Grattis Mamma^^


Tja!!
Igår så han jag inte att blogga. FÖr att jag hjälpte Madde med sin blogg design. Så nu är hennes blogg snygg. Jag tycker att ni ska kolla in den: http://typisktmaddemiig.blogg.se/. Sen så åkte jag och pappa in till Lund och hanlade present till mamma, för att hon fyller år idag. Grattis mamma!! Så ikväll ska jag,mamma,pappa,farmor,farfar och mormor fira mamma på en resturang i Lund. Det kommer att bli kul.

Vissa av er tycker att det ska bli kul med den nya designen och det tycker jag med. Men det kommer inte att komma förrens nästa helg. För att denna helgen som kommer så ska jag och Madde åka ut till vårt somamrställe. Det komemr att bli kul. Jag längtar jätte mycket tills imorgon. Idag så hade jag hemkunskaps prov och det gick jätte bra:) Så jag är super glad för det! Näsa vecka så får ni nog bilderna fårn helgen när jag och Madde ska på vårt sommarställe. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Eld,brand,lag och rätt^^


Tja!!
Förlåt för att jag inte bloggade igår. Men jag hade annat att göra. På kvällen så var jag på dans. Det var super kul. Jag gillar vår dans lärare, hon är jätte duktig och hon hittar på bra dans steg. Jag går och dansar varje Måndag som ni nog vet. Så det kanske inte kommer att bli så jätte bra uppdatering på Måndagarna men det fattar ni nog. Idag får ni en gammal bild på mig.

Idag så har jag inte gjort så mycker. Jag har varigt i skolan och jag hade ao (arbetsområde) jag gillar det som vi har nu. det handlar om Eld och brand och även om Lag och rätt. Jag har väntat i hela 7 och 8. Så nu äntligen ska vi ha lag och rätt. Det kommer att bli så himla kul!! Vi ska också besöka tingsrätten i Lund. Snart så ska jag och pappa åka in till Lund och hämta mina glösögon. Sen ska vi hem till farmor och farfar för att äta middag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Nu är det vår ute^^


Tja!!
Igår så bloggade jag inte som ni kanske har sätt. Man jag hade inget att skriva om. Så kan det ju vara några dager. Men nu så bloggar jag:) Igår så gjorde jag inte så mycket på förmiddagen. Jag och pappa åkte ner till mina småkusiner och lekte med dem. Det var kul:) Sen på eftermiddagen så åkte jag, Madde och pappa och handlade mat tills nästa helg. För då ska jag och Madde åka utt till vårt landställe och det kommer att bli så himla kul:) Sen så cycklade jag,mamma och pappa till mina andra kusiner och åt. Det var kul. Idag får ni en bild ifrån Kompisar på nätet.

Idag så har jag inte gjort så mycket. Jag,mamma och pappa har varigt i Lund och kollat på ett hus. Innan det så var jag och mamma i kyrkan och lyssnade på en präst. Ikväll så är det ju Ponnyakuten! Det får ni ju inte glömma. Det börjar 19:00 och går på barnkanalen. Jag kommer att kolla på det. Nu så har jag bästämt mig. Jag kommer att göra en vår design. Så nu får gärna kommentera förslag hur den ska se ut. Nu så tycker jag att det är vår ute. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca


Våffeldagen idag^^


Tja!!
Förlåt föt att jag inte bloggade igår. Men när jag kom hem från skolan så kollade jag på tv och laddade kameran tills kvällen. Jag och pappa åkte upp till Helsingborg för att kolla på Företagsrock. Pappas jobbar kompisar var med i det. Och dem vann!! Så nu ska dem åka till Berlin tror jag att det var. När vi var där igår så tog jag många bilder och även filmade jag lite. Nu ska jag lite avslöja så mycket mer. Ni får vänta och se...! Sen när vi kom hem så var klockan jätte mycket så jag gick och la mig.

