Engelska^^


Tja!!
Igår så var vi och kollade på typ en konser (stavas?). Jag tycket att det var jätte kul att kolla på dem. Och dem var såå duktiga. Kanske kommer bilder sen. Jag får se, kamran ska först ladda. Bateriet är helt slut. Jag har sett att det ät många som har kollat på min vidio på youtube. Och det är jätte kul!! Ni får gärna fortsatta med det. Igår när jag och mamma skulle till Lund så tog vi tåget in. Och det gick faktiskt jätte bra. Det var inte alls svårt. Innan vi skulle gå och äta med mormor på en grekisk resturang så gick jag och mamma och kollade i affärer. Och jag köpte ett par shorts som jag ska ha på gympan. Också köpte jag en klämma. Jag tycket att det var jätte kul. 

När vi kom hem vid 23:00. Så kollade jag lite på tv. Sen gick mamma och la sig. Och jag råkade somna i soffan och vaknade vid 05:00. Då gick jag upp och la mig i min vanliga säng. Men av någon konstig anledning så vaknade jag redan vid 08:00. Och då så var jag jätte förkyld och hade jätte ont i halsen. Så det är inte kul att ha det. Men det går nog över snart får man hoppas. Jag vet inte om jag kommer till skolan imorgon. I Fredags så fick jag hem ett paket som var från HM. Och det var mina kläder som vi hade bestält. Och jag blev jätte glad. Det var endå ganska så mycket kläder. Det var en jacka, tre linnen, jeans legings, vanliga legings, tröjer och mer. Men just nu så kommer jag inte ihåg mer. Men det var mycket mer. Också kommer det lite till snart, för att allt var inte på lager. Idag så får ni en bild från web-kamran. Hoppas att det är okej.

Nu så lyssnar jag på Amy Diamond - Higher Ground. Och den är bra. Ikväll så kommer papap hem från Öland. För att han har varigt där och spelat golf. Och det gick faktiskt bra med hans axel. Jag kan nästan inte sluta prata om Fysik och lasershowen. För att den var så bra. Jag verkligen älskade den. Men nu måste jag plygga lite Engelska tills på Onsdag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Fysik och Lasershow^^

^
Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat sedan förra veckan. Men jag har gjort lite annant. Jag har fått några kommentarer om att jag inte ska lägga ner detta med bloggandet. Och jag har bestämt mig, jag ska inte lägga ner min blogg. Men jag kanske inte kommer att blogga lika ofta som innan. Men vi får se. Idag iskolan så var vi och kollade på tre olika shower. Och jag tycket att den första var bäst. Den hette: Fysik och Lasershow. Den var jätte häflig. Dem andra två var mest bara tråkiga tycket jag. Jag tycker att det är kul när ni kommenterar. Men det blr ett kort inlägg idag. För att nu ska jag hitta på något annat. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Youtube^^


Tja!!
Nu har jag skapat en youtube kanal. Och när är en vidio som jag själv har gjort.

Kram Rebecca

Skolan börjar^^


Tja!!
Jag kom nyss hem från skolan typ. Idag i skolan så gick det inte alls bra. Jag tror inte att ni vill höra vad som händ. Vi fick också en ny tjej iklassen. Det var väl sådär kul. Jag åt ingen mat iskolan häller. För att jag mådde ganska så dåligt. Så nu är jag ganska så hungrig. Vi fick massor av pappor som mamma och pappa ska skiva på. Jag tycket inte äls att det var kul att börja igen. Om ni vill så får ni gärna kommentera vidioförslag. Jag hade tängt att göra en vidio. Men jag vet inte vad den ska handla om. Så kommentera gärna! Jag har också tängt att jag inte ska skriva så långa inlägg om jag inte har något att skriva om. Jag kanske ska lägga ner detta med bloggandet?. Jag har inte bestämt mig än. Vad tycker ni om det?

Jag har också tängt att ha en frågestund här på bloggen, om jag inte lägger ner den. För att just nu så är det så mycket. Så jag kanske inte årkar att blogga. Men vid speciella tillfällen så kommer jag nog att blogga. Nu så har ju skolan börjar igen. Och jag har börjat 8:an. Så det blir mycket läxor att läsa på helgerna. Och det är inte så himla kul. Det var inte så kul häller attgå upp 07:00 idag. Men det var ju skolan och jag var tvungen att gå till skolan. Också hade jag följe med en kompis. Och hon är jätte snäll. Vi hade även följe hem.

