Sjuk på sportlovet^^


Tja!!
Som vi kanske har märkt på bloggen så har jag inte bloggat på en vecka. Men det är för att jag har varit sjuk / är lite nu också. Men hela veckan har jag haft: 39 graders feber, hostat, ont i halsen, varit förkyld och ont i örat. Jag har varit ner på vårdcentralen och där sa dem att jag bara skulle vila och ta lite medecin så skulle det bli bättre. Så det är vad jag har gjort hela veckan. Allt detta började natten till tisdagen. Så jag var frisk på min födelsedag. Men nu så har febern gått ner och jag har inte ont i halsen. Men jag har fortfarande och i halsen och jag är förkyld. Men jag ska ändå till skolan imorgon. Idag så får ni en bild som kanske inte är så jätte bra.

Igår så kollade vi på melodifestivalen och jag tycket att det var rätt låt som gick till globen. Så nu hoppas jag att det blir Ulrik eller Danny som får representera Sverige i den stora finalen. Imorgon så ska jag till skolan och på kvällen så ska jag iväg och dansa. Jag får se om jag kan det på grund av att jag är sjuk. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Fyller år i morgon^^


Tja!!
Igår så gjorde jag inte alls mycket. Jag gjorde lite svenska och sen efter det så kollade jag på melodifestivalen. Men jag tycker att det inte var någon som var så bra. Den bästa är ju redan i final och det är ju Ulrik Munther. Efter det var slut så gick jag upp på mitt rum och satte mig vid datorn och kollade runt lite på nätet. Idag får ni en bild som jag tog för två veckor sedan.

Idag så har jag, mamma och farmor varit i kyrkan och det var så där kul. När vi kom hem så satte jag mig vid datorn och efter det då gick jag ut för att hjälpa mamma i trädgården och det var inte så kul. Till middag så år vi Pizza och det var gott. Sen så kollade jag och mamma på film och jag åt glass (kolla förra inlägget) Imorgon så fyller jag 16år. Jag kan inte fatta det, jag minns så väl när jag fyllde 14år och det var för två årsedan. Men jag minns det som om att det var igår. Imorgon så ska mamma och pappa komma in och sjuna för mig på morgonen och sen vid 09:00 så kommer Madde hit och fira mig. Det kommer att bli kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Just nu^^


Fan video till Ulrik^^


Detta var min video som jag gjorde igår och den är till Ulrik Munther för att han fyller år idag!

Kram Rebecca

Grattis Ulrik Munther^^


Tja!!
Idag så fyller Ulrik Munther 18år!! Så GRATTIS till han<3 Det ska jag fira genom att lyssna på hans musik och äta godis. Idag så kommer jag att ladda upp en video som jag har gjort så att ni kommer nog att få sedan senare idag. Jag ville bra säga GRATTIS TILL ULRIK! För att han fyller år idag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

I skolan^^

Tja!!
Nu så är jag i skolan med Madde och vi väntar på att slöjden (slöjd, slöjd) efter skolan så ska jag vara med Madde och vi ska göra läxa och sen efter så får jag se vad som händer. Idag får ni en bild från förra Fredagen.

Imorgon så fyller Ulrik Munther 18år, så grattis till han<3 imorgon så vet jag inte vad jag ska göra. Jag kanske ska skriva på min historia, men jag får se hur det blir med det. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca


Svar på en kommenter^^


Hej Rebecca! Vilken härlig bild på dig och Madde. Vill bara önska trevlig Alla Hjärtans dag till dig och din familj och sen undrar jag om det inte är din födelsedag nu nån gång i februari? Eller har jag redan missat den?


Svar: Tack så mycket, Glad alla hjärtand dag i efter skott. Jag fyller år nu på Måndag den 20 Februari, så att du har inte missat den.

Kram Rebecca

Glad alla hjärtans dag^^


Tja!!
Idag så var jag inte i skolan för att jag var och skuggade på en gymnasie skola och det gick bra tycker jag. När jag kom hem så satte jag mig vid datorn och surfade runt lite. Jag läste också några "Ulrik Munther noveller" och jag tycker att de är så himla bra. Idag så kommer det att bli ett kort inlägg för att vi ska snart åka iväg och äta på en resturang med några kompisar och innan det så ska vi åka till morfar's grav. Idag får ni en gammal bild på mig.

Jag gillar inte så mycket alla hjärtans dag för att för frya år sedan så dog morfar och jag kommer ihåg det som om att det var igår som det hände. Men om man bortser ifrån det så gillar jag alla hjärtans dag. Men nu ska vi åka. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Hej Madde^^


Tja!!
Idag så var det skola som vanlig och det hände inte så mycket där. När jag kom hem så kollade jag på tv och åt lite mellamål. Sen så gick jag upp här och satte mig vid datorn. Nu efter att jag har bloggat så ska jag fortsätta att skiva på min historia om Ulrik Munther. Sen efter så kanske jag ska gå ut och ta lite vinter bilder, för att det har snöat i natt och då är allt täkt med snö, så då ska man ju passa på. Men jag är inte så säker på att jag vill gå ut när det är -12 grader ute. Idag får ni en bild på mig och Madde fårn Norge sommaren 2010.

