Om Julen^^

Tja!!
Nu ska jag skriva/berätta vad jag gjorde under juldagarna, 
Måndag (23/12) åkte jag, pappa och mamma upp till Norge för att fira jul med mammas släkt där ifrån. När vi kom fram fick vi lasagne till middag, mycket gott.  På kvällen satt vi bara och snackade. Har inte träffat dem på över två år! 
Tisdag (Julafton) på morgonen gick vi en lång runda och sen på eftermiddagen fixade alla sig inför kvällen. På julbordet så hade vi båda svensk och norsk julmat. Tomten kom också även om vi var i norge. Jag är väldigt nöjd med julklapparna som jag fick. Bland annat, pengar, smycken, två böcker, smycken, en parfym och lite annat. 
Onsdag (25/12) åket alla ungdomarna iväg och klättrade mycket roligt. Men det känndes i armarna efter med det var endå skönt. Sen till middag var det pinnekött (norska julmat) som jag har längtat efter, det går inte att få tag på här i sverige. Vilket är jätte synd. 
Torsdag (26/12) hade vi bara till at åka hem. De var sex timmar att åka.På vägen hem körde vi innom Göteborg för att äta middag. Vi var hemma runt 22 tiden. Det var super mysigt att fira jul i år och det var extra mycket julstämmning när med kom upp till norge. Tyvärr var det bara blötsnö som fanns där uppe. Men allt ihopa, stämmningen, männisorna och lugnet skapade det mycket mer julaktigt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag. 
 
Kram Rebecca

Ex Factor^^


Nu är det...^^

 

Imorgon smäller det^^

Tja!!
ÄNTLIGEN SKA JAG BLOGGA! Har inte bloggat på över två veckor, känner lite panik om man säger så... Men jag har haft endel i skolan och sen har jag varit med kompisar. När stormen "Sven" var här i skåne så var de inte alls kul. Vi skulle igentligen fått vara lediga ifrån skolan, men självklart inte vi som går film i skolan. Vi skulle åka på en dockteater i Malmö, bara för att tågen inte gick så fick vi ta bussen. Det är inte alls kul att stå upp i en buss när det blåser och den kör på motervägen. Men som tur överlevde vi, dagen känndes dock väldigt onögd. Bilden ovan är tagen av Julia Kristensson!
 
I Söndags var jag, Angelica, Molly och Julia i fotosudion som vi har på skolan. Fick hem många bilder. Runt 500 tror jag att de var och de var på nästan tre timmar!  Några seriösa och några bara rena flummbilder. Vi hade det rikigt kul, med många skratt och julmusik. Fick en liten julstämmning under tiden vi fotoade. Imorgon är det julavslutning i skolan och de är skönt. Hade ett stort naturprov innan idag och de känndes som att de gick bra, hoppas nu bara på de bästa. Sen efter att jag har slutat imorgon så ska jag träffa Madde och de ska bli mycket trevligt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag. 
 
Kram Rebecca

Två prov^^

Tja!!
Onsdag idag, det innebär att nästan halva veckan redan har gått. Så fort tiden går, den bara springer iväg. Eller har jag helt fel? Har inga läxor som jag ska göra nu under veckan, men ska plugga lite i helgen. Har idrotts prov på Onsdag den 11/12. Veckan efter den 18/12 har jag ett "stort" naturkunskaps prov (vi ska bara läsa 70 sidor in för provet!) och jag vill värkligen göra bra ifrån mig på de provet. För jag är riktigt nöjd med mitt förra prov som jag hade i naturkunskap. Idag får ni en bild jag tog för några månader sedan.
 
Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, spagetti och köttfärssås ska vi ha idag. Något som jag tycker är riktigt gott. Det är helt sjukt att de redan är 4 DECEMBER! Känndes nyss som att de var september. Har redan fått julstämmning. Men jag har också lyssnat på julmusik sedan i början av November. Just bara för att jag ÄLSKAR julen. Vill bara att de ska komma snö snart. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag. 
 
Kram Rebecca

RSS 2.0