H43 Lund - Dott^^


Tja!!
Igår så var jag i skolan. Och vi tog skol fotto och det var enskilt. Jag tror att jag blev jätte ful. Och när jag kom hem så var jag med Nella. Och vi hade det jätte kul. Ikväll så ska jag, pappa och Nella gå och kolla på H43 Lund - Drott. Och det ska bli jätte kul. Och innan vi ska åka. Och det är vid 18:10. Så jag och pappa ska åka till Farmor och Farfar och äta middag. Och det kommer att bli gott. Idag så blir det ett kort inlägg. För att jag snart ska gå. Imorgon så bloggar jag mer. Och hur matchen slutade. Jag hoppas på att H43 Lund vinner. Nella hoppas på att H43 Lund vinner. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Sandor/Ida^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har kunnat blogga på två dagar. Men jag har inte haft lust. Och inte haft tid. För att jag har gjort min engelska. Och på min fridit så har jag börjat att springa mer. och varigt med kompisar. Idag så var det skola. Och det var ganska så tråkigt. För att vi gjorde typ inget kul. I går så hade vi brandövning på vår skola. Och det var inte alls kul!!! Idag så var jag med en kompis och vi gjorde kladdkaka. Och det blev jätte god. också tävlar vi om vem så kan ha flest vänner på facebook. Så om ni har facebook. Och jag känner er så lägg gärna till mig som vänn.

Ikväll efter idol 2010 så gick jag och pappa ut och sprang. Har gjick och jag sprang. Jag låg förre han hela tiden!! Isöndes så kollade jag på en film på youtube. Och den heter Sandor/Ida. Och den är jätte bra. Jag tycker att ni ska kolla på den. På Torsdag så ska jag,pappa och en kompis till mig åka och kolla på H43 Lund - Drott. Det ska bli jätte kul. Bildbomben kommer typ till helgen. Hoppas att ni kan vänta tills des. Men nu måste jag gå och lägga mig. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Amy Diamond Youtube^^


Tja!!
Nu så har jag laddat upp en ny video på Youtube. Kolla gärna på den.

Kram Rebecca

Kulturnatten^^


Tja!!
Igår så fick vi inte biljetter till Fysik och Lasershowen. Så vi fick gå och se Biologi showen istället. Och jag tyckte inte att den var så bra. När vi kom hem vid 19:30. Så åt vi mat. Och det var jätte gått. Sen så kollade vi på filmen: Den Bästa Av Världar. Och den är jätte bra. Och mormor har varigt och sett musikalen men mamma,pappa och jag. och hon tycket att den var bra då när hon såg den. Jag såg musikladen 3 gånger för att den var såå bra. Sen när jag fyldeår så fick jag den på dvd. Av våra kompisar. Och jag är jätte glad för den. Tack, Tack såå jätte mycket för den!!! Och en av dem som jag fick den av sa: Du får maxs titta på filmen 4 gånger per dag. Och jag har faktiskt hållt det som han sa. Jag har inte tittat på den fyra gånger på en dag. Men jag har kollat på filmen mer en fyra gånger. Sedan jag fick den. Men det är nog inte så svårt att fatta.

Nu så lyssnar jag igen på Amy Diamond - Only You. Jag tycker att den är såå bra. Det är en gammal låt. Som hon har gjort en cover på. Jag har hela texten på min bilddagbok. Om ni har mig på bilddagboken. Så kan ni läsa texten. Eller om ni vet mitt gästlössen in till biddagboken. Men det är ganska så svårt att komma på. Såg att jag publicerade detta inlägget 11:00:59. Det är ganska så coolt att jag publiceradet när det var en sikund (stavas?) kvar. Jag tycket att det är coolt. Bilden har jag tagigt här hos mormor. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

H43 Lund vann^^


Tja!!
Idag så ska mamma och pappa till Kivik. Och jag ska vara hos mormor. Och vi ska gå och kolla på en show. För att det är kulturnatten idag. Och den 25/8 så var jag och typ hela min skola och kollde på tre shower. Och nu idag så ska Fysik och Lasershowen gå igen. Så att jag och mormor och kanske farmor och farfar ska gå och se den. Jag tycker att det ska bli jätte kul.

