Snart skola^^

Tja!!
Sitter i skolan och väntar på att vi ska börja. Idag så har vi idrott och vi ska ha höjdhopp först och sen på vår andra idrott som vi har direkt efter så ska vi ha datchboll (stavas?) och vi ska möta 9B och vi ska vinna!! Igår så vann h43 lund och det var bra:) men nu ska jag gå och ta mina böcker. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca


I halvlek^^

H43 Lund leder och det är bra!!


Kanske H43 Lund idag^^


Tja!!
Igår så bloggade jag ju och efter att jag hade gjort det så övade jag på mitt prov som jag hade idag och provet gick väll sådär bra. Jag hoppas iallafall att det blev bättre än vad det känndes. På kvällen så kollade jag lite på tv och sen gick jag och la mig.

Idag så har jag varigt i skolan och där hände det inte så jätte mycket. Ikväll så kanske jag och pappa ska åka in till Lund och kolla på Handboll. Det är H43 Lund - IFK Kristianstad. Jag hoppas att H43 Lund vinner. Det har ju inte gått så bra för dem de senaste två matcherna. Så jag tycker att dem ska vinna idag. När jag kom hem från skolan så kollad jag på tv och åt lite mellanmål för att jag var super hungrig när jag kom hem. Idag iskolan så fick vi super lite mat, man fick bara ta 3 slevar kebabpytt och jag tycker att det är lite. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca


Jag är glad^^

Tja!!
Idag så var det skola och det var väll så där kul. Vi gjorde ao och det var bra. När jag kom hem så kollade jag på tv. Sen så såg jag på blogg.se att man kunde ladda ner en app och blogga från mobilen. Så jag är jätte glad:) Sen idag så ska jag plugga so och det kommer väll att bli kul. Bloggar mer sen. Hoppas ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca


Svar på en kommentar^^


Awesome video. :D (y'

Svar:
Tack såå jätte mycket Frida. Jag tycker att alla ska kolla på din blogg (http://www.fridaz.devote.se/).

Kram Rebecca

Har ingen praoplats^^


Tja!!
Igår så gjorde jag inte så mycket. När pappa kom hem så körde vi iväg och köpte kinamat. Sen körde vi till farmor och farfar för att pappa skulle lämna den golfklubba till farfar. Sen var vi där ett tag, sen åkte vi hem och kollade på tv. Sen så gick vi och la oss. Idag får ni en bild fårn Kryssningen. Jag ÄLSKAR denna bilden<3

Idag så åkte jag och Madde till BC och vi skulle hitta prao plats med det gjorde vi inte. Alla sa "Nej vi tar inte emot praoelver här" eller "Nej vi har fullt här". Så nu måste vi hitta en ny praoplats. Om ni har någon idé så kommentera gärna, så blir vi glada. Ikväll så ska jag och pappa gå på kalas till mina kusiner och det ska väll bli kul. Jag tror att jag inte kommer att blogga mer idag. Men det märker ni nog. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Fredag idag^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat sedan i Måndags. Men jag har inte haft tid eller ork att blogga. Som ni vet så går skolan förre att blogga. Men denna veckan så har det inte händ något intresant. I måndags när jag skulle på dans så fick jag reda på att der inte började denna veckan utan nästa vecka. Sen så har jag inte gjort så mycket mer. Idag så är det Fredag och det är skönt. I helgen så ska jag inte göra så mycket, bara vara hemma och ta det lungt. Idag får ni en bild på mig som är ifrån i våras, jag själv tycker inte så mycket om den, men hoppas att den ändå går att ha.

Ikväll så ska jag och pappa åka iväg och äta, men jag vet inte var, så ni får gärna kommentera om ni har några förslag. Imorgon så ska jag och Madde försöka att hitta prao plats och jag hoppas att ni hittar. Sen på kvällen så ska vi till mina kusiner på kalas och det ska väll bli kul. På söndag så ska jag och pappa åka iväg och titta på en ny dator till mig, för jag behöver värkligen en ny. Ikväll så ska jag också kolla på en film på tv. Jag lägger in ett inlägg sen vad filmen heter. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Dans ikväll^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat något på hela helgen. Men om ni tittar lite längre ner på bloggen så ser ni att jag har varit uppdagen. Men jag ska försöka att blogga lite mer nästa helg. Idag så har jag varit i skolan och det hände inte så jätte mycket. Jag fick reda på vad jag fick på mitt kemi prov och det jag ett helt okej betyg. Så jag är glad. Ikväll så ska jag på dans och det ska bli kul. Den börjar vid 18:10 och sen håller den väll på i typ en timme. Sen så ska jag göra lite Svenska när jag kommer hem. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Måns Zelmerlöw i Lund^^



