Fotoblogg^^

Tja!!
För några dagarsedan så skapade jag en fotoblogg. Där jag nu mera kommer att ladda upp fler bilder som jag har tagit. Kommer inte bara ladda upp där, utan även fortsätta med att ladda upp några där. Klicka HÄR för att komma till bloggen. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.
 
Kram Rebecca

Vita converse^^

Tja!!
I Torsdags så var några barndomsvänner här till mig. Mycket trevligt. Maten var god och på kvällen tog vi lite bilder för kul. I Fredag var jag och pappa iväg och åt pannkakor, gott. Man fick ta så mycket man ville! Jag blev så mätt så jag att inte åt så mycket till middag.
 
Igår var jag och pappa iväg och köpte converse. Jag löpte ett par låga vita och pappa ett par låga mörkröda. Sedan köpte jag också en ny bikini, som jag behövde. På kvällen åt vi pizza och kollade på film. Först såg vi "Ego" och sedan "pitch perfect", kan rekommendera att titta på "pitch perfect"! Idag är de inte så bra väder ute. Så det blir nog att kolla på någon film eller något. Kanske redigera lite nya bilder. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.
 
Kram Rebecca

Madde & Jag^^

Tja!!
Jag vet att jag inte har uppdaterat på nästan en vecka, men det är på grund av att jag inte sitter så mycket vid datorn. I Söndags var det konfirmation för Nella sedan på kvällen var det poolparty. Riktigt kul! I Måndags så kom ULRIKS MUNTHERS nya musikvideo som jag har längtat efter. Sedan har jag varit med Molly, det var kul. Idag får ni en bild ifrån innan idag.
 
Igår så kom Madde hit och då gjorde vi smörgåstårta, vilket blev riktigt gått. Idag var vi ute och tog lite nya bilder. Lite som jag ska vissa er här på bloggen men också lite som jag kan ha själv och trixa med i Photoshop, haha. Farmor kom hem till oss på eftermiddagen och ska sova här i natt. Till middags ska vi ha grillat och det är aldrig fel mad grillat nu på sommaren. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.
 
Kram Rebecca

Ulrik Munther - Requiem^^


Nyss badat^^

Tja!!
Är nu hos Angelica, där vi nyss har badat! Super kul och mysigt. Innan åt vi mat bland annat, kött, sallad med mera. Riktigt gott.

Nu vet jag inte vad vi ska göra. Blir nog bara att sitta och snacka, super mysigt. Vädret är helt okej. Inte för kalt och inte för varmt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca


Media Markt^^

Tja!!
Igår var jag, mamma och pappa på Österlen och i Simrishamn, jättetrevligt och mysigt! Tog med mig kameran och fick med hem en del snygga bilder. Visar er senare idag eller i morgon. Idag var jag på Media Markt och skulle kolla på ett nytt objektiv till min kamera. Men det slutade med att jag fick med mig hem ett par nya hörlurar. Vilket jag behövde, för att mina andra är nästan helt sönder. Idag får ni en gammal bild.
 
Imorgon ska jag hem till Angelica på grillkväll tillsammans med Molly och Marie också. Kommer att bli riktigt kul. Vet inte vad jag ska göra ikväll, kanske blir det att ta en liten fotorunda, för att just nu är jag på fotohumör, haha. Eller blir det att kolla på någon bra film. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.
 
Kram Rebecca

Jag var fotograf^^

Tja!!
Igår var de Bröllop, jag var fotograf. Det blev en lyckad dag. Brudparet hade väldigt tur med vädret. Alla var så fint! Jag vet inte vad jag ska skriva... Det var på något set en magisk dag. Kan sitta här och skriva mycket längre. Men jag tror inte att ni är så intresserade av att läsa om ALLT! Det var många som höll tal, mycket fina och vackra tal. Maten ska man inte snacka om, RIKTIGT GOD!
 
Nu håller jag på att ladda över alla bilder och filmer till datorn. Det blev en hel del, tror jag tog upp emot 800 - 900 bilder och filmer tillsammans. Idag ska jag bara ta de lugnt och vända rätt alla bilder och sortera de. Kasta dem som inte är bra och behålla de som är bra. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.
 
Kram Rebecca

Blåa Mjukisbyxor^^

©Rebecca Tjersland

8GB^^

©Rebecca Tjersland

Handlat & Städat^^

Tja!!
Igår hos Molly var det kul, vi kollade på film, åt godis och snackade. De mysig stund nu mitt på sommaren, haha! Idag har jag inte gjort så mycket, jag har handlat och sedan har jag städat. För om en timme så kommer mormors bror ifrån Norge hit. Då jag har städat deras rum som dem ska sova i. Mormor fick för första gången se mig städa. Först trodde hon att jag inte kunde dammsuga och blev förvånad när jag sa att jag hade gjort det många gånger innan. Idag får ni en bild som jag själv har tagit, när jag och Malin var ute på en fotorunda.
 
Imorgon är det Fredag och då är det EN dag innan bröllopet, jag är taggat. Ska testa de sista med kameran och sånt. Ska göra några tidsinställda inlägg till er som kommer att komma upp på bloggen inom den närmsta tiden. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.
 
