Åker imorgon^^


Tja!!
Kan inte fatta att jag åker till spanien imorgon. Planet går 07:50. Så vi ska vara i Danmark 06:30.
Känns väekligen super härligt, att kunna bada, sola och shoppa varje dag. Gud var jag längtar.

Nu så sitter jag här och lyssna på Erik Grlnwall - 18 And Life. Och den är jätte bra. Så ni kan gärna få lyssna på den på Youtube. Och den kommentera. Så att jag har fyllt av kommentaren när jag kommer hem. Det vorde jätte kul att ha.

Idag så har jag kollat på Max Manus. Som är en jätte bra film. Fast den är från 15år. Men den är ändå bra. Den handlar om en kille som heter Max. Och andravärdskriget har kommigt till Norge. Och han och hans kompisar vill bara att det ska ta slut. Så Max kämpar för att det ska ta slut, genom att spränga båterna som ligge nere i hamnen. Och på dagerna så är det 200 Tyska soldater som vacktar. Och på natten så är det 50. Kommer dom att lyckas med att spränga Dona, som är en båt?
Kolla på filmen så får du se. Den heter Max Manus. Och den är på norska, men det finns svensk text.

Kram Rebecca

Spanien om två dagar^^


Tja!!
Idag så har jag inte gjort så mycket. Vi har kollat på ett hus. Och jag gillade det. Men mamma och pappa gillade det inte:-(
En bild på mig när vi var på Lanzarote 2005. Kanske inte värdens bästa bild som jag har gjort. Men jag blev ändå nöjd med den.

Kom nyss upp ifrån tven. För att jag kollade på "jakten på Julia" och nästa vecka så ska Måns vara med. Så pappa har lovat mig att han ska spela in det till mig. För jag vill ju inte missa det.

Om två dagar så åker vi till Spanien. Gud vad jag längtar, kommer att bli super dumper kul. Sola, bada och shoppa varje dag. Kan det bli mer bra eller? Nej, jag tror inte det. Men nu så ska jag kolla på Max Manus. Och det är en jätte bra film. Så jag kan värkligen tipsa er om den. 

Kram Rebecca  


Har köpt New moon nu^^


Tja!!
Idag i skolan så hände det inte så mycket. Så jag kan inte skriva så mycket. Ikväll så ska jag och pappa kolla på New moon. Som han har köpt till mig. Så jag är jätte glad idag. också ska vi äta pizza. För att mamma är borta så att då ska vi äta det. Kommer att bli jätte gott. Men nu så ska jag gå ner och duka. För att när pappa kommer med pizzorna så ska vi börja att kolla på filmen. Kommer kanske att byta bilden idag. Men det är inte säkert.

Kan inte skriva så mycket idag. Men hoppas att det är okej iallafall. Kanske skriver lite hur filmen var sen ikväll. En bild på Amy Diamond som jag hittade på henes hemsida. Det ät inte jag som har gjorten. Men jag tycker att den är jätte fin.
Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag med mycket godis och sånt.

Kram Rebecca


Våffeldagen^^



Tja!!
Kom nyss hem, från att ha gått en runda med Madde. Och våra skor belv riktigt, riktigt leriga. Så jag får nog gå hem till farmor imorgon efter skolan, och se om hon kan fixa det. Hoppa att gon kan det. 

Idag i skolan så hände det inte så mycket. Vi han bytat platser nu, och jag sitter brevid en kille som jag inte gillar. Men en av lärarna skulle fixa så att jag fick sitta brevid en annan tjej. Så det låter bra!!

Har också kollat in Erik s blogg. Och den var bra. Han har fått ny design på hemsidan. Kolla in det. Sök på google, på Erik grönwall. och sen så kommer det upp hans hemsida. Klickan på den, och se den snygga design som han har fått. Ni som har facebook kan gå med i Erik s fans grupp på Facebook. Jag är med i den. Och det är kul, du får allt om vad han gör. Bilden idag är ifrån Picnik, som jag gjorde igår. Och som jag skrev om. Jag bara älskar denna bilden på han.
Men nu så ska jag gå ner och äta våfflor för att det är våffeldagen idag:-) Hoppas att ni har ätigt många våfflor. 

