Fint väder idag^^

Tja!!
Allsång på Skansen var sådär bra. Måns gjorde det superbra. Men det var tråkigt att inte Anton var med. Igår var det sommarjobb och sen på kvällen så var jag bara hemma och tog det lugnt. Kvällen var helt underbar det var såå himla fint väder. Idag får ni en blid på Ulrik Munther.

Lika så är det idag, vädret är fint och det är ca 20 grader ute, det gillar vi! Ikväll så vet jag inte vad som händer. Det ända jag vet är att vi ska grilla ikväll och det är verkligen sommarkänslor. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca


Allsång på Skansen^^

Tja!!
Ikväll så är det "allsång på Skansen" och det ska jag se. Det börjar klockan 20:00 i SVT 1! Det är Måns Zelmerlöw som är programledare och förra året gjorde han det riktigt bra. Nu ska vi alla bara hoppas på att det blir riktigt bra väder och strålande sol. Själv hoppas jag även att Anton Lundqvist ska vara med, för han gjorde weballsången bra och rolig att titta på förra året. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca


Jobba veckan ut^^

Tja!!
Midsommar blev helt underbart, det var trevligt och mycket trevliga människor och mycket musik. Det blev en underbar kväll och det var solsken och blå himmel. Midsommardagen tillbringade jag med min familj och mammasbrors familj. Det var super god mat och roligt sällskap.

Igår var jag på 18 års kalas hos min kusin och det var trevligt. Maten var också god. På kvällen när vi kom hem så kollade jag bara lite på tv och sen gick jag och la mig. Idag så var det sommarjobba igen och det ska jag göra veckan ut. Idag fick jag fixa hylser, sopa, städa köket och till sist fick jag mala lite papper. När jag nu kommer hem så ska jag fortsätta att skriva på min novell. Fick en super bra idée igårkväll men jag orkade inte skriva det då, så jag gör det idag innan jag glömmer det helt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca


Instagram^^


Tja!!
Idag så var det sommarjobb för min del. Det innebar att måla ett staket som typ tog ett lång stund. Men det var kul. Jag hade i alla fall kul sällskap. Först pratar vi lite om andra världskriget och sen kommer vi in på att snacka om korvar. Hur kan man lyckas? Haha, men det var kul. När jag kom hem så läste jag lite i min bok som heter "Elsas Hemlighet" och den är bra. Ikväll ska jag fixa de sista inför midsommar imorgon. Jag är såå super taggad inför imorgon så att det inte är sant.

Jag kommer ialla fall inte vakna 06:15 som jag har fått göra denna veckan, utan imorgon kommer jag att vakna när jag vaknar och inte låta mamma göra det. Det kanske är några som undrar angående min rubrik i detta inlägget. Så jag ska förklara inte för er. Instagram är en app som man kan ha till sin smartphone. Med den så kan man ta bilder och lägga upp så att andra kan gå in och lika och kommentera. Så ni som har instagram får jättegärna följa mig. Jag heter Rebecca4ever! Just nu så har jag 45 som följer mig och jag skulle gärna vela ha 50 st. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Påväg hem^^

Tja!!
Är just nu påväg hem från jobbet och ska bara handla lite mat till midsommar på vägen hem. Jag är såå sjukt taggad inför midsommar!! Efter vi har handlat så ska jag och mamma ut till sommarstugan. Jag vet inte alls vad jag ska hitta på, men jag kommer nog på något.

Jag tycker att det är ganska så surt att jag inte hinner att sjösätta min båt innan midsommar på Fredag. Det hade varit super kul om vi kunde åka ut med båten och bara chilla där ute på sjön. Men jag får vänta med det till en annan gång. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca


Så himla trött^^

Idag så har jag varit hos tandläkaren och när jag var där så tog dem bort min skena. Så att nu ska jag bara ha den på natten och det är bra. Sedan har jag jobbat till 16:00 som vanligt. Efter det så åkte jag och pappa och åt på Max. Det var gott. Idag får ni en bild som jag la upp på Instagram innan idag.

