600 inlägg^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat sedan i Onsdags men det är för att jag inte har haft något att blogga om. Idag så fyller mamma år och det ska vi fira med att gå på resturang sen ikväll. Det ska bli kul. Innan idag så var jag och mamma inne i Lund och kollade i lite affärer. Jag hittade lite olika saker som tex ett par löpar byxor. Som jag behöver till vintern. Idag får ni en bild som jag tog för några dagarsedan.

Nu på bloggen så har jag gjort 600 inlägg! Det är ganska så bra gjort, eller vad tycker ni? Jag är stolt över det. Imorgon så ska jag och Frida åka till Malmö för att se på ULRIK MUNTHER! Vi är taggade till 1000. Det ska bli superkul och jag längtar. Nu så börjar det att bli höst väder och det är inte alls kul. Var är värmen någonstans? Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Onsdag idag^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat på några dagar men det är för att jag inte haft något att blogga om. Just nu så är det ganska så lugnt med läxor och sånt. Så jag bara njuter lite av att inte har så mycket läxor. På Fredag så blir det påsklov och det ska bli kul. Då ska jag nästan bra vara hemma och sen så ska vi ut till vår sommarstuga för att fira påsk där, så det ska bli kul. Jag kommer att ladda upp lite bilder som jag tog på Måns Zelmerlöw i Söndags. Jag tycke att jag fick några som blev riktigt bra. Idag får ni en bild på Måns. Den är inte den bästa men hoppas att den fungerar i alla fall.

Idag så var det skola och det var kul. Jag och Madde hade det kul på rasterna. Nyss så var jag och Madde också utte och joggade. Det blev bara en liten runda för att det var så himla kallt ute så att man frös. Imorgon så ska jag inte göra så mycket efter skolan. Jag ska bara redigera en liten film eller vad man kan säga att det kommer att bli. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca


Våffeldagen^^


Tja!!
Igår så har jag släktkalas och det var super kul. Jag fick presenter och jag blev glad för alla, så tack så mycket till de som kom. Kvällen blev lyckad! Imorrse så åkte jag och pappa in till Malmö för att se Måns Zelmerlöw uppträda och det var superkul. Han var mycket duktig. På vägen hem så sms:ade jag Madde och fråga om hon ville följa med mig in till Lund och fika. Det gjorde vi och det var mysigt och roligt. Hade lätt kunnat göra om det. Idag får ni en bild från igår.

Ikväll så ska jag och Madde gå ute och gå, innan det så ska jag göra lite matte. Annars så ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Idag så är det våffeldagen och det firar jag med att äta upp tårtan från igår. Imorgon så är det skola och då ska vi ha natonella prov i Engelska. Så jag hoppas att det kommer att gå bra. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag. 

Kram Rebecca 

Dagens outfit^^


Trött^^


Tja!!
Idag så kommer det att bli ett kort inlägg, för att jag är supertrött. Idag så var jag iskolan och det var väl kul. Sen efter så var jag med en kompis och då satt vi bara och pratade och lyssnade på musik. Till kvälls mat så hade vi någon fisksoppa som var god. På kvällen så fixade jag, mamma och pappa en sak. Men jag kan inte säga vad det är förrens imorgon. Idag får ni en bild på Måns Zelmerlöw.

Imorgon så ska jag ha släkt kalas och det ska bli kul. Maten kommer i alla fall att bli god. Det kan jag lova er. Innan på dagen så ska jag hjälpa mamma med att handla mat och lite sånt. På Söndag så ska jag och pappa åka in till Malmö för att kolla på Måns Zelmerlöw som ska uppträda där. Det kommer att bli kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Torsdag idag^^


Tja!!
Igår så gjorde jag inte så mycket. Jag och Madde var ute och gick en runda, när jag kom hem så gjorde jag lite matte sen så gick jag och satte mig vid datorn. När klockan blev 22:00 så gick jag och la mig. Idag i skolan så fick vi våra omdömen... På matte så hade jag och Madde det kul. Hon började att skrata åt ingenting och sen så började jag skratta åt att hon skrattade. Det var lite jobbigt för att jag var tvungen att konsentrera mig på matten. För att jag behövde göra det talet för att jag inte fattade det rikigt. Men jag gick inte så bra när jag skrattade hela tiden. Idag får ni en bild som jag tog för några dagarsedan.

