Imorgon är det December^^


Tja!!
Som ni kan se på rubriken så är det December imorgon och det tycker jag ska bli super kul. Dels för att det bara är 21 dagar kvar tills att jag får jullov och för att jag ska få min första persent i paketkalendern. Och det tycker jag ska bli kul. Idag efter att jag har bloggat så ska jag fixa en ny design till bloggen. För att det är December och då så vill jag har den lite julig och jag vet inte om jag kommer att hinna göra det imorgon. Så därför gör jag det idag.

Idag iskolan så gjorde jag och min grupp klart allt i vårt ao. Så nu är vi klara med det och det känns skönt för att det ska vara inne imorgon. Vi fick också jobba över iskolan för att få klart planchen (stavas?), men vi lyckades och det känns bra. Idag så ska jag kolla på ett tv program som jag tror heter "Lailas jul" och jag har kollat på henns program ibland, för att jag tycker det är kul och se vad hon bakar för något. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Snart är det jul^^


Tja!!
Idag så var det skola och jag hade matte prov och det gick bra. Jag är nöjd med de betyget som jag fick. När jag kom hem så skulle jag filma en musikvideo. Men jag hade inte plats på minneskortet. Så jag får göra det någon annan gång. Så att videon kommer nog inte att komma upp innan den första december. Nu så blir det mörkt såå himla snabbt. När jag skulle gå hem från skolan vid 15:00 så började det redan att bli mörkt. På morgonnen vid 07:00 så är det också mörkt och det börjar att ljusna när jag går till skolan vid 08:15. Nästan hela dagen är ju mörk. Men snart så är det jul och det är bra och kul.

Imorgon så ska jag inte göra så mycket. Jag ska nog bara vara hemma och kolla på tv och sånt. Jag har häller inte så mycket läxor just nu. För att jag har gjort klart nästan allt i skolan och det är bra. Om några minuter så ska jag kolla på " 112 på liv och död" jag tycker att ni ska kolla på det. För att det är bra. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Måndag idag^^


Tja!!
Idag så var jag iskolan och där hände det inte så jättemycket. Näe jag kom hem från skolan så skulle jag göra en musikvideo, men när jag skulle börja spela in så stod det att minnet var fult. Så jag kunde inte gör det. Men jag ska se om jag kan ta bort några bliler däe ifrån. Så att jag kan ha fixat den lag till Torsdag då det är den 1 December. Gud var jag längtar till det blir jul och jullov. Idag så får ni en bild som jag gjorde för några dagarsedan.

Sen idag så har jag kollat på tv och suttigt vid datorn och fixat en julklapp nu och den är klar och det känns bra. Imorgon så ska jag inte göra så mycket. Jag ska till skolan och där ska vår grupp jobba AO, för att det ska vara klart på Onsdag. Sen så ska jag också göra matteprov, och jag tror att det kommer att gå bra. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Peace194^^


Tja!!
Detta är en super bra musikvideo som jag tycker att ni ska kolla på. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Kompisar på nätet^^

Tja!!
Nu så är jag hemma hos Malin och vi sitter och kollar på "kompisar på nätet" och det är super bra. Vi älskar det<3 men nu ska jag kolla på det med Malin. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca


Är i skolan nu^^

Tja!!
Jag vet att jag inte bloggade igår. Men när jag kom hem så bara slappade jag och sen gjorde jag lite Ao. På kvällen så åkte jag,pappa och mamma in till en gymnasieskola och jag tyckte att det verkade bra. När vi kom hem så kollade jag lite på tv och sen gick jag och la mig.

Idag efter skolan så ska jag inte göra så mycket jag ska bara vara hemma och sen ikväll så ska jag och mamma köpa pizza och hyra film, för att pappa inte ska vara hemma ikväll. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca


Min skola firar 5år^^

Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat sedan i Söndags men jag har inte så mycket tid att blogga för att jag har mycket i skolan. Igår så var vi på en gymnasieskola och kollade. Idag så ska jag räkna matte för att vi har matte prov imorgon.