Efter det kom vi ut hit och då gick jag en lång runda. När jag kom hem så gick jag och gjorde mig fixade mig. Så att jag ska snart släcka lampan och sova. Men först MÅSTE jag bara kolla en "Ulrik Munther novell" för att jag såg att det var ett nytt kapittel uppe och så måste jag läsa det, annars så kan jag inte sova. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca


Första dagen på sommarjobbet^^

Tja!!
Bloggen har inte varit så bra uppdaterad under helgen. Det är för att vi nu har flyttat ut till vår sommarstuga och det har även också varit 100 års jubileum i sommarstugan och det var super kul. Maten var riktigt god. Skolavslutningen var riktigt känslomäsig och kul. Det var super sorgligt att lämna alla i min klass (9D). Men nu så är också grundskolan slut och det innebär att jag ska börja gymnasiet om några månader. Det kommer säkert att bli kul.

Idag så var det första dagen på mitt sommarjobb. Jag kommer att jobba ute på mammas jobb så det käns bra eller i slutändan så är det roligt för att då får jag alla mina pengar och kan använda de till vad jag vill. Ikväll så vet jag inte vad jag ska göra, jag kanske läser lite i min bok eller sitter vid datorn. Hoppas ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca


Livet är ganska så bra just nu^^


Tja!!
Igår så var det inte en sådan jobbig dag. Jag började skolan 13:00 och slutade 14:00, så jag var i skolan i en timme. På kvällen så var det lärarmiddag så då var jag där och åt och hade det lite trevligt. Idag så var det "klassens dag" och det var riktigt trevligt! Först samlades vi på skolan och sen cycklade vi till Lomma strand och satt där och snackade. Efter typ en timme där så cycklande vi till Mcdonalds och åt oss super feta, haha. Sen bara satt vi och snackade och hade det allmänt super trevligt och roligt. Sen cycklade vi hem.

Imorgon så är det skolavslutning och det kommer att bli super sorglit och lämmna min underbara klass. Jag kommer att sakna alla i klassen. Jag vill inte att vi ska splitras när vi har så kul tillsammans. I sommar så ska jag först sommarjobba i tre veckor sen ska jag bara vara i sommarstugan och ta det lugnt. I början av Augusti så ska jag och min familj till Norge och det kommer att bli superkul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Student ikväll^^


Tja!!
Spexet gick super bra igårkväll och det gick sådär när vi skulle ha uppvisning för alla 6: or till 8: or. Men jag tror att de inte fattade att det gick lite, lite fel på ett eller två ställen. Vi fick sluta klockan två idag efter att vi hade tömt våra skåp och lämnat in nycklen. Så nu kommer jag inte att ha kvar samma skåp och jag har haft i två år, set är sorgligt. Resten av kvällen har jag spenderar genom att vara på studen och det var kul. Vi fick god mat och det var trevligt sälskap.

Imorgon så börjar jag inte förrens 13:00 och det är skönt. Jga börjar så pass sent för att vi ska ha lärarmiddag på kvällen med lärarna på skolan och jag är i dukgruppen och då skulle vi inte komma förrens vid 13:00 och det är helt okej för mig. Jag vet inte om det kommer att bli uppdatering imorgon men det får vi se. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Spexet^^

Tja!!
Fixar de sista inför uppvisningen av spexet som vi ska ha om typ två minuter. Jag hoppas att det kommer att gå bra, för attvi har tränat mycket. Men nu måste jag fixa lite till, det börjar ju snart. Jag bloggar mer imorgon om hur det var också. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Åkte för ett årsedan^^


Tja!!
För eksakt ett årsedan idag och nu vid denna tiden så åkte jag, mamma, pappa, mormor och mina kusiner med deras föreldrar på vår livs största resa typ och det var kryssningen. Jag kommer aldrig att glöma det, för att de var en sådan stor upplevelse och jag kommer aldrig att får uppleva något så stort igen i mitt liv. Vid 08:00 så stod vi vid mina kusiners uppfart utanför deras hus och skulle packa in alla väskor i bilen och åka till Venedig. Där båten skulle ut gå ifrån. Bilden är på fartyget som vi åkte med. Det är bara baksidan som jag tog på för att jag ville få med vad båten hette.

