Ny design^^


Tja!!
Igår så åkte vi hem. Det var super tråkigt i bilen. Vi lyssnade på melodifestivalen i bilen. Jag tyckte inte att någon var så bra. Men när det var tråkiga låter så lyssnade jag på min ipod. Så det gick väl att åka. Vi stannade inte på något hotel. Utan mamma körde ända hem. 

Nu så lyssnar jag på Higher - Erik Grönwall. Och det är bra. Hoppas att ni nu gillar min nya design. Fast det är en tema mall. Hoppas att det är okej att jag har det ett tag framöver. På måndag så ska vi ha idrott och jag längtar faktiskt till det. Jag brukar inte längta. Men nu så gör jag det. 

Malin sa till mig innan vi åkte hem från Björnriket. Att jag är kär i vit Erik. Men det är jag inte, bara så att ni vet. Idag så vill jag jätte gärna köpa Melodifestival skivan 2010. För att jag värkligen gillar melodifestivalen, fast att det inte var så bra i Lördags så har det varigt bra dom andra gångerna.

Kram Rebecca

Fredag: 26/2-10^^


Tja!!
Nu så sitter jag här inne och fryser om tårna. Men det går bra ändå. I morgon så åker vi hem. Kommer att bli super tråkigt. Men ändå ganska så kul.

 

För att jag längtar jätte mycket tills på måndag. För att då så har vi idrott och då så ska jag ha på mig min H43 tröja. Om jag får det då för mamma och pappa. Men en kille i klassen kommer nog att kommentera den. För att han inte gillar H43. Men det gör jag. 

 

Hoppas att ni nu njuter av sista dagen på sportlovet. Och att ni ska se på Melodifestivalen i morgon. Jag ska se på det. Om jag kan för att vi ska ju åka imorgon och jag vet inte om vi är hemma tills des. Men jag hoppas att jag kan se den. Jag vill inte missa Måns så klart han är ju min stora idol. Också har jag ju Amy Diamond, Play och Marie Serneholt.

 

Nu så ska jag kolla på lite OS om jag kan eller om dom andra koller på något annat. Hoppas att ni har det bra.

 

Kram Rebecca


Torsdag: 25/2-10^^


Tja!!                              
Nu så sitter jag här. Och har nyss kommigt hem från skidskolan idag. Och det var jätte kul, jag fick åka på en skida och så åkte vi på några gupp. Så det känns inte så kul att lämna Erik och Erik. Min bästis som heter Malin säger att jag är kär i vit Erik, som vi döpte praktikanten till. För att har hade vit hjälm och blåa skidgalsögon.

 

Imorgon så ska vi på restaurang och det ska bli kul, hoppas nu bara att vi kan komma ditt idag. När vi var på restungan i går. Så satta jag och Malin och pratade om pistmaskinen. Och vi kom på att i den så satt Måns Zelmerlöw och Amy Diamond. Fast vi viste att det inte var sant att dom satt där inne och körde den.

 

Kvälls skidåkningen gick jätte bra. Men det var lite jobbigt när vi skulle bära upp alla skidor . För en jätte brant backe. I övermorgon alltså på lördag så ska vi köra hem. Kommer att missa Björnriket och Erik och Erik.

 

Kram Rebecca

 


Onsdag: 24/2-10^^


Tja!!
Idag så har jag åkt några gröna backar, nästan bara hela tiden. Om några minuter kanske 30 min. så ska vi gå ute och åka igen. Min bästis ska till sin skidskola. Och det är sista gången i hennes skidskola så hon är jätte glad. Hon tycker att det var ganska så okej att gå i skidskola.

 

Sen i kväll så bär det av till kvälls backare med min bästis och hennes pappa. Kommer att bli jätte kul. Också kanske ska vi till restaurangen som ligger här på hotellet. För att vi egentligen skulle vi gå till en annan men mamma har krykor så att hon vill inte gå i isiga trappor, så vi ska kolla där nere sen i eftermiddag.  Annars så för vi äta här i lägenheten. Igår så hade vi Pizza och det var super gott.