Kram Rebecca  


Har klippt mig nu^^


Tja!!
Idag i skolan så var jag bara på första lektionen. Sen så gick jag hem, för att jag måde dåligt. Så jag sov typ i 2 timmar. Sen så kom pappa upp och frågade mig om jag ville ha pannkakor. Så jag gick ner och åt två.

Sen så skulle vi åka och klippa mig hos en frisör. och det gick för att jag måde bätter på eftermiddagen. Bilden är hur det blev efter att vi hade att frisören hade klippt mig. Och nu så mår jag jätte bra. Så att jag kommer till skolan imorgon. Sen så är det bara tre dager tills vi åker till Spanien. Gud vad skönt det ska bli.

Nu så lyssnar jag på Erik Grönwall - Over you. och den är bra. Så att jag tycker att du nu ska lyssna på den. och sen då kan du väll kommentera lite om var du tycket om den. jag kan bara säga att jag pupliserar nästan alla kommentarer som jag får. Bara så att ni vet.

Också idag så har jag gjort en bild på Erik Grönwall i picnik. Så jag kommer att ha som bild imorgon. och jag är jätte nörjd med den. Men nu så ska jag gå ner och drika ett gals vatten. För att jag är jätte törstig.

Kram Rebecca

Vår^^


Tja!!
Idag när jag gick till skolan så regnade det. Så det var tråkigt. Men sen i skolan så kom solen. och det känns värkigen som vår nu! 

På Erik Grönwall s blogg så har han fått en ny design. Och den är jätte fin. Så kolla www.Erikgronwall.se ,om ni vill se hur der ser utt. En ny bild på Erik.
Idag när vi hade elevens val. Så var det inte så kul, vet inte varför det inte vad kul. jag bara inte tycket att det var kul det som vi gjorde idag.  

Igår efter att jag hade bloggat så åkte vi utt till vår sommarstuga. Och det var lite klat men ändå så var det jätte fint där. Och det är det även på vinter som på sommaren. Ska fortsätta att rita på min språkvals mapp tills imorgon då vi ockå har språkval.
Ha en bra fortsatt Tisdag.

Kram Rebecca

Måns Zelmerlöw s blogg^^


Tja!!
Idag i skolan så fick jag klubba på matten. och jag åt upp den på väg hem. Gud vad den var god. Sen jag kom hem så har jag inte gjort så mycket. jag har nästan bara suttigt framför datorn. 

Igår när det var blåsningen. Hoppas att ni kollade på det. Jag tyckte att dom blåste Måns jätte bra. Och det var jätte roligt. Ska kolla på det igen på tv3.se sen. För att jag gillade den så mycket. 

Idag så har jag också kollat igenom Måns Zelmerlöw s blogg. Från början till slut. Men jag är inte klar än. Jag tycker att måns skriver bra. När han nu uppdaterarden. Vilket inte är så ofta. Men det är ändå kul att läsa den från när han började blogga.

Jag gör det själv ibland. Men min egen blogg. Det är så kul att läsa, och jag kommer inte ihåg hur jag skrev då. Idag så blir det inte så långt inlägg. För att jag ska nu, klotra lite på min språkvals pärm. Så att den är snygg tills imorgon då vi har språkval. Om ni nu undrar vad jag ska göra. Så ska jag skriva lite namn på den. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.  

Kram Rebecca


Blåsningen^^


Tja!!
idag så har jag inte gjort så mycket. Jag har spelat lite sims. Och det var jätte kul, för det var länge sedan jag spelade sims. Och min lilla kusin var också här. På morgonen och det var kul. jag visade dom mina två Movie Maker. Och dom gillade den.

Idag så är det blåsningen på tv. Och Måns ska bli blåst. Har suttigt och tittat på Blåsningen i hela 10 vecker för att se om Måns ska bli blåst. För att pappa sa att han skulle vara med. Och nu i sista avsnitet så ska han vara med. Men det var ändå kul att sitta och kolla på att blåsningar dom har gjort. jag tycker att ni ska kolla ikväll. Det går på tv 3 klockan 20:00 - 21:00.

Hoppas att ni gillar min blogg. och att ni kommenterar ofta. Visa gör det och andra gör nästan aldrig det. Men det vorde kul och alla som kollar denna bloggen. Kommernetrar något litet. Nästa Måndag den 29/3 -10. Så ska vi åke till Spanien och hälsa på Mormor. Kommer att bli jätte kul. Att få kuna bada och sola.
Glöm nu inte att kolla på Blåsningen ikväll.