Kram Rebecca

Poolparty idag^^


Tja!!
När vi var på Bakken så var det super kul och det är fanns en ny åkakraktion och den åkte jag och Malin nio gånger. Den sista gången fick vi även upp pappa också och han gillar inte att åka karuseller. Torsdags var det en helt vanlig dag i skolan och där hände det inte så mycket. Igår så var det Fredag och då var jag först i skolan och där blev jag klar med min tröja i slöjden som har har hålligt på med i nästan ett år. På kvällen så var vi på student och det var trevligt och roligt. Idag får ni en bild ifårn Bakken. Det är inte så bra, men men...

Idag om typ en timme så ska jag till en kompis på poolparty och det ska bli kul. Hela klassen ska komma så det blir typ de sista som vi gör tillsammans med hela klassen. Sen ska jag gå där ifrån vid 15:30 så att jag ska hinna hem och byta om för att sen ska jag till mormor och fira henne. Hon fyller 75 år på Tisdag. Så ska vi fira henne idag och det kommer även att komma lite släkt ifårn Norge, dett kommer att bli kul att träffa några där ifrån. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Sveriges nationaldag^^


Tja!!
Bloggen har inte varit så uppdaterad på denna veckan och det är för att jag var sjuk/är det nu. Jag var i skolan på Måndagen men bara i typ en timme sen gick jag hem. Sen var jag hemma igår och idag så är vi ju lediga för att det är sveriges nationaldag. Jag, min familj och Mailn och hennes familj brukar alltid på 6 juni åka till Bakken i Danmark och åka karuseller. Det ska vi även göra detta året men jag får ta det lite lungt så att jag inte mår mer illa. Idag får ni en bild som jag och Malin tog när vi var ute och gick för några veckor sedan. Den är inte alls bra och är inte alls seriös för fem öre.

Imorgon så är det skola som vanligt och jag hoppas att jag kommer men det tror jag. Natten från Måndag till Tisdag så sov jag i 11 timmar och det är rekord för mig att sova så länge. Men det finns en andledning till att jag sov så länge och det är ju att jag var sjuk då. När man är sjuk så är att sova en super bra medecin. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca


Grattis Jörgen^^


Jag ville bara säga GRATTIS till Jörgen Jönsson som vann Mästarnas Mästare i år. Från början av programet så hejade jag på han och hoppas att han skulle vinna. Nu när han gjorde det så kändes det bra. Det var också super spännande när det var sista tävlingen. Sen kom lyckan när han sköt sin pil och det träffade tavlan. Det var både roligt och kul att se att han vann. Det kommer även att komma en till sesong (Stavas?) av Mästarnas Mästare nästa år och de ser jag fram emot.

Kram Rebecca

Mästarnas mästare^^


Tja!!
Bloggen har inte varit uppdaterad på några dagar. Men det är för att jag har varit på läger med klassen och vi kom hem igår. Det var det bästa lägret någonsin. När vi kom hem så var jag super trött och gick och la mig typ direkt och sov en lång stund. På kvällen så kollade jag, pappa och mamma på film och bara tog det lugnt.

Idag så var jag och pappa typ hälsade på farmor och farfar för att de har kommigt hem i från Malorka. Vid tre så åkte vi till mina kusiner för att deras mamma fyllde år. Så vi var där och firade henne. Det var super kul och maten vad god. Jag kände efter att jag åt lite för mycket. Så nu mår jag lite illa, men det kommer nog att gå över sen. Om några minuter så är det "Mästarnas mästare" och det ska bli kul att se vem som vinner. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

RSS 2.0