Idag så är det Fredag och det är super skönt. Ikväll så ska jag inte göra något. Idag så är det Våffeldagen och jag,mamma och pappa ska göra våfflor ikväll till efterrätt. Först ska vi ha hemma lagad pizza och sen ska vi ha våfflor. Kanske lägger upp någon bild sen. Nu så börjar det att bli vår ute. Och jag kommer nog snart att göra en vår design här på bloggen. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Längtar till sommaren^^


Tja!!
Jag kommer inte att skriva så långt inlägg idag, för att jag ska snart gå och lägga mig. Igår så kunde jag inte blogga för att jag var med en kompis och sen skulle jag plugga. Men nu så bloggar jag ju. Idag så har jag inte gjort så mycket jag har varigt i skolan och sen eftr det så cycklade jag ner till farmor och farfar för att fika lite där nere. Sen cycklade jag hem och pluggade lite Hemkunskap tills imorgon. Sen åt vi och sen körde jag och pappa ut till vår sommarsutga för att titta till den. Så jag kom nyss hem.

På söndag så är det Ponnyakuten och jag kommer att kolla på det. Jag kommer också att kolla på Körslaget på Lördag. Jag kan tipsa er om att kolla på Kompisar på nätet på youtube. Jag tycker att det är bra. Ni kan bara söka på "kompisar på nätet" sen kommer alla avsnitt som är uppladdade på youtube att komma upp. Jag längtar jätte mycket till sommaren. Jag vill ha sommar nu!! Jag funderar på att göra en ny heder. Vad tycker ni om den idén? Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Dans ikväll^^


Tja!!
Blir ett kort inlägg nu. Snart kommer mamma och hämtar mig och sen ska vi åka till Danmark och hämta mormor och min kusin på flyggplatsen. Det kommer att bli kul:) Sen ska jag direkt till dansen så jag kanske bloggar när jag kommer hem. Idag får ni en gammal bild.

Som ni vet så kunde man chatta med Tobbe Larsson igår. Nu så kan man läsa hela chatten på svt.se/ponnyakuten. Jag kommer nog att kolla igenom den sen när jag har tid. Om ni vill så kan ni se på nästa avsnitt av ponnyakuten på svt. Jag ska försöka att hålla mig tills på Söndag. Men jag tror att jag kommer att kolla på det innan. Idag iskolan så hände det inte så mycket. På språkvalet så satt vi bara och pratade. Nu så vill jag att det ska bli vår. Vill ni inte det? Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Ponnyakuten ikväll^^


Tja!!
Igår så var det kul när våra gäster var här. Vi ått jätte god mat:) Ikväll så ska jag,mamma och pappa lagga hemmagjord pizza:) Det kommer att bli gott. Ikväll så är det också Ponnyakuten! Jag kommer att kolla:) Det börjar klockan 19:00 på barnkanalen. Efter programet så kan man chatta med Tobbe Larsson. Jag tycker att ni ska kolla på det. För att det är bra tycker jag.

Idag så var jag och mamma i kyrkan och det var sådär kul. Prästen var inte så jätte bra. Det finns nog bätter. Sen när vi kom hem så åt vi lite lunch. Sen började vi att rensa utt mina kläder. Så nu kan jag stänga mina lådor igen:). Jag har också fått en plats i mammas gardrob. Och det känns bra. Ni får gärna kommentera vad ni tycket om min Amy Diamond video. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Amy Diamond - Perfect^^


Körslaget^^


Tja!!
Igår så gjorde jag inte så jätte mycket. Jag var ute och sprang på kvällen med en kompis. Sen så kollade vi på "Hannah Montana the movie" och åt popkorn med dem råkade bli lite för salta. Efter att jag och min kompis hade sett klart den så gick hon hem och jag satte mig vid datorn. Och gick och la mig vid 01:30 också vaknade jag redan vid 10:00. Jag måste lära mig att inte vakna så tiddigt på helgerna. Nu så väntar jag på att min youtube film ska ladda klart. Så efter att den är klar och uppe på youtube så kommer ni att få seden här på bloggen.