Kram Rebecca


Jakten på Julia^^


Tja!!
Igår när vi var hos min bästis. Så hade vi jätte kul. Och vi gjorde mycket roliga saker. Och vidion som jag gjorde till dom blev bra. jag har typ kollat på den 10 gånger idag. För att jag tycker att dom är så bra. och i sommar så ska vi och se Pink. Ska bli jätte kul.

Pappa är och bowlar. jag och mamma har kollat på "jakten på julia" och det var faktiskt bra. Så jag tycket att ni ska kolla på det nästa vecka. Det går klockan 20:00 på Svt1. Så vi ska köra och hämta pappa sen när han vill hem. Fast han bowlar inte för att jan har ju brutigt axlen. Men här skulle ditt och äta.

Idag så har jag gjort denna bilden i picnik. och jag blev jätte nöjd med den. jag kan inte lova när Stockholms inlägget kommer. Men det kommer inte idag iallafall för att jag är lite trött. För jav gick och la mig igår vid 01:00 och vaknade vi 08:45. Så jag är lite trött. Men det kommer någon gång. När jag orkar. För en månadsen så fyllde jag 14år. Tängk att det var en hel månadsen. jag kan inte fatta så fort tiden går. Hoppas att ni gillar bilden. Hoppas att ni får en bra Lördag.

Kram Rebecca

Ska till Min bästis nu^^


Tja!!
idag i skolan så hade vi no. Och det var inte så kul. Sen när jag kom hem so gjorde jag två Movie Maker. Och jag blev nyss klar. Bilden är ifrån när vi var och så på H43 Lund.

Och om några minuter så ska vi åka till min bästis och hennes familj och äta hembakade pizza. och jag ska visa dom då. Och jag gillar båda. Det är en om handboll och en om när vi var och åkte skidor 2006 och 2010. Så det kommer att bli kul att se daras ansikte när som ser bilderna från 2006.

Hoppa att ni får en bra Fredag. Och att ni kollar på tv imorgon klockan 20:00 på 1:an. För då så ska Måns Zelmerlöw vara på tv. Klart att jag ska se det.

Kram Rebecca

24 - 24^^


Tja!!
Idag i skolan så var det en ganska tråkigt dag. Så det finns inte så mycket att skriva om den.
Stockholms inlägget kommer nog imorgon om jag hinner, vet ej om jag gör det.

Igår när jag och pappa var och kollade på H43 Lund. Som ni kanske sog på tv som jag hoppas. Idag i morrse så var jag på nyheterna när det var sproten på tv 4. Bilden är ifrån hur matchen slutade. Ja, som ni sen så slutade det 24 - 24. Så det blev lika. Och det kändes skönt att dom inte förlorade. Så jag är glad att det blev som det blev. Hoppas att ni satt och kollade. På tven igår.

Imorgon så ska vi till min bästis och hennes familj. Så jag vet inte om jag kan blogga. Men jag tror att jag hinner det innan vi ska dit. Jag slutar ju 12:15. Och vi ska nog vara där runt 18:00. men vi får se. Nu så ska jag springa ner till farmor för att hämta några blommer. Mamma sa att farmor ville att jag skulle komma ner och hämta dom. Vet inte varför hon ville det. Hoppas att ni får en bra Torsdag.

Kram Rebecca


H43 lund mot skövde^^


Tja!!
Idag så var jag i skolan. Och vi slutade klockan 14:30. På idrotten så kollade vi på vår skola, som spelade Handboll. Men vår skola förlorade. Så det var inte så kul, men vår klass satt och gjorde vågen när dom gjorde mål.

Nu om typ en timme så ska vi kolla på H43 Lund som spelar mot Skövde. Och vi ska åka och kolla på dom. Jag och pappa. Men han har inte kommigt hem än. Men han hinner nog hem innan vi ska iväg och åka. Nu så har jag fått in Stockholms bliderna. Så denna bilden som är idag är där ifrån. Och pappa tog bilden. Kommer sanat ett inlägg men bara saker om Stockholm.

Nu så ska jag gå ner och äta Pannbiff med potatis och sås. Så jag kan inte blogga mer nu. Och så åker jag och pappa ni till Lund. Om ni vill kolla på H43 Lund idag så sänds den på tv4 sport. Och det börjar klockan 19:00. Hoppas att ni kan kolla. 

