Längtar tills imorgon^^


Tja!!
Idag så var det skola. Och det var inte alls kul. Imorgon så ska vi redivisa en sak med ao:t att göra. Och vi får se hur det går. Men det går nog bra. Blir ett sent blogg inlägg. För jag har gjort jätte mycket idag. Först så var det skola. Och sen hem och kolla på en film som jag spelade in i helgen. Sen kolla lite på datorn. Och sen så spelade jag in ett inlägg. Men jag raderade för att jag inte gillade det. Så jag ska göra ett nytt sen idag. om jag hinner det. Sen så skulle jag och pappa in till Lund och äta. Efter att vi var klar så åkte vi till mina småkusiner. Och så kom ni hem nyss.

I Fredags så blev det inte att vi åkte in till Lund. Men nu så är det bestämt, vi ska in där imorgon istället. Så vi åker direkt efter skolan. Så bara så att ni vet så kan jag inte vara imorgon. Och det ska bli så kul det vi ska göra imorgn i Lund. Nu får reda på det i morgon. På Onsdag så ska vi se på spex. Som 9:orna ska ha på vår skola. också är det läger Torsdag - Fredag. Och jag vill inte alls med. En bild på mig idag. Inte alls bra bild.

Nu så lyssnar jag på Den Bästa Av Världar - Öppna Dina Ögon. Och den är bra. Men jag tror inte att man kan lyssna på den på youtube. För jag har köpt skivan när vi var och såg den musikalen. Och den var jätte bra. Så tills imorogn så ska jag göra en Movie Maker. Som jag ska visa i skolan. Och den är snart klar. Har bara lite kvar på den. Och det är låter från Den Bästa Av Världar. Jag kanske kommer att ladda upp den på youtube. Om jag gör det så säger jag till så kan ni kolla på den då. Men nu måste jag fortsätta. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Eurovision Song Contest 2010^^


Tja!!
Kom nyss hem från sommarstugan. och vi hade det mysigt där ute. Också spelade jag in Starstruck. Så jag ska nog se den senare idag. Mormor hade inte flyttat ut sitt internet än. så jag kunde tyvärr inte blogga. vi såg också på Eurovision Song Contest 2010. Och jag hejade på cypern, Tyskland och Turkiet. och Tyskland vann ju. Så det var bra att en av dom som jag hejade på vann. Det blev ett kort inlägg i Fredags för att jag viste inte att vi skulle fixa lite saker innan vi skulle in till Lund. När vi nu var ute u vår sommarstuga så skrev jag lite på min historia. Och den är jätte bra nu.

När vi skulle åka in till Lund. Så skulle vi göra en ska där. och vi skulle träffa någon. Så skulle vi ringa den presonen. Så kunde vi inte träffas då. Så vi ska ta det nu i nästa vecka. Och jag längtar värkligen tills dess. Hoppas nu bara att det blir av denna gången. Men pappa att an det blir det. Och det kommer att bli så kul. Jag har värkligen saknat datorn hela helgen. Jag har typ kollar på 5 filmer. Och här ska ni får några filmer som jag gillar: Den Bästa Av Världar och First daughter. Det är två styckna som jag tycker är bra just nu. En bild på mig och Måns. Och jag älskar den bilden. 

Nu så lyssnar jag på Amy Diamond - it's my life. Och den är helt okej. I Fredags så bestämde jag mig att jag ska åka på konfirmationsläger nästa sommar. Och det är i bohuslän tror jag. Om jag nu minns rätt. Men nu ska jag kolla inte på internet. Har saknat det jätte mycket. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca


Ska till Lund idag^^


Tja!!
Idag så var det skola till 12:15. Sen så hade vi lunch. Fast jag åt inte i skolan. För jag tycket inte att maten var god. Så jag gick hem och åt en hamburgare. Som var kvar sen igår. Idag så ska vi till vårt sommarställe. Och vi kommer att vara där till Söndag. Så jag kan inte blogga. För Mormor har nog inte flyttat ut sitt internet. Så jag får blogga när jag kommer hem. Hoppas att det är okej. Men jag ska ta med mig den bärbara datorn. För jag ska svriva en brättelse. En bild på Amy Diamond.

Om typ en till två timmar så ska jag och pappa in till Lund. Och jag längtar jätte mycket. På Söndag så får ni reda på vad jag gjorde där. Kanske någon bild från idag. Men nu måste jag åka för vi ska göra lite saker inna. Så jag kanske bloggar innan vi åker ut till vår sommarstuga.

Kram Rebecca


Slöjd idag^^


Tja!!
Idag så var det skola till 15:30. Fast vi har slöjd sista timmen. Och jag blev klar med min kudde. Så jag fick vara kvar tills 15:50. För att bli klar med den. Idag så var dom som ska bli 6:or till hösten på vår skola idag. Och jag känner två som jag börja in de spåret som jag går i. Och det kommer att bli kul när dom börjar. Om en vecka så kan jag inte blogga. För då är vår klass på läger. Och jag längter inte till det. Men jag måste med ändå även om jag inte vill.

