Awesome vecka^^

Tja!!
Igår så var jag och madde och såg filmen "Ego" den var riktigt bra. Jag kan rekomendera den till alla som vill och kan sedan. Ni kommer typ inte all ångra er, haha. På kvällen var jag bara hemma och tog det lugnt. Efter en bra och awesome vecka med fylld av skola, kompisar och lite plugg. Idag får ni en bild ifrån Dubai.
 
Idag var jag iväg med mamma och handlade och fikade, det var kul. Ikväll så ska jag, pappa och mamma iväg till några kompisar, vi ska först spela biljard och sedan dra ut och käka. Kommer att bli super kul och mysigt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.
 
Kram Rebecca

Ego^^


Väntar^^

Tja!!
Sitter just nu och väntar på tåget in till Lund. Ikväll är det match. H43 Lund mot IFK Kristianstad, hoppas på vinst denna gången också! Hade varit riktigt skönt, då har dem vunnigt alla matcher. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca


Måste göras om^^

Tja!!
Bloggen har inte varit uppdaterad men det är för att jag inte har fat något att skrivigt eller att något specielt har hänt. Igår var några ifrån klassen här och det var riktigt mysigt. Vi hade middag och sedan satt vi och pratade om massor av saker. Det MÅSTE vi göra om en annan gång! Idag gjorde jag först lite media och sedan åkte jag och Madde till BC och handlade mat. Där efter gjorde vi hemma gjorda köttbullar med sås och potatis. Det blev riktigt gått.
 
Imorgon är det Måndag igen och då är det skola. Då ska jag hålla mitt svenska tal. Det kommer bli kul men jag är väldigt nervös, men det går nog bra. Just nu sitter jag och kollar på "Så ska de låta" och de är bra och David Lindgren och han gör väldigt bra ifrån sig. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.
 
Kram Rebecca

En hel timme tidigare^^

Tja!!
I helgen så har jag gjort ganska så mycket. I Lördags så var jag och hjälpte farmor och farfar med att flytta och det gick bra. I Söndags så pluggade jag lite matte i och med att vi har matte prov på Torsdag. På kvällen så var jag och Madde och kollade på Sune i Grekland och den var lika rolig som det var första gången, haha. Idag får ni en bild ifrån i våras.
 
Igår var det skola och jag var där bara på första lektionen, sedan gick jag hem. För att jag inte alls mådde bra. Idag gick jag till skolan i alla fall. Just nu så har jag rast och vi slutar om 30 min. Det är skönt för att då kommer jag hem en hel timme tidrgare och det gillar jag! Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.
 
Kram Rebecca

Sverige - Tjeckien^^

Tja!!
Ikväll så kollade jag på handbollen på tv. De var Sverige - Tjeckien och det slutade med vinst 32 - 26 till Sverige. Det var riktigt kul. Jag gjorde också min media uppgift som är, att kolla på ett tv program och sedan räkna hur många reklamfilmer det är i alla reklam pauser under programmets gång. Idag får ni en bild ifrån när jag var i Helsingborg och kollade på handboll.

Imorgon är det Fredag och det är skönt och det innebär också att det snart är helg. I helgen ska jag plugga lite och hjälpa farmor och farfar med flytten. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca


Tågstationen^^

Tja!!
Skolan idag var väl helt okej. Om man bort ser ifrån att jag inte mådde helt på topp. Vi hade idrott, matte och media. På idrotten hade vi bara betygsamtal efter det bara satt vi och snackade.

Matten var lite seg i och med att det är första gången efter lovet. Median var kul, där fick vi nya uppgifter som jag ser fram emot. När jag nu kommer hem ska jag bara ta det lugnt och inte göra så mycket. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca


Extremely loud & Incredibly close

En värd film att se! Typ världens bästa, enligt mig.
 
Kram Rebecca

Helsingborg^^

Tja!!
Idag var det första dagen i skolan efter lovet. Då är man alltid lite seg och trött, eller iallafall jag. Igår var jag bara hemma och tog det lugnt, för att jag inte mådde så bra. Idag får ni en bild ifrån Dubai.