Kram Rebecca

Film och godis^^

Tja!!
Igår var jag och mamma och gjorde vid våra händer inför Lördag. Jag blev nöjd med mitt resultat. Eller de var ju inte jag som gjorde det, jag valde färgerna och de passade bra till min klänning.

Nu sitter jag på bussen på väg hem till Molly. Där vi ska kolla på film och äta godis, haha. Kommer att bli riktigt kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca


20 KM eller 2 Mil^^

Tja!!
Igår cyklade jag till Madde och såg hur hon bodde, för att hon har flyttat. Sedan bestämde vi oss för att åka in till Lund. När vi var där så bara gick vi runt och snackade och hade det mysigt. Jag köpte också ett nytt minneskort till min kamera. När vi sedan kom hem till Madde igår bara satt vi och pratade, där efter cyklade jag hem. Sammanlagt på hela dagen så cyklade jag 20 KM, det vill säga 2 mil. Känner mig riktigt duktigt och stolt.
 
Idag har jag inte alls gjort så mycket. Bara varit hemma och solat och fan gillat mycket över Ulrik, haha. Se förra inlägget. Ikväll ska jag och mamma iväg och fixa våra fötter och händerna inför bröllopet på Lördag. Kommer att bli riktigt roligt på Lördag, håller tummarna för att det är fint väder. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.
 
Kram Rebecca

Ny musikvideo^^

Tja!!
Fatta min lycka, ULRIK MUNTHER , håller just nu på att spela in en ny musikvideo till Requiem. När jag såg det på Twitter blev jag riktigt glad. Det gjorde hela min dag! Han som betyder så mycket för mig och har inspirerat mig till att lära mig nya saker. Kan inte vänta tills jag får se videon. Längtar så himla mycket. Tror nog att ingen kan fatta min lycka?! Men på riktigt jag är riktigt glad och taggad till tusen.
 
Kram Rebecca

The Link Up^^

För er som gillar The Fooo!

En viktig dag på Lördag^^

Tja!!
Sedan i fredags, då jag sista bloggade så har jag inte gjort så jättemycket. I Lördags så var jag, mamma och pappa ute i Malins sommarstuga tillsammans med hennes familj. Vilken kväll vi fick, strålande solsken och klar blå himmel. På dagen solade och skulle bada men det var kalt! Sedan åt vi god mat, som det alltid blir hos dem, haha. Igår var jag med Madde och då badade vi för första gången i havet detta året. Det var väldigt kalt i början, när man sedan hade fått upp värmen så var det helt okej. Idag får ni en bild som jag tog innan idag i kyrkan.
 
Idag vid 10 tiden åkte jag till kyrkan med mina kusin, för att jag skulle testa vilket objektiv jag skulle använda till när jag ska fotografera deras bröllop på Lördag. Vilket jag bara tycker är kul, jag ser lite det som en ära, på något sett. Det kan också vara bra att ha med sig, sen när man blir äldre att jag fotograferade ett bröllop i 17 års ålder. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.
 
Kram Rebecca

4th of July^^

Tja!!
Filningen var kul på mammas jobb, de var bara lite tråkigt att man behövde vänta så länge på allting. Vi satt och väntade i tre timmar... Men de var roligt att se hur de går till bakom kameran och lite sånt.

Idag vad jag med och kollade när de filmade lite, sedan åkte jag hem och chillade. På kvällen åkte jag, mamma och pappa hem till våra kompisar och firade 4th of July. Dels för att de var kul att träffa dem, men också för att de har bott i USA i tre år! Maten var riktigt god och de var amerikanskt inspirerat men det är ju inte så konstigt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca


Utveckling^^


Soldiers - 2012
Tell The World I'm Here - 2013

Passar mig bra^^

Tja!!
Just nu är jag påväg till mammas jobb, för att sommarjobba igen. Det kommer att bli kul! Jag saka få vara med när de ska spela in en film till företaget. Passar mig när jag går media i skolan, haha. Berättar mer om de när jag kommer hem. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.
 
Kram Rebecca

Tillsammans i 19 år^^

Tja!!
Bilderna från igår blev riktigt bra, fick många snygga. Igår kväll satt jag och redigerade några och har även fortsatt med det under dagen. På eftermiddagen bestämde jag mig för att gå ut och åka lite skateboard. Jag börjar faktiskt att bli lite bättre för varje dag, haha. Även om jag började igår, efter att jag hade köpt den. Bilden här ovan är från igår.
 
Ikväll ska jag, pappa och mamma åka iväg och äta. För att mamma och pappa firar bröllopsdag idag. De har varit gifta i 19 år. Har även också gjort lite nya saker på bloggen. De som syns mest är att jag har ändrat bakgrunds färg, från beige till ljus blå. Jag tycket att de var lite snyggare att ha det nu när det är sommar och så. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.
 
Kram Rebecca

Till Emporia^^

Tja!!
Har varit i Lund nästa hela dagen med Malin och shoppat. Har fått med mig hem en del bra och nödvändiga grejer. Nu sitter vi på Lund central och ska ta tåget till Emporia. Aldrig fel med lite mer shopping. Sen ikväll ska jag och Malin ut och fotografera. Kommer att bli riktigt mysigt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca


RSS 2.0