Till Mormor ikväll^^


Tja!!
Jag vet att jag inte her bloggat under helgen. Men det är för att jag har övat inför nationella proven i Matte som vi ska ha på Onsdag och jag måste få bra på det för att få ett bra betyg, som jag vill ha. IFredags så hade jag nationella prov i Engelska och det var uppsats skrvning och jag tror att det jag bra för mig. Det känndes så i alla fall. På kvällen så var jag, pappa och mamma och kollade på H43 Lund när de spelade mot HK Aranäs och det slutade bra. H43 Lund vann och det gillar vi! Idag så får ni en bild på Ulrik Munther.

Igår så var jag och Madde en liten stund   på   BC och shoppade lite kläder. Jag hittade ett linne, ett par byxor, en tröja och en film box. Jag blev nöjd med mina köp. Ikväll så ska jag, pappa, mamma, mammas bror och hans fru till mormor på middag och det kommer att bli kul. Jag hoppas att vi får god mat men det tror jag att vi får. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag. 

Kram Rebecca 

Orienterade idag^^

Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat på två dagar. Men jag har inte alls mycket att blogga om. Det var jätte trevligt att träffa mormor inne i lund i Tisdags. När jag kom hem så gjorde jag inte mycket.

Igår så var jag i skolan och där hände det inte alls mycket. På kvällen så gjorde jag inte häller så mycket. Idag så hade vi Orientering i skolan och det var kul. Jag gick grön runda och blå runda så det var bra att jag klarade av två runder med tanke på mitt knä. Just nu så sitter jag och myser i mina mjukisbyxor och en hoodtröja. Ikväll så ska jag göra lite matte och sen ska jag bara ta det lugnt. Hoppas att ni for en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca


En vanlig Måndag^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat sedan i Lördags men det är för att jag inte alls har något att blogga om. Så att bloggen kanske kommer att ligga ner ett litet tag för att just nu så har jag ingen insperation att skriva. Men jag hoppas att den kommer att komma till backa snart. Lördag kvällen blev superkul och maten var också super god. I Söndags så gjorde jag klart min musikvideo som jag visade för bildläraren idag och hon tycke att den var bra. Efter skolan så gick jag och Madde hem hit och filmade lite på hennes musikvideo, sen efter det så bara satt vi och pratade och hade det allmänt mysigt. Idag får ni en bild på Ulrik Munther.

Imorgon så ska jag åka in till Lund och träffa mormor och det ska bli kul. Jag hoppas att det blir fint väder ute så att det inte regnar som det gjorde igår. Ikväll så ska jag på dans som jag är på varje måndag och alltid efter att jag har tränat så känns det som att mitt knä kommer att dö och det är inte kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca


Gäster ikväll^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat sedan i Måndags med det är för att jag inte har något att blogga om. Det som mina dagar går åt till är att pugga och vara med kompisar. Men jag ska försöka att börja uppdatera lite mer. I Torsdags så hade jag nationella prov i Engelska och det gick väll sådär bra. Igår så var jag och mamma innne i Lund och åt mat och det var super god. Sen när vi kom hem så satt jag bara vid datorn och kollar runt på lite olika bloggar. Idag får ni en blid från fotokursen i Höstas.

Idag så hade jag konfermationsträff (stavas?) och det var kul. Nu så är det inte så lång tid kvar tills att jag konfermeras och det kommer att bli kul. Ikväll så ska vi går gäster och det kommer att bli kul. Maten som vi ska ha den kommer nog att bli god. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Dans ikväll^^


Tja!!
I helgen så har jag inte gjort så mycket. Jag har typ bara tagit det lugnt och sånt. När jag och Madde var ute och Orengterade (Stavas?) så var det kul. Men jag känner av i knäet att jag har ansträngt det och de är inte så kul. Men jag hoppas att jag kommer att överleva, men det tror jag. Idag så var det skola och det var vär kul. Vi fick reda på de perliminära (Svatavas?) intagningarna till Gymnasiet och jag kom in på mitt första handsval. Idag får ni en bild från Höstlovet.

Ikväll så ska jag på dans och det ska bli kul. Jag hoppas bara att mitt knä också vill sammarbeta med mig nu. Imorgon så vet jag inte riktigt vad jag ska göra efter skolan. Det enda som jag har bestämt är att jag ska göra färdigt vår so projekt och jag hoppas att det kommer att bli bra. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Amy Diamond 20 år^^


Tja!!
Detta är en grattis video som jag gjorde innan idag. För att hon fyller 20 år idag, Så Grattis till Amy Diamond :) Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Gymmet med Madde nu^^

Tja!!
Just nu så är jag på väg hem från gymmet med Madde och har tränat intensivt i 45 minuter och nu så ska jag hem och ducha. Sen så kommer jag bara att ta det lugnt ikväll. Imorgon så ska jag, Madde, Mamma och Pappa åka ut och Orientera och det kommer säkert att bli kul. Idag så får ni en bild på mig och Madde som vi tog nyss. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Matteprov idag^^


Tja!!
Jag vet att uppdateringen inte har varit så bra nu under mitt påsklov. Men det är för att jag har varit i min sommarstuga och där har vi inte internet och mitt internet på mobilen var super segt. Men ni har inte alls missat så mycket. Jag har nästan bara slappat och läst lite bok.

Idag iskolan så hade jag matteprov och det gick bra tror jag, jag kände mig i alla fall säker på nästan alla uppgifter så det är bra. Kom nyss hem efter att ha varit på gymmet med Madde i en timme. Det var kul och även lite jobbigt men det är ju så det ska vara på gymmet. Imorgon så vet jag inte vad som händer riktigt. Jag och Madde kanske skulle dra till gymmet igen men vi får se hur det blir med det. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Abduction^^


Tja!!
Sitter just nu och kollar på denna filmen. Tycker att ni ska kolla in den för att den är bra. Glad Påsk på er alla! Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

När Ulrik var i Malmö^^


Detta är en av videorna som jag filmede när Ulrik var i Malmö. Jag ska ladda upp de andra videorna på youtube senare. Så håll utkik för när de kommer upp på bloggen här. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Andra dagen^^


Tja!!
Idag så är det andra dagen på påsklovet och det är skönt. Om en vecka vid denna tiden så sitter jag i skolan och har matteprov. Men nu så ska jag inte tänka så mycket på det. Det är ju en hel vecka kvar... Igår så var jag med några kompisar och vi hade det superkul. Jag tror nog aldrig att jag har skrattat så mycket på en och samma dag. Vi gjorde en film om olika religoner som vi ska redovisa inför klassen i vecka 16. Så som vanligt så är vi ute i godtid. Idag så får ni en bild som jag tog när vi var i Danmark.

Idag så ska jag inte göra alls mycket. Utan bara njuta av denna dagen och se vad som händer. Det ända som jag har bestämt på hela lovet är att vi ska åka ut till vår sommarstuga på Fredag och kommer att vara där tills på Söndag. Jag kanske kommer att uppdatera bloggen men då blir det via min iphone. På Söndag så ska Ulrik Munther vara med i bingolotto och det ska jag ju se på. Bara för att han ska vara med. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Såg Ulrik Munther idag^^












The End!

Kram Rebecca

RSS 2.0