 

Hoppas att ni har det bra, och att ni njuter av snön som är där. Om det är någon. Hoppas att ni har ett bra sportlov. Själv har jag det jätte bra här uppe. Kommer hem på Söndag.

 

Kram Rebecca


Tisdag: 23/2-10^^


Tja!!
Nu så har vi kommigt till backa till lägenheten. Och jag fryser lite, det är typ -15 grader ute. Så det är kalt.

 

Så nu kollar jag på Emblas hemlighet. Och den är jätte bra. Förra årets hejhej sommar så gick den där. Eller så var det förra igen kommer inte riktigt ihåg.

 

Idag så gick jag i skidskola och jag gick med två privat lärare. Och dem hete Erik och Erik. Så det var ganska så lätt att komma ihåg var dem heter. Imorgon så är det kvälls skidåkning.

 

Mamma är nu på sjukhuset för att hon vred knäet. Och skadade sig. Men jag hoppas att hon kommer hem snart. 

 

Kram Rebecca


Måndag: 22/2-10^^


Tja!!
Sitter nu här i lägenheten klockan är 11:39. Vi hade det bra i backan, fast pappa trillade i backen. Så han är på sjukhuset nu. Och vi andra sitter. Solen skiner och det är super kallt ute. Jag fryser fortfarande.  Och vi kom hem för 20 min sen.


Hoppas att ni har det bra, själv har jag och alla utom pappa det bra. Om några minuter så ska vi äta lunch. Och det blir nog gårdagens mat. Och det kommer att bli mums. Ska äta nu. Och sen så ska vi ut i backen igen. Ska på skidskola imorgon i två timmar. 


Nu så är jag tillbacka i lägenheten efter att vi har åkt. Var super kul, Jag trillade inte idag. Nu så ska jag kolla på Material Girls. Och den har jag redan kollat på innan idag. Och den är super bra. Så jag tycker att ni ska kolla på den. Den handlar om två rika flickor och sen så blir dom av med alla pengar. Och dom är jätte kända. 

Kram Rebecca

 


Söndag: 21/2-10^^


Tja!!
Kom nyss upp till lägenheten. Min bästis och hennes familj var där när vi kom. Resan gick ganska så bra, men ibland så var det lite lång tråkigt. Men det gick bra. Vi åt frukost vid 09:00 i Jönköping. Resan hitt var 90 mil. Och det tog ungefär 14 timmar.  Jag åt två mackor med skinkost. Och det var jätte gott.

 

Jag och min bästis har nyss chattat på DS. Och vi pratade lite om H43. Jag kan fortfarande inte fatta att jag fick hanns tröja igår. Dom säger att det ska vara 115 cm snö här i byn. Och i backen så ska det vara 80 cm snö, det är -30 graden nu sa pappa.

 

Nu så sitter pappa och kollar på OS. Pappa kompis Mikael tycker att OS är bra, Pappa tycker att OS är bra. Och nu så ska dom åka skidor.  Fick precis reda på av mammas kompis att det snöade ute nu. Snart så ska vi äta middag, och det ska bli gott att få lite i magen igen.

 

Kram Rebecca


Björnriket^^


Tja!!
Jojo, nu så är min 14år. Idag så fick jag:
En resa upp till Stockholm och gå och se Grease och Alice i underland.
En gammal H43 s match tröja.
Nya högtalare till min dator.
En bok "ljudet av ditt hjärta".
Ett wii spel och en kontroll till.

Nu så lyssnar jag på Play - Girls. Imorgon så drar vi till björnriket i Vemdalen. Vi kör runt 05:00. Någon som har lysst att sms:a med mig då? Jag ska nog i försig sova i bilen tills vi ska äta frukost i Motala. Eller hur det nu stavas.  Pappa sa att vi skulle vara där uppe och ätta frukost vid 09:00 om det är bra väder. Jag och min bästis ska nog chatta på ds ,ibilen ett tag.

Bara för att jag fyller år idag så ska ni får en ny bild. På det första bilden så är det vad jag fick på morgonen. För sen så körde jag och pappa och hämtade tröjan. Så det finns inte med på den bilen, men jag har den.  

Och jag är jätte glad för tröjan. För att jag känner den som har haft den innan. Så det känns jätte roligt att jag fick hans gammla match tröja. 

