Klasströjan^^

I förrgår (måndags) så fick vi i klassen våra klasströjer och det var super kul. Jag har längtat efter den i typ ett halvår och nu äntligen så har vi fått den. Jag tycker att den blev supersnygg och den är skön. Här kommer några bilder på hur den ser ut.

Kram Rebecca


Planka i nästan två minuter^^

Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat så mycket nu för tiden. Men det är för att jag gör mitt sista skolarbete och jag vill att de ska bli bra så jag får bra betyg. På dansen i Måndags så gjorde vi plankan och då klarade jag att stå i nästan två minuter och det tycker jag är bra.

Igår så hade vi fridrotts dag och det var sådär kul, det var ganska så kalt plus att det regnade och det är inte kul. Idag så var det skola och det var helt okej. Just nu så sitter jag hos frisören med Madde och hon klipper sig nu. Hon kommer nog att bli fin när hon är klar. Sen efter så ska vi gå och handla till lägret imorgon. Ikväll blir det att jag ska göra teknik så att jag blir klar med den. För att den ska in imorgon. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca


Bilder ifrån helgen^^








Kom hem igårkväll^^


Tja!!
Igår så var det super kul. Men det var också lite jobbigt att gå runt där och kolla på allt läskigt. Men om jag själv hade fått välja så hade jag valt att åka till Bergen belsen, för att där var det mycket mer att titta på också var det mer intresant. Men det var också intresant att gå och kolla på Sachsenhausen. När vi var hemma så var klockan typ 21:45. Så då åt jag min kvällsmat som bestod av pastasallat och lite annat, det var gått, för att jag hade inte ätigt sedan klockan var 13:15. Varför jag inte hade ätigt innan var för att jag inte alls var hungrig. Idag får ni en bild som Madde tog på mig för några veckorsedan. 

Idag så vaknade jag vid 10:30 och det var skönt att sova så länge. För att du blir lite seg när man åker buss i typ nio timmar dagen förre. Idag så ska jag försöka att göra lite Svenska sen ska jag också göra lite Teknik. Ikväll så ska jag, mamma och pappa åka ut till vår sommarstuga och vara där ute. Det kommer att bli kul! Någor så är bra är att mormor nu har flyttat ut sitt internet, så att nu kan jag blogga där ute! Det är superbra =) När vi nu ska vara där ute så ska jag också skriva lite på min historia och det kommer att bli bra. Ensåänge så har jag skrivit nästa 11 datorskrivan sidor. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Sachsenhausen^^

Tja!!
Just nu sitter jag och vänter på att bussen ska börjar köra mot Tyskland, där ska alla 9:er kolla på Sachsenhausen och det ska bli intersant att kolla. Men nu ska jag vara lite social med Madde innan vi ska börja att åka. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Skolan är klar för idag^^

Tja!!
Igår så gick nästan hela min kväll åt till att fixa de sista med min ena teknikuppgift så nu är den klar!! Det är bara en till kvar att göra.. Suck! Det märks att man är ganska så skoltrött nu. Men jag försöker ändå att göra mitt bästa och det är bra.

Nu så ligger jag i min sköna säng och ska snart läsa lite i min bok som heter "Elsas värld". Ikväll så ska jag vara med Malin och vi får se vad vi hittar på. By the way så är det super varmt och skönt idag, älskar det! Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca


Måndagar är typ bäst^^


Tja!!
Jag vet att jag gillar att ha helg men jag gillar ändå Måndagarna i skolan. De är inte alls jobbiga. Det är vår näst chillgast dag om man bårt ser från Fredagen. Idag så var vi bara matte (vi hade samlingtid idag för att vi är klara med matten och no:n) Språkval, Engelska, lunch och sist bild. Jag fick också sluta tidigare idag för att jag inte hade något att göra på bilden. Det gillar jag! Idag får ni en bild ifrån New York när jag var där 2008.