Idag iskolan så sa Madde att hon hade skrivigt om min på hennes blogg(http://maddesworld.blogg.se/) och då skrev hon så här "Jag kan tyvärr inte skiva vad jag tänkte köpa till Rebecca eftersom att jag vet om att hon läser bloggen( HEJ REBECCA(; <3) så ni får veta det efter hon har fått den haha." Jag bara älskar att hon skrev det. Så nu blir det hämd! I nästa vecka så ska jag ut och handla persent till Madde för att hon fyller år den 1 Mars. Men jag kan inte säga vad för att jag vet att Madde kollar min blog. Så HEJ MADDE!! Ikväll så ska jag nog bara ta det lugnt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca


Han ska till globen^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har uppdaterat så mycket. Men det är för att vårt intrenet är fungerar lite som de vill och när de vill. Men nu så funkar det att vara inne på. Igår så hade jag konfermationsträff och då var vi på en begravningsbyrå (stavas?) och det var intersent och se hur det gick till. När jag kom hem gjorde jag matte och efter det så kom min bästis och hennes familj hit för att kolla på melodifestivalen och äta, Ulrik Munther skulle ju vara med. Vi hade god mat och sen kollade vi på melodifestivalen och röstade. Jag röstade så klart på Ulrik och han gick direkt till globen! Fatta hur glad jag är!!<3 Idag får ni en bild på han från igår.

Sen på kvällen så har jag och min bästis en tävling. Vi skulle få in fler än 20 ostbågar i munen och sen efter vissla. Det gick bra för min bästis hon fick in 22. Det gick lite semre för mig för att jag fick bara in 19. Men nu har min bästis slagit Ulrik Munther's rekord. Idag så ska jag göra lite matte och sen kanske jag ska göra en musikvideo, för att det ät snö på marken också snöar det ute nu. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Ulrik Munther - Soldiers^^


Nantionella prov^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat på några dagar. Men det äe för att jag har haft Nationella prov i skolan och när jag kom hem så var jag super trött. Nu idag så hade vi andra delen i svenska och det var att vi skulle skriva en uppsats och jag tycker att det gick bra. Ikväll så ska jag inte göra på mycket, typ bara slappa också ska jag gå och lägga mig tidigt. För att jag är trött. Idag får ni en dålig webcam bild. För att jag inte har så många bilder på denna datorn.

Imorgon så ska jag hem till min bästis för att våra föreldrar ska bort. Frida och hennes lillasyster ska även komma och det ska bli kul. Vi kommer säkert att få kul, förra gången så fick vi det i alla fall. Sen så vet ni väl vad som händer på Lördag? Jo Ulrik Munther ska vara med i melodifestivalen och jag ska kolla. Men kan lyssna på en liten del av hans låt på svt. Men jag vill inte det. För att hela saken med melodifestivalen är ju att man inte ska höra låten innan. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Söndag^^


Tja!!
Igår så kollde vi på melodifestival och jag tycker att det var fel som gick till globen. Jag hejade på Marie Serneholt. Efter att vi hade kollade på medlodifestivalen så satte jag mig vid datorn och redigerade lite. Så jag kanske kommer att ladda upp den på youtube.

Snart så ska jag, pappa och mamma åka ut till sommarstugan och då ska jag göra en musikvideo. Påvägen ut så ska vi åka inom Media markt och köpa ett kamerastativ som jag fick av mormor i julklapp. Först så bytte jag det för att det var fel sort. Nu har jag hittade ett som är bra. Så vi ska köpa det. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Kort inlägg idag^^


Tja!!
Videobloggen igår blev inte så bra. Men det var för att jag inte orkade att blogga. Idag så var jag och mamma och tränade, det var kul. När vi kom hem så satt jag lite vid datorn och sen hjälpte jag mamma med maten. För att vi ska ha gäster ikväll och dem kom nyss. Så jag ska gå ner till dem nu. Ikväll klockan 20:00 så är det melodifestivalen på SVT. Jag kommer att kolla. Nästa vecka så ska ju Ulrik vara med och så ska jag kolla och jag hoppas att han kommer att gå till globen. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Tråkig videoblogg^^


H43 Lund förlorade^^


Tja!!
Idag iskolan så hände det inte så mycket vi hade elvevensval som sista lektion (stavas?) och då bara tränade vi på spexet som vi ska spela upp i slutet av terminen och det kommer att bli super bra. När jag kom hem så var jag med en kompis och vi bakade muffins och dem blev super goda. Efter att vi hade ätigt så gjorde jag lite svenska och jag blev nyss klar med det. Så nu har jag en ledig kväll och jag ska bara njuta av det. För att det var ett tagsedan jag hade det. Matte provet idag gick bra.

Som ni kan se på rubriken idag och på bilden så slutade matchen igår inte så bra. H43 förlorade på ett mål. Det var inte så kul att se. Ett tag så låg de lika och då fanns hoppet kvar. Men när det var 30 sekunder kvar så gör IFK Skövde mål och då var det bara att inse att dem inte skulle hinna göra mål på 30 sekunder. Jag hoppas att dem kommer att vinna nästa match som dem spelar nästa Torsdag. Idag så håller snön på att tinabort och det är inte så jätte kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

H43 Lund - IFK Skövde^^


Tja!!
Igår så bloggade jag inte, men jag övade inför mitt matte prov som jag hade idag. Jag tycker att det gick bra, men jag blev inte helt klar med det. Så jag ska fortsätta med det i morgon. Idag så får ni en bild från kryssningen som vi gjorde isommras 2011.

Ikväll så ska jag, Nella, pappa och mamma åka in till Lund och kolla på när H43 Lund ska möta IFK Skövde och jag hoppas att de kommer att vinna. När jag såg på tv för några dagarsedan att H43 skulle spela kvar i elitserien så blev jag super glad. Nu hoppas jag bara att de kommer att hålla kvar sig där också. Imorgon så ska jag nog inte göra så mycket. Vara i skolan på dagen och när jag kommer hem så får jag se vad jag hittar på. Just nu så snöar det utenför fönstret och jag älskar när det snöar. Nu hoppas at att det lägger sig. Men det ser inte ut som det och det är ju lite tråkigt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

RSS 2.0