Björnriket her i come. Som måns brukar skriva ibland. Om han ska någon stans. Och jag ska ju det. Så BJÖRNRIKET HER I COME!!

Kolla gärna min blogg nu när jag är där uppe. Ska försöka att uppdateraden varje dag. Men vi kanske inte har något internet. Men då så fixar jag det när jag kommer hem. Så ni kommer att få läsa varje dag vad vi har gjort.

Kram Rebecca  

Bara 14timmar kvar tills man är 14^^


Tja!!
Jodå, idag så var det skola. Och det var ganksa så bra. För att vi gick bara till 12:15 som vi gör varje Fredag. Det är himma skönt att gå så kort dag på Fredgar.

Sen på kvällen vid 18:00 så körde jag o mamma o pappa in till Lund och åt där. Och det var jätte gott, jag fick blodigt kött. så som jag ville att det skulle vara Mums...!
Sen så körde vi till mina små kusiner. Och ått glass. Sen så hade vi disko i källaren, så jätte kul. En jätte bra sista dag på mitt 13års dag.

Om några timmar så är man 14år. Gud vad tiden har gått fort. Nu så lyssnar jag inte på någon musik. För att jag är jätte trött så att efter jag har bloggat klart så ska jag gå och lägga mig. Och imorgon så kommer mamma o pappa in och sjunger för mig. Jag sitter in pjamsen nu och bloggar. Så det är typ bara att gå 2meter sen så står man vid sängen. Idag så blir det ett kort inlägg. Eller det bror ju på hur man tycket är kort. man det är så att jag är super trött, och årkar inte skriva mer. Så ni för fatta att jag ör trött. Och att jag är lite närvös inför imorgon. Vad jag ska få i packet.  
Bara 14timmar kvar tills man är 14år.

Kram Rebecca

Spotify och två dagar kvar^^


Tja!!
Jojo, idag så var det skola. Och vi hade slöjd. Och det var kul. Sen efter skolan så har jag bara suttigt farmför datorn. Så jag får nog ta och packa lite saker som jag ska ha med mig till Björnriket. Och vi åker på Söndag. Gud vad tiden går fort. Det var väll förra veckan som vi beställde skidorna eller det känns som det iallafall.

Så nu så lyssnar jag på Amy Diamond - Up. Och den är bra. Och jag har nyss fixat tillbacka min  Spotify. Och jag är jätte glad. För det nu så jag lyssnar super mycket på musik just nu.

Om två dagar så fyller jag 14år. Jag kan inte fatta att det bara är två dagar kvar tills jag ska få paketer. Det känns som om att... ja, det är julklappar som jag ska få. Men jag ska få födelsedagspressenter istället. Jag kan inte tro att det är sant. Men det är jätte kul. Och det ska bli super kul. Och att nästa dag så åker man till Björnriket med Bästisen. Kan det bli bätter? Nej för att jag ska få en skidresa i perssent. Som jag har vetat om i typ ett år nu. Och så är det ändligen så att vi ska åka. 

Det är också massor av snö ute på gatan. Innan idag när jag skulle gå hem från skolan. Så snöade så mycket att jag var helt vit på mina byxor.   

Kram Rebecca


3dagar tills jag fyller 14^^


Tja!!
Jodå, idag så var det skola. Och det var kul. Efter skolan så vara jag med en kompis. Och sen så gick vi till vårdsentralen för att jag skulle ta blodprov. Och jag fick ta det i armväcker och jag har aldrig tagit det där innan. Så det var lite läskigt men sen så gick det bra.

Sen efter det så ringed vi till två kompisar och sen så kom dom. Och så satte dom upp lite bilder på mina väggar. Så nu så har jag det fint på mina väggar tack vare min tre kompisar.

Nu så lyssnar jag på Play - Girls. Och den är jätte bra. jag gillar PLAY ganska så mycken just nu!! Hoppas att ni gillar min musik som jag ger er som tips!! Jag gillar alla låtar som jag skriver här på bloggen.