Ikväll så ska vi få gäster och det ska väll bli kul. Jag hoppas att vi ska äta något gott. Men det tror jag. Ikväll så är det också körslaget på tv. Jag kommer att kolla:) Som vi vet så gillar jag Kompisar på nätet. Men jag har också hittat ett annat program som jag gillar. Det heter: Ponnyakuten. Jag gilllar inte så jätte mycket hästar. Men jag tycker att det är bra. Det går på barnkanalen imorgon klockan 19:00. Jag kommer att kolla. Hopps att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Bilder från USA del 2^^





Sjuk idag^^


Tja!!
Var bara i skolan på dem två först lekitionerna. Sen gick jag hem för att jag inte alls mådde bra. Jag gick och la mig och sov i typ 3 timmar. Sen kollade jag lite på tv. Sen hittade jag lite att äta. Sen så somnade jag i soffan. För jag var super trött. Vaknade vid 4 imorrse för att jag redan då mådde dåligt. Men nu så mår jag lite bättre. För en stund sedan så satte jag mig vid datorn och skulle redigera lite bilder som jag tog på matchen igår. Så idag får ni en bild som jag har redigerat ganska så mycket. Hoppas att ni kommer att gilla den.

Matchen igår slutade med att Lugi vann 31 - 25. Jag tycket att det var bra att Lugi vann och inte det andra laget. Som jag har glömt vilka det var dem spelade mot. Anders Hallberg blev utvalt till matchens bästa spelare. När jag och pappa kom hem så gjorde vi lite engelska och hemkunskap. Så nu är det gjort. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Converse^^

Nu ska jag visa er hur man bästeller converse från deras hemsida.
Gå först in på deras hemsida: http://www.converse.com/

Sen väljer du Design your onw collections.

Sen väljer du vilken skaks sko du vill ha.

Så här ser den ut när man öppnar det.

Sen beställer man dem!

Studiedag idag^^


Tja!!
Idag så har jag studiedag och det är kul!! Jag var med en kompis och vi spelade the sims 2. Vi gjorde en famlilj med bara fyskgrejor. Så dem blev super rika! Vi gick också ut och fottade lite. Vi fick riktigt bra bilder:) Sen när hon hade gått hem så satte jag mig vid datorn och redigerade lite bilder. Ikväll så kanske jag och pappa ska in till Lund och först äta (för att mamma är borta), sen så kanske vi ska kolla när Lugi ska spela. Pappas jobbarkompis hade två biljetter över till matchen så pappa frågade mig om vi kunde åka och kolla.

Imorgon så är det skola igen och när vi ska ha idrott så ska vi ha det ute. Så det kommer att bli kalt. Innan vi ska in till Lund så måste jag göra lite Hemkunskap. Ska typ ha prov på torsdag. Jag tror att jag kommer att klara det bra. Det har jag gjort dem andra gångerna. Jag tycker att ni ska kolla på Kompisar på nätet på youtube. Sök bara på "kompisar på nätet del 1" sen så får ni upp några avsnitt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Fyra prov denna veckan^^


Tja!!
Igår så var jag med en kompis och vi gjorde vårt musik projekt som är att spela in en musikvideo och vi blev klara med hela på 4 timmar. Men innan hon kom så råkade jag bränna mig på ett galler inne i ungnen. När jag skulle ta ut ett bröd. Så nu har jag bandage det är inte så kul. För att ikväll så ska jag ju på dans. Så vi får se hur det går där. Idag iskolen så gjorde vi inte så jätte mycket. Jag blev klar med det som vi håller på med i Engelska. Så det är bra.

Imorgon så har vi studiedag och det är så skönt. Jag ska vara med en kompis och vi ska spela The sims 2. Haha vi älskar det<3. Denna veckan så har vi fyra prov:( Först Engelska sen Hemkunskap sen Matte prov sen Idtotts prov. Så snacka om att man nog ska få plugga mycket varje kväll restan av denna veckan:(. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Eric Saade vann^^


Tja!!
Igår så van ju Eric Saade och det tycket jag var bra. Jag gillade hans låt och Dannys låt! Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Melodifestivalen ikväll^^


Tja!!
Igår så gjorde jag inte så mycker mer efter att jag hade bloggat. Idag så vaknade jag jätte tidigt vid 08:10. Sen så satte jag mig och spelade lite the sims 2. Det var kul. Sen så åket jag och Madde och bowlade och det var kul!! Men Madde vann:( Med det var ändå kul, sen åkte vi till macdonals och åt. Sen gick vi och kolla i några affärer. Sen åkte vi hem. När jag kom hem så satte jag mig vid datorn och kollade runt på nätet. Idag får ni en bild som jag tog innan idag. Den kanske inte är så bra. Men hoppas att ni gillar den ändå.

