Dagens^^


Tja!!
En bild på dagens kläder!
Igår till idag så sov jag övaer med tre kompisar och vi hade jätte kul Vi somnade inte fören klockan 02:00. Det snöade idag när jag och mina kompisar vacknade vid10:30. Så jag är lite trött idag. Så jag orkar inte skriva så mycket. Nu så lyssnar jag på Marie Serneholt - I Need a House. Och den är jätte bra. Så jag tycker att nu ska lyssna på den. Bloggar som jag följer är: Måns Zelmerlöw, Marie Serneholt. Så jag kan säga att dom är värda att kolla på. För att dom skriver så bra. Och Måns har börjat att blogga nu igen. Han hade ett uppehål under julen. Så jag såg att han hade börjat att blogga igår. Och blev helt överlycklig. Nu så ska jag gå ner till brasan, för att jag och pappa tände den för typ 10 minuter sen. Så det kommer att bli jätte myckigt att sitta framför brasan. Idag så är det fortfarande snö ute.

Kram Rebecca

Projekt prinsessa^^


Tja!!
En bild på Amy Diamond!
Idag så har jag inte gjort så mycket. Jag har kollat på Projekt prinsessa och den var jätte bra. Jag kan inte blogga så mycket idag. För att vi ska till Farmor och Farfar för att farfar fyller 75 år idag. Grattis Farfar. Nu så lyssnar jag på Selena Gomez & Demi Lovato - One And The Same och den är jätte bra. Igår så la jag inte in någon låt, Så då får ni en till låt  Amy Diamond - Champion så jag tycker att ni söker på dom på youtube och lyssnar på dom. Och kommentera sen vad ni tycker om den. Idag så är det snö ute. Och det är jätte roligt att det är snö ute.

Kram Rebecca

Svt^^


Tja!!
En bild på Amy Diamond!
Idag så var det skola eller det var ju inte skola. För att vi var ju i Malmö hela dagen. Och vi var på SVT!! Och det var jätte roligt. Så jag längtar tills imorgon. Då jag ska se mig själv på tv. Så efter att vi kom hem med bussen. För att vi åkte buss in till malmö. Och hem från Malmö. Så fick vi sluta. Och det var ju bara så skönt att bara kunna gå hem. Och inte bhöva gå till skolan. Och äta mat och sen gå hem. Nu så kan jag inte blogga mer. För att jag och pappa ska in till Lund och äta på resturang. Och sen så kanske det blir tre kompisar efter. Det blir ingen låt idag, för att vi ska iväg. Men i morgon så skriver jag två låtar, Jag lovar. Idag så är det snö ute.

Kram Rebecca

Amy Diamond - Stay My Baby^^


Tja!!
En bild på mig idag!
Idag så var det skola. Och det var kul, för att vi hade slöjd. Och jag gillar slöjd. Idag i skolan så gjorde jag klart min brättelse. Och jag är jätte nöjd med den. Vi slutade klockan 15:30. Så jag var väll hemma vid 15:35. Så sen des så har jag inte gjort så mycket. Jag har suttigt vid datorn, som jag gör nu. Imorgon så ska vi med hela klassen in till Malmö. Och det ska bli jätte roligt tycker jag. Så jag längtar jätte mycket tills imorgon. Just nu så lyssnar jag på Amy Diamond - Stay My Baby. Och den är jätte bra. Idag så är det snö ute. Och jag älskar när det är snö ute.

Kram Rebecca

Snöar ute^^


Tja!!
En bild på Amy Diamond!
Jag kom nästan pressis hem. Och jag ska kanske iväg nu i kväll. Till Lund, så jag vét inte när vi kommer hem. Så därför bloggar jag nu. Idag så var det skola. Och det var inte så kul. För jag fick en boll på mig på idrotten när jag satt och tittade på. Men anars så var det väl ganska så bra. Så jag hoppas att ni gillar min blogg. Nu så lyssnar jag på Måns Zelmerlöw - Lively Up Your Monday och den är jätte bra.  Så nu tycker jag att ni lyssnar på den på youtube. För att den är så bra. Idag så är det snö. Och jag ser det snöar nu. Och jag är jätte glad för att det snöar ute. Så att man kan vara ute i snön.