Iförrgår när jag,mamma och pappa kollade på H43 Lund - HK Malmö. Så vann H43 Lund. Jag tycket att det var jätte bra. Ni ser på bilden hur matchen slutade. Den slutade 29 - 24. Jag tog ganska så många kort. Men jag kommer inte att ladda upp alla bliderna när på bloggen. För att jag inte har lust med den nu. Men Bildbomben från Tjörn kommer snart. Jag vet inte när. Nu så lyssnar jag på Amy Diamond - Only You. Det är en cover som Amy har sleppt. Den 3 November så slepper Amy sin nya skiva som heter: Grats Hits (stavas?). Ni kan lyssna på låten här: http://www.youtube.com/watch?v=w-ug-uKrxaA&feature=related. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Kanske H43 Lund idag^^


Tja!!
Bildbomben kommer ni att få vänta på. För att jag har dem på den andra data. Så det kommer kanske om några dager. Bara så att ni vet. Igår så mådde jag inte så bra. Så jag fick gå hem från skolan. För att jag mådde jätte illa och hade jätte onte imagen. Men idag så gick jag till skolan. Fast jag kom lite sent. För att jag var hos tandläkaren innan vid 07:50. Så det var jätte tidigt. Men idag så får det bli ett snabbt inlägg. För att jag och mamma ska snart äta. Ikväll så kanske jag,pappa och mamma åka in till Lund och kolla på H43 Lund. Och dem mötter HK Malmö. Pappa skulle åka inom arenan på vägen hem. För att se om det fanns blijetter kvar. Så vi kansle ska kolla på dem idag. Jag vill det jätte gärna. För att det var såå längesedan som vi kollade på den. Men det är några i laget som inte är kvar där. Som har bytt lag nu till den nya sessongen (stavas?). Det är Linus som bytte till Lugi. Anton som bytte till Tyskland. Mattias som bytte till Norge. Kristian som bytte till Danmark. Hampus som bytte till HK Malmö. Daniel Wolf som bytte till IVH. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Hemma från Tjörn nu^^


Tja!!
Kom hem från Tjörn igår. Och där var jätte fint. Vi hade jätte kul där uppe. Jag höll också ett tal. Det gick faktiskt bra. Det kommer att kommer en bildbomb snart. För att jag orkar inte ladda upp alla just nu. Men det kommer att komma snart. Bara så att ni vet. Men nog om Tjörn. Jag sog just att nu jag laddat upp 130 inlägg. Jag tycker att det är bra gjort av mig. Eller var säger ni??

Idag efter skolan så åket jag tåg in till Lund. Och det var väl sådär kul i Lund. Sen när vi kom hem (jag och mamma) så skulle jag göra min hemkusnsakp läxa. Och det var att svara på några frågor. Så jag har gjort hälften idag. Så det är bara 10 kvar nu. Sen så var det Engelsa. och det var bara att säga alla 9orden och skrava dem en gång. Så nu är jag klar med läxan för idag. Nu så ska jag nog kolla på en film som heter: Den bästa av världar. En bild från i vintras. När jag och en kompis gick ut och fottade. Grattis till mammas bror som fyller 50 år idag. Grattis till dig. Men jag har gjort om den lite. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Åker imorgon^^


Tja!!
Idag så var det skola. Och det var inte så kul. Men men... Imorgon så ska jag och mamma,pappa till Tjörn utanför Göteborg. Det kommer väl att bil kul. Vi ska fira mammas storebror där. För att han fylle 50 på måndag. Grattis till dig. Idag så var det premiär på Camp Rock 2. Jag och mamma kollade på den. Jag tycket att den var bra.