Kram Rebecca

Nya planscher på Amy,Sebastian och Marie^^


Tja!!
När jag gick till skolan idag, så härde jag nogra fåglar. Och det känns värkligen som att det är vår nu!! Gud vad skönt att få bort snön nu!! Jag kan inte komma över min resa i Stockholm. Den var bara så bra. Sitte nu och lyssna på Grease. Och jag har satt upp två stora planscher på min vägg. En på Amy diamond i "Alice i underlandet" och den andra är på Sebastian karlsson och Marie Serneholt i "Grease"!! Och jag är jätte nöjada med där dom sitter nu!!

Svar på några kommentarer:
Var ska du praktisera? (:
Jag ska praktisera hos en frisör. 

Du är grym på att göra bilder! Jättekul att läsa din blogg - berätta mer om Stockholm!
Jag har massor att berätta om Stockholm. Så jag kan skriva ett inlägg med bara bilder och lite mer om vad vi gjorde.

Idag när jag kom hem från skolan så kunde jag inte gå in i hallen. För att vi lägger om värt golv där. Men jag var med tre kompisar. Och vi speldade Ramy. Och så kollade vi på en film som heter "Tremenalen" och den är bra. Sen så åkte jag och Pappa och en av dom tre kompisarna och åt mat. Och det var jätte kul. Sen så skulle han hem. Så nu så sitter jag här vid datorn och har inget att göra. Men kan ni nu inte kommentera så att jag har något att göra. Så är ni jätte snälla:-)!!   
Imorgon så ska jag och pappa åka och kolla på H43 när dom spelar mor Skövde. Hoppas att H43 vinner.

Kram Rebecca

Min stockholm resa^^


Tja!!
Idag så var jag i skolan. Och det var helt okej. Igår så bloggade jag inte. För att vi kom hem lite sent och så årkade jag inte. Men Stockholm var helt fantastiskt. Jag sog ju "Grease" och "Alice i underlandet" båda var jätte bra. Men jag gillade bäst Grease för att det var den bästa. Men Alice i underlandet var också bra. Amy spelade jätte bra som Alice. Men Marie och Sebastian som spelar Sanna och Danne i Grease var bäst. Och jag shoppade en jacka. Och det gillar jag värkligen.

Nu så ska vi snart åka in till Lund. Och prata med en som jobbar där jag ska prao. Och jag ska prao den 13/4 -10. Och det ska bli jätte kul. Idag så blir det inte så långt inlägg för att jag måste snart åka. Hoppas att ni tycker att det är kul att läsa om min Stockholm resa. Kommer lite mer om det sen. Och blider kommer så fort jag har fått in dom på datorn. Men denna bilden har jag gjort själv. Och jag är jätte nöjd med den. Hoppas att ni också gillar den.

Kram Rebecca

Stockholm^^


Tja!!
Kom nyss hem från skola. Och det gick jätte bra när vi skulle redovisa vår korg som vi har gjort. Också fick vi reda på vårt nya Ao. Och det kommer att bli Värden. Så min grupp kom på jätte många namnförslag på vad det kan heta. För att det ska in bara heta värden hoppas jag.

Idag när jag loggade in här så sog jag att jag hade fåt en ny kommentar och jag måste ju bara besvara den.
Är erik nya måns zelmerlöw? (;
Jag gillar både Måns och Erik, så nej Erik är inte nya måns.

Jag värkigen gillar den kommentaren, Blev jätte glad att en ny kommentar var där:-) När vi nu ska åka till Stockholm så jag vet inte om där finns något internet men annars så gör jag som jag gjorde när vi var och åkte skider. Att jag lägger in dom iefter hand. Hoppas att det går bra.

Nu så lyssnar jag på Erik Grönwall - Higher. Och den är jätte bra så lyssna på den. Här är den på Youtube.
http://www.youtube.com/watch?v=5250T0DAYMI
Hoppas att ni gillade den. Om några timmar så åker jag till Stockholm. Och gud vad kul det ska bli. Åker om typ 5timmar. Snaka om vad jag längtar. Så STOCKHOM HER I COME. Som Måns ibland brukar skriva. Detta var en jätte bra födelsedags pressent som jag fick.  Ja, Bilden är jätte gammal.