Ikväll så är de dans träning och de ser jag fram emot. För att föra gången så var jag inte där. På grund av att jag var tvungen att plugga till nationella provet i matte. Igår så blev jag helt klar med min so, så nu har jag bara Svenskan och tekniken kvar att göra. Tekniken ska jag fixa efter att jag har bloggat klar. Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR vädret som är ute idag. Det är sol sken och typ 24 grader. Det gillar vi! Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Kom hem för ett tagsedan^^


Tja!!
Kom hem fär några timmar sedan och har hunnigt att göra lite so och även ätigt middag. Jag blev nyss klar med so:n och det känns super skönt. Även om den ska vara inne på Fredag tror jag, så är jag i alla fall klar med den nu. Så nu är det bara Tekniken och Svenska kvar att göra. Sen är jag helt färdig med mina läxor för grundskolan. Det kommer att kännas jobbigt att sluta 9:an. För att jag hor gått med min klass i nästan 9år och sen ska man bara släppa dem. Bilden så ni får idag är just nu en av mina favoriter, jag är väldigt nöjd med den!

När jag var ute i min sommarsutga så gjorde jag inte så mycket. Jag gjorde lite läxor, skrev på min historia och eldade. På min historia så har jag hunnigt att skriva fem kapitel och allt på tio datorskrivna sidor. Det tycker jag är ganska så bra gjort av mig. Eller var tycker ni? Imorgon så är det skola och det kommer att bli kul, sen på kvällen så är det dans. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Eldar just nu^^

Tja!!
Kom ut hit går, när jag kom fram så fixade jag med min dator som jag har med mig. När det var klart så satte jag mig och gjorde min teknik uppgift. Så nu är jag typ nästan klar.

Idag när jag vaknade så fortsatte jag att jobba med tekniken och sen så gjorde jag lite so. Som ni kan se på bilden idag så eldar vi just nu på framsidan, för att vi ska elda upp alla pinnar som vi har här och det är mysigt att sitta och titta på elden. Ikväll så ska jag fortsätta att skriva på min historia som jag började med igår. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca


Ny design^^


Tja!!
Blev nyss klar med den nya designen och jag tycker att det blev superbra, jag är nöjd =) Jag har jobbat med den nästan hela kvällen och nu är jag äntligen klar. Innan idag så var vi på utflyckt och det var kul. Vi hade tur med värdret. Bilderna kanske in kommer att få imorgon, jag vet inte om jag kommar att hinna visa er dem. Men det tror jag. När vi kom hem så kollade vi alla tre på film och sen åt vi mat. När vi var klara så gick jag upp och fixade med bloggen.

Imorgon så ska vi åka ut till vår sommarstuga. Så jag kommer inte att kunna uppdatera så mycket. Jag kanske slänger in något inlägg från min Iphone men annars så ska jag nästan bara plugga där ute. Jag har EU, Svenska och Teknik som jag måste göra. Det som jag måste bli klart mad först är So:n för att den ska in denna veckan som kommer. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Namnsdag idag^^


Idag så har jag namnsdag och det är kul. För att idag så är det också Norges nationaldag det är också kul för att jag är en tredjedel norsk om ni inte viste det redan! Så det är så jag kommer ihåg mig namnsdag för att det är samma dag som Norges nationaldag.

Kram Rebecca

Du får mig att le^^







Nationella proven^^


Tja!!
Igår när jag kom hem från skolan så pluggade jag till nationella proven i matte som vi hade idag och det kändes som att det gick bra. Nu så har jag INGA nationella prov vra att göra i 9:an och det känns skönt! Efter att jag hade pluggat så gjorde jag mitt gymnasieval och det kändes som att jag valde rätt och jag hoppas det. Idag var det skola och efter nationella provet så bjöd vår lärare vår klass på galss och det var kul. Sen hade vi Språkval och där kollade vi på film, Svenskan var det bara att skriva klart på fårt författarporträtt (stavas?) och jag kom lite längre fram. På so:n jobbade vi bara med EU som ska vara inne nästa vecka tror jag. En bild som jag tog i Söndags. 

När jag kom hem idag så kollade jag på tv och när pappa kom så åkte vi och åt och sen gick vi en liten runda och tog lite foton. Jag kommer att visa dem imorgon. Imorgon så vet jag inte vad som händer men på Torsdag så ska jag, mamma, pappa och några andra ut på utflyckt som vi alltid gör på kristi himmelsfärd och det kommer att bli kul, jag tar med mig kameran så ni kommer at få bilder sen. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Extra uppgift i teknik^^


Tja!!
Madde och jag hade en underbar dag igår. Vi var på bio och sen så åket vi hem till mig och kollade på film, sen så gick vi och la oss. Men innan det så satt vi och skrattade åt allt. Vi somnade vid typ 03:00. När vi vaknade idag så kollade vi på en till film och efter det så gick Madde hem. När hon hade gått hem så gjorde jag lite på min extra uppgift i teknik, så jag just nu sitter och jobbar med. Sen tog jag en liten paus och då åkte jag och pappa till BC och där köpte jag en klocka. Som jag kankse kommer att visa bilder sen på.
Idag får ni en bild som jag tog nyss, den är inte så bra men jag hoppas att den ändå fungerar.

