Tackos ikväll^^


Tja!!
Idag så har jag inte gjort så mycket jag och mamma var i lödde och handlade mat och skulle hitta ett nytt bredband, men vi hittade inget. Vädret idag har varigt väldigt växlande ett tag har det regnat och sen 10 min senare så har solen skinit och så har det varigt hela dagen. Men nu sitter jag iallafall inne vid min egen dator och även och internetet är super segt så klara jag av att blogga och det är bra.

Imorgon så är det skolan och det ska väll bli kul. Vi ska ha Engelska och det ser jag fram emot. Igår kväll så började jag på en historia som jag ska ge till mamma och pappa. Jag har några idéer till dem. Men jag vet inte hur jag ska formulera det och det är såå himla svårt. Jag hatar när det händer och alltid när jag sitter och skriver och vill få fram det. Ikväll så ska vi äta tackos och det ska bli gott. Är det någon som vet om det är något bra tv program ikväll? Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Bloggar från min iphone nu^^

Tja!! Igår så var jag och Madde inne i lund och handlade godis och sånt, det var kul på vägen till bilen så stannade vi och köpte glass, gott!! Sen när vi kom hem så gick Madde hem för att hon skulle tvätta och jag kollade på tv och sommnade för att jag var trött. Sen när madde kom så kollade vi på två filmer "hur många lingon finns det i värden" och "Herbie fulltankad" båda är bra och värda att se. Sen gick Madde hem vid 22 tiden så sedan dess har jag suttit vid datorn. Men bara för att mitt internet är såååå långsamt på min dator så går det snabbare att blogga får min iphone. Jag kan häller inte ladda upp nya bilder på bloggen. Så att ni får nöja er med gamla tills problemet är löst. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag. Kram Rebecca

Lyssnar på bra musik^^


Tja!!
Jag vet att jag inte bloggade igår men jag kännde inte för det. Idag så var det skola och det var väl helt okej. Sen var jag med Madde och vi hittade bilder till våra loggböcker och vi hittar många bilder. Sen så gick Madde hem och jag kollade på tv. När mamma hade kommigt hem så gjorde hon mat och det var jätte gott. Sen kollade vi på en film och den var bra. Sen så gick jag upp på mitt rum där jag sitter nu och lyssnar på super bra musik.

Imorgon så ska mamma bort så då ska jag vara med Madde och vi ska ha film kväll med massor av godis och ostbågar. Haha vi älskar ostbågar<3 Så på dagen så åker vi iväg och handlar allt och sen vet jag inte vad vi gör. Jag får se och jag uppdaterar eller inte. Om jag har lite tid så kanske jag slänger upp ett inlägg från min iphone. Jag får se hur jag gör. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Har börjat 9:an nu^^


Tja!!
Jag vet att jag inte bloggade igår, men jag kände inte för att blogga. Igår så var det skolstart och det gick bra. Sen när jag kom hem så kollade jag på tv. Sen när pappa kom så åkte vi iväg till sommarstugan för att han skulle fixa något och sen åkte vi hem. När vi kom hem så kollde vi på True Talent och det är jätte bra. Jag tycker att ni ska kolla på den.

Idag så hade vi mentorsdag och det var så där kul. Det är inte det roligaste som finns på skolan. Men imorgon så börjar vi med vanliga lekitisioner (stavas?) och det ska bli roligare. Nu så har jag börjat 9:an och jag kanske inte kommer att kunna blogga lika ofta som innan. För att nu i 9:an så är det viktigt med betygen och jag vill få bra betyg till jul. Så jag kommer att lägga skolan framför bloggandet. Men jag tror att ni fattar det. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Skolan börjar i morgon^^

Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat på typ två dagar. Men jag har försökt att njuta av dessa sista dagarna på sommarlovet. Gatufesten blev super lyckad och kul. Sen har jag varigt med några kompisar och vi har gjort en musikvideo som jag ska ladda upp här på min blogg. Så jag hoppas att ni kommer att tycka om den. Sen har jag inte gjort så mycket bara varigt hemma och tagit den lungt.

Imorgon börjar skolan och det ska inte alls bli kul och på Onsdag så kommer det att bli enu värre för då ska vi ha mentorsdag och det gillar inte jag. Imorgon efter skolan så kanske jag ska vara med en kompis och det ska bli kul. Jag hoppas att det kommer att bli av med det tror jag. Imorgon kväll så börjar fångarna på fårtet och True Talent (stavas?) och jag kommer att kolla på båda, så jag får hoppa mella kanalerna. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca


Är hemma nu^^

Tja!!
Nu har jag kommigt hem till mitt vanliga hem och inte sommarstugen. Iförrgår så var jag med Niklas, Annie och Madde ute i vår sommarstuga och vi hade det jätte kul. Dem sov över tills igår. Även om det inte var så fint väder så hade vi enså super kul! Jag kan tänka mig att göra om det en annan gång. Vi var även och badade med det var super kalt. Men nog om det nu. Denna sommaren har varigt super bra och kul. Även om jag inte har gjort så mycket. Men ibland så kan det vara skönt och inte göra något.