Ikväll ska jag och pappa åka till Helsingborg för att kolla på handboll, Sverige möter Island om jag mins rätt. Jag hoppas bara att jag orkar. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca


Sjuk idag^^

Tja!!
I natt fick jag inte alls mycket sömn. Vaknade av att jag mådde illa och inte kunde somna om. Därefter försökte jag att somna om, men det gick inte. Jag satte mig vid datorn ett tag. Sedan dess har jag gått mellan badrummet och mitt rum. Usch detta är inte alls kul! Vara sjuk näst sista dagen av jullovet.

Igår var det riktigt trevligt när våra kompisar var här. Jag visade några bilder och det gillade dem. Maten var också riktigt god! Idag ska jag bara vila så jag kan bli frisk snabbare. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca


Ny Design^^

Tja!!
Nu så har jag fixat designen här på bloggen. Jag blev nästan helt nöjd med den. Kanske kommer att finslipa (Stavas?) på den lite. Men jag tror att ni inte kommer att märka det. Idag var mina småkusiner här och det var riktigt kul. Om 15 min så kommer våra kompisar hit och det kommer att bli super kul. Ska nog också visa lite bilder ifrån Dubai för dem. Ja ni kommer att få se den när jag orkar ladda upp den. Det tar bara sådan lång tid att sitta och ladda upp alla bilder. Men någon gång kommer dem att komma. Haha! Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.
 
Kram Rebecca

Sune i Grekland^^

Denna är såå värd att se. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.
 
Kram Rebecca

Boken är slut, lite tråkigt^^

Tja!!
Igår blev jag inte klar med designen, så jag ska fortsätta med den senare idag. Jag råkade göra hedern lite liten så den passade inte riktigt. Igår var jag även och handlade en ny bok. För att den förra läste jag ut på resan. Vilket var tråkigt för att den var såå himla bra.

Ikväll blir det bio och vi ska se Sune. Det verkar väldigt rolig och pinsam tycker jag, haha. Imorgon ska vi passa mina småkusiner, de blir säkert kul. Men jag måste upp vid typ halv 9, för att de kommer vid 09:00. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca


Fix med bloggen^^

Tja!!
Idag ska jag fixa med designen till bloggen och så ska jag ladda in alla bilder ifrån Dubai. Jag tror att ni kommer att få se den senare idag eller i morgon. Jag tror heller inte att det blir alla för att jag tog ca över 800 bilder. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.
 
Kram Rebecca

Dubai^^

Tja!!
Igår kom jag hem ifrån en helt fantastisk vecka i Dubai. Var hemma ungefär vid 23:00. Flyg resan hem var bara dry och jobbig. Vi flög där ifrån vid typ 18:00 och sen skulle det bara ta 6 timmar. Men i och med att Dubai är 3 timmar framför så blev det att vli flög i typ 9 timmar, eller ja typ... Väl hemma så gick jag och la mig direkt.
 
Vi åkte iväg den 25 på Tisdagen. När vi kom dit få åt vi lite middag och sen gick vi och la oss. Vilket var sönt för att jag gick upp vid 05, svensk tid.
Onsdagen (26/12) bara chillade vi vid stranden, badade  och solade.
Torsdagen (27/12)  åke vi in till själva Dubai och in dit var det en timmes bilresa.Där inne kollade vi massor av severdheter typ dubai mall (världens största shoping center), burj khalifa (ett väldigt högt torn. Hela 124 våningar), marina och lite annat.
Fredagen (28/12) var vi bara på hotellet och hade det skönt och badade mycket. Det var mella 25 och 30 grader. I vattent var det 25 och i en av alla poolorna var det undefär 30, tror jag.
Lördagen (29/12) tog vi en gajdad tur in till Dubai. För fick vi se andra severdheter som Burj Al Arab och några marknader. Det var väldigt trevlig. På slutet så var det 4 timmars shopping på mall of the emirates. Där den berömda skidbacken finns.
Söndagen (30/12)  var vi också bara "hemma" på hotellet och solade och badade.
Måndagen (nyårsafton) på dagen så chillade vi bara. På kvällen så var det galmiddag med mossar vad mat dricka och trevligt sällskap. På tålvslaget så var det mycket raketer som smälldes och då skålade vi in 2013.
Tisdagen (igår) hade vi bara till att resa. Vi solade lite innan taxin kom och häntade oss och körde till flygplatsen. Sen var vi där nästan 3 timmar innan vi skulle åka. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.
 
Kram Rebecca

RSS 2.0