Torsdag^^

Tja!!
Idag så var de skola som vanligt. Vilket innebär att just idag så börjar vi 10:15 och slutar 14:00. Vilket är helt okej för min del, haha! När jag kom hem så åt jag lite mellanmål. Sen började jag att plugga lite. Även om vi inte har något läxor tills imorgon eller till kommande dagar. Så gjorde jag lite än då. Börja känna mig som en lite nörd typ...

Imorgon är det Fredag vilket är väldigt bra och skönt. Då kan man sova ut och inte gå upp sju varje dag. Fast idag gick jag inte upp förrens vid 08:30. Jag gillar när vi börjar sent! I helgen är de melodifestivalen, sen är det bara en vecka kvar tills de är finalen. Jag längtar väldigt mycket. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca


Skolan^^

Tja!!
Helgen har varit riktigt bra och Söndagen var de släkt kals och då fick jag lite olika saker. Vilket jag är glad för. Denna veckan så är de vanlig skolvecka. Då de inte händer så mycket.

Nu då har de nyss varit en föreläsare hör och föreläst för oss. Vilket var roligt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca


Tell The World I'm Here^^


099-202 08^^

Tja!!
Glöm nu inte att rösta på ULRIK MUNTHER ikväll. Han tävlar med låten "Tell the World I'm Here" och den är grym. Jag har redan lysnat på den X antal gånger. Om ni vill se han i globen så ska ni rösta ikväll. Jag kommer att rösta minst tre gånger. Glöm inte att ringa ikväll. Numret är 099-202 08!! Hoppas ni får en fortsatt bra Lördag.
 
Kram Rebecca

Glad i Found You^^


Lyssna på denna låten. Den är inte lika bra som "Requiem" men ändå värd att lyssna på. Om bara några timmar så ska jag ju se han i arenan i Malmö och det kommer bli helt fantastiskt. Jag hoppas på att låten "Tell The World I'm Here" kommer att komma till globen direkt. Då är jag supergald, för det är de som jag önskar. Att Ulrik ska komma till globen igen. Förra året kom han direkt till globen med låten "Soldiers" och den var ju helt grym och i år har han själv sakt att de är en helt annan typ av låt. Mer arena låt, han kommer även att skippa båda gitarren och munspelet. I år står han själv på sencen och har en videobakgrund där de är olika klipp. Jag har inte sett det än, men har läst och hört att de ska vara så. Glöm inte att ringa 099-202 08 och rösta på Ulrik ikväll. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.
 
Kram Rebecca

En dag närmre helgen^^

Tja!!
När vi var ute och åt så var det super gott. De blev fondy (Stavas?), när vi kom hem igen så åt vi efterrätt här. Igår var det en väldigt lat och seg Torsdag för mig, haha! Jag läste, åt, kolla på TV och satt vid datorn lite. Så jag var ju super aktiv hela dagen. NOT. På kvällen så lagade jag middagen och då blev det fisk och apelsin sås. De är super gott. Idag får ni en bild som jag tog i Onsdags.

Idag är det ännu en Fredag och jag gillar Fredagar. Dels för att de är nästan helg och för att imorgon så ska jag gå och se mello i Malmö och då ska ju Ulrik vara med. Jag längtar super mycket. Hans låt kommer nog att vara jätte bra. Jag har redan sett två bilder ifrån när han repade igår och jag gillade dem. Nu är det bara en lång men härlig väntan på att få höra låten och se framträdandet. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca


Requiem^^

Detta är Ulriks nya musikvideo till hans nya låt "Requiem". Jag har lyssnar säkert 50 gånger bara idag. Den är superbra och värd att lyssna på.
 
Kram Rebecca

17år idag^^

Tja!!
Idag så fyller jag 17ÅR! Det är ganska så sjukt om jag tänker efter. Det kändes som att jag nyss fyllde 16år, men nej de har gått ett helt j*vla år! De är SJUKT! I morse så kom mamma och pappa in med mina födelsedagspresenter. Jag fick, Kameraobjektiv, pengar, Ulrik Munthers nya skiva "Rooftop", en resa till Stockholm, om jag vinner tävlingen som jag är med i. Tre andra saker som ni får reda på senare. Sendan vid 08:30 så var ULRIK med på tv. Dagen kunde inte bli bättre. Det var vad JAG trodde. Idag får ni en bild som Madde tog på mig för några månader sedan.
 
Vid typ 10 så kom Madde och lämnade min present, av henne så fick jag fyra doft ljus. Efter att hon hade gått så satte jag mig vid datorn och kollade runt på internet. När jag var inne på Facebook så såg jag att ULRIK hade gjort ett nytt inlägg. Då hade han länkat en video som han har lagt ut på Youtube. Det är en musikvideo med en av hans kommande låtar. Nu så går den låten på repit hela tiden. Jag längtar tills jag får höra hela albumet. Ikväll så ska jag, pappa, mamma, farmor och farfar gå ut och äta. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.
 