Om några minuter så ska Amy Diamond vara med i tv. Det sänds på tv 3, jag kommer att kolla. Imorgon så ska jag också kolla på en till gymnasieskola och det kommer väl bli så där kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca


Mormor kommer idag^^


Tja!!
Ifedags så var jag bara hemma och tog det lungt, det var skönt. Jag tänkte att jag skulle skriva på min jul histora. Men när jag skulle ta upp dokomentet så gick det inte att skriva i det. Men jag hoppas att det sa funka lite senare. För att det ska bli en julklapp till några. Igår så var jag, pappa och mamma i Lund på gymnasiemässa och vi hittade några skolan och var intersanta för min det. När vi kom hem så gjorde jag Matte. På kvällen så skulle mamma och pappa bort så då var jag hemma själv. Men jag gick ner till farmor och farfar för att få lite mat.

Idag så vet jag inte vad jag ska göra. Jag ska se om jag kan få rätt på mitt dokoment så att jag kan skriva. För att jag har en jätte bra början i mitt huvud. Vid fem tiden idag så kommer mormor och ska äta middag med oss och det ska bli kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Fysik prov idag^^


Tja!!
Idag så hade jag fysik prov och det gick jätte bra. Jag blev nöjd med mitt betyg. Iskolan så gjorde vi inte så mycket. Imorgon så ska vi på gymnasie mässa i Lund och det ska väl bli kul. Sen på kvällen så ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Så jag får se. Ikväll så var jag och mamma på BC och köpte skor till mig och dem blev super snygga och jag gillar de. Idag så får ni en bild som jag har gjort i photoshop.

Jag vet att jag inte har kunnat blogga så mycket under veckan, men det var för att jag har pluggat fysik till provet idag, för tt nu när jag gå i 9:an så komemr jag inte att kunna uppdatera lika mycket. För att jag måste plugga istället. Men jag tror att ni fattar det. I helgen så ska jag plugga men jag ska också kanske vara med en kompis och det ska bli kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Väntar på tåget^^

Tja!!
Sitter här på stationen och väntar på att tåget till lund ska komma. Idag så har jag varigt i skolan och där hände inte så mycket, vi bytte platser och jag blev glad i den gruppen som jag kom i.

Ikväll så ska jag plugga fysik och engelska med det kommer nog att gå bra. Sen om jag hinner så ska jag kolla på " 112 på liv och död". Imorgon så ska jag kanske åka in till Lund och kolla på H43 Lund som möter några. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca


Ett år sedan^^


Idag så var det ett år sedan jag träffade Amy Diamond för första gången. Jag tycket att det var helt magiskt att få träffa sin stora idol som jag har haft enda sedan 2005. Jag var super glad efter att jag fick träffa henne och hon var super snäll och var positivt till att träffa sina fans. Jag var super nöjd efter att jag fick träffa henne. Jag kommer aldrig att glömma den 14/11-10!!!!! Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

What Makes You Beautiful^^


Min nya musikvideo

Kram Rebecca

Bokrecension^^


Tja!!
Igår så gjorde jag inte så jätte mycket efter att jag hade bloggat. Jag var bara inne på datorn och kolla runt på olika bloggar och sånt. Idag så har jag blivigt klar med min bokrecension av flyga drake. Så det känns bra att den är klar, för att den ska vara inne på Tisdag.

Om typ en timme så ska jag, pappa och mamma åka till Malmö och där ska vi kolla på någon teater som pappa fick i fölsedags present av mamma. Det ska väl bli kul att kolla på det. Ikväll så ska vi ha super god mat. Imorgon så ska vi till farmor och farfar för att vi ska ha kalkonmiddag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Klippt mig idag^^


Tja!!
Som ni kan se på rubriken idag så har jag varigt hos frisören och klippt mig. Jag blev sådär nöjd med den. Men jag vet att jag kommer att vara nöjd om några veckor, när min lugg inte stör mig lika mycket som den gör nu. Men om man bortser från luggen så är jag nöjd med min frysyr just nu. Jag kommer att lägga upp bilder imorgon. För att jag har alla bilder i min kamera och jag orkar inte att ladda över dem nu.

