Madame Tussauds^^

Kram Rebecca

San Francisco Says Hello^^

Denna låten går på repit hela tiden! Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.
 
Kram Rebecca

Söndag innan julafton^^

Tja!!
Musikalen var helt okej. Det finns ju bättre, men det var ändå helt okej. Det fanns mycket humor och det är ju alltid roligt. Igår fixade jag de sista med mina julklappar tills imorgon. Idag ska jag träffa Madde vid 14 och ikväll så ska Farmor & Farfar komma hit och äta. 19:00 så ska ULRIK vara med på tv igen. Denna gången så är det på TV3. Jag kommer så klart att kolla. Idag får ni en bild som jag tog för några dagarsedan.
 
Imorgon så är det ju julafton och det kommer att riktigt mysigt. Först ska jag träffa Madde och vi ska ge varandra julklappar. Jag kan inte berätta vad det är för jag vet att hon kollar på min blogg. (Hej Madde!) men hon kommer säkert att bli glad för det. Haha. Nu så håller snön på att försvinna och de är inte alls kul. Jag vill ha en vit jul med mycket snö. Men nej det får man inte i år, så som det ser ut nu. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.
 
Kram Rebecca

Ready for the show^^

Nu blir det att kolla på musikalen. Hoppas att bara att den är bra, men det tror jag. Den har fått bra recensioner iallafall. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca


Idag är jag lat^^

Tja!!
Idag har jag typ inte gjort något... Känner mig lat (har fortfarande på mig min mysiga pyjamas) Men det ska man göra ibland och nu är det ju lov och då får man vara lat.

Ikväll ska jag,pappa,mamma och min farbror iväg och äta tillsammans och sedan ska vi på en musikal. De kommer bli mycket trevligt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca


Jullov^^

Tja!!
Idag så fick jag jullov. Det är riktigt härligt och trevligt. Jag ska inte plugga så mycket under lovet. På julafton så ska jag fira med mina småkusiner, det kommer säkert att bli trevligt!

Imorgon har jag inte bestämt något. Jag ska nog bara vara hemma och ta det lugnt. Ska nog också plugga lite, så jag slipper det sedan. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca


Musikhjälpen^^

Idag ska Ulrik Munther vara med i Musikhjälpen klockan 08:00! Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.
 
Kram Rebecca

Avsluta denna Fredagen^^

Tja!!
Dagen idag har varit helt okej. På kvällen var jag och mamma hos Malin och hennes familj och de var kul. Jag kom nyss hem där ifrån och nu ska jag avsluta denna Fredagen på ett bra sätt. Det är genom att lästa lite. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

 


Lucia morgon^^

Tja!!
Lucia är den tradition i vår familj. På morgonen går jag upp tidigt för att kolla på Lucia tåget på tv. Vilket är väldigt trevligt, sen är det till skolan och där kollade man på elever som gick Lucia (men inte detta året, för vi inte har det på vår skolan). Vilket kanske är lite synd.

Jag tycker att Lucia morgon när mysigt, allt är mörkt också har man tända ljus. Äter en god frukost och bara har det allmänt mysigt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca


Helt vanlig Tisdag^^

Tja!!
I skolan idag var det ganska så kul, på vår lunchrast så flätade en klasskompis mitt hår, eller ja det lyckades typ inte. De såg roligt ut när hon gjorde det, för hon stod på en stol med hjul och jag satt ner. Alla väntade bara på att hon skulle trilla ner. Haha! Men det gjorde hon inte som tur var.

När jag kom hem gjorde jag inte alls mycket. Har häller inte så jätte mycket läxor att göra för tillfället, vilket är skönt! I morgon är det Onsdag och då är det 12/12-12 12:12!!! Vilket jag tycker är riktigt coolt om jag får säga de själv. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca


Fryser om mina tår^^

Tja!!
Bloggen har inte vairt såå uppdaterad denna veckan. Men så blir det ibland. I Fredags så slutade vår klass vid 11:20. För vår lärare som vi skulle ha sedan var sjuk. Vilket var helt okej med oss. Jag tåg tåget hem och sedan chillade jag bara fram tills jag skulle till Madde. Vi kollade på X Factor tillsammans och jag hejade på Isak och tycket att han skulle vinna. Men det blev inte så.
 
Igår var jag på julmarknad med mina småkusiner. De var helt okej. På eftermiddagen så pluggade jag lite. Kvällen spenderade jag med att läsa en väldigt bra bok. Kom nyss hem ifrån sommarstugan och där var de riktigt kallt. Frös väldigt mycket om mina fötter. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.
 
Kram Rebecca

Danny Saucedo - Delirious^^


Innebandy med skolan^^

Tja!!
Idag så hade vi Innebandy med skolan. De var kul. Min klass vann en match, de var bra gjort av den. Vi gick tyvärr inte till semifinal eller final. Men de kan man ju själv räkna ut när de bara vann en. Efter de så fick vi sluta. Så jag var hemma vid 13:30. Helt okej för min del när jag annars brukar vara hemma vid 16:00. Jag har också hunnigt med att göra min läxa tills i morgon. Så nu är jag läxfri hela dagen. Vilket jag tycker är skönt.
 
Igår så snöade när jag var på väg hem i från skolan. Jag tycker att de är mysigt med snön. Det är bara ett problem jag har. Jag gillar inte att tågen ibland inte är i tid. Vilket jag tycker är störigt ibland, för om tåget är försenat så kommer jag också sent till skolan och det vill jag inte göra. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.
 
Kram Rebecca

Första advent^^

Tja!!
I går var jag med Madde nästan hela dagen. För att mamma och pappa var i Göteborg. Vi kollade på "Mysteriet På Greveholm", de gamla avsnitten. De var rikigt kul. Vi missad bara att vi inte skulle säga replikerna och att de var dem som skulle säga det. Haha. Idag får ni en bild ifrån Weheartit.com
 
Idag var jag inne i Lund på kulturen med mormor och sen gick vi hem till henne och gåt pinnekött. Det var kul och mysigt. Kom hem där ifrån för ca en timme. Sedan dess har jag hämtat min hårddisk hos Madde och surfat lite på nätet. I morgon så är de Måndag igen. Gud vad fort denna helgen har gått. Idag så är det också första advent. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.
 
Kram Rebecca

RSS 2.0