Nu så är det bara 3 dagar tills jag fyller 14!! Så jag vill bara att tiden så springa ditt, för att dagen efter så sla vi åka till Björnriket. Och det kommer att bli kul. Jag kan lova det!!

Kram Rebecca

Läkaren^^


Tja!
Jojo, Idag så var jag hos läkaren idag. Så jag kom till skolan kl: 11:05. Och det var skönt för att jag fick lite sov morgon. Sen så hade vi lunch och då så fick vi en jätte god soppa. Och till efterrätt så fick vi SEMLOR. För att det är fettisdagen.

Jag och min kompis som jag är ovänner har inte löst sig än. Och jag vet inte om det kommer att lösa sig. Men man kan ju hoppas. Om jag nu vill bli vän med henne nu. men vi tar en liten paus tills den 1/3-10. SÅ sen får vi se om det löser sig då.

Efter skolan så var jag vad två kompisar. Och det var super kul. Vi hade jätte kul när vi skulle laga mellanmål.

Nu så lyssnar jag på Amy Diamond - I Wish It Could Be Christmas Everyday. Och den är jätte bra. Jag vet att det är en jullåt men jag gillar julen så att ibland så lyssnar jag på vissa jul låter.

Nu så ska jag kolla på Måns Zelmerlöw s blogg. Och sen på Marie Serneholt. Imorgon så ska jag ta blodprov och jag är lite närvös för det. Men det kommer nog att gå bra. För att en kompis kanske skulle följa med mig dig. 

Jo, idag så är det fortfarande snö kvar ute på gatorna. Jag tycker att snön bara kan få svinna. För att jag vill ha lite vår. 

Kram Rebecca  

Ovänner^^


Tja!
jojodå, idag så var den skola. och det var bra tills att det var lunch. Och det var då som jag och en kompis började att bråka. Och det var då som vi blev ovänner. För att hon sa en dålig sak om en som jag känner. Så jag är inte på så bra humör för att blogg idag.

Efter skolan så kom tre kompisar till mig. Och vi var till 16:30. Och det var ju kul. Men jag har ändå ingen lysst att blogga. Efter det som händ idag.

Nu så lyssnar jag på Amy Diamond - Deserve Better och den är jätte bra. Ska nog kolla runt lite mer på internet. Och se om man hittar några bra sidor.

Så nu får det vara bra för denna gången att blogga. Hoppas att ni får en bra kväll. Själv ska jag försöka att bätter på den, efter allt som hänt idag.

Kram Rebecca

Semlor^^


Tja!!
Idag så är det Alla hjärtans dag. Och jag gillar inte det. För att för två årsen så dog Morfar. Och jag kommer så väll ihåg det. För att jag var sjuk den dagen. Kan inte fatta att det var två årsen det hände. Gud vad tiden har gått fort. 

Igår så var Måns jätte duktig i Melodifestivalen. Och på kvällen så hade vi jätte god mat. Och det var kött , potatis, sås och en jätte god salad till. 

Nu idag när vi körde ifrån Morfars grav så köpte vi Semlor med oss hem. Som vi ska äta i kväll. När det är Blåsningen på tv. Och Måns ska inte vara med i detta avsniten idag. Men jag hoppas att han ska vara med i Blåsningen. 

Nu så lyssnar jag på Måns Zelmerlöw - Rewind. Och den är jätte bra. Så ni borde lyssna på den. Imorgon så är det skola igen. Kommer inte att bli så kul. Men det positiva är att om 6 dagar så fyller jag 14 år. 

Jodå, den är fortfarande snö ute. Och jag börjar att bli lite trött på det nu!

I mitt fönster så hänger den en  plansch på H43. Och jag tror att många lägger märke till den!

Kram Rebecca

H43 förlorade^^


Tja!
Kom nyss hem från Handbollen. Vi var och kollade på H43. Som spelade mot Ystad i Malmö. Och dom förlorade så det var jätte tråkigt. Och det var ungeför bara med ett eller två mål. Eller jag kommer iny ihåg hur mycket det var. Men jag tog massor av bilder jag tog runt 75 eller något. Itorstes då vi och så kollade på dom. Så tog jag rund 97 bilder.  