Men nu ska jag gå ock äta lite lunch. Jag kan passa på att säga att vårt schema i skolan är jätte jätte dåligt! Till lunch så ska jag äta korvstråganof med ris. Som vi hade i Måndags. Hoppas att ni har haft ett bra sommarlov. Det har jag haft iallafall. Jag tycker att ni ska kolla på dem längkade bloggar som jag har. Jag gillar Amanda's, Rebecca's och Inez's. Dem är faktistk bra. Kolla dem! Hoppas att ni får en förtsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Guds tre flickor^^


Tja!!
Det var ett tag sedan jag skrev här inne. Men jag har gjort lite andra saker än att bara sitta vid datorn. OM två dagar så börjar skolan och jag längtar verkligen INTE. Idag så har jag inte gjort så mycket. Igår så hyrde jag, mamma och pappa lite filmer och åt pizza. Och det var jätte kul. Jag hyrde en film som heter: Guds tre flickor. Och den är jätte bra. Jag tycker att ni ska kolla på den. Jag tycker att den är bra. Den serigen har gått på tv innan. Och nu har der blivigt en film. Den är ganska så lång. Den är över 6 timmar.

I Torsdes så var Amy Diamond gäst i sommarlovs morgeon. Och jag kollade på det. För att Amy är en av mina idoler. Jag tycket att hon var jätte bra. Så ni kan kolla på vidion som jag har laddat upp idag. Jag gillar denna vidion med Amy. Det är ifrån när hon var med i sommarlovs morgon. Amy har varigt min idol ända senan hon släppte sin första skiva. Och det var 2005 tror jag. Men jag har ju också andra idoler. Och det är: Erik Grönwall, Måns Zelmerlöw och Amy diamond.

Vi har kul när vi var hos min bästis. Men det åskade och blixstrade och så regnade. Och det var inte så jätte kul. Jag gillar inte när det händer så. Men i Fredes så var jag med några kompisa och vi cycklade 4 km. Och det var inte så jobbigt. I Löres så var jag med två kompisar på dagen. Och vi cyclade 4 km till. Så jag cyklade 8km på två dagar. Sen på kvällen så var jag med en kompis och hon sovöver här. För att mamma och pappa var på fest. Vi hade det jätte kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Är hemma nu^^


Tja!!
Har inte kunnat blogga på ett tag. Det är för att jag har gjort så mycket annat, så jag har inte haft tid. Vi har nu flyttat hem. Så vi är inte kvar på vårt landställe. Sen så har jag bara tagit det lungt. Jag har varit med komis. Och vi hade det kul. När jag var med en kompis så visade han mig en låt och den heter: Vanilla Twilight. Och den är jätte bra. Så jag tycker att ni ska lyssna på den. Tack för att du visade mig den låten. Den är så himla bra. Idag så har jag inte gjort så mycket.

För en halv timme sedan så skulle farmor ha kommigt. Men hon kommer nog snart. Imorgon så ska vi till min bästis och hennes landställe:-) Och jag ska såklart ta mig min kamera. Också imorgon så kanske vi skulle åka till ikea. För att jag ska flytta om på mitt rum. Också ska vi köpa en spegel till mig som jag ska ha på mitt rum. Jag har kommigt på en ska. Och det är att när jag filmar med min kamera så kan jag inte lägga in filmen sedan i mm (movie maker). Och det är ganska så störigt.

Men nu måste jag gå. För att jag ska ladda in norge bilderna på ett usb minne. För att vi ska visa dém när farmor kommer. Och igår så gjorde jag cupcakes. Och dem blev jätte goda. Om en vecka så börjar skolan. En av mina favorit bilder från när vi var och såg på Erik Grönwall. Hoppas att ni får en frotsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Är hemma från Norge^^


Tja!!
Igår kom vi hem från Norge. Och vi hade det jätte kul där. Det kommer att komma bilder. Men jag har fortfarande dom i min kamera. Det finns många saker som jag kommer att minnas från denna norge resan. På vägen upp så var vi 4 i bilen. Och på vägen hem så var vi 5 i bilen. Så det blev lite trångt där back. Men vi kom hem. Det är typ 90 mil. Här ifrån till där vi var. Jag köpte en jeans jacka, tre lepglans (stavas?),två filmer och glass. Jag är nöjda över mina köp.

Idag vid 18:00 så ska vi på kräftskiva. Och det ska bli kul. Jag ska ha på mig min nya jeans jacka ett linne och shorts. Och det kommer nog att bli snyggt. Pappa, mormor och två till är på tippen. Och slänger massor av mormor saker. Jag ville inte följa med. Och jag måste städa mitt rum. För att där är väldigt stökigt inne. På Måndag eller tisdag så ska vi flytta med till där vi bor. Och det ska bli skönt att få komma hem till sin säng. Jag har längtat efter den.

Nu så lyssnar jag på Erik Grönwall - The show must go on. Och den är bra. Låten som är överst i detta inlägget. Tycker jag är jätte bra. Jag var själv och såg Grease i Stockholm för några månades sedan. Och den var jätte bra. Och den kommer att komma till Malmö nu i höst. Jag tycker att ni ska kolla på låten och kommentera vad ni tycker sedan. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.


Kram Rebecca


RSS 2.0