Kram Rebecca

Drama^^


Tja!!
En bild på Amy Diamond!
Idag så kan jag inte skriva så mycket för att jag inte orkar. För att jag är trött. Bara så att ni vet. Om det blir ett kort inlägg. Idag i skolan så hade jag Drama. Och det var väll sådär. Och vi slutade 15:30. Sen efter så var jag med Madde och Maria. Och vi hade jätte kul. Just nu så lyssnar jag på Amy Diamond - A Good Day. Och den är jätte bra. Så jag tycker att ni ska lyssna på den på youtube. Och sen att ni kommenterar vad ni tycke om den. För att jag tycker att ni kommenterar för lite. Så kommentera så är ni snälla. Idag så är det snö ute. Och pappa sa att det ska snöa inatt. Hoppas att det kommer mycket snö då. 

Kram Rebecca 

Skola^^


Tja!
Hoppas att ni gillade mina bilder. jag gilllar dom jätte mycket. Idag så var det skola. och det var jätte kul. För att jag och en kompis till mig. Fick sitta vid datorn och göra något matte spel. Som inte vad så kul. Men det gick, för att vi fick sluta 14:15. När vi ska sluta 14:30. Så bra kan man ju säga.
Just nu så följer jag väldigt många bloggar. jag kan tipsa er om några: Marie Serneholt s blogg. Måns Zelmerlöw s blogg. det är dom som jag följer. Jag kollar dom varje dag. och dom är så bra!! Idag så blir det ett kort inlägg. Men jag hoppas att ni gillar min blogg. Idag så är det smö ute. Hoppas att det ligger kvar tills imorgon så kanske man kan åka pulka med någon.

Kram Rebecca



Bilderna^^

Nu kommer bilderna som jag sa att jag skulle laddaupp!!


Jag!

Gårdagens kläder!

jag!

ljus!

Dagens kläder!

Kram Rebecca

This is me now^^


Tja!!
En bild på Amy Diamond! Bilden har jag gjort själv, så kopiera inte den!!
Igår så var min bästis här, och vi hade det jätte kul. När alla satt och pratade om skidresan. Så började jag och min bästis att skrata. Åt min bästis pappa. Det var jätte kul.
Idag så har jag inte gjort så mycket. Jag har varigt ute med Madde. Sen så har jag bara tagigt det lungt. Och mamma och pappa är och tittar  på en lägenhet. Sen ikväll så ska jag ladda in alla bilder som vi tog igår. Hoppas att ni gillar min blogg. Nu så lyssnar jag på Amy Diamond - One Of The Ones. Så jag tycker att ni ska lyssna på den på youtube. jag och mamma ska snart köra och köpa Amy Diamond d första skiva: This is me now. För att jag har alla utom den. Så jag vill värkligen ha den. När jag fyller år så önskar jag mig. Biljätter till Alice i underlandet med amy. Idag så är det snö ute<33 

Kram Rebecca

Skidresa^^


Tja!!
En bild på Amy Diamond!
Igår så skulle jag o mamma o pappa kolla på film, men det blev att jag satt vid datorn. Och pappa sov på soffan. Så mamma fick kolla på den själv.
Idag så har jag inte gjort så mycket. jag har nästan bara lyssnat på musik. På Amy Diamond s musik. Och hon är jätte bra tycker jag. Ikväll så kommer min bästis och hennes familj hitt och vi ska prata Skidresa. För att vi ska åka tillsammans vecka 7-8. Men jag hoppas att jag kan blogga där uppe.
Idag så är det fortfarande snö ute. Hoppas att ni gillar min blogg. Men ni är dåliga på att kommentera. Så om ni gör det så är ni snäll. Nu så lyssnar jag på Amy Diamond Look the other way. Så jag tycker att ni lyssnar på den på youtube. Och kommenterar sen vad ni tycker om den. Jag ska försöka att blogga lite längre inlägg. Men ibland så är det svårt att komma på vad man ska skriva.

Kram Rebecca


Matte och fysik^^


Tja!!
En bild på Amy Diamond!
Idag så var det skola. Och vi hade matte och fysik. Det var värkligen tråkigt!! Så efter skolan så har jag inte gjort något. Vi slutade 12:15, som vi gör varge Fredag. Så jag o mamma o pappa ska snart kolla på film.
Imorgon så kommer min bästis och hennes familj. Ska bli jätte kul. Och vi ska nog fortsätta på vår dans. Så jag hoppas att jag inte är sjuk då. Som jag var igår, Men nu så mår jag bra. Detta kommer nog att bli ett kort inlägg. För nu så ska jag fixa med några bilder. Sen så ska jag ladda upp dom. Idag så är det snö ute. Så vem vet, jag och min bästis kanske är ute isnön istället för att öva på vår dans. Men nu så måste jag öva lite, så att jag är bra tills imorgon. och sen så fixar jag med bilderna.