Nu så lyssnar jag på Play - Girls. Och den är jätte bra. Det är dom som är på bilden idag. Hoppas att ni gillar bilden på dom. Jag gillar bilden väldigt mycket.

Nu är det bara typ 30 min kvar tills Melodifestivalen börjar. Så jag ska gå ner och äta nu. För att min mage skriker efter mat. Jag är super hungrig.

Hoppas att ni kollar på Melodifestivalen nu idag. För att det kommer att bli super kul. Det kan jag nästan lova. För att Måns är alltid bäst!!

Idag så är det fortfarnde snö ute. Och jag tycker att snön bara kan försvinna nu. Så att den kan komma fram lite vår. Fast våren börjar ju i Mars.

Kram Rebecca

Skriver mer sen...


Tja!!
Förlåt,Förlår,Förlåt för att jag inte bloggade igår. Men vi var på Handboll och kollade på H43. Och så kom vi hem sent. Så jag han inte att blogga. Och H43 vann, så det var jätte bra. och jag tog några blider där.

Idag så var jag med en kompis. Och vi hade kul. Och sen idag så blir det Tackos, Mumms!! Så jag får skriva mer sen för att jag ska springa ner till farmor nu!!

Tjaigen!!
Nu så är klockan 01:10 så det är Lördag nu! Nu så lyssnar jag på PLAY - Famous. Och den är jätte bra. Så nu borde lyssna på den.

Men nu så ska jag gå och lägga mig. Är super trött. Längtar tills Mellodifestivalen idag<33
Sov så gott idag!!

Kram Rebecca

Skrivigt om detta nu 4gånger^^


Tja!!
Kanske inte värdens snyggaste bild. Men den fungkar nog.
Jodå, Idag så var det skola. Och det var väll ganska så kul. Imorgons så ska jag vara med en kompis och det ska bli jätte kul att vara med henne. För att vi skulle igentilgen vara idag, men hon kunde inte. Så det ska bli jätte kul att vara med henne.

Kom nyss hem från dansen så jag var på idag. Men jag ska sluta där efter en gång. För att det var bara baram som var 8-10 års åldern där. Och jag var älst om man inte räknar med lärarna. Som var runt 16 års ålder. Så att jag ska slute nu!!

Nu så lyssnar jag på Amy Diamond - Cowboys. Och den är jätte bra. Iallafall den låten av Amy är bra. Men Amy är inte lika bra som Måns. Det kan jag lova att hon inte är. Måns är min största idol. och kommer alltid att vara.

Nu så har jag skrivigt om detta inlägget säkert 4 gånger. Så det blir inte så långt, för att jag orkar inte att skriva mer.

Jo, Idag så är det snö ute. Och det är jätte mysigt. Nu så har jag så ont i fingrarna att jag inte orkar skriva mer. Imorgon sp ska man och så kolla på H43. Och på lördag så ska Måns vara på tv i Melodifestivalen. Längtar tills jag ska se honom på tv.

Kram Rebecca

Trött på snön^^


Tja!!
Jojo, Idag så var det skola. och det var väll ganska så kul. Efter skolan så var jag med Matilda. Och vi hade kul. Imorgon så kanske jag och så ska vara med henne. Eller jag hoppas att vi ska var.  

Nu så lyssnar jag på Amy Diamond - Welcome To The City. Och den är bra. Men inte lika bra som Måns låtar är. Ingen kan slå dom, jag lovar. Hoppas att ni gillar min blogg.

Och idag så blir det ett kort inlägg. För att jag vet inte vad jag ska skriva.
Idag så är det och så snö ute. Gud vad det är kul. Men jag börjar bli lite trött på snön nu!! Jag tycker att den kan gå bort. För att vecka 7 - 8. så ska man ju få snö, för att vi ska ivägg och åka skidor. Och där kommer det nog att vara snö. Eller jag hoppas att det är det, så att man kan åka skidor. Kommar att bli jätte kul.

Nu så ska jag kolla Måns Zelmerlöw s blogg. För att jag hoppas att han har uppdaterat den nu. För att han börjar att bli duktig på det nu. Tycker jag iallafall.

