Svar på en kommentar^^


Hej Rebecca! Det var länge sen jag hörde av mig men du ska veta att jag läser din blogg ganska ofta. Och jag tycker den är både bra och intressant. Dina bilder är också fina. Så nu undrar jag om det är du som sitter med hatten på? I sådana fall känner jag inte riktigt igen dig. Du liknar nån i Idol eller så. Ha en bra prao, vi kan väl höras snart.

Svar:
Tack för att du gillar min blogg och följer den och att du tycker att mina bilder är bra. Ja det är jag som sitter på bilden med hattan. Jag och mamma var på The studio och blev fixade och fotade. Så det är inte så konstigt om du inte känner igen mig på bilden.

Kram Rebecca

Puerto rico^^


Tja!!
Nu så ska mamma och jag köra till sturup för att vi ska flyga till Puerto rico och det ska bli super kul. Vi ska också möta min bästis Malin och hennes familj där. För att vi har bokat tillsammans men vi flyger med olika flygbolag. Vi flyger från Sverige och dem flyger från Danmark. Men vi ska vara där nere tillsammans i en vecka. Jag längtar super mycket. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Bara bra saker nu^^

Tja!!
Snacka om att detta är skönt, är hemma och äter lunch och har rast fram till 13:00 då jag ska till skolan och lyssna på en föreläsare som ska komma till vår skola det är slut vid 14:00 och då ska jag gå ner till praon och vara där till 15:30 och sen slutar jag. Detta låter toppen tycker jag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca


Farmor och farfar^^

Tja!!
Är nu hos farmor och farfar och äter middag. Det blev kyckling och det var gott. Idag på praon så fick jag hjälpa barnen i skolan och det var kul. I morgon så är det samma sak.

Ikväll så ska jag bara vara hemma och kolla på "112 på liv och död" det går på kanal 7, jag tycker att ni ska kolla på det, för att det är bra. Sen ska jag göra några tidsinställda inlägg för att jag ska ju åka iväg på Lördag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca


Fotokurs snart^^


Tja!!
Gör ett snabbt inlägg idag. Jag ska snart på fotokurs med Frida. Det ska bli kul. Filmen som jag,mamma och pappa var och såg på den var super rolig, jag tycker att ni ska kolla på den. Igår så var den min första dag på praon och det var kul. Men jag var ganska så tröt efter det. Jag somnade vid typ 21:00.

Idag så var det prao igen och det vara kul. Snart så ska frida komma och hämta mig för att vi ska gå på fotokurs pch jag tycker om det. Sen idag så ska jag bara vara hemma och kolla på "112 på liv och död". Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Svensson svensson^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat sedan i Onsdags, men jag har inte haft lust. Jag har inte gjort så mycket. Matte provet gick bra i Torsdags, så det var bra. I Fredags så körde jag och pappa och hyrde film det blev "unknown" med Liam Neeson. Jag tycker att ni ska se den. För att den är bra. Igår så var jag med Frida och hennes lillasyster och vi var här och åt tacos, för att våta föreldrar skulle på en fest och vi fick inte följa med. Men vi hade det super kul. Vi kollade på film också tog vi lite bilder till vår fotokurs också satt vi och pratade. Det var super mysigt.

Idag så har jag inte gjort så mycket. Jag har lämnat en resväska till Madde för att hon ska få låna den när hon ska till Thailand. Sen så har jag kollat lite på tv. Sen har jag ockå skrivigt lite på min historia som några ska få i julklapp. Så jag kan inte säga vad den handlar om. Men jag vet att den kommer att bli bra. Ikväll så ska jga, pappa och mamma kolla på " svensson svensson i nöd och lust" och det kommer att bli kul. För att jag har hört att den ska vara bra. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Engelska och Matte^^

Tja!!
Jag vet att jag inte bloggade igår. Men jag vist inte vad jag skulle blogga om. Igår slutade vi vid 15:30 och sen gick jag hem och satt vid datorn. Jag skulle på fotokurs med den blev inställd. På kvällen då gjorde jag klart min Engelska och sen tränade jag till matte provet som är imorgon.

Idag så ska jag inte göra så mycket. Jag ska bara vara hemma efter skolan och sen aka jag öva lite till matte provet. Imorgon så ska jag inte häller göra något. Jag ska börja att skriva på en historia som ska bli en julklapp. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca


True Talent^^


Tja!!
Igår så gjorde jag inte så mycket efter att jag hade bloggat. Jag räknade lite matte för att jag har prov på Onsdag. Men jag hoppas att det kommer att gå bra. Sen så kollade jag på tv på kvällen och det var bra att Sofia gick vidare i True Talent för att jag tycker att hon ska vinna. Idag får ni en bild som jag tog för några dagar sedan.

Idag så var det skola och det var väll kul. Vi hade bild och jag blev nästan klar med vår uppgift och det är bra. Sen när jag kom hem så satte jag mig vid datorn och spelade lite "the sims 2" och sen kollade jag lite bloggar och sånt. Det är så skönt för att vi har inga läxor tills imorgon. Ikväll så är det dans och jag hoppas att jag kommer att kunna vara med. För att jag har fortfarande ont i örat, är lite hostig, är lite förkyld också men jag hoppas att det kommer att gå bra. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Jag är super glad^^


Tja!!
Igår så var jag ock köpte en ny dator till mig, så nu är jag super glad. Datorn funkar super bra, den är snabb och internet är så snabbt och videos på youtube laddar inte i fem minuter när man ska se på en video som är tre mig. Sen när vi kom hem så gjorde jag lite ao för att jag behövde göra det. Sen så åt vi tackos och det var super kul. Sen så kollade jag bara på tv ock lite sånt.