Dagens Outfits är:
Jacka - Ginatricot
Linne - HM
Mjukisbyxor - mina kusiner hade dom innan jag fick dem.
Bilden blev inte så jätte bra, men hoppas att det är okej ändå:-)

Det blir ett kort inlägg idag. För att jag har såå tråkigt. Och jag tänkte att jag skulle gå och lägga mig snart. Innan des så ska jag drika lite te. Och det kommer att bli gott. Idag så har jag inte gjort så mycket. Jag har bara varigt hemma och tagit det lungt. Till middag så hade vi Pizza. Det var jätte gott!!:-)
Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

The last song^^


Tja!!
Idag så var det skola som vanligt. Och jag blev klar med min debatarkikel som jag skulle lämmna in. Och det var bra. Idag så slutade vi 14:30. Det är de tidigaste som vi slutar. Och det tycker jag inte är så kul. För att förra året när jag gick i 7:an. Så slutade vi 12:15. och då är 14:30 är lite sent. Men det går ju bra. Isöndags så kolla jag,mamma och pappa på en film. Och den heter The last song. Med Miley Cyrus. Och jag tycker att den var jäte bra. Om ni inte har sätt den, så tycker jag att ni ska seden. Ikväll så ska jag och pappa till farmor och farfar. För att mamma är borta. Så att vi ska ner där och äta middag. Det kommer att bli gott med mat. Idag så blir det ett kort inlägg för att jag inte orkar skriva mer nu. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Är hemma nu^^


Tja!!
Kom hem från mormor för typ 3timmar sedan. Jag hade jätte kul där. Tack för jackan mormor!:-) Igår när jag var hoss mormor så gick vi och såg en film på bio. Och den var jätte bra. Det var: I Rtmden finns inga känslor. Den är värd att se, tycker jag. När mamma och pappa kom hem från Switzerland så fick jag lite saker. Jag fick ett stort Toblerone, tyggumi, klämmor och två armband. Tack för det som jag fick. Idag så blir det ett kort inlägg. För att jag vet inte vad jag ska skriva. Men ikväll så ska vi ha pizza! Det kommer att bli gott. En jätte gammal bild på mig. Nu så sla jag också äta lite av mitt Toblerone. Det kommer att bli gått! Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Idol 2010^^


Tja!!
Nu så är jag hemma hos farmor och farfar för att jag ska sovaöver där tills på Lördag morgon. För att mamma och pappa är bortresta. Och jag fick inte följa med för att jag måste gå iskolan. Imorgon i skolan så ska vi ta skolfotto. Och jag kommer nog inte att bli så bra på det. Eller jag blir nästan aldrig bra. Jag har inte bloggat sedan i Söndae. Förlåt för det. Men jag har gjort så mycket annat. Så det kanske inte blir så bra uppdatering nu när skolan har börjat. Men det går bra för mig iskolan. Och det tycker jag är kul!

På farmor och farfar's dator så har dem inte så många biler. Så att ni får en video från Youtube istället . Och jag tycker att ni ska kolla på den. För att den är bra. Det är en Video med Amy Diamond. Och jag gillar Amy som ni nog vet. Jag har lyssnat på låten jätte många gånger. Och kan hela också. Jag började gilla Amy 2005. Då hon släppte sin första skiva. Och jag har nästa alla hennes skivor. Utom den första!, men jag ska köpa den.

Nu så lyssnar jag på Erik Grönwall - Take me on. Och jag tycker att den är bra. Om ni vill så får ni kolla på den på Youtube. Jag såg just att det är 52 styckna som har kollat på min video på Youtube. och det tycker jag är jätte kul. Ni får järna fortsatta med det. För er som inte vat var ni hittar den. Så är här länken: http://www.youtube.com/watch?v=Vy5I4Xjc6TU Jag tycker att ni ska kolla på den. Faktiskt så tycker jag att den är bra gjord av mig. Ikväll så är det Idol på tv. Det Startade redan i Tisdags. Men då kunde jag inte blogga. Men nu så vet in. Om ni nu vill kolla på det ikväll. Så är det klockan 20:00 på tv4:a. Jag ska så klart kolla. Imorgon så sak min kusin komma hit. Och det ska bli jätte kul. Innan idag när jag kom hem från skolan så gick jag och en kompis ner till vårdcentarlen. För att jag skulle ta blodprov. Och det gick jätte bra. Sen när jag kom hem så kollade jag på en film som heter: Max Manus. Och den är jätte bra. Men det är från 15år. Den handlar om Andravärdskriget och hur det var i Norge under den tiden. Ni kanske ha hört tallas om Motstonds mannen Max Manus. Det är han som filmen handlar om. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Sovaöver^^