Kram Rebecca

Jätte konstigt^^


Tja!!
Idag i skolan så hände något jätte konstigt. När jag skulle logga in på datorn iskolan. Så skulle jag byta lösen så skrev jag in ett nytt. Men jag skrev ett ord men "Å" i och man kan nog inte ha det. Så sen när jag skulle logga in andra gången så kom jag inte in. Det var som om att mitt lösen inte funkade, jätte konstigt så. Men hoppas att det går och fixa.

Kan inte fatta att vi åker imorgon till Stockholm. Kommer att bli jätte kul, Längtar värkligen jätte mycket. kan ni fatta hur glad jag är?

Nu så lyssnar jag på 18 And Life - Erik Grönwall. Här kan ni kolla den på Youtube.
http://www.youtube.com/watch?v=9eb7l5nnaSY
Hoppas att ni nu tyckte att den var bra. (Kommentera så är du snäll)

Idag så gjorde jag och pappa mina Engelska glossor. Och det gick jätte bra. Så jag kommer nog att ha alla rätt imorgon. Och så slutar vi klockan 12:15 imorgon gud så skönt att sluta så tidigt på en Fredag. Det är nog inte många som gör det.

Hoppas att ni gillade min bild igår. Jag gillar hela väggen som är nästan bara bilder på. Fast der är ju inte vara på Erik Grönwall. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca


Språkvalet gick bra^^


Tja!!
Idag så gick språkvalet bra. Så jag är glad. Och Engelska glossorna nar vi också tränat på. Och dom sitter inte nu. Hoppas att det går bra på Glossorna på Fredag. Idag när jag var hos tandläkaren så gick det också bra. Fast jag fick inga gummibans som jag ville ha. Men men jag får bara hoppas att jag får det nästa gång. Så jag har lite ont nu. Gud vad det var tildig morgon idag. Vaknade klockan 07:40 och kom upp vid 07:00... så det var bara att stressa sen, Men vi hann.

Nu så lyssnar jag på Over You - Erik Grönwall. Här är den på Youtube lyssna på den:-) 
http://www.youtube.com/watch?v=PNuPfo0VabM
Sen idag så ska jag inte göra så mycket. Men jag vill att ni ska kommentera lite mer än vad ni gör nu idag. Så ni är så snälla om ni gör det:-)!! Kan inte fatta att på Fredag så åker jag till Stockholm kommer att bli såå himmla kul.

Mamma och Pappa lurade mig att mamma skulle få åka rulstol. Och jag gick på det. Sen idag så sa dom att dom bara lurade mig. Och att mamma inte ska åka rulstol på flyggplatsen. Hoppas att ni får en bra Onsdag, och att ni vill fortsätta att följa mig här på bloggen. Så här ser det utt på min vägg, där jag har satt upp bilderna på Erik Grönwall. Bilden är tagen med blixs. Hoppas att ni tycker att det är fint. jag gillar det.

Kram Rebecca

Har nya bilder på Erik Grönwall^^


Tja!!
Idag så var det skola. Och två killar som går på mitt språkval satt och stördesig hela tilden. Och det var jätte jobbigt. Så jag är ganska så sura på dom. För att dom satt och kastade papper på mig. Att dom aldrig kan sluta. Men annars så var det bra. jag hade matte prov och det gick väll bra.

Nu så lyssnar jag inte på någon musik. För att jag har fått skrivigt om detta nu 3 gånger. Så jag är trött på att sitta och försöka att komma ihåg vad ska skrev, men det är inte så lätt. 
Idag så har jag satt upp lite bilder på Erik Grönwall. Och dom är jätte fina.  Och jag gillar hur det ser utt nu. Kommer bilder sen när jag har fått in dom till min dator.

Hoppas att ni får en bra Tisdag. Själv så ska jag snart gå och lägga mig i ett varm bad. Och sen så är det väll bara att gå och lägga sig sen. För att imorgon så ska jag till tandläkaren och vi ska vara där 07:50. Så att jag får gå och lägga mig innan den tiden som jag brukar. Så himmla tråkigt för att jag vill vara uppe längre med det får jag inte. Hoppas att ni gillar min blogg, och att det är kul att läsa. Och nej jag ska inte lägga ner bloggen. 