Kram Rebecca

Facebook^^


Tja!!
Jodå, Idag så var det skola. Och det var väll ganska så kul. För att vi fick spela kort på matten. Så det var en ganska så okej dag.
Då man fick spela kort på matten. För då så slapp man att jobba matte. Och det är bra, för att jag gillar inte matte så bra. På idrotten idag så hade vi inte handboll som jag hade hoppats på. Med det var väll okej iallafall. 

Nu så lyssnar jag på Måns Zelmerlöw - Cara mia. Och den är ju såå bra. Alla hanns låtar är lika bra. Jag kan inte välja vilka så är exstra bra, för att alla så så himmla bra. Efter att jag har bloggat klart så ska jag nog logga in på facebook. För att jag tycker att facebook är en bra hemsida. Och som alla borde gå med i. Men det är ju bara vad jag tycker. Så ni få ju välja om ni ska gå med i den eller inte.

Idag så är det smö ute. Och det har det varigt ganska så länge nu. Men det är mysigt med snö. jag hoppas att det snöar imorgon. Idag så blir det nog ett kort inlägg. För att jag orkar inte att skriva så mycket till. Jo, bilden har jag gjort i Picnik. Och orginalet var som bild igår. Så så här blev den efter att jag hade fixat den. Hoppas att ni tycker att den är bra gjord. För att jag gillar den. Den blev så bra tyckern jag.

Ni borde testa Picnik. Det är så bra att man kan fixa bilder. Och så blir så bra. Och så är det Familjen annorlunda på tv 4 idag. Som man ska se. Och det börjar klockan 20:00. Så jag tycker att ni ska se det.

Kram Rebecca

Lugi - H43^^


Tja!!
Jo, Igår så var Måns jätte duktig. Hoppas att ni och så tycket det. Och så sommnade jag runt klockan 02:10. Och så vaknade jag vi 08:30 för att jag hade en mardrömmar. Såm inte var så trevilg. Fast det är ju inga mardrömmar. Vad jag vet.

Idag så var jag och tittade på handboll Lugi - H43. Och det var värkligen roligt. Och H43 vann. Och det var dom som jag hejade på. Så jag är jätte glad nu. 

Nu så lyssnar jag på  Måns Zelmerlöw - Maniac. Och den är jätte bra. Så jag tycker att ni ska lyssna på den på youtube. Idag så blir den nog inte så långt inlägg. Men jag ska försöka att göra det lite längre en detta som jag har skrivigt.

Jo, idag så är det snö ute. Och det är jätte roligt att det är snö ute. Hoppas att det lägger sig. Så att man kan få ha kvar snön ett dag till. Nu så ska jag titta på Made In Sweden. Jag följer det varge Torsdag klockan 21:00 på tv 4. Så jag tycker att ni ska kolla in det på Torsdag.

Idag så är det och så Blåsningen på tv3. Så jag ska kolla på det klockan 20:00. jag tycker att alla ska se det. Och man måste ju bara se det när Måns Zelmerlöw ska bli blåst. Eller jag vet inte om han ska bli blåst. Men pappa sa att han skulle bli blåst. Så jag hoppas på att han ska vara med i Blåsningen. Hoppas hoppas. Idag så är det ju snö ute som jag skrev innan. Super kul!! Hoppas att ni gillar min blogg. och mina blider som jag laddar upp. 

Kram Rebecca


Melodifestivalen^^


Tja!!
Jodå, Idag så har jag inte gjort så mycket. Jag och mamma kom nyss hem från Nova lund. Och vi handlade lite saker till vår skidresa. Så det var väll kul.

Ikväll så är det ju Melodifestivalen 2010. Och Måns Zelmerlöw ska vara programledare så klart att man ska kolla då. Framor och Frafra kommer snart och ska kolla på Melodifestivalen med oss. Hoppas att Måns är duktig idag, fast det är han ju alltid. jag har längtat jätte mycket tills att det ska börja. Jag kan nästa inte vänta så länge till, kan det inte bara börja nu!!! Men klockan 20:00 så ska man sitta framför tven, så ingen ringer eller sms:a då. För att jag kommer inte att svara. Jag tror att ni vet varför.

jaja, jag får väll vänta tills det börjar. Så nu lyssnar jag på Måns Zelmerlöw - Home. Och den är super bra. Jag tycker att ni ska lyssna på den på youtube. Så att ni få höra så bra den är.  Så efter att jag har bloggat klart så ska jag kolla Måns blogg. Och se om han har bloggat lite. Hoppas att han har gjort det. Och så ska jag kolla facebook. Hoppas att ni gillar min blogg och min stil på bloggen nu. Är sjukt glad att den är uppe och att vissa gillar den. jag ska fortsätta med stilen ett tag till.