Tja!!
Igår så sov jag över med tre kompisar och vi hade det jätte kul. På kvällen så åkte vo och handlade chips (stavas?) och Godis och läsk. Det var jätte kul! Senare på kvällen så gick vi och spelade fotboll. Klockan var typ 24:00 tror jag. Men det var ändå kul.Idag när vi vaknade så ville en platta mitt hår med en platttång. Och det fick han. Det blev faktistk jätte fint. Och han smingkade mig också. Det är han som har fixat till mig på bilden ovan! Jag blev väldigt nöja över det han gjorde. Och jag tycket att vi hade jätte kul! Jag tycker att vi ska göra om detta någon gång.

Jag inså just att Måns Zelmerlöw har börjat att blogga igen. Och det tycker jag är roligt. Idag så flög han till Milano. Och där var vi för ett år sedan tror jag. Och när vi var i Italien så var det för att våra kompisar skulle gifta sig där nere. Jag tycket att det var mysigt att vara där nere. Jag längtar tillbaka till Italien. Idag så blir det ett kort inlägg. För att efter att jag har bloggat klart så ska jag göra lite andra saker som jag måste göra!

Nu så lyssnar jag på Måns Zelmerlöw - Impossible. Och den är jätte bra. Förra höstlovet så uppträde han på "Rosa Bandet Galan" som var här i skåne i malmö tror jag. Ni får gärna kolla på den på youtube. Nu så tängker jag ringa till farmor och fråga henne om hon vill gå ut och gå. Hoppas att ni får en frotsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Moderaterna^^


Tja!!
Jag har inte kunnat blogga på ett tag. Och det är för att jag har vaigt sjuk. Jag var sjuk i måndags och tisdags. Så jag var i skolan igår och idag. Igår så orkade jag inte att blogga, så jag gör det nu istället. Iskolan så har vi börjat med ett nytt ao (arbets område) och vi ska jobba med valet. Som jag vara nu snart i September. Jag och en kompis ska söka fakta om Moderaterna. Och jag tycker att det är sådär kul. Idag i skolan så hade vi också hemkunskap och det var väl inte så kul. Vi gjorde en typ tomatsås och ris och korv. Och jag tycket att maten inte var så jätte god. Men den gick att äta. Sen så hade vi lunch och då var jag inte så hungrig. Efter lunchen så hade vi ao. Och det gick bra. innan idag så hade vi matte. Och jag gjorde 10 tal. Så det var bra gjort av mig.

Sedan jag kom hem för typ två timmar sedan. Har jag bara suttigt hemma och kolla på datorn. Och efter att vi har ätigt middag så ska jag göra lite matte och lite ao. För att det är min läxa tills imorgon. Och imorgon så ska vi fira min kusins pappa. Och det kommer att bli kul. Kanske så kommer ni inte att få något inlägg imorgon men vi får se. Bilden som ni får idag. Har jag själv gjort. Men det var typ i Söndags. Men jag tycker att den är fin. Så jag hoppas att ni också gör det. Innan vi ska äta tängte jag att jag skulle utt och springa lite. Så att jag måste sluta blogga snart. Om jag ska hinna göra det.

Nu så lyssnar jag på Erik Grönwall - Always. Och den är bra. Så jag tycker att ni ska kolla på den. Idag så blir det typ ett kort inlägg. För att jag ska gå utt och springa. Hoppas att det är okej. Ibland så kommer det nog inte att bli så långa inlägg. Papap hade det bra när han var på Öland. Och har kom 3 i tävlingen som hans kompisar och han hade fixat. Så det var bra. Med tangke på hans axel. Jag tycket iallafall att han gjorde bra ifårn sig. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

RSS 2.0