Nu så håller jag på att göra en video med bilder från kryssningen som vi gjorde i början av sommaren. Jag kommer att ladda upp några bilder från kryssningen sen idag och även vidion när den blir klar. Men programet som jag använder vill inte sammarbeta med mig just nu. Så däför tänkte jag att jag kunde blogga lite och sen börja med det igen. Idag så är det fint väder och det passar bra för att ikväll så ska vi ha gatufest och det ska bli kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

What are Words^^


Anton Lundqvist^^


Tja!!
Jag ville bara säga till er att jag värkligen gillar webanton på Allsång på Skansan. Jag tycker att han är jätte rolig och söt. Jag har sätt alla klipp med han och Allsång på Skanskan. Jag tycker ju såklart att Måns Zelmerlöw är jätte bra. Båda dem är jätte bra. Jag tycker INTE att det är kul att det nu är slut. Igår så var Anton och Måns jätte duktiga. Jag vill inte att Allsång på Skansen ska sluta. Men det kommer tillbacka nästa sommar. Och jag hoppas att båda Anton och Måns ska vara med. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Marny Kennedy youtube^^


Tre-saker-testet^^


Tre saker jag inte förstår mig på: Vet inte.
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: Min dator, penner och papper
Tre saker jag gör just nu: Bloggar, lyssar på musik och chattar
Tre saker jag vill göra innan jag dör: Åka till Australien, Göra en bra musikvideo och Få många blogg läsare.
Tre saker jag kan: Fota, Köra moterbåt och Redigera bilder.
Tre saker jag inte kan: Massor.
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: Musik, Musik och Musik
Tre saker jag skulle vilja lära mig: Fota bra, Redigera bilder bra och Dansa bra.
Tre favoriträtter: Tackos, Grönpeppparbiffar och Pizza.

Idag får ni en bild på mig och Erik Grönwall. Detta testet gjorde jag bara för att jag inte hade något att göra nu på morgonen. Om ni tycket att det var kul så kan ni också göra det. Jag tycket att det var så där kul. Jag vet bätter test. Idag så ska jag inte göra så mycket. Det är lite molnigt ute så att jag kan inte bada elller sola. Men jag hittar nog på något. Jag kanske bloggar lite mer sen idag. Men jag får se hur jag gör. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Moves Like Jagger^^


Tja!!
En jätte bra låt. Jag tycker att ni ska lyssna på den:) Idag blir det ett kort inlägg. För att jag har inget att blogga om just nu. Kanske blogga mer sen ikväll, jag får se hur det blir med det. Idag har jag bara kollat på tv och slappat. Det blir nog samma sak imorgon. Om en vecka och tre dagar så börjar skolan. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Charlie st Cloud^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat på två dagar. Men det är för att jag inte sitter vid datorn hela tiden och då kan jag ju inte blogga. Denna veckan så har jag köpt ett linne, en super bra bok som heter "Elsas mode" jag tycker att ni ska läsa den. Sen så har jag inte köpt någont mer. Igår så var jag,mamma och pappa och hyrde filmer. Vi hyrde "Charlie st Cloud" och den kan jag värkligen tipsa er om. Jag älskar den. Jag ska kolla på den serare idag, för att jag tycker att den är såå bra. Idag så var Amy Diamond på i "Sommarlovs morgon" jag tittade så klart. Och det var super bra.

Imorgon så ska jag inte göra så mycket. Jag ska tömma min båt på allt vatten, som är det in. Så det kommer nog att bli jobbigt. Men jag kommer att överleva. Sen vet jag inte alls vad jag ska göra. Jag kanske går ut och fottar lite. Jag får se om det är dåligt så kanske jag kollar på tv eller något. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Rebeccabecca96^^


Spö regnar just nu^^


Tja!!
Idag så har jag inte gjort så mycket, jag har varigt och handlat med mamma, laddat upp en video på youtube som ni kommer att få sen ikväll. Sen har jag nästan bara sutigt vid datorn. Just nu så söp regnar det ute och det är inte alls kul. Var är sommaren? Det är såå typiskt att det ska regna på sommaren. Det är då man inte vill att det ska regna.

Imorgon så ska jag inte göra på mycket. Jag ska nog bara vara här hemma i vår sommarstuga. Om vädret är bra så ska jag tömma min båt på allt vatten som har kommigt idag. Det kommer inte att bli kul. Detta bilr ett kort inlägg idag. För att nu ska jag kolla på "Pinsamheter" Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Ny musikvideo från mig^^


Sölvesborg^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat sedan i förrgår. Men igår så var jag,pappa och mamma i Sölvesborg. För att pappa skulle titta på en kajak. Jag gjorde en film som jag ska visa er efter att jag har redigerat klart den. Så jag hoppas att ni kommer att tycka om den. När vi kom hem från Sölvesborg kollade vi på film. Vi kollade på Spider man 3 och den är jätte bra. Jag tycker att ni ska kolla på den.

Imorgon så tänkte jag fråga pappa om vi kan sätta på min båtmoter på min båt. För att jag vill gärna kunna åka ute och köra med den. Nu så sitter jag och kollar på "Kompisar på nätet" jag älskar det, men jag älskar också "M.I. High" och "Pinsamheter" jag tycker att ni ska kolla in dem. För att dem är såå himla bra. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Tivoli bilder^^




Super varmt idag^^


Tja!!
Igår så var jag med en kompis och hon sov över här till idag och vi hade det jätte kul. Vi var ute med båten och badade. Sen så kom mina kusiner och det var kul. På kvällen så kollade vi på film sen gick vi och la oss. Idag så åkte hon hem vid 11:30 och sedan des så har jag sutigt vid datorn och kollat runt på olika bloggar och sånt. Idag så är det jätte fint väder ute så att våra kompisar ska komma ut här på eftermiddagen tror jag att det var. Då ska vi nog åka ut med båten och bada. Så jag hoppas att vi ska göra det.

Jag kommer nog inte att blogga så mycket nu under sommaren, men jag ska försöka. På torsdag så ska jag börja med min musikvideo. Jag har några bara idéer som jag vill testa och se om det kan gå och jag hoppas på det bästa. Om ni har några förslag så får ni gärna kommentera. Då blir jag bara glad om ni gör det. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag. 

Kram Rebecca 


RSS 2.0