LONDON^^

Tja!!
Nu åker jag, mamma och våra kompisar iväg till LONDON! Det kommer att bli grymt. När vi åker ditt så ska jag även passa på att shoppa lite. Ni kanske kommer att få en uppdatering när vi är på flygplatsen om jag hinner och har tid. Ni kan kolla in bloggen även om jag inte är hemma. Jag har gjort några tidsinställda inlägg. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.
 
Kram Rebecca

Slapp dag^^

Tja!!
I helgen har jag inte gjort så mycket. I lördags fick vi besök av våra kompisar som vi inte har träffat på över ett år. Så det var kul. Klockan 20:00 typ så gick strömmen och då satt vi och åt. Men som tur var så hade vi tända ljus då. Så det påverkade inte oss så mycket. idag får ni en bild som jag tog i Lördags.

Igår var jag med Madde och vi tog det bara lugnt. Spelade lite Wii och sjöng Singstar. Det var kul. På kvällen var jag bara hemma och läste. Nu när det är regnit och mörkt ute, då är det mysigt och sitta inne och läsa. Idag är det en riktig slappe dag. Har typ inte gjort något. Ätigt frukost och varit en liten stund hos Farmor & Farfar. Ikväll ska jag inte alls göra mycket, blir kanske att kolla film. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca


Höstlov^^

Detta är lycka för min del. Nu är det höstlov i lite mer än en vecka! Love life right now!


Engelska & Samhällskunskap^^

Tja!!
Denna veckan har jag inte gjort så mycket. Jag har jobbat på min engelska uppsats som ska vara inne ikväll. Jag lyckads att få ihopa hela 721 ord och minst var 700. Så jag är glad. Just nu så sitter jag och väntar på att Engelskan ska börja med en kompis. Idag får ni en bild som Madde tog för några veckorsedan.
 
Idag har vi vara två lektioner vilket är skönt, det är Engelska och Samhällskunskap. Ikväll så ska jag inte alls göra något. Bara vara hemma och ta det lungt. Imorgon vet jag häller inte vad jag ska göra. Nästa vecka så är det ingen skola för att då är det HÖSTLOV! Vilket är väldigt skönt. Känner att jag behöver ha ett litet lov. Men jag kommer även att plugga å lovet. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.
 
Kram Rebecca

Slutade med vinst^^

Tja!!
Matchen igår slutade bra, det blev vinst till H43 Lund. De vann med 11 bollar och det var riktigt bra! Idag iskolan så hade vi svenska och där fixade vi med skoltidningen. På media redigerade vi klart våra filmer och jag tycke att vår blev bra. Man fick ett gott skratt i alla fall.

Imorgon så ska vi ha teori på idrotten och det är helt okej, eller jag hoppas att det kommer att bli det. Efter skolan så ska jag hem och fixa klart engelskan som ska vara klart tills på Fredag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca


H43 Lund - HK Varberg^^

Tja!!
Sitter just nu och väntar på att matchen ska börja. Denna gången hoppas vi på vinst! Än så länge har H43 Lund vunnit alla matchen. Så jag hoppas på att de kör på samma mönster ikväll. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca


Maddesworld^^

Tja!!
Igår så var jag och Madde inne i Lund oxh fikade. Vilket var mysigt. Sen gick vi ut och tog bilder. Resultatet kommer senare idag! Vi blev riktigt nöjda med bilderna. Plus så fixade vi Maddes design på hennes blogg. http://maddesworld.blogg.se/. På kvällen gick jag, pappa och mamma på bio det blev Taken 2! Den är så himla bra och Liam Neeson spelar super bra.
 
Idag har jag fixat klar de sista konfirmationskorten och gjort Matte. Det som är kvar att göra idag är att göra Engelska, skriva och kanska lite redigering. Men jag får se om jag hinner det. Ikväll så är det också solsidan klockan 20:00 på tv 4. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.
 
Kram Rebecca

Fredagar är trevliga^^

Tja!!
Idag så är det Fredag och de är trevligt! I skolan idag så hade vi Engelska och Samhällskunskap. På Samhällskunskapen så fick vi en ny uppgift och efter att vi brättat vad vi skulle göra så fick vi gå hem. Så jag var hemma vid 14:30. Då gick jag hem till Madde och färgade hennes hår brunt. Det blev super snyggt. Kommer bild idag eller imorgon. Idag så var det ett nytt avsnitt av BIJ och i detta så åkte han till JAPAN!
 
Om en 10 minuter så kommer min bästis och hennes familj hit. Då ska vi äta pizza och kolla på film. De ska bli trevligt och mysigt. Imorgon ska jag göra Engelska och ska jag och Madde gå ut och ta bilder. Nu när det är höst så ska man ju passa på. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.
 
Kram Rebecca

Fredagar är trevliga^^

Tja!!
Idag så är det Fredag och de är trevligt! I skolan idag så hade vi Engelska och Samhällskunskap. På Samhällskunskapen så fick vi en ny uppgift och efter att vi brättat vad vi skulle göra så fick vi gå hem. Så jag var hemma vid 14:30. Då gick jag hem till Madde och färgade hennes hår brunt. Det blev super snyggt. Kommer bild idag eller imorgon. Idag så var det ett nytt avsnitt av BIJ och i detta så åkte han till JAPAN!
 