När vi kom hem där i från så fortsatte jag att jobba med min extra teknik uppgift och det är att skiva om Iphone 4 och det är inte så lika enkelt att hitta infonation som jag trodde innan. Utan jag får sitta och leta och kolla på massor av olika hemsidor. Just nu så är det bara att skiva allt i text och sen ska jag göra det till en video som jag ska visa min lärare och sen ska han bedöma den, och jag hoppas att jag får ett bra betyg på den. För då får jag ett bra slutbetyg och det vill jag gärna ha. Ikväll så kommer farmor och farfar hit för att äta middag. det kommer att bli kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Hemma från Lund^^

Tja!!
Kom nyss hem från Lund med Madde. Vi var där inne och hyrde filmer som vi ska se på imorgon. Men innan dess så ska vi gå på bio, det kommer att bli kul! Idag i skolan så hände det inte alls mycket.

Ikväll så ska jag inte alls göra mycket. Jag ska nog bara kolla på film eller sitta vid datorn. Nästa vecka så har vi Nationella prov i matte och det kommer att bli kul när det är över. För då har vi inga Nationella prov kvar att göra. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca


Fredag imorgon^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat på typ tre dagar. Men det är för att jag inte har något att blogga om. Just nu så försöker jag att plugga så att jag kan få bra betyg till sommaren. Så ibland har jag inte tid att blogga. Eller så är det för att jag inte har tid för att jag håller ju på med annat än att bara sitta vid datorn. Idag så var jag i skolan och där hände det inte så mycket. Igår var det samma sak och i Tisdags så var jag och tog bort tandställningen och det blev jätte fint efter att den var borta. Idag får ni en bild från konfirmationen.

Imorgon så är det Fredag och det är skönt. Jag och Madde ska åka in till Lund för at hyra film som vi ska se på Lördag. Men innan vi ser filmen så ska vi gå på bio och ära godis. Det kommer att bli mysigt, jag längtar redan! Detta blev ett tråkigt inlägg men jag har inte så mycket att säga idag. Men jag ska försöka att bli bättre på att uppdatera. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca


Den åker av imorgon^^


Tja!!
Som jag visade ibílder igår så kommer jag aldrig att glömma den dagen. Det var någon av dem bästa dagarna av mitt liv och det är ett minne för livet! Jag är nöjd med alla presenterna som jag fick. Så tack till alla som kom och firade mig. Det blev en underbar dag. Idag så var jag med Madde och vi gick ut och fotade till vårt bildprojekt som vi blev klar med idag. Så vi ska visa den nästa Måndag på bilden. Idag får ni en bild som jag och Madde tog innan idag.

Som ni kan se på rubriken så ska något som ska av och det är min tandställning som ska bort imorgon. Det ser jag inte så mycket framemot för att jag gillar min tandställning och vill inte ta bort den. Men nu så var det dax att göra det och det kommer inte att bli bättre efter det. För att jag ska få ha en bettskena som jag ska ha hela tiden och efter sex veckor så ska jag bara ha den på natten. Det kommer inte att bli kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Minne för livet^^









Detta var en dag som jag aldrig kommer att glömma, Konfirmation 5/5-12!
The End!!

Kram Rebecca

Idag^^


Matte nationella prov^^


Tja!!
Vallborg blev superkul och mysig. Jag var med två kompisar och vi gick runt och snakade och hade det mysigt. Jag tog lite bilder med de får ni sen när alla ligger på min dator. Annars så har jag pluggat matte till mitt nationella prov som vi hade idag och jag tycket att det gick bra. Idag får ni en till bild på Ulrik Munther.

Ikväll så ska jag bara ta det lugnt och inte plugga något. Utan jag tror att det kommer att bli att jag kanske går ut på en liten fotorunda. För att det är så fint väder ute och det är sol. Så då blir det fina bilder. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

RSS 2.0