Kram Rebecca   

Studiedag^^


Tja!!
Idag så har jag studiedag. Så det är ingen skola idag, gud vad skönt!! Idag så har jag varit och shoppat jag shoppade en topp på Ginatricot. Och två klämmor på Glitter. Sen så kom jag hem men Farmor. För att det var med hon som jag var och shoppade. Farmor skulle handla mat och jag vill shoppa, så jag fick följa med. Och det var ändå ganska så kul. Men det är mycket roligare att gå och shoppa med kompisar än med Farmor. Och nu så sitter jag här framför datorn.

Och lyssnar på The Show Must Go On - Erik Grönwall. Och den är jätte bra.
Här kan ni lyssna på den på Youtube!! Och gör det nu...
http://www.youtube.com/watch?v=u_k3EdTFZE8&feature=related

Pappa ligger på sjukhuset med sin skada. Men han kommer hem på kvällarn. Och det tycker jag känns skönt. För att jag hade nog inte velat sova där inne. Men han har ju inget val om han nu måste sova där inne.

På Fredag så åker vi till Stockholm kommer att bli super kul, längtar värkligen. Och vi ska shoppa där uppe. För att mamma har lovat mig det. Men vi får se hur det blir med det. Mamma går på kyrckor och pappa ligger inlagd på sjukhuset. Men jag hoppas att vi kan det ändå.

Kram Rebecca


Movie Maker^^


Tja!!
Idag när jag vaknade så var det sol ute. Blev super gald. Äntligen så kanske våren börja komma. jag och min kompis, mamma och pappa kollade på en film som heter "The pianist" och det var lite hemsk. Men den var väldigt intressant.

Nu så lyssnar jag på Erik Grönwall - Over you. Och den är bra. Imorgon så har jag studiead. Känns skönt att inte ha skola på måndag :-)!! Men på Tisdag så går ju vi till 15:30. kan vi inte få sluta klockan 14:30 istället. Nej, jag tror inte det :-(

Idag så har jag gjort en vidio i Movie Maker. Och den blev hela 6 minuter lång. Så jag kan inte lova att den kommer att komma upp här på bloggen. Men jag ska försöka att få det. kanske inte värdens bästa bild. Men den går ändå. Tycker ni att jag ska lägga mer med bloggandet?? Nej, jag tror inte att jag gör det. Hoppas att ni får en bra Söndag!

Kram Rebecca

Trött^^


Tja!!
Idag så har jag bara gjort saker i Movie Maker. Så jag har gjort två musik vidio. Och jag gillar värkigen dom. Mest den som jag har gjort med en av Amy Diamond s låter. Ska nog göra en sabb nu. Innan jag ska gå och lägga mig.

Hoppas att ni har en bra lördag. Och att ni har kollat på Andra chansen i melodifestivalen. Jag och pappa gjorde det iallafall. Jag tycket att Måns var jätte bra. Som han alltid är.

Nu så är jag nästan så trött att jag inte kommer att kunna göra en lite vidion. Men jag ska försöka, så att ni kan få se den. Men jag kan inte lovadet. jag tycker att ni ska kolla in: www.erikgronwall.se för att han bloggar bra tycker jag.

Nu så somnar jag snart här framför datorn. Hoppas att ni får en bra Lördag. Själv ska jag snart gå och lägga mig. Imorgon så ska jag nog inte göra så mycket. På bilden så är det dagens kläder^^

Kram Rebecca

Grattis Farmor och Farfar till den nya datorn^^


Tja!!
Idag så var jag och vår klass i Malmö. Och kollade på något museum. Sen efter skolan så vara jag med Matilda. Och vi hade kul. Sen så körde jag och pappa och hämtade pizza som vi har ätigt nu och det var jätte gott. 

Nu så lyssnar jag på Erik Grönwall - The Show Must Go On. Och den är bra. Så jag tycker att ni ska lyssna på den. Ochså ska ni kommentera lite mer tycker jag. Men det får ni själva bestämma om ni vill det. Jag hade tyckt att det var kul om ni gjorde det. 

