Väntar på Pappa^^

Tja!!
Igår gjorde jag nästan inget vettigt på dagen. För att jag helt enkelt inte orkade, var väldigt lag. På kvällen åkte vi till Malin och käkade middag där, snackade å kollade på film med mera. Super mysigt och roligt. 
 
Idag vid lunch tid åkte jag till Angelica och gick på en marknad. Hittade dock inget med var kul att bara gå runt å titta. Sen åt vi mat, mycket bra val av henne att välja de stället. När jag inte alls hittar i den staden, haha. Kände mig lite lost i mellan åt. Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma och hämta mig i Lund. Med tanke på att de inte går några bussar ditt vi har sommarstugan. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag. 
 
Kram Rebecca 

Läger^^

Tja!!
Från Tisdag till Onsdag var jag och min klass på läger. Det var riktigt kul och trevligt. Kan gärna göra om det igen. Även om de var lite dö tid ibland, vilket inte alls är kul. Idag får ni en bild ifrån Malmöfestivalen.
 
Ikväll är det match (förhoppningsvis) om jag får med mig mamma eller pappa. För jag vill inte gärna gå själv. De som spelar idag är H43 LUND mot LUGI. Det innebär berby, två lundalag som möter varandra och jag vill gärna att H43 tar hem vinsten men det tror jag inte, lite tråkigt men sant. Det var ett tag sedan jag var och kollade på match. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag. 
 
Kram Rebecca

Måndag igen^^

Tja!!
I helgen var det den stora flytten. Hela Lördagen och nästan hela Söndagen höll vi på att flytta. På Lördag kvällen skulle vi till Malin på kalas för att hon fyllde år för några dagar sedan. Så grattis till henne i efterskott! det blev häller inget med kulturnatten, för att vi inte skulle hinna se någon show. det blev endå en trevlig kväll hos Malin och med mycket god mat. Idag får ni en bild ifrån Malmöfestivalen som jag tog i somras. 
 
Nu sitter jag i skolan och har nyss slutat, men jag ska iväg vid fyra så det är inte lönt att jag åkter hem. Dels för att det inte går något tåg dit vi har flyttat. Vilket jag INTE ALLS TYCKER OM. Men jag överlever, tur att jag har datorn här så att jag kan sitta med den. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag. 
 
Kram Rebecca

In till Lund imorgon^^

Tja!!
Bloggen har inte alls varit mycket uppdaterad under veckan som har varit. Det beror på att jag inte haft tid eller ork till att blogga. Imorgon händer det mycket, först är de flytten och sedan på kvällen ska jag och Madde in till Lund för att gå på kulturnatten, kommer att bli rikigt mysigt. Idag får ni en bild som jag tog för några dagar sedan.
 
Nu har jag rast och börjar om ungefär 10 minuter sen är det bara 2 timmar film kvar sen är det helg. Mycket skönt. Även om jag har en packad helg framför mig, men det kommer också att bli kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag. 
 
Kram Rebecca

Naturkunskap^^

Tja!! 
Igår gjorde jag inte alls mycket, bra latade mig. Väldigt skönt, haha. På kvällen åkte vi in till en Kina restaurang och käkade, mycket gott. 

Nu sitter jag och pluggar Naturkunskap. Innan packade jag ner lite fler saker ifrån mitt rum. Ikväll ska vi på kusinträff och äta Smörgåstårta, super gott! Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag. 

Kram Rebecca 

Lediga idag^^

Tja!!
I veckan har jag inte gjort alls mycket, varit i skolan, pluggat, ätit, sovit OSV. Igår hade jag först en timmens matte (brukar egentligen ha 3 timmar) men vi fick gå tidigare för att vi hade vikarie. Helt okej för min del. Efter lunch hade vi film, där vi fortsatte att spela in vår film. Vi i min grupp gick ut och filmade på stan, de som vi skulle filma. När vi kom tillbaka till skolan och efter att vi hade lagt in alla klipp på datorn så fick vi sluta. Då gick jag och Molly och fick våra skåp, så nu slipper vi bära runt på väskorna som vi har för göra hela denna veckan. 
 