Ulrik Munther - En vanlig dag^^


Internet igen^^


Tja!!
Nu så har vi internet igen och jag är super glad. Igår så var jag med Madde och vi hade det kul. Vi räknade lite matte så nu är jag nästan klar med mattemålet. Men jag måste göra lite ikväll. Men det är inte så jätte mycket. Idag så har jag varit i skolan och det hände inget specielt. Sen efter skolan så var jag med Madde och vi tog lite bilder. Så bilden som ni får idag är där ifrån.

Nu så sitter jag och väntar på att min musikvideo ska laddas upp på youtube. Jag kommer att ladda upp den här på bloggen. Jag kommer inte att avslöja vad det är för låt som jag har valt. Det får ni vänta med att se. Imorgon så är det Fredag och det ska bli jätte skönt. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag kanske är med någon kompis eller så är jag bara hemma. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Vara med Madde idag^^

Tja!! Jag vet att jag inte har bloggat sedan i söndags. Men i måndags så var jag med en kompis och på kvällen så gjorde jag läxor. Igår så var jag och pappa och kollade på H43 Lund. Och dem vann! Nu så har mamma fixat så att vi har internet igen, så när jag kommer hem så laddar jag upp några bilder ifrån handbollen igår. Idag så ska jag vara med Madde och vi ska gör matte. Jag bloggar mer ikväll. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag. Kram Rebecca

Träffade Ulrik Munther idag^^





Skolfoto idag^^

Tja!! Nu är skolfottot klart och jag tycker att jag inte blev bra, men jag får se det när katalogen kommer. Sen nu om några minuter så har vi språkval och det ska väll bli så där kul. Sen i eftermiddag så ska vi har krmiprov och det kommer inte att bli kul. Men jag kommer nog att misslyckas på provet. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag. Kram Rebecca

Sjuk idag^^

Tja!!
Som ni kan se på rubriken så är jag sjuk idag och det är inte alls kul. Jag har ont i halsen och det käns som att jag har feber. Igår så gick jag hem från skolan för att jag inte mådde så bra. Så idag är jag hemma från skolan och jag ska jobba Matte, So och läsa i en bok som hela klassen ska läsa. Sen så ska jag drika super mycke te så att jag blir bra i halsen. Just nu så har jag några låtar som jag älskar och dem är från Ulrik Munther. Jag gillar ju också Amy Diamond, Marny Kennedy, Erik Grönwall och Måns Zelmerlöw. Låtarnar är: Kill for lies, Moments ago, Sticks and stones, King of our days, Heroes in defeat (change your mind) och Fake it. Jag tycker att ni ska lyssna på dem. Alla ligger ute på youtube och jag tror att dem ochså ligger på Spotyfi. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Bloggat sedan i torsdags^^

Tja!! Jag vet att jag inte har bloggat sedan i torsdags men jag har gjort lite annat. I fredags så var jag med Madde och vi hade det kul. I lördags så var jag lite med Madde sen skulle vi till min bästis och det var kul:) igår så var vi på kalas till pappas lillebror och det var kul. Sen var jag bara hemma och gjorde lite engelska sen så åkte vi in till lund och kollade på ett hus. Det är vad jag har gjort i helgen. Jag bloggar mer sen ikväll eller imorgon. Hoppas ni får en fortsatt bra måndag. Kram Rebecca

Är i skolan nu^^

Tja!! Jag vet att jag inte hat bloggat på några dagar. Men nu så kommer skolan före bloggandet. Idag så är det först skola sen ska jag och Madde plugga matte, det ska bli kul. Idag så går vi till 16:00 och det är lång tid. Men på sista lekitisionen (stavas?) så ska vi göra våra loggböcker och det ska bli kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag. Kram Rebecca

RSS 2.0