Ikväll så är det final i melodifestivalen och jag kommer att kolla. Jag hoppas att Eric Saade eller Danny vinner. Vem tror ni vinner? Jag kommer nog inte att uppdatera mer idag, för att Farmor och Farfar kommer snart och ska äta och kolla på melodifestivalen. Jag tycker att det är kul att se vad jag skrev för typ ett årsedan. Iblan så brukar jag kolla ogenom min blogg från början till slut. Ibland så kommer jag inte ihåg att jag äns har skrivigt det. Jag hoppas att ni gillar min blogg och att ni förtsätter att följa mig. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Vaniljte med honung^^


Tja!!
Idag så var jag i skolan och det var kul. Jag skulle redovisa på språkvalet med det fungerade inte som det skulle. Så jag ska göra det på måndag istället. När jag kom hem så satte jag mid vid datorn och kollade några bloggar. Jag tycker att ni kan kolla in dessa bloggar: http://beccajansson.blogg.se/http://amandaalwall.blogg.se/ och http://mzw.se/. Jag brukar kolla dessa dagligen. Jag hoppas att ni också kommer att gilla dem. Idag får ni en gammal web kamera bild.

Just nu så sitter jag på 101 sett att åka ur en game sohw. Jag sitter också driker vaniljte med honung och det är gått. Innan idag så var jag,mamma och pappa i Lund och åt på en resturang och det var gott. Jag är så himla glad att jag har hittat Kompisar på nätet på youtube. Idag så har det snöat,regnat och varigt sol. Jag vill att det ska bli vår. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Skolan tar min tid^^


Tja!!
Sorry för att jag inte har bloggat sedan i Lördags, men jag har haft så mycket i skolan med mitt projekt. Som ska vara klart tills imorgon. Jag blev nyss klar med det:) Jag har gjort en film om Berlinmuren. Jag hoppas att jag kommer att få MVH på detta!! Jag fick reda på vad jag fick på min redovisning om Måretn Sandén och det såg bra ut. Just nu så regnar det ute och det har gjort det hela dagen. Jag vill att det ska bli vår. När våren börja att komma så ska jag göra en ny design. För att den som jag har nu vill jag gärna byta ut.

Jag har inte fått så många kommentarer av er. Jag kommer kanske att bli lite mer aktiv på bloggen. Men läxor går ju förre bloggen. Men till helgen så ska jag blogga. Ikväll så kanske jag och pappa ska upp till Helsingborg och kolla när pappas arbetskompisar ska spela. Och jag ska typ vara fottograf. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Bilder från USA del 1^^





Släkt kalas ikväll för mig^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat på två dagar. Men jag har havt fultupp med skolan och att vara med kompisar. Nästa vecka så kommer det nog inte att bli så bra uppdatering. För att jag ska jobba med ett projekt iskolan och det kommer nog att ta upp min tid hemma också. Så om det inte kommer så många inlägg så vet ni varför. Igår så var jag med en kompis efter skolan och det var kul. Sen så vid 21:00 så gick jag och Madde ut och sprang. När jag kom hem så läse jag lite i en super bra bok. Det heter "I taket lyser stjärnorna" jag tycker att ni ska läsa den. För så långt jag har kommigt så är den bra. Idag får ni en bild på mig som jag tog i USA.

Ikväll så ska vi ha släkt kalas för mig och det kommer att bli kul! Vi ska äta jätte god mat som jag har bästämt. Jag har också gjort min egen spellista på spotyfi. På den så är det bara bra musik tycker jag. Imorgon så ska jag in till Lund och det ska bli kul. Idag så spelar H43 Lund hemma match, jag hoppas att dem vinner! Jag,pappa och mamma kan ju inte kolla för att vi ska ha släkt kalas ikväll. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Eric Saade - Popular^^


Grattis Madde^^

Idag så fyller Madde 15år, jag ville bara säga det så att ni vet. Grattis Madde!! Bloggar mer imorgon för att nu ska jag gå och sova. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

RSS 2.0