Kram Rebecca

Sjuk^^


Tja!!
En bild på Amy Diamond!
Idag så är jag sjuk. Och det är jätte tråkigt. Matilda skulle komma med ett prov till mig. Men min lärare skulle rätta om det. Vet ej varför.
Så detta har jag gjort idag:

Sovig
Ätigt
Kollat på tv
Sovigt
Kollat på tv
Matilda kom
Matilda gick
Datorn
Ätigt middag
Ska kolla på fim nu

Så detta är att jag har gjort idag. Hoppas att ni tycker att det är kul att följa min blogg. Och så är det snö ute. Jag vill bara utt i snön. Men när man är sjuk så frå man ju bara vara inne.

Kram Rebecca

Handboll^^


Tja!!
Detta är en bild från Picnik.
Idag så var det skola. Sen efter så var det Madde. Och vi hade jätte kul!! Kanske ska vara me Madde sen i kväll. Men jag vet inte. Så det har inte hänt så mycket mer idag. Efter att jag har bloggat klart så ska jag fixa lite bilder. Idag så har det snöat ute och de snöade i skolan. Så det är nog allt som jag har gjort idag. Jag tycker att ni är dåliga på att kommentera. Så snälla kan ni inte kommentera lite mer, så är ni snälla. Nu så lyssnar jag på Amy Diamond Cowboys. Och den är jätte bra. Så alla går in på youtube och söker på Amy Diamon-Cowboys. Och lyssnar på den. Kommentera sen vad du tyckte om den. Idag så är det hanboll på tv, Sverige mot något annat land. Vet inte vilket. Men hoppas att Sverige vinner.

Kram Rebecca

Köttbullar^^


Tja!
Idag så var det skola. Och det var inte så kul för att vi gick till 15:30 idag. Men efter skolan så var jag, Madde och Matilda. och vi hade jätte kul. Och så till middag så åt vi Mormor köttbullar och dom var jätte goda. Så efter det så gjorde jag min Engelska läxa tills imorgo, så den är gjord nu. Efter att läxan var klar. Så åkte jag och pappa och tangkade, Så fyllde vi på mitt kort med pengar. Så fick jag 100 fria sms, så bara sms:a så är ni snälla. Nu så ska jag gå ner och kolla på handbollen på tv. Det är förtfarande snö ute idag. När vi var och kollade på min kusins handboll. Så dom vann med 31 - 21. Så dom vann ju kan man ju lungt säga.

Kram Rebecca

Snö^^


Tja!!
En ny bild!
Idag så var det skola och det var inte så kul. Efter skolan så var jag med Matilda efter skolan. Och vi hade kul. Sedan hon åkte hem så har jag inte gjort så mycket. jag ska snart tror jag fixa lite med mina bilder. Och så kanske jag och Madde ska vara idag på kvällen. Någon som vet ett bra tvprogram som går idag? Har nog inte så mycket mer och skriva. Jo, i natt så snöade det ute. Så det är mycket snö ute nu. Så jag och Madde kanske om vi ska vara, så ska vi vara ute i snön. Om hon vill. Men jag hoppas på att hon vill.

Kram Rebecca

Flygplats^^


Tja!!
En bild från Bröllopsfesten 26/12-09!
Idag så har jag inte gjort så mycket. Jag följde med och lämndade Mormor på flygplatsen i danmark. Och klockan var ca: 06:00. Så jag gick upp 05:15. Så jag är ganska trött nu. Så det får nog bli ett kort inlägg. Men men jag och pappa och mamma ska till Farmor och Farfar nu ikväll. Och jag speldae faktiskt sims igår. Och så har jag spelat det idag. För att jag köpet ett nytt igår. Och det heter: Kök&badrum. Så jag tycker att det är jätte kul att spela nu! Så jag ska ta och spela det efter jag har bloggat klar. Idag så är det bara lite snö kvar. Men det har ju varigt snö här från december 2009. Så länge det har varigt. Idag så var jag och mamma och handlade kläder till mig. Som jag ska ha när vi ska åka skidor.