Om en 30 minuter så kommer min bästis och hennes familj hit. Då ska vi äta pizza och kolla på film. De ska bli trevligt och mysigt. Imorgon ska jag göra Engelska och ska jag och Madde gå ut och ta bilder. Nu när det är höst så ska man ju passa på. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.
 
Kram Rebecca

Spread A Little Light^^


Media^^

Tja!!
Igår missade jag tåget hem med 1 min. Snacka om att det är störit. Så jag snackade med Madde fram tills jag kom hem. Sen läste jag media läxan tills idag. På kvällen var jag bara hemma och tog det lugnt. Idag får ni en bild på mig som Madde fotade i Lördags.
 
Nu så är väntar jag på att median ska börja och när jag kommer hem ska jag göra lite Engelska och sen ska jag kolla på film. Imorgon är det Torsdag och då går vi inte så länge vilket är skönt. Har bara två lektioner. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.
 
Kram Rebecca

Måndag efter helgen^^

Tja!!
Igår kväll så var vi hos mormor och det var kul. När jag kom hem så kollade jag lite på tv och sedan gick jag och la mig. Idag får ni en bild på Ulrik Munther.

Idag i skolan så hade vi Media och där skrev vi vara på våra manus och imorgon ska vi börja filma det. Sen så fick vi sluta en timme tidigare för att vår lärare inte kom innan på dag. Så media började en timme tidigare och slutade en timme tidigare. Helt okej med mig. När jag kom hem så gjorde jag Engelska och sen gick jag och Madde ut och gick. De var mysigt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca


Göteborgs bilder^^


Soliga Lund^^

Tja!!
Sitter just nu i soliga Lund och väntar på att pappa ska komma och plocka upp mig. Skolan idag var helt okej. Först hade vi Engelska där vår grupp skrev om Australien. Där efter var det lunch och då blev det hamburgare. Gott! Sist hade vi samhällskunskap, där satt vi bara och kollade på någon tråkig film. Sen fick vi sluta.

När jag kommer hem ska jag sätta mig vid datorn och kolla på en hemsida som pappa visade mig för några dagar sedan. Till middag blir det kebab. Sen är det X factor! Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca


Inte mycket blogg^^

Tja!!
Har inte bloggat allt mycket på denna veckan. Men jag har inte mått så bra eller haft någon lust till att blogga. Nu i helgen kommer ni att gå bilderna från Göteborg. Jag blev nöjd med bilderna som jag tog. Idag får ni en bild på Ulrik Munther.

Igår hade vi fotboll på idrotten och det var kul. När jag kom hem så pluggade jag till Matteprovet som vi hade idag och det gick faktiskt bra. Eller det kändes bra när jag lämnade in de. Imorgon är det Fredag och då kommer ett nytt avsnitt av BIJ! Kvällen vet jag inte vad jag ska göra. Men jag hittar på något. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca


Ledsen tjej^^

Tja!!
Ja jag är ledsen för att nu är jag påväg hem ifrån Göteborg och det har varit super roligt. God mat, hittat på roliga saker och framför allt mycket trevligt sällskap. Jag visar bilder imorgon (hoppas jag)

Ikväll ska jag och Madde gå på bio. Det ska bli mycket trevligt :) Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca


Godnatt ifrån Göteborg^^

Tja!!
Idag efter skolan åkte jag upp till Göteborg. Resan upp var lite långtråkig med det gick bra med musik i öronen. När jag kom upp så bjöd min kusin på Tacos. Som var riktigt god!

Imorgon väntar en runda på stan och sedan bio. Då blir det Taken 2! Happy girl. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca


Hemma^^

Tja!!
Sitter just nu hemma och äter frukost och ska snart dra till skolan. Idag på schemat står det Engelska och Matte. Det är en ganska så chill dag. Vi börjar sent och slutar tidigt, det är skönt i slutet på veckan. Imorgon är det ifrån 10:10 - 15:30. Där är det lite längre. Men jag bryr mig inte så mycket om det. För att imorgon så händer något annat som jag längtar till.
 
När jag kommerhem idag så ska jag göra samhällskunskapen så att den blir klar tills imorgon också ska jag fixa de sista inför imorgon. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.
 
Kram Rebecca

Bloggen & uppdatering^^

Tja!!
Bloggen har inte varit bra uppdaterad på denna veckan. Eller ja... Jag har inte bloggat på två dagar! Men men, ni kommer att överleva. Idag såg jag att det var hela fem unika besökare idag och det är jätte kul! Ni får gärna fortsätta med det.

Idag var det skola för min del och på idrotten hade vi handboll. Det var riktigt kul. Efter skolan gjorde jag inte så mycket. Men på kvällen gick jag och Madde ut och gick en runda, der var mysigt. Förutom att det började spö regna när vi var ute. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca


RSS 2.0