Idag så är det snö ute. Och det är jätte mysigt att det är så mycket snö ute. Jag kan inte fatta att det är så mycket snö ute. Och att det kan vara här så länge. jag tror nog inte att det har varigt så mycket snö här i hela mitt liv. Och att det är så länge som snön är kvar.

Kram Rebecca

Max Manus^^


Tja!!
Jojo, Idag så var det skola som vanligt. Och det var kul, för att vi slutar 12:15 varje fredag. Så jag gillar Fredagar jätte mycket för att vi skutar så tidigt. Så det är jätte bra.

Nu så lyssnar jag på Måns Zelmerlöw - Brother Oh Brother. Och den är jätte bra som alla hanns låtar är. 
För en liten stund sen så gick två av mina kompisar hem. Men don ska komma tillbaka efter att dom har ätigt mat. Så att vi kan fortsätta att titta på Max Manus. Och vi är i halva filmen nu. Så den är jätte spännande. Sen efter att vi har kollat på den.

Så ska vi kanske kolla på en film som heter: de stora spelet. Om man ska ha svensk titel på filmen. För att den är på Norska. Men den är ändå jätte bra. För att jag är ju så intreserad av Andra värds kriget. Och dom två filmerna uttspelarsig idag den tiden. Och båda i Norge, där jag har slägt. Så jag är jätte intresserad om vad som hände i Norge.

Hoppas att ni fortsätter att läsa min blogg. Och jag tycker att det är jätte kul att kommenterar. Så jag är jätte glad. Och att ni gillar min Måns stil på bloggen. Och så är det snö ute idag. Det snöar typ varje dag nu. Man kan ju inte bli gladare nu när det är så mycket snö ute. Jag och mina två kompisar inte dom som jag ska vara med idag. Vi bygde en snögrotta, och den blev jätte bra. Tills en av kompisarna satte sig på taket och sa att det var hårt så att man kunde sitta där. Men det kunde man ju inte för att det rasade när hon satt där på. Som jag skrev så är det snö idag.

Kram Rebecca

Kladdkaka^^


Tja!!
Jo, Idag så var det skola. Och vi hade slöjd. Och det var ganska så långtråkigt idag. För att jag tycker att den skaen som jag gör är såå tråkig. Och så fixade jag och Matilda upp vårt bråk. Så nu är vi vänner. Vi hade mentorstid och det var ganska så roligt för att vi fick inte göra så mycket, bara sitta och ta det lungt. Super skönt att inte gjöra så mycket på en lektion.

Nu så ska jag äta min och Madde s kladdkaka som vi bakade idag igen, för att den som vi bakade igår var såå god. Så vi sa att vi skulle göra en till. Så biten kommer nog att slingka ner ganska så bra. För att den igår belv jätte bra. Så gud vad jag så gärna vill smaka den. Madde hae och så fixat mina naglar idag. Så nu är dom mycket bätter och man ser vad det står på dom. Och der står samma som det gjorde idag.

Nu så lyssnar jag på  Måns Zelmerlöw - Hold On. Och den är bra. Så alla lyssnar på den på youtube. Hoppas att ni gillar min blogg och kollar den ofta. Idag så är det snö ute.

Kram Rebecca

Snö storm^^


Tja!!
Jodå, idag så var det skola. Och filmen som vi kollade på var ganska så bra. Sen efter skolan så var jag med madde. Och vi hade det jätte kul, först så bakade vi kladdkaka och sen så smingkade madde mig super snyggt sen så målade hon mina naglar så ni så står det Marie Måns! på dom. jag bara älskar mina naglar nu.

