde och simmade, sen på kvällen så kom farmor & farfar. Men innan de kom så pluggade jag matte.

Idag gjorde jag klart idrotten och samhällskunskapen som ska vara inne på onsdag och fredag. Jag och mamma har också varit och handlat vinterjacka till mig. På kvällen så var vi hos farmor & farfar på middag med mina kusiner. Det var mycket trevligt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca


Godis, ostbågar & julmust^^

Tja!!
Idag efter skolan så åkte jag hem med tåget. När jag kom hem kollade jag på BIJ (Big in Japan) och det var riktigt bra. Bara synd att det är sista avsnittet nästa vecka. Kommer typ att gråta! Sen mötte jag upp Madde och vi gick och handlade godis, ostbågar och julmust. Till det spelade vi kortspel, det var riktigt mysigt.

Kom nyss hem där ifrån och ska nu läsa lite innan jag och mamma ska äta middag. Nu märker man att det verkligen är höst. Det är kalt, regnigt och löven bara trillar ner ifrån träden hela tiden. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca


Plugg^^

Tja!!
Sitter just nu och pluggar lite idrott och sen ska jag plugga matte. Ikväll blir det pannkakor till middag. Såhär mysigt har jag just nu när jag pluggar. Det gillar vi! Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca


Ledig idag^^

Tja!!
Idag är det helt okej att vara ledig. När typ alla andra är i skolan, då kan man sova länge och det är skönt. Idag blir det att åka in till Malmö med Madde. För att hon ska typ fixa galsögon. Efter det så kanske vi stannar i Malmö och äter. Vem vet? Men innan 20:00 SKA vi vara hemma. För då slutar skolkorten att gälla och vi vill inte betala när vi kan åka gratis. Haha! Idag får ni en bild ifrån London.
 
Imorgon är det skola som vanligt och det kommer säkert att bli kul. Vi har Idrott, Matte och Meida så det är helt okej saker. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.
 
Kram Rebecca

Dagen började 07^^

Tja!!
Dagen idag började klockan 07 då någon som skulle komma hem och kolla på vår tvättmaskin som har gått sönder. Så det var att vakna tidigt på min näst sista dag på höstlovet! Idag får ni en bild på Ulrik Munther.

Vid 15 träffade jag Madde inne i Lund. Sedan åkte vi till BC och åt. Sen tillbacka till Lund. Buss resan var väldigt rolig. Testa att dela vantar och samtidigt knyta skorna. Det är inte lätt. Väl inne i Lund hämtade vi ut våra bio biljetter, för att vi ska på bio nästa Torsdag. Efter det åkte vi hem och vi blev blöta och kalla. Inte kul alls. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca


Om London^^

Tja!!
Jag vet inte hur jag ska börja att brätta om London! Det finns så mycket... Jag tycket att det var riktigt kul. Vi åt god mat, trevligt sällskap, många goa skratt, fint vädet och hittade på mycket roligt. När vi kom ditt på Onsdags kvällen åkte vi till hotellet, sedan gick vi ut på stan och åt.
 
Torsdag hade vi till att kola runt på saker och sånt. Vi tog en buss tur och åkte runt i London. Vilket var väldigt kul, man fick se väldigt mycket och olika saker. Kvällen gick vi ut och åt på en italiensk resturang.
 
Fredag var det shopping som stod på schemt! Det var riktigt kul. Vi var runt i massor av affärer och handalde. Sen var det vissa som vi gick in i och kollade bara för att de är kända och det var roligt. Jag fick med mig hem endel bra saker, som tex. ett par skor, två tröjer och lite annat. Vår sista middag i London blev på en indrisk resturang. Det var riktigt gott.
 
Lördag var det bara att gå upp på morgonen och sedan iväg till flygplatsen och iväg hem till Sverige. På kvällen så åkte vi till mina kusiner och firade dem. Det var 30 och 25 års kalas. De var kul och maten var god. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.
 
Kram Rebecca

Inspirationsbilder^^


RSS 2.0