Vår i Lund^^


Tja!! 
Idag är det roligt vår väder här i Lund. Sitter just nu på balkongen i solen. Riktigt mysigt! Luktar också mat ifrån de andra balkongerna, Blir lite sugen, haha. Jag vill verkligen att vädret ska hålla i sig och att våren är här för att stanna. 

Lite senare idag ska jag ut och övningsköra, var ett tag sedan men de ska bli kul. Sen ska jag även göra de sista på min dokumentär film, så jag kan spara ut den ikväll. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag. 

Kram Rebecca 

Shoppat^^

Tja!!
Kom nyss hem efter att ha varit och shoppat med två av mina kusiner. Värkligen jättemysigt, kan lätt göra om det igen. Fick med mig hem endel, vilket jag är glad över. Vissa saker var som jag behövde och andra kanske var lite onödiga köp men men... Idag ska jag också plugga, vet inte om det blir Natur eller Matte. Har naturprov på onsdag och matteprov på Torsdag. Känner mig lite stressad över det, men de kommer säkert att gå bra. 
 
Känner lite att jag inte har bloggat så jättemycket och häller inte så jättebra. Men det är inte alltid som jag har lust eller ork för den delen häller. Jag tänker nu framöver att jag bara ska blogga när jag känner för det. Jag vill inte vara "tvingad" till att blogga, bara för att jag ska. Utan jag vill ha lust till det och då tror jag att blogg inläggen också kanske kommer att bli bättre. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag. 
 
Kram Rebecca

Ledig Tisdag & Onsdag^^

 
Tja!!
Jag har inte alls lagt ner min tid på bloggen. Dels för att jag inte har något att skriva om och sen har jag varit lite upptagen med andra saker. I Fredags var jag om några av mina kompisar på 18-års fest och det var roligt. Sen har jag varit ledig från skolan både Tisdag och Onsdag (som är idag) för att vi har utvecklingssamtals dagar. De andra är lediga förtuom när man ska ha sitt samtal. Mitt är inte förrens i eftermiddag, vilket är skönt. Idag får ni en bild ifrån när jag och Madde tog lite foton för några veckor sedan.
 
Idag ska jag även plugga lite historia. Vi kommer att få ut en hemtänta idag och då ska jag och Angelica göra den tillsammans. Vi börjar äntligen komma iorning här i lägenheten, i mitt rum ska jag bara hänga upp lite tavlor. Sen är mitt klart. På Lördag ska vi ha släkt kalas för mig och det ska bli kul. Min ena kusin som bor i Göteborg ska komma ner och de ska bli kul att träffa henne igen. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag. 
 
Kram Rebecca

RSS 2.0