Instagram^^

Följ mig på Instagram!

Musiktips^^











Mot Turkiet^^

Tja!!
Om allt har gått rätt till så sitter vi just nu på flygplatsen och väntar på att gå ombord på flyget, som ska ta oss ner till Turkiet. Nu är det bara några timmar kvar, sen beffiner vi oss där nere. Känner att jag behöver ett lov nu! Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag. 
 
Kram Rebecca

Minneskortet är tömt^^

Tja!!
Idag iskolan så hade jag film hela dagen, helt okej. Jag lämmnade in min film som skulle vara inne idag. Sen fick vi sluta vid 14:00! Senare hämtade pappa mig hos mormor. Därefter var det bara hem och packa. Vi åker imorgon. Gud vad jag längtar! Ska bli så himla roligt. Idag får ni en bild ifrån i somras. 
 
Är nu klar med all min packning och det blev en hel del, haha. Igår fixade jag allt de tekninska som jag ska ha med mig, till exempel, musik, ljudböcker och tömma minnes kortet till kameran. Nu ska jag bara chilla resten av kvällen. Ska upp tidigt för att jag och mamma ska iväg och fixa lite grejer innan resan. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag. 
 
Kram Rebecca

Nu på Lördag^^


Tja!! 
Bloggen har inte alls varit bra uppdaterad. Men det är för att nu sista vecka innan höstlovet så är det många inlämmningar och prov. Har dock mitt sista prov innan lovet på Torsdag, matteprov, så denna vecka har och kommer jag lägga tiden på det. Idag får ni en bild ifrån Göteborg. 

Jag känner att det inte är helt fel med ett lov nu! Längtar mycket till på Lördag. För då ska vi till Turkiet! Kommer att bli super skönt, bara sola, bada och slappa. Vet inte om jag kommer kunna blogga där. Vet att vi har internet på hotellet men vet inte om de är snabbt eller ej. Kanske blir att jag gör några tidsinställda inlägg, men vet inte säkert än, beror lite på hur mycket tid jag har och sånt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag, 

Kram Rebecca 

Kort om Göteborg^^

Tja!!
Göteborg var helt awesome vädret på Lördagen var mycket fint, sol och fin blå himmel. På kvällen åt vi mycket god pizza och kollade på film. Jag somnade under filmen för att jag var väldigt trött, senare på kvällen fick vi vara taxi till mamma och de andra. Jag insåg att de var lite klyddigt att köra i Göteborg centum. Inte för att jag körde men av de jag upplevde när jag åkte. Idag får ni en bild ifrån i sommras.
 
Söndagen år vi mycket god frukost. Men bland annat fil, med flingor till, goda mackor med goda pålägg. Sedan på eftermiddagen åkte vi till min kusin för att lämna tavlan och filmen (som de fick i bröllopspresent) och de blev glada för pressenten. Det förekom också några tårar under filmvisninge. Därefter var det nästan tre timmar hem i bil. Jag är väldigt nöjd över resan eller mini tripen, vad man nu kan kalla de för. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag. 
 
Kram Rebecca

Hej ifrån Göteborg^^


Tja!! 
Imorse åkte jag, mamma, min morbror och hans fru upp till GÖTEBORG! Som ni alla kanske vet så tycker jag väldigt mycket om Göteborg. Först åker vi hem till min kusin och hennes pojkvänns för att tittade på deras lägenhet. Mycket fin! Dör efter stod det shopping på schemat. Helt okej för min del. Jag fick med mig hem, två mössor, halsduk, nessesär (stavas?) och en tröja. Mina köp är jag riktigt nöjd med. Idag får ni en bild ifrån hur de ser ut ifrån hotellet.

Nu är vi tillbaka på hotellet och ska vila lite nu. Innan jag ska iväg och träffa mins kusiner för att sedan äta pizza, kommer bli riktigt mysigt. Imorgon åker vi hem vid lunch tid. Lite tråkigt tycker jag. Men det är skolan på Måndag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag. 

Kram Rebecca

Måste vara klar väldigt snart^^

Tja!!
Nu har jag gjort en ny heder till bloggen. Jag är väldigt nöjd om jag ska säga det själv. Iskolan idag hade jag först matte och sedan Film, där jag nästan blev klar med vår film. När vi är klara så får vi en extra uppgift. Denna gången är de att vi ska spela in en liten action scen, den som redigerar bäst vinner. Tror dock inte att jag har så sort chanse när killarna i klassen är rikigt gryma! Idag får ni en bild ifrån i sommras. 
 
Ikväll blir det nog att göra lite historia eller gör jag det nu när jag sitter kvar iskolan? Om jag gör historian nu så kan jag senare redigera min film när jag kommer hem. För jag måste bli klar med den nu! Jag hade tänkt att lämna den nu till helgen, men det beror helt och hållet på hur långt jag hinner. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag. 
 
Kram Rebecca

Hösten börjar komma^^

Tja!!
Helgen och denna veckan har varit bra. I helgen redigerade jag min film som jag ska ge som en försenad bröllopspresent till min kusin och hennes man. Har nu grovklippt den och ska lite senare börja med fin trixet, det som tar längst tid, haha. Idag i skolan hade vi bara en lektion men på grund av där jag bor nu, var jag på skolan redan runt hlav 9. Så jag väntade till vår nästa lektion började som var Naturkunskap. Efter lunchen, då jag slutar, wiihooo! Så gick jag och Molly runt i här i Lund och filmade. Vaför vi valde att filma, var helt enkelt för att vi ville det. Det är ingen skoluppgift eller något sånt. Vi gjorde det för kul. Det resulterade i att jag fick med mig hem hela 80 klipp! Idag får ni en bld som jag tog innan idag.
 
Nu sitter jag uppe hos mormor och ska göra det fram tills att mamma eller pappa kommer och hämtar mig. Ikväll ska jag inte plugga. Men tanke på att jag inte har något som ska vara klart i denna veckan som kommer. Utan idag blir det en lugn kväll. Igår satt jag och gjorde filmkunskap i ungefär tre timmar, var väldigt slut i huvudet efter det. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag. 
 
Kram Rebecca

Redigera idag^^

Tja!!
Igår i skolan hade jag först matte och sedan film på eftermiddagen. Sedan på kvällen var det sjukstuga hemma hos oss. Jag och pappa är riktigt förkylda, inte alls roligt. Men jag släpade mig hit idag även om jag ville vara hemma. Men vi ska bara redigera idag, jag vill inte komma efter och plus så vill jag ha min närvaro. Idag får ni en bild ifrån Malmöfestivalen. 
 
Ikväll ska jag förhoppningvis bara vara hemma och krya på mig. De hade varit bra. Nu sitter vi och väntar på vår lärare för att han är hos läkaren. Så nu sitter vi och snackar, vilket bara är trevligt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag. 
 
Kram Rebecca

RSS 2.0