Kram Rebecca

Grattis Ulrik^^

 
Idag så är det en väldigt speciell dag. ULRIK MUNTHER fyller 19år! Videon här ovan har jag själv gjort och jag är väldigt nöjd med den. Det tog 3 dagar fårn att jag började med den tills den var utsparad och klar att ladda upp på Youtube. Jag hoppas att han ser den, det skulle vara helt fantastiskt. Jag tycker att ni nu ska ofra lite tid att kolla på den dels för att den är bra och även för att jag får fler visningar. I år satsar jag på mer visningar än förra året. Då var det 230. I år kan vi nog slå det om alla tittar en gång så hjälper det mycket. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ULRIK! Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.
 
Kram Rebecca

Alla Hjärtans Dag^^

Tja!!
Som ni nog alla redan vet så är det Alla Hjärtans Dag idag. Vilket kan vara mycket trevligt för vissa men kanske inte för alla. Min dag har varit ganska så okej. Jag fick en engelska läxa tills morgon och den blev jag nyss klar med. Sedan innan jag slutade för skoldagen så hade jag ett mattetest, vilket jag hoppas på att de går bra. Det känndes bra när jag lämnade in det.
 
När jag kom hem så fixade jag med lite saker och sedan åkte jag, Madde och Emma till BC och hanlade lite och åt där. De var riktigt trevlig och vi fick väldigt många skratt, haha! Har också nyss kommigt hem ifrån Morfars grav. Idag så var det fem årsedan du lämnade oss här... Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.
 
Kram Rebecca

Om en vecka^^

Tja!!
Idag så är de Onsdag och jag har inte bloggat sedan i Fredags men jag har inte gjort något speciellt. Jag är klar med alla mina läxor innan sportlovet, vilket är väldigt skönt. Svenskan gjorde jag och en kasskompis i Måndags och den ska vara klar på Fredag. Dokumäntär filmen lämnade vi in igår. Foldern ska jag lämmna in senare idag (har inte börjat lektionen än) och sen har jag bara ett matteprov kvar att göra imorgon. Sen är det SPORTLOV! Idag får ni en bild som jag tog för några veckorsedan.
 
Idag så är det en hel vecka till att jag blir 17år. 6 dagar till att Ulrik blir 19 år och hela 10 dagar tills att jag ska se han live och även se Melodifestivalen. Fattar ni hur mycket jag längtar? Jag har räknat ner till mello ända sedan jag fick reda på att jag skulle gå och se han. Så nu om 10 dagar så kommer de att hända! Igår så spelade H43 Lund mot Alstermo IF, jag var inte där och kollade men jag vet att de vann och det var mycket bra. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.
 
Kram Rebecca

Samhällen/Svenskan^^

Tja!!
Matchen som var i Tisdags slutade med vinst och de var trevligt! På studiedagen så var jag bara hemma, fixade media uppgiften som ska vara klar på Onsdag. Idag får ni en bild på mig och Madde.

Igår var det skola som vanligt och då kollade vi på film på Engelskan, den var lite konstig. Men sen fattade man när man såg slutet, haha. Idag kollade vi klart på filmen och sedan diskuterade vi den. På Samhällen/Svenskan så jobbade jag och en kompis vidare och vi är typ snart klara. Idag ska jag bara ta det lugnt och eventuellt göra lite Svenska. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca


Match^^

Tja!!
Idag var det skola och då hade vi Media hela dagen. Så vi fick sluta 1 och en halv timme tidigare än vad vi brukar, vilket är trevligt! När jag kom hem så var jag med Madde ett tag. Idag får ni en bild ifrån matchen just nu.

Just nu så är jag på match och de är mellan H43 Lund och GF Kroppskultur. Nu är det halvlek och det står 12 - 9 till H43. Så nu hoppas vi på vinst denna gången! Imorgon är det STUDIEDAG och de är riktigt skönt! Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca


Från Dubai^^

©Rebecca Tjersland

Melodifestivalen 2013^^

Tja!!
Jag vet att jag inte alls har bloggat på en hel vecka. Men jag har inte haft lust eller ork till det. I Lördags så var det super kul. Biljarden gick inte så bra för min del, men det var ändå kul. Maten så vi åt senare var super god, jag tog en fisksoppa och den är nog den godaste som jag har smakat ever! Iskolan har det bara flutigt på, just nu så har vi inte så mycket läxor. Vilket är riktigt skönt.
 
Idag så ska jag hem till en i min klass och där ska vi ha tjejkväll, de kommer att bli riktigt kul. Sist blev det lyckat och riktigt skoj. Sen är det också "Melodifestivalen 2013" och den ska vi kolla på tillsamman. Idag så hejar jag på David, hoppas att de går bra för han nu. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.
 
Kram Rebecca

RSS 2.0