Imorrse så fixade jag och mamma med datorn. Så nu kan jag använda den och sånt. Men jag har inte flyttat över mina filer och bilder från den gammla datorn. Men det ska gör göra sen. Jag har inte vissa program på datorn häller. Så jag kan inte göra några musikvideos eller något sånt förrens jag har installerat det. Ikväll så är det True Talent och det ska jag kolla på. Jag hoppas att Sofia gå vidare för att jag tycker att hon ska vinna. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

H43 Lund förlorade^^




H43 Lund - Lugi^^


Tja!!
Idag så ska H43 Lund möta Lugi och jag hoppas att H43 vinner men vi får se hur det blir. Om typ 5 min så kommer Malin och hennes mamma för att hämta oss och sen ska vi åka in till Lund för att kolla på det. Och det ska bli super kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Elevens val^^

Tja!!
Igår så gjorde jag inte så mycket, jag var bara hemma och fixade med presenten till min bästis Malin och hon ska få den imorgon. Idag så ska jag göra samma sak också ska jag göra AO för att vi ska ha debatt imorgon.

Imorgon så ska H43 lund spela mot Lugi så det är derby och det ska bli kul. H43 ska vinna och jag, mamma, pappa, Malin och Malins mamma ska åka och komma på det.sen efter det så ska vi åka hem till oss och bara vara där och ha det kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca


Skola idag^^

Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat så mycket på sistone, men jag ska göra inlägg i efterhand så bloggen kommer att se bra ut sen.
Det som har hänt är att min blogg har fyllt två år. Jag är glad för det, sen så har jag varigt sjuk och det har inte varigt kul.

Men idag så är jag i skolan och jag försöker att hänga med men det går inte så bra. Jag har ont i örat, halsen, hostar och är förkyld. Men jag ska ner till vårdcentralen sen idag. Hoppas att nu får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca
image description


Farmor, farfar och mormor^^


Tja!!
Igår så gjorde jag inte så mycket. Jag, mamma och pappa åkte in till Lund och köpte pizza och hyrde film. Vi hyrde filmerna "flyga drake" och "never say never" jag tycker att never say never var bättre än flyga drake. Men jag gillar inte Jusin Bieber. Men några av hans låtar är bra. Men jag gillar inte han utan bara några låtar av han. Ikväll så ska farmor, farfar och mormor komma hit och vi ska super god middag. jag kanske bloggar mer senare idag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Videoinlägg^^


What are words^^


Tja!!
Detta är den ny musikvideo som jag, Nicko och Malin gjorde igår. Hoppas ni gillar den. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Studiedag^^


Tja!!
Idag så har jag studiedag och det är skönt att man inte ska till skolan och att man kan sova länge. Idag så vaknade jag först vid 8 och den gick jag och la mig igen och då vakande jag vid 10. Sen kom Malin och Nicko till mig och vi gick ut och fotade lite också gjorde vi en musik video och den blev bra, eller vi hoppas det. Nu så sitter jag och laddar över alla bilder och videos till pappas dator för att jag ska redigera på den. Men pappa du kan vara lugn, din dator kommer inte all bli segare. För att jag flyttar över allt sen till min hårdisk. Idag får ni en bild från den kommande musikvideon. Kan ni gissa vad det är för låt?

Ikväll så ska jag nog fotrsätta att redigera för att jag vill gärna att videon ska komma upp idag på youtube. Jag visar er den när den är klar. Imorgon så är det skola som vanligt och då händer det väll inte så mycket. jag tycker värkligen att det ät höst nu. Löven har börjat att falla och dem är gula, burna och röda. Jag gillar hösten. men nu ska jag börja att redigera. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Fotokurs idag^^


Tja!!
Igår så gjorde jag inte så jättemycket efter att jag hade bloggat. Jag duchade för att det behövde jag efter en hård dansträning innan på kvällen. Sen så kollade jag på "Svenska hollywoodfruar" det var väll så där bra.

Nu så ska jag gå upp och fixa mig och sen ska jag gå till skolan. Idag i skolan så händer det inte så mycket. Vi ska göra en nutidesorigtering och det skan inte bli så kul. Men jag hoppas att det går bra. Efter skolan så ska jag och Frida på en fotokurs och det ska bli super kul. Jag är taggad! Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

112 på liv och död^^

Tja!!
Idag så var jag i skola och det var kul. Sen när jag kom hem så lyssnade jag på min bok och sen satte jag mig vid datorn och började att fixa min youtube kanal och nu är den fin och höstig. Jag tycker ni ska kolla på den.

Nu så sitter jag och kollar på 112 på liv och död. Jag tycker att ni ska kolla på det för att det är bästa. Nu börjar det igen. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kran Rebecca


Söndag^^

Tja!!
Igår så åt vi pizza hos min morbror och det var kul. Sen när vi kom hem som gick jag upp och sov för att jag var super trött. Sen så vaknade jag idag vid 09:00 sen så gick jag ner startade datorn också kollade jag runt på lite bloggar och sånt. Idag så vet jag inte vad jag ska göra. Jag tänkte att jag skulle fråga pappa om vi kunde åka och kolla på en ny dator till mig. För att jag behöver en ny dator. Så vi får se om vi åker och kolla på en eller inte. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag. 

Kram Rebecca

Pizza ikväll^^


RSS 2.0