Måns Zelmerlöw s stil^^


Tja!
jo, idag så var det skola. Och det var faktiskt jätte roligt. För att vi hade engelsk läxa tills idag. Men vår lärare hittade inte papporna som vi skulle skriva på, så att vi har dom tills Fredag istället. Det var och så kul iskolan för att vi började med ett nytt AO som betyder arbetsområde. Och vi har Andra värds kriget , som jag är jätte intresserad av. Så det kommer att bli kul nu fråv vecka 5-9. för att det är då som vi har det AO. och så är det lov vecka 8. Och då ska vi åka skidor med min bästis och hennes familj. Kommer att bli jätte kul.

Nu så sitter jag här vid datorn och lyssnar på  Måns Zelmerlöw - Impossible. Och den är lika bra som alltid. Kanske lite Måns stil på bilden. Men jag gillar ju honom, så det är ju inte så konstigt att jag gillar hanns stil då. Och det är massor av snö ute. Hoppas att ni gillar min blogg, och att ni kollar den varje dag. För att det kommer upp inlägg nästan varje dag. Eller det kan nog dom flästa som läser denna, kan säga att det kommet upp ett nytt inlägg varje dag.

Mormor är i Spanien, och har det varmt och sjönt. Och här är det bara kallt och snö. Jag vill och så till värmen. Bada och sola varje dag. Ska till Spanien och hälsa på mormor i mars. Men det är ju lång tid tills dess. Idag så är det bara 20 dagar kvar tills jag fyller 14år. Som jag skrev så är det snö ute idag.

Kram Rebecca

Kommentera här...

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0