Hoppas att ni för den bra helg. Själv så ska jag inte göra så mycket. Jag ska kanske kolla på film. Hoppas att ni tycker om att jag bloggar. Grattis Farmor och Farfar som har fått en ny dator, som är snabb nu. Så GRATTIS GRATTIS. Nu äntligen så kan man logga in på deras. Utan att det tar typ 30min för att komma in på Blogg.se

Kram Rebecca  

H43 lund mot Hammarby^^


Tja!!
Nu så är engelsk läxan gjord för denna veckan. Och det är bra, jag klarade glossorna bra när vi tränad på dom skriftligt.

Idag så blir det ett kort inlägg för att jag ska snart gå och lägga mig. Igår när vi vara och kollade på H43 Lund mot Hammarby. jag vill nästan inte säga hur det gick. Dom förlorade med 5 mål. Och det var ju inte kul!!!

Jaja, så kan det ju gå. Hoppas nu bara att dom vinner på Söndag. Hoppas, hoppas. Heja H43 Lund. Om ni inte redan hejar på dom. Så tycker jag att ni ska göra det.

Nu så lyssnar jag på Play - Famous. Och den är bra. Men Erik är bätter än play. Bara så att ni vet.
Nu så ska jag gå och lägga mig. Pappa tog bliden igår när vi såg på H43. Bilden är på mig och en annan.
Kan ni gissa VEM??

Kram Rebecca


H43 lund^^


Tja!!
Jojo, Idag så var det skola. Och på idrotten så spelade vi volleyboll. och det var kul. Ochså blev vi klara med vår korg som vi har arbetatmed på vårt Ao. Och det var bra att en kompis till mig kom på den bra idén, så att vi blev klara idag.

Ikväll så ska jag och en kompis och Mamma eller Pappa kolla på H43 Lund. Och dom spelar mot Hammarby. Hoppas att H43 vinner, för att vi hejar på H43 och inte Hammarby. Vi har gratis biljeter för att vi känner någon som spelar i H43. Så det var därför som vi ska gå ikväll.

Nu så lyssnar jag på Erik Grönwall - 18 And Life. Och den är såå bra. Så kolla in den. http://www.youtube.com/watch?v=9eb7l5nnaSY
Här är den på youtybe ,Kollar in den:-)

Hoppas att ni har en bra vårdag eller var man säger. Här i skåne så är det sol. Det var längesedan solen tittade fram bakom molnen. Eller det kanske var lite sol här under Sportlovs veckan. Men då så var jag ju inte här. Hoppas att ni har det bra!!

Kram Rebecca


Jodå^^


Tja!!
Jodå, idag så var det skola. Var inte så kul för att vi gck till 15:30. Fast vi fick sluta 15:15 för att vi har en lärare som är såå snäll. Så det var bra. Sen efter skolan så följde Matilda med mig hem. Och vi hade det jätte kul.

Imorgon så ska man åka och kolla på H43 mot Hammarby. Matilda kanske ska följa med. Men vi vet inte än, så vi får se det ikväll.

Hoppas att ni har det bra och att ni gillar min blogg. Nu så lyssnar jag på: Erik Grönwall - Heaven. Jag tycker att ni ska lyssna på den. Jag kan nästan lova att ni kommer att gilla det. Eller jag gillar den iallafall och den är såå bra.

Jodå, det är också en ny blid som jag har gjort i picnik. Jag tycker att ni ska kolla in: www.picnik.com. Och att ni ska tesrta det. De är helt gratis och du behöver inte ladde hem det. Det är så bra ,testa det!!!

Kram Rebecca

Erik Grönwall^^


Tja!!
Idag så var det skola. Och vi hade idrott, och vi spelade innebandy. Var inte så kul. Men det gick ändå. Har nyss kommigt hem från Lund. Där vi åt Kebab. Och det var jätte gott. Pappa handlade hem fyra Semlor som vi ska äta när Farmor och Farfra kommer hitt. Och dom ska kolla på lite blider från Björnriket.

Nu så lyssnar jag på Erik Grönwall - The Show Must Go On. Och den är bra. Så jag tycker att ni nu ska kolla in den på www.Youtube.com. Eller så kan ni kolla in www.erikgronwall.se och kolla hanns blogg. jag har en ny blogg som jag kollar varje dag, ni kan nog gissa vem det är. ja det är Erik Grönwall.

Snön håller på att gå bort. Gud vad skönt att det snart ät borta. Eller det kanske snöar mer i natt. Men jag hoppas inte det. Hoppas att ni gillar min nya design nu!!

Kram Rebecca

RSS 2.0