Cheesecake^^

Tja!!
Tänkte att jag skulle skriva ett inlägg såhär mitt i natten, haha. Bloggen är inte mycket uppdaterad just nu. Men det är pågrundav att jag gör lite annat. Denna helgen som kommer ni, ska jag på kalas, plugga och chilla. Har haft två studiedagar. Där jag först skulle till skolan för TRE timmars matte. Vilket jag inte fattar varför vi skulle vara där på en studiedag, när vi endå inte förstår va det är vi räknar. När jag väl kom hem så bara latade jag mig och inte gjorde något alls. Idag får ni en bild på mig och Malin som är ifrån i sommras. 
 
Idag på kvällen var jag och pappa inne i Lund och åt middag med Malin och hennes pappa. Väldigt mysigt! Sen var det efterrät hemma hos de, cheesecake. Nu sitter jag och lyssnar på lite mysig musik och tittar runt på lite olika bloggar. Har hittat en del nya som är riktigt bra. Kanske gör ett inlägg om vilka bloggar jag följer? Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag. 
 
Kram Rebecca

Drama film på g^^

Tja!!
Detta veckan har jag inte gjort så mycket, gått i skolan och sen på eftermiddagarna/kvällarna har jag bara chillat eller pluggat lite. Har en redovisning på måndag. I torsdags och igår så var jag och min film grupp och filmade. Var riktigt kul! Var många skratt under filmingen. Vi ska göra en drama film med ett inte lyckligt slut. Efter all filmning var klar tror jag att vi fick ihop över 100 filer. Mycket bra jobbat, haha. Idag får ni en bild ifrån Turkiet.
 
Igår på kvällen hade pappa sina kompisar här hemma och till middag var det ärtsoppa, som var god. Till efterrätt var jag pannkakor. Idag har jag mäst suttigt vid datorn och inte gjort så mycket. Håller på att redigera en liten film om hur vi hade det i Turkiet när vi var där nere. Ikväll ska vi hem till våra gamla grannar på middag. Varför jag säger gamla grannar är för att vi har flyttat där ifrån och bor just nu ute i sommarstugan. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag. 
 
Kram Rebecca

Äntligen en uppdatering^^

Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat på ungeför två veckor. Men anledningen till det är att jag har haft mycket i skolan och haft inte annat att göra. Jag tror att jag kommer att ta upp bloggandet igen, men det är inget som jag lovar. Har häller inte haft någon bra insperation till att fotografera. Men det kommer väll snart hoppas jag. Känner att jag har lite bild brist om man kan säga så, här på bloggen. Idag får ni en bild ifrån Göteborg. 
 
På Engelskan idag tittade vi bara på film, så de var chill. Historian skrev jag bara på min text som jag nu är klar med. Vilket är bra. Sen på Svenskan satt vi bara och lyssnade på läraren när han hade en föreläsning typ. Nu är jag hos mormor och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Sen ska vi till graven, för att morfar skulle ha fyllt år idag om han skulle vara vid livet idag. Tyvärr så är han inte det. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag. 
 
Kram Rebecca
 

Side East Beach^^

Tja!!
Igår kom vi hem ifrån Turiket. Jag, mamma, mina små kusiner + deras föreldar, malin och hennes mamma och pappa. Vi hade det super mysigt och kul. Jag kan beskriva det med ett ord, HÄRLIGT! Hotellet var trevligt, mycket trevligt sällskap, underbart väder, massor av bad och sol. Jag gillade det väldigt mycket. De vi gjorde där nera var, bada, sola, var på stranden, var vid poolen och sen en dag åkte vi på en utflykt. Där vi gick på en marknad, tittade på en moské och sedan fick vi se en skolan. Idag får ni en bild som jag tog igår i Turkiet. 
 
Nu sitter jag och laddar in de sista bilderna ifårn kameran, jag har fotat väldigt mycket. Har lyckats att fylla hela 16GB på minneskortet!!!! Haha, förstår inte hur jag har lyckats? Men jag gillar ju att fotografera och det har jag värkligen gjort också. Ni kommer att få se några bilder här på bloggen (eller på min fotoblogg) fram över. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag. 
 
Kram Rebecca

RSS 2.0