Hamburgarna som jag och pappa åt igår var jätte goda. Så jag blev jätte mätt. Jag sa att jag skulle ha tre hamburgare men jag åt bara två. Och det tycker säkert farmor är tur. Nu så har Farmor och Farfar åkt iväg på sin semester och dom kommer nog hem om en vecka tror jag. Imorgon så åker jag, mamma och pappa ut till vår sommarstuga. Kommer att vara där tills på Söndag. Så ni får gärna sms:a. Starstruck går också imorgon klockan 19:00 på Disney channel. Och den är så bra så jag tycker att ni ska se den. En bild från hur jag såg ut på Lundakarnevalden 2010. Kanske inte så bra tagen bild av mig. Men den är väl helt okej ändå.  

Nu så lyssnar jag på Amy Diamond - Up. Efter jag har bloggat klart så ska jag kolla på Starstruck på youtube. För jag tycker att den är så bra. Jag fick nyss reda på att vi ska ha hamburgare till middag idag igen. Men det gör inget för mig. För jag tycker om pappas grillade hamburgare. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Starstruck på Fredag^^


Tja!!
Idag så var det skola. Inte så kul för att vi hade typ två timmar ao idag. Och jag gillar inte ao. För vi har något om Ekosystemet. Super tråkigt. Men jag måste göra det iallafal. Idag så åket mamma iväg vet inte vart. Men hon kommer hem imorgon på kvällen. Och farmor och farfar åker iväg på en resa imorgn också. jag vill också följa med dom. Men jag vill ändå inte missa dett som jag ska göra på Fredag. Gud vad jag längter.

Igår så sa en kille till mig att Måns Zelmerlöw hade varit på Tosselilla i lördags. Och han hade varit där och sett han tror jag. Jag är inte helt säker. Men jag tycker att det var kul att Måns hade varit på Tosselilla. Idag så ska jag och pappa äta hambugrare som pappa ska grilla. Och det kommer att bli gott. Idag iskolan så hade vi inte så god mat. Kanske inte värdens bästa bild idag. Men jag tog den igår. Som ni kan se på bilden.

Nu så lyssnar jag på Sterling Knight (Christopher Wilde) - Hero. Och den är jätte bra. Om ni vill lyssna på den så kan ni kolla på Starstruck som går på desny channl på Fredag kolckan 19:00. Jag kommer så klart att kolla på det. Den är så himmla bra. Om ni inte kan vänta tills fredag så ska man söka på Starstruck på youtube. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Längtar tills på Fredag^^


Tja!!
Skola idag som vanligt. Gick till 15:30. Sen så har jah nästan bara tittat på tv. Och ätigt. På Fredag så ska man ju se Starstruck. Hoppas att ni kan kolla, jag ska det iallafall. Och på Fredag så åker vi ut till vårt sommarställe. Så jag kommer inte att kunna blogga. Och gud vad jag längtar tills på Fradag. För att vid 15:00 - 16:00 så ska jag och pappa in till Lund. jag vill inte avslöja vad vi ska göra där inne. Men det kommer att bli kul. Svriver kanske vad det är imorgon. Jag kan bara säga att jag kan inte vara på Fredag.

På Torsdag så har vi slöjd iskolan. Och då så kommer jag att bli klar med min kudde. Och jag är jätte glad över att den kommer att bli klar. För jag har jobbat med den nu i typ två veckor. Och kudden är så fin. Kommer kanske en bild. Mamma och hennes kompis är på bio idag. Och mamma ska åka bort imorgon. Så jag ser inte henne förrens på Torsdag kväll. Så det är bara jag och pappa hemma. En bild på mig idag. Kanske inte så bra bild tagen av mig.

Nu lyssnar jag på Amy Diamond - Deserve Better. Och den är bra. Ikväll så ska jag skriva lite om boken som jag lyssnad på igår. Och det finns bara att skriva om den att den var tråkig. Men jag måste skriva det. Men nu måste jag gå och ducha. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Sjuk^^


Tja!!
Idag så blev det ingen skola för mig. För att jag är sjuk. ock jag mår jätte illa. Har typ inte häller ätigt något på hela dagen idag. Jag är faktiskt inte alls hungrig. Men det är ju inte så konstigt att jag inte äter något när jag är sjuk. Så jag få se om jag kommer imorgon till skolan.

Så idag har jag typ bara sovit och kollat lite på tv. Också har jag gjort lite på min läxa. och det är att lyssna på en bok. Och den är jätte tråkig. Men jag måste ju lyssna på den. Har lyssnat hela tre kapitel idag. Och dom var ganska så långa. Gud vad jag längtar tillbacka till Lundakarnevalen. Det var så himmla roligt. Och jag vet att Måns Zelmerlöw var där igår. Fast då var jag inte där. Men endå det skulle vara coolt om man skulle träffa han. Men det är ju inte så konstigt att Måns var i Lund. Han kommer ju får Lund. En bild på Måns Zelmerlöw.

Nu så lyssnar jag på Eric Saade - Break Of Dawn. Och den är bra. Så om ni gillar Eric Saade så kan jag rekomendera den. Pizzan igår var jätte god. Igår vid typ 21:00 så gick jag och farmor ut en runda. Och det var jätte skönt att gå ut. Jag brukar ringa farmor och fråga om hon vill gå ut och en runda. Men nu måste jag fortsätta att lyssna.
Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Lundakarnevalen igår^^


Tja!!
Idag så har jag inte gjort så mycket. Jag har kollat på "Jakten på Julia" och jag tyckte att det var dåligt att