Scrubstime^^


1 Timme och 20 minuter^^

Japp som ni ser på rubriken så står det "1 timme och 20 minuter" det var så länge som jag var i skolan idag :) Vi kom dit och hade bara engelska sedan sa vår lärare att samhällsläraren var sjuk. Så då var vår nästa leketision inställd. Det är helt okej. Slutade nämnigen 14:00 idag!! Happy girl:)

Nu sitter jag här i Lund i en mysig park (bloggar nu från min iPhone och det fungerar nu! ) och väntar på att Madde ska sluta. Sen ska vi handla lite här inne. Efter det tar vi tåget hem och då ska jag kolla på tv och typ bara slappa.

Kram Rebecca


12:40 inte helt fel^^


Tja!!
Bloggen har inte varit uppdaterat på ett tag, eller typ en vecka? Men jag har lite i skolan och sånt. Sen fungerar inte min blogg.se app i mobilen. Vilket är väldigt störigt tycker jag. Vad ska jag annars göra på tåget hem? Igår blev det först skola till 14:10, sedan hem och fixa sig sedan iväg på typ en middag. Vilken var väldigt kul.
 
Idag så är det en ganska så chill skoldag. Börjar med Engelska 12:40, sedan Samhällskunskap till 15:30. Så det är ganska så chill, eller vad ska man säga? Jag gillar det starkt. Ikväll ska jag bara vara hemma. Imorgon ska jag, Madde, mamma och några till in till Lund och kolla på typ en konser. Det ska bli kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.
 
Kram Rebecca

Gymnasiet^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat på en hel vecka. Men nu ska ni får förklaringen till varför. Lördagen var det ju gatufest och den blev värkligen lyckad. Jag och Nella badade klockan 02:30 på natten/morgonen. Det var hur mysigt som hälst. Söndagen och Måndagen gjorde jag inte så mycket. Jag fixade de sista inför skolan och sånt. Tisdagen var det upprop och lite sånt. Efter det mötte jag Madde och Maria inne i Lund och sedan spenderade vi nästan hela dagen där. På Ondag var det första skoldagen på gymnasiet och det gick sådär. Torsdagen jobbade vi med vårt projekt och vi visade idag. Idag så fick vi sluta 12:00 för att annars skulle vi bara sitta där och kolla och det är inte alls kul. Idag får ni en bild ifrån när jag och Madde var ute och fotade.

Ikväll så kommer min bästis och hennes familj hit och det kommer att bli kul. Vi får se vad vi hittar på, men det blir säkert något kul. I morgon så ska jag och Madde åka in till Lund och köpa lite saker inför skolan typ väska och sånt. Söndag vet jag inte vad som händer, så jag får se vad som händer. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Fredag idag^^


Tja!!
Igår var jag och mamma ute hos mormor och lämnade hennes iPhone 4S. Gud vad jag är avensjuk för att hon har en iPhone 4S vit och jag själv har en iPhone 4 svart. Iförrgår (Onsdag) så var jag och Madde ute och fotade lite. Det blev bra bilder och vädret var på vår sida och det gillar vi. Idag får ni en bild ifrån när vi fotade.

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt. Jag har också redigerat lite och jag är nöjd så långt som jag har kommig även om det inte är alls långt. Ikväll så vet jag inte vad jag ska hitta på eller göra. Så det blir nog att sita lite vid datorn eller typ ta lite bilder ute i det fina vädret. På Tisdag så börjar skolan och då ska jag börja gymnasiet, det kommer att bli spännande. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Sista gången denna sommaren^^


Tja!!
Sedan jag sist bloggade så har jag inte gjort så mycket. Jag har mäst umgåts med min kära dator, haha! Igår så var det "Allsång på Skansen" och det var de sista avsnittet för denna sommaren. Det var inte roligt. Men Måns gjorde det superbra, det blev en bra avslutning. Efter att det var slut så flyttade jag och mamma hem ifrån vårt sommarställe. Så nu är jag hemma på riktigt och det känns skönt. Idag får ni en bild ifrån Norge.

Idag så ska jag, Madde och Maria hämta ut våra busskort som vi ska få nu när vi börjar gymnasiet. Efter det så får jag se vad jag hittar på. Jag vet att jag måste packa upp alla mina väskor med kläder och sånt i idag eller imorgon. Under dessa dagarna så har jag också varit inne på http://weheartit.com/ och hittat mycket fina bilder. Det är där jag hittar mycket av min insperation till min novell. På min novell så har jag skrivigt 18 hela A4 sidor och det blev hela 8:a kapitel. Men den är lång ifrån klar. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Norge & Oslo^^


Tja!!
Kom hem igår efter en underbar vecka i Norge! Först började jag, mamma och två vänner till oss med att vara två dagar i Oslo. Det var superkul. På vägen dit fick man se lite annat än vad man skulle. För att mamma körde fel ett par gången. Men vi kom fram tillslut. På Lördagen åkte vi till vårt typ sommarställe i Norge.Där vi mötte upp alla de andra som också kom från Sverige. För de åkte två dagar senare än oss. Resten av veckan hade vi till att kolla runt i byn och åka till några ö:ar och kolla där. Jag tycket att allt var trevligt och maten ska man inte snacka om. Krabbor, musslor och mycket mer. Maten var av typ världs klass. Haha, nej men det var värkligen god.

Idag så ska jag fixa lite med alla bilderna som jag tog. Typ ladda in dem till datorn och vända dom rätt. Jag kankse lägger upp några bilder men jag måste först fråga om lov. Alltså om jag får lägga upp bilder på dem och så. Ikväll så ska Sverige spela mot Frankrike i handboll och de spelar om silver eller guld. Jag hoppas att Sverige tar guld. Då är vi bästa i hela OS denna gången. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

I never got over you^^


Ulrik Munther gästar Sommarlov^^



Ulrik åker till Japan^^


Tja!!
Idag så åker världens bästa, finaste, sötaste kille till Japan. Där ska han spela in en liten del av sin tv serige och sedan ska han jobba lite där. Om jag inte minns fel så skulle han också ha en konsert där. Jag hoppas att han får det kul där. Hoppas ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Amy Diamond gästar Sommarlov^^



Åker igen imorgon^^


Tja!!
Som ni kan se på bilderna i förra inlägget så var jag, Madde, pappa och mamma i Italien och vi kom hem igår/idag. Det var super trevligt och vi fick väldigt fin väder och massor med bad. det var ungeför 25 till 30 grader där vi var. Super skönt! Idag så ska jag bara vara hemma och packa upp alla mina käder. Sen ska jag även packa ner kläder igen. För att imorgon så åker jag och mamma till Norge. Det kommer bli hur kul som hels. Vi kommer även att ha med oss några vänner här ifrån Sverige. Idag får ni en bild som jag och Madde tog för några månadersedan.

Jag ska försöka att göra några tidsinställda inlägg som kommer upp när jag är iväg. Så förhoppninsvis kommer bloggen inte att vara så död som när jag nu var iväg. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Italien 2012^^







RSS 2.0