Kram Rebecca

Fest^^


Tja!!
En bild från Bröllopsfesten.
Igår så var vi på fest. Och jag kom hem 00:30. Så att jag kunde inte blogga. Men vi spelade wii på festen. Och det var jätte kul. Och så var det snö ute igår. 
Så idag så ska vi på kalas och det ska bli roligt. För att det är två kompisar där till mig. Nu så har jag kollat på en film. Och den var jätte bra. Jag har skrivigt nu typ i 3dagar att jag ska spella sims. Men jag har inte haft tid till det. Så nu efter jag har bloggat klart. Så ska jag faktiskt spela sims. Det är fortfarande snö ute.

Kram Rebecca

Bröllopsfesten^^


Tja!!
En bild från Bröllopsfesten den 26/12-09!
Idag så har jag inte gjort så mycket. Det har varigt skola. Och i skolan så ska vi börja skriva en historia på svenskan. Och jag vet vad den ska handla om. Och det var inte så kul. Ska kanske kolla på handboll. När min kusin spelar. Hon är faktiskt jätte duktig tycker jag. Jag ska spela The sims nu. Nu när jag har fått tillbacka mitt sims. Såm en kompis har fått låna. Så nu spelar jag sims varje dag. Jo, det är snö ute idag. Det går aldrig bort. Känns det som, Fast det är ju kul med snö!! Här på bloggen så skriver jag inte så mycket i mina inlägg. Hoppas att ni gillar min blogg.
Kram Rebecca

The sims 2^^


Tja!!
En bild från när jag var med Frida.
Idag så var det skola. Och det var väll inte så kul. Efter skolan så var jag med Matilda. Och vi hade kul tyckte jag. När Matilda hade gått hem. Så kollade jag på tv. Sen des så har jag inte gjort så mycket. Nu så lyssnar jag på Amy Diamond och låten heter up. Och den är jätte bra, så ni måste lyssna på den. Snart så ska jag nog spela The sims 2. Så jag har nog inte så mycket mer att skriva.

Kram Rebecca 

Skrisko^^


Tja!
Idag så var jag hos tandläkaren och spände min tandsätldnig. Så jag har ont nu!! Och så är det snö ute. På idrotten idag så åkte vissa skrisko. Och jag åkte inte fast på mina skor. Idag så gick vi till 15:30 i skolan. Efter skola så gjorde inte så mycket. Jag och pappa gick ner till farmor o farfar. Och vi kom hem klockan 21:00. För att dom pratade så mycket. Ja bilden kommer från picnik.

Kram Rebecca

www.picnik.com


Tja!
Idag så började skolan. Och det va ju kul att träffa alla kompisarna igen. men läxor är aldrig kul att få tycker jag. Men men man måste ju gå iskolan. Så jag har inte gjort så mycket efter skolan. Jag har varigt inne på en hemsida där man kan fixa med bilder. Så det har jag gjort. Och denna bilden är där ifrån. Hemsidan står som rubrik. Och jag har gjort den själv. Så ingen kopierar den!!!!! Och så är det faktiskt snö ute, fortfarande jag kan inte fatta det att det kan vara så mycket snö, och så länge.

Kram Rebecca

Brand New Day^^


Tja!!
Igår så var mormor här och det var kul. Och idag så var vi på kalas och det var kul tycket jag. För att vi spelade wii. Och jag var bäst!! Fast Kalle tycket att jag var dålig. Men det tycker jag inte att jag är. Jag vann på Tennisen och har förlorade. Så jag är BÄST!! Och så är det snö ute idag! Jag har nästan läst ut När jag hör din röst. Hoppas att ni gillar min blogg, Fast ni är dåliga på att komentera tycker jag!! Just nu så lyssnar jag på Amy Diamond på låten Brand New Day. Och den är bra, så jag tycker att ni söker på Amy Diamond-Brand New Day på youtube. Och lyssnar på den. Och sen så skriver ni vad ni tyckte om den!!