Efter skolan igår gjorde jag inte alls mycket. Var bara hemma och tog de lugnt. Idag är vi som har film i min klass LEDIGA. För att vår lärare är i Kanada. Helt okej för min del. Men det innebär också att vi ska redigera lite på vår film hemma. Vilket jag håller på med just nu. Ikväll ska jag inte göra något alls, kanske bara kolla på film eller något sånt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag. 
 
Kram Rebecca

Höstig dag^^

Tja!!
Idag är det värkligen en höst dag. På mårgonen var det som att de hängde regn i luften. Idag iskolan hade vi Engelska, Historia och sist Svenska. Helt okej dag, är skönt att sluta vid 14:00. Men jag var inte hemma förrens vid halv 4. När jag satt på stationen så var det som att himmlen typ öppnade sig och jag hade skinnjacka, det var skönt att komma hem och in värmen. Idag får ni en bild som jag tog för några dagarsedan.
 
Ikväll är det Idol på TV och de ska jag såklart se på, har inte innan gillat att kolla så mycket på Idol. Men detta året är det helt okej, jag har mina favoriter som jag hejar på. Imorgon har jag bara en lektion och det är Naturkunskap, så de kommer vara awesome at börjar 10:20 och sluta 11:45! Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag. 
 
Kram Rebecca

Engelska uppsats^^

Tja!!
I Fredags i skolan så filmade jag och min grupp. Det var till en kommande film som vi gör på median. Kommer att bli kul att se resultatet. Det var mycket roligt under inspelningen och de blev många skratt. I helgen har jag packat grejer här hemma. För att vi ska flytta om några veckor, bäst att börja i tid så att man inte stress packar veckan innan. Jag har också gjort klart min Engelska uppsatts som jag nyss sickade inn, även om den ska vara klar på Tisdag. Idag får ni en bild jag tog för några dagarsedan.
 
Belv riktigt glad när jag vaknade i morrse och tittade på mobilen. Då såg jag att DANIEL hade favoritmakerat min tweet som jag skrev till honom igår. Snacka om att jag var glad. Typ nästan grät, haha nej men jag blev VÄLDIGT glad. I eftermiddag ska jag fortsätta att packa lite mer och sen ikväll ska jag bara ta de lugnt, skönt. Hoppas ni får en fortsatt bra Söndag. 
 
Kram Rebecca

Beautiful life^^


15 avsnitt^^

Tja!!
Idag när jag och Malin vaknade så började vi dagen med att titta på några avsnitt ifrån TV serie, som vi tittade på igår. Efter vi hade ätit frukost så fortsatte vi att kolla enu mer. Vilket jag också gjorde efter att Malin hade gått hem, haha. Det har blivit ett par avsnitt nu under dessa två dagar, tror att jag är upp emot 15 avsnitt typ. Idag får ni en bild ifrån igår. 
 
Imorgon är det skola, något som är skönt med Måndagar är att vi inte gå så jättelänge, utan vi går bara till 14:00. Där efter har jag ingen anning om vad jag ska hitta på. Kan eventuellt bli att jag redigerar lite på videon, men jag får se hur det blir med de. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag. 
 
Kram Rebecca

Malin är här^^

Tja!!
I Fredags så var jag  i Lund på kvällen och tittade på två shower och jag måste meddela att de var gryma! Idag/igår (för att det är mitt i natten som jag skiver detta, haha) var Malin här, först åt vi och sånt. Sedan bestämmde vi oss för att gå ut och filma en musikvideo. Kanske att ni kommer att få se den senare, när de är helt färligklipp och sånt. Idag får ni åter igen en bild ifrån bröllopet. 
 
Nu ska vi snart gå och sova men innan dess så ska vi kolla lite på en TV serie som vi följder, även om vi nu bara sitter och kollar på gamla avsnitt så är det endå väldigt bra. Jag har glömt bort vissa avsnitt i och med att de var ungefär 6år sedan man började senda första avsnittet. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag. 
 
Kram Rebecca

RSS 2.0