Idag så är det den 11/11-11 och alla har skrivigt det på Facebook så nu vet alla det. Vissa säger att det kommer att hända något hämskt idag. Men jag har inte märkt av något. Så jag tror att det inte kommer att hända något. Imorgon så ska jag, pappa och mamma på en teater och sen ska vi äta super god mat hemma. På Söndag så ska vi till farmor och farfar för att äta kalkon med mina kusiner och det ska bli kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Amy Diamond jul^^

Tja!! Nu är jag super glad, igår så köpte pappa "Amy Diamond jul" som Amy själv har varigt med och skrivit. Och det är super kul att jag äntligen har det. När jag fick reda på att hon skulle släppa en tidning så blev jag glad och nu har jag det. Jag har redan läst det två gånget och ska läsa den en gång till. Jag kom hem från skolan vid fyra och så så satte jag mig vid mammas iPad för att leta upp en ekonomi nyhet tills imorgon och nu så har jag två som jag väljer emellan. Antingen så är det med SAS eller att mediaförsäljningen har minskat. Jag vet inte vilken jag ska ta, men jag får se vilken som ger mest info. Ikväll så ska jag plugga Fysik för att vi har prov på det näst Torsdag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag. Kram Rebecca

Amy Diamond youtube^^


Tja!!
Här får ni en ny Amy video som jag har gjort. Jag är super nöjd med den och kommer nog att göra fler typer av dessa videos i framtiden. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

En ny vecka^^

Tja!!
Nu så var det Måndag igen och det betyder en helt ny vecka, höstlovet är slut, men det betyder också att det är dans för mig på kvällen. Det var väl så där kul på dansen idag. När jag kom hem så gjorde jag lite hemkunskap som vi har till imorgon. Så nu kan jag det. Sen satt jag vid datorn.

Imorgon så ska jag på foto kurs med Frida och det ska bli kul. Sen så ska jag köpa Amys Jul tidning som kommer ut imorgon och den heter " Amy Diamond's jul" jag längtar tills jag får läsa den. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca


Kom hem igår^^


Tja!!
Som ni kan se så kom jag hem igår från Puerto rico. Det var jätte skönt väder där och vi badade och solade varje dag. Så nu när vi kommer hem så är det molningt och blåsigt. Nej det är inget bra väder, jag vill ha sol och sånt! Men det är också mysigt med hösten, att sitta freamför brasan och sånt. Igår när jag kom hem så åt vi lite kina mat. Det var gått. Sen så satt jag vid datorn och laddade över alla mina bilder från kameran. Ni får bilder sen.

Idag så har jag varigt i kyrkan och den har blivigt jätte fin efter renovering. Sen så åkte jag och mamma och hanlade mat. Sen ikväll så ska vi till mormor på middag och det ska bli kul. Vi brukar få super god mat där. Innan det så ska vi gå till morfars grav. Sen när vi kommer hem så vet jag inte vad jag ska göra. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Justin Bieber^^


Tja!!
Här är en bild om ni gillar Justin Bieber, jag gjorde denna bilden för några dagarsedan. För att jag inte hade något att göra. Ni får gärna kommentera vad ni tycker om bilden. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Bra musik^^


Tja!!
Om ni behöver bra musik så kan ni kolla in min spellista på youtube. Jag har lagt in några låtar som jag tycker om, men jag har inte tagit med alla låtar som jag gillar. Men kolla är: http://www.youtube.com/playlist?list=PL71771ACB05DF2835. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

RSS 2.0