Födesedagspresenter^^

Tja!!
Som jag skrev i Söndags skulle jag göra ett inlägg med vad jag fick på min 18 års dag. Det jag fick var följande: 
- En svart iPhone 5S
- Plattång
- Resväska
- 500 :- på Nova Lund
- En tekokare 
Jag är rikigt glad för allt jag fick och trodde värkligen inte alls att jag skulle få en iPhone. Har tittat på det länge att köpa en ny iPhone, i och med att mitt abonnemang har gått ut. Jag blev chockad när jag insåg att jag hade fått en ny mobil. Plattången behövde jag värkligen, har innan lånat mammas. Så de var på tiden om man säger så, haha. Det kanske är konstigt att jag som 18 åring önsakar mig en resväska. Men jag har länge underat på att köpa en och kanske har nämnt det några gånger till både mamma och pappa. Åter igen är jag väldigt glad över varje sak jag har fått. Jag vill även också säga tack till alla som har grattat mig! Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag. 
 
Kram Rebecca

Tack för kortet^^

Tja!!
Fick hem detta i brevlådan på Alla Hjärtans Dag! Tack så jättemycket för kortet, blev rikigt glad. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag. 
 
Kram Rebecca

Hemma efter skidresan^^


Tja!!
Nu är vi hemma ifrån Skidsemestern i Vemdalen. Vi åkte upp förra söndagen och då var det mycket snö. Vilket var kul för här i Skåne är det ingen snö. Det var upp emot 90 cm tror jag. Vissa dagar var väder helt underbart, medan Fredagen gick det inte ens att åka. Då var vi bara hemma i stugan och tog de lugnt. Idag får ni en bild jag tog under veckan. 

Min födelsedag var mycket bra. Jag är glad för alla mina presenter och kommer göra ett inlägg där jag berättar mer. På kvällen åt vi grill buffé och den var god. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag. 

Kram Rebecca 

Waiting for Superman^^


18ÅR!^^

Tja!!
Helt sjukt att jag nu är 18år! Kan inte fatta det. Det känns som att det inte var så länge sedans som jag fyllde 10. Men det är nu hela 8 år sedan, helt sjukt. Nu är jag också äntligen mynding och jag får lov att dricka alkohol. Party time, haha! Denna dagen kommer att bli speciell, nu är den äntligen här! Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag. 
 
Kram Rebecca

Special memories^^

Några speciella tillfällen i mitt liv! 
(Allt kom inte med på bilden, för jag gjorde det i en redan färdig mall)

Grattis Ulrik^^

Idag är der en speciell dag. ULRIK MUNTHER fyller 20 år! Det är helt sjukt, tiden går snabbt. Jag är riktigt stålt över honom. Han betyder väldigt mycket för mig. Jag ska i alla fall fira han och jag hoppas att han får en rikigt grym födelsedag. Det förtjänar han att få. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAN ULRIK! Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag. 
 
Kram Rebecca

Happy Birthday Video^^


Detta är min grattis video till Ulrik som idag fyller 20 år!

Glad alla hjärtans dag^^

Tja!!
Idag är det Alla hjärtans dag. Tycker det är mysigt att affärer har pyntat inför detta dagen. Min dag har varit bra, först fick vi reda på att vi skulle börja senare och nu när jag bor i Lund (i samma stad där jag går i skola) kunde jag sova lite längre. Jag fick också reda på vad jag fick för betyg på mitt Engelska tal och det är jag mycket nöjd med! Idag får ni en bild ifrån arkivet.
 
Ikväll ska mina små kusiner komma hit och äta tacos. Det kommer bli rikigt mysigt, det är också jag som står för middagen. I Torsdags var jag och pappa iväg och hämtade vår nya TV. Så snart får jag också min TV på mitt rum. Idag är det bara 6 dagar tills jag fyller 18! Helt otroligt känns inte som det. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag. 
 
Kram Rebecca

Imorgon^^

Tja!!
Igår fick jag äntligen tillbaka min skoldator och det är jag mycket nöjd över. Idag på filmen gjorde vi inte mycket. Vi tittade på en film som vi sen ska annalysera sen. Jag har redan sett den så det ska nog inte bli så svårt. Idag får ni en bild ifrån Malmöfestivalen i sommras. 
 
Imorgon ska jag fira min 18års dag tillsammans men några vänner. Jag fyller inte år förrens den 20 februari så det blir lite innan men det var för att vi inte kunde få till den innan. Sen veckan efter ska vi på en annan 18års fest. Det kommer att bli grymt! På Lördag ska Malin och hennes familj komma hit, det ska bli kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag. 
 
Kram Rebecca

Barcelona sessions^^

1. Run For Your Life
2. Something About This Town
3. Broken Parts
4. Children Of The Sun
5. Beautiful Life
6. Burning Stars
7. Waiting For The World To End
8. Sleep On Roses
9. Brave On The Outside
10. This Ones For You
11. Paralells

Äntligen efter många år^^

Tja!!
Idag fick jag hem Måns Zelmerlöws nya skiva "barcelona sessions"! Har väntat i hela 4 år på att han ska släppa nytt material. Han släppte en julskiva 2010 och sen har det varit lite singlar. Men inte så mycket. Hat sett fram emot detta dagen så himla mycket. Det har också bara blivigt upp skjutet hela tiden. Jag säger bara ÄNTLIGEN! Har följt Måns sedan har började sin resa i Idol 2005. Sen är det ett litet plus att han också kommer ifrån Lund, haha. Idag får ni en bild som jag tog tillsammans med Måns 2009. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag. 
 
Kram Rebecca

Lunda bo nu^^

Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat på jättelänge. Men det har varit lite mycket just nu. Har nu flyttat in till Lund och trivs här bra. Mitt rum är inte helt klart men nästan, fattas bara en bokhylla och min TV. Sen har skolan också tagit lite på min tid. Även om jag inte har så mycket. Vissa dagar slutar jag sen och då orkar jag inte alltid sätta mig vid datorn och blogga. I Måndags (förra vacka) då gick min skoldator sönder, det gjorde att om jag skulle blogga fick jag blogga från min stationära (stavas?) dator och den flyttade vi hit i Lördags. Idag får ni en bild ifrån i sommras. 
 
Idag har vi inställda lektioner och det innebär att vi är helt ledia. Skulle först ha Natur med den blev inställd för att läraren skulle iväg. Det innebär att vi också har sovmorgon imorgon, riktigt skönt! I klassen är det många som pendlar, så vi frågade om vi kunde få plugga på valfri plats idag och det gick bra, haha. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag. 
 
Kram Rebecca

RSS 2.0