Lång väg kvar^^

Tja!!
Nu äntligen blogga. Efter att jag kom hem från Malta har jag bara slappat första veckan, någon dag var jag med Molly, vi körde och köpte glass. Var ju tvungna att tvungna att testa  att bara köra en lite bit nu när hon har fått KÖRKORT! Medans jag har en lång väg kvar tills att jag får mitt, haha. Vi har nu flyttat ut till sommarstugan och ska bo där resten av sommaren. Idag får ni en bild som jag tog för några veckor sedan.
 
Går hade pappa sina jobbarkompisar här och det var trevligt, blev dock lite sent men när endå uppe nu. Har sommarjobbat på mammas jobb hela denna veckan och ska görde det i tre veckor till. Ikväll ska vi få gäster och det kommer att bli mysigt! Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag. 

Kram Rebecca 

Om resan^^

Tja!!
Kom hem ifrån Malta igår. Vi hade det trevligt med mycket bad och sol. Jag gillade det!
Lördag (7/6): Började vi vår resa med att köra till mina kusiner och hämta upp en (för vi var 10 st och fick dela upp oss i två bilar). Där efter körde vi till Kastrup och sedan flygget ner till frankfurt, där väntade vi i två timmar och tog vi flygget ner till Malta. När vi kom fram till huset så badade nästan alla, för det var så varmt, haha. På kvällen gick vi ut och åt på en resturang.  
Söndag (8/6): Söndagen var vi kvar i huset, badadeoch solade. Till middag blev det grillat. Mycket gott! 
Måndag (9/6): Var vi och testade på dykning. Var lite läskigt först, men när man kom in i det så gillade jag det rikigt mycket. På eftermiddagen var vi "hemma" och bara chillade.  
Tisdag (10/6): Åkte vi in till staden Mdina och tittade lite där, en trevlig stad. Sen åkte vi in till Valletta och tittade där, senan gåt vi middag. För mig blev det en god risotto.  
Onsdag (11/6): Åkte vi ut till en ö som heter Gozo. Där vi tog en båttur så vi kunde se en liten del av ön från havet. Mycket fint och häfligt med alla klipporna. Sedan snorklade vi lite, var ute på 50 meters vatten och det var en härlig kännsla. Simma i vattenutan och titta ner. Middag blev pizza, gott.  
Torsdag (12/6): Var det dykning igen och det var också roligt. Vi valde att testa att dycka en gång till för att när vi endå var där så kunde vi lika gärna passa på. Vi firade också mormors födelsedag, för att hon fylde år. GRATTIS MORMOR! På kvällen var vi ute och åt på en resturang, men helt fantastisk mat. Jag valde musslor och en köttblit. Kan rekomedera den resturangen, starkt!  
Fredag (13/6): Åkte vi till ett ställe som heter st peters pool. Där kunde man hoppa från klipper, sola och bada. Var riktigt härligt att hoppa från alla klipper och rätt ner i vattent. Kvällsmiddag blev spagetti carbonara. Mycket gott.  
Lördag (14/6): Hade vi till att resa hem. Åkte redan vid 10:15 från huset och var hemma i Sverige igen vid ungefär 20:00. Blev lite sterssigt när vi skulle landa i frankfurt. Vi hade 45 minuter från att vi landade tills planet till köpenhamn skulle lyfta. Vi fick åka buss in till terminalen och sedan springa genom hela flygplatsen till rätt gate. Men vi hann och våra väskor kom också med planet. 
 
Kram Rebecca

Malta^^

Tja!!
Nu åker jag, mamma, pappa, mormor, mina kusiner och deras föräldrar till Malta. Kommer verkligen bli superkul. Har väntat i nästan ett år på detta (var ett årsedan vi bestämmde detta och bokade allt). Skönt att få en veckas tidigare sommarlov! Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag. 
 
Kram Rebecca

RSS 2.0