Imorgon så kanske man ska vara med Madde igen. Och jag hoppas att vi kan vara. Igår så sa ju pappa att det skulle bli snö storm. Och det blev som jag hade hoppast på. Så nu in vår trädgård så är det massor av snö och helt vitt på gatan och i trädgården. Super mysigt är det. Nu så lyssnar jag på Måns Zelmerlöw - Brother Oh Brother. Och den är jätte bra.

Igår så såg jag efter att jag hade bloggat klart att Måns hade bloggar. Jag blev helt överlycklig. När jag och Madde var inne på datorn så passade jag på att kolla Måns blogg. Och jo den var faktiskt uppdaterad idag. Så himmla kul att han skriver där inne. Hoppas att han kan fortsätta med det. Jag kollar hanns blogg varge dag. 

Detta inlägget blir nog inte så långt som det har blivigt dom andra dagarna. Det är bara 17 dagar kvar tills jag fyller år. Så jag längtar jätte mycket tills des, nästa dag alltså den 21/2-10 så ska vi åka på skidresa. Så jag får en jätte bra födelsedags pressent att få åka skidor. Hoppas att ni gillar min Måns stil på bloggen.

Kram Rebecca  

Super kul^^


Tja!!
Jodå, Idag så var det skola. Och det var super kul. För att efter vi hade slutat så fick vi gå utt på balokongen och ha snöbolls krig. Så det var super kul kan man ju säga. Och imorgon på Ao:t så ska vi kolla på film, kommer att bli super kul.

Nu så sitter jag uppe vid datorn, som jag alltid gör när jag bloggar. Och så lyssnar jag på Måns Zelmerlöw - Home. Och den är ju såå bra. Jag värkligen älskar den låten av Måns Zelmerlöw. Fast jag gillar alla hanns låtar, men denna gillar jag nästan lite mer än dom andra. Såg pressis att Måns inte hade bloggat. Men hoppas att han gör det idag.

Pappa sa att det skulle bli snö storm ikväll hoppas hoppas att det blir så. Så att snön ligger kvar ett litet tag till, men jag saknar ändå värmen. Men det är ändå mysigt med snö.

Hoppas att ni gillar min blogg och mina bilder som jag laddar ni. Och att ni kommenterar ofta. Vissa gör det och andra har nästan aldrig kommenterat. Idag så blev det inte så långt inlägg som det blev igår, men hoppas att det går bra. För att jag orkar inte skriva så mycket som jag gjorde igår. Som jag skrev så är det jätte mycket snö ute idag.

Kram Rebecca

Måns Zelmerlöw s stil^^


Tja!
jo, idag så var det skola. Och det var faktiskt jätte roligt. För att vi hade engelsk läxa tills idag. Men vår lärare hittade inte papporna som vi skulle skriva på, så att vi har dom tills Fredag istället. Det var och så kul iskolan för att vi började med ett nytt AO som betyder arbetsområde. Och vi har Andra värds kriget , som jag är jätte intresserad av. Så det kommer att bli kul nu fråv vecka 5-9. för att det är då som vi har det AO. och så är det lov vecka 8. Och då ska vi åka skidor med min bästis och hennes familj. Kommer att bli jätte kul.

Nu så sitter jag här vid datorn och lyssnar på  Måns Zelmerlöw - Impossible. Och den är lika bra som alltid. Kanske lite Måns stil på bilden. Men jag gillar ju honom, så det är ju inte så konstigt att jag gillar hanns stil då. Och det är massor av snö ute. Hoppas att ni gillar min blogg, och att ni kollar den varje dag. För att det kommer upp inlägg nästan varje dag. Eller det kan nog dom flästa som läser denna, kan säga att det kommet upp ett nytt inlägg varje dag.

Mormor är i Spanien, och har det varmt och sjönt. Och här är det bara kallt och snö. Jag vill och så till värmen. Bada och sola varje dag. Ska till Spanien och hälsa på mormor i mars. Men det är ju lång tid tills dess. Idag så är det bara 20 dagar kvar tills jag fyller 14år. Som jag skrev så är det snö ute idag.

Kram Rebecca

RSS 2.0