Kram Rebecca

Kladdkaka mumms^^


Tja!!
Igår så var jag med Madde och vi hade kul. Idag så var jag med Matilda och vi hade jätte kul. Och vi bakade kladdkaka mumms:P!!! Sen vid 18:00 så kom mormor och vi åt mat och till efterrätt så åt vi vår kladdkaka men glas till mumms, det var jätte gott. Jag har satt upp lite planscher på mitt rum, så nu är det jätte fint tycker jag iaf. Idag så är det snö ute. Jag kan inte blogga mer idag, för att jag ska gå och lägga mig nu. För att imorgon så ska vi till min kusin som fyllde 2år för några dagar sedan. Och vi ska vara där 10:00 imorgon. Så att jag måste gå upp typ klockan 8:30 tror jag iaf:P!!

Kram Rebecca


Let's Dance och pizza^^


Tja!!
En bild på Amy Diamond!
Idag så har jag inte gjort så mycket. Vi har handlat pizza som vi har ätigt, och den var god. Så ska jag kolla på Let's Dance idag fast det har ju redan börjad. Men jag var ju tvungen att blogg. Och det var nu som jag fick tid till det. Och sen efter Let's Dance så ska vi kolla på en film och äta godis. Och så är det snö ute idag.

Kram Rebecca

http://www.amydiamond.se


Tja!!
Igår så kollade vi på en film som heter Max Manus, som handlar om hur det var i Norge under andravärdskriget. Och så var jag inne på Amy Diamond s hemsida och kollade där. Och jag hittade massor bilder. Så att jag kan tipsa er om den sidan om in gillar Amy Diamond. Hemsidan står som rubrik. Bilden kommer där ifrån. Vi fixade min dator så att den fungkar nu. Och så är det snö ute. Idag så har jag inte gjort så mycket. Jag och farmor var och sa grattis till min kusin som fyller 2år idag. Sen så har jag inte gjort så mycket. Och idag så är det och så snö ute. 

Kram Rebecca

Inte kunnat blogga^^


Tja!!
Igår så kunde jag inte skriva för att det var något fel på min dator, så vi ska fixa den idag. Så att nu sitter jag vid Pappas dator. Och så har jag inga bilder på den. Så det får bli en Twilight bild. Igår så hade vi gäster och det var ju kul. För vi hade roligt. Nu idag så vaknade jag klockan 9:00 av att det kom in ljus utifrån. Fast man ska ju börja att vänja sig att gå upp tidigt för att skolan börjar på Måndag:( Så att jag har inget att göra idag, Någon som vill vara??

Kram Rebecca 

När jag hör din röst


Tja!!
Idag så vakndae jag typ 10:15 tror jag. Idag så har jag inte gjort så mycket. Jag har kollat på Twilight igen, ätigt frukost, läst lite i boken som jag läser som heter När jag hör din röst.  Den är jätte bra. Jag är på kapitel 17. Sen så har jag inte gjort så mycket mer. Kanske ska vara med en kompis nu idag. Och det ska bli kul. Jag kan inte skriva mer idag.

Kram Rebecca

Fotade^^


Tja!!
Igår så var vi och gick en runda och då så fotade jag mycket och detta är en bild där ifrån. Och sen vid 18:00 så kom Farmor o Farfar. Och dom och mamma och pappa kollade på en film som jag inte fick se. Och sen efter filmen var slut så lyssnade jag på New Moon innan jag skulle sova. Idag så vaknade jag klockan 10:00. Och sen så gick jag ner till mamma och kollade på en film. och åt frukost samtidigt. Sen så gick jag upp och bloggade som jag gör just nu. sen så vet jag inte vad jag ska göra mer idag.

Kram Rebecca

Twilight^^


Tja!!
En bild från nyårsafton!
Igår så var vi och såg New Moon. Och det var jätte bra. Sen när vi kom hem så var jag och en kompis och hade jätte roligt. Vi kollade i massor av mina tiningar efter massor av Twlilght. Sen så vid typ 24:00 så somnade vi. Och idag när vi vaknade klockan 10:00 så såg vi på Twilight. Och den är ju bara så bra både 1an och 2an!!

Kram Rebecca 




New Moon^^


Tja!!
Igår så var det nyår och det var jätte kul. Vi smällde jätte mycket raketer. Idag så ska jag o mamma och 2 kompisar till mig gå och se New Moon. Och det ska bli jätte kul. Och så ska en av dom 2 kompisarna sova över här. För att hennes föräldrar ska på fest. Idag så är ju det 2010!!! Idag så vaknade jag klockan 12:30!! (Och jag har inte ätigt frukost än och klockan är 14:00 just nu!)

Kram Rebecca

RSS 2.0