När jag kom hem så satte jag mig och kollade på tv och bara slappade lite med mammas ipad. Ikväll så ska jag göra lite matte sen så ska jag och Madde gå ut och gå igen. Nästa vecka så ska vi börja med att springa på kvällarna istället för att gå. Det ska bli kul. På Lördag så ska vi ha släktkals för mig och det ska bli kul. Nu så känner man att våren är på väg och det är jättekul och skönt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Youngblood^^



Danmark^^


Tja!!
Igår så var jag i skolan och det var väll så där kul. På bilden så visade jag min musikvideo som jag skulle göra och läraren värkade tycka att den var bra och hon sa att hon skulle visa den för de andra lärana på skolan. Sen när jag kom hem så åkte jag, pappa och mamma till Danmark för att kolla på några lampor. När vi kom hem så åkte jag direkt till dansen och det var kul. Efter så gick jag och Madde ut en runda. Idag får ni en bild som jag tog förra helgen.

Idag så var det skola och vanligt och vi hade det väldigt kul på so:n. Men jag fick också gjort lite arbete, så det var bra. Ikväll så ska jag och Madde gå ut en runda igen och det kommer att bli kul. På kvällarna så är det mysigt att bara gå runt och prata. Sedan förra Fredagen så har jag haft Youngblood's låt "American girlfriend" och "Blame it on you". Jag tycker att låtarna påminner mig om sommaren och jag längtar supermycket till sommaren. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca


Mycket i helgen^^

Tja!!
I Fredags kväll så var vi och passade mina småkusiner och det var jättekul. I går så hade jag konfirmations träff (Stavas?) och det var kul. När jag kom hem så började jag att filma en video som jag ska visa för bild läraren för att vi håller på med ett projekt och då valde jag att göra en musikvideo. Jag blev nöjd med hur det blev.

Idag så var jag och mamma i kyrkan och det var het okej. När jag kom hem så gjorde jag matte fram till att vi skulle äta middag. Efter middagen så gjorde jag lite till matte och sen gick jag och Madde ut en runda och det var skönt. Imorgon så är det skola och på kvällen så är det dans. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca


Cashguiden^^


Tja!!
Idag iskolan så var cashguiden där och brättade om ekomoni och jag tycket att det var super intresant. Vi fick också vara lite delaktiga i föreläsningen. Sen på svenskan så kollade vi bara på film och det var hlet okej. På slöjden så skrev jag bara lite säder och namn på min tjöja, som jag själv gör i slöjden. På musiken så satt vi bara och kollade på några youtubes video om röst övningar. Det var inte så kul. När jag kom hem kollade jag lute på tv. Se gick jag upp och satte mig vid datorn där jag sitter nu.

Ikväll så ska jag, pappa och mamma åka till mina småkusiner och passa dem och det ska bli kul. Vi ska äta Pizza till middag och det gillar jag. Igår så blev det inte av att jag och Madde gick ut och joggade. För att vi gick en runda istället och det var kul. För att vi gick och skrattade åt ingenting. Nu så känner man att det börjar att bli vår och det är skönt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Nationella prov^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har uppdaterat så mycket under denna vecka. Men det är för att jag hade Nationella prov i Biologi igår och mina kvllar gick åt till att plugga. Men jag lyckades att göra det och det känndes bra. Så jag hoppas att jag får ett bra betyg på det. Idag på idrotten så höll jag och Madde i lektionen (stavas?) och vi hade styrka och det gick bra tycker jag. Idag får ni en bild som jag tog i Söndags.

Ikväll så ska jag och Madde ut och jogga och det ska bli kul, vi får se hur långt vi orkar. Efter att jag har bloggat så ska jag fortsätta att skriva på min historia, innan idag så fick jag en super bra idée till den och nu ska jag bara skriva in den innan jag glömmer den. Imorgon så ska några komma till vår skola och prata om ekonomi och det ska bli kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Han kom 3:a^^


Tja!!
Igår så var det final i Melodifestivalen och Ulrik kom 3:a och det var bra tycker jag. Även om jag hoppades att han skulle komma 1:a. Men låten är ju supergrym så jag hoppas att den kommer att spelas mycket på radio nu. Jag vet att jag inte har bloggat så mycket. Men jag har inte så mycket att blogga om just nu. För att nästan varje kväll så pluggar jag till mitt biologi prov på Onsdag. Idag får ni en bild på Ulrik Munther från igår.

I Fredags så var vi hemma hos Frida och hennes familj och det var kul. Vi kollade på massor av youtube klipp och skrattade. Idag vid 16:30 så ska vi åka iväg och hämta farmor och farfar för att sen köra iväg till mina kusiner och äta middag där. För att de firade 50 årig bröllopsdag igår. Jag visar er lite sednare hur min outfit kommer att se ut. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Är i skolan nu^^

Tja!!
Igår så bloggade jag inte för att jag inte hade tid och det var för att jag gjorde Biologi så nu är jag typ klar med det. Ikväll så ska jag och mamma åka in till Lund för att hämta pappa för att han ska träffa några jobbar kompisar och äta med dem.

Just nu så har jag rast i skolan och jag och Madde sitter och håller på med mobilerna och Madde ringer in till Comviq för att hennes internet inte fungerar och nu har hon ringt 3 gånger och det fungerar fortfarande inte. Imorgon är det Fredag och det är kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca


Ulrik Munther - Soldiers^^


Studiedag idag^^


Tja!!
Idag så har jag haft studiedag och då har jag pluggat biologi och gjort lite matte. Men jag har också sovigt för att jag vill värkligen försöka att bli frisk. Jag vill bara få bort detta med mitt öra, jag hatar det... Sen på kvällen så var jag på dans och det var första gången för mig idag och det var kul. Men jag kände av att jag inte mådde på topp och efter så fick jag ont i örat. När jag kom hem så fixade jag mig och efter det när jag hade duchat (stavas?) så fick jag mer ont i örat. Idag så får ni en bild som jag har gjort i photoshop för några veckor sedan.

Imorgon så ska jag till skolan och jag hoppas att jag är lite bättre då. För att jag vill inte missa så mycket. Jag har redan varit borta i nästan en vecka. Bara på den vecka så får jag ta igen sådär mycket. Men imorgon så måste jag gå hela dagen för att efter skolan så ska jag har möte och där måste jag vara med. Nu så känner man att våren är på väg, för att det var fint väder idag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Uppdatering^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat på en vecka. Men det är för att jag har varit sjuk och då har jag inte orkat att uppdatera. Så jag har inte alls gjort mycket. Imorgon så har vi studiedag och det ska bli skönt att få en extradag som jag kan försöka att bli frisk. För att just nu så hör jag inget på mitt vänstra öra och jag äter pensilin men det hjälper inte. Jag vill bara få bort detta med mitt öra... Jag vill kunna höra bra igen. Idag så får ni en bild på Ulrik Munther.

Nästa Lördag den 10/3-12 så får ni slå på tv klockan 20:00 och kolla på SVT1 för att då är det final i Melodifestivlen och jag hoppas att Ulrik eller Danny kommer att vinna. Jag kommer att ringa och rösta på Ulrik och hoppas från hel mitt hjärta att han vinner. Ikväll så ska vi ha Tacos och det blir någ gott. Idag så fick Madde sin present och hon blev glad för den. Persenten som hon fick var att vi ska åka in till Lund och äta pizza och sen efter ska vi gå på bio. Så jag längtar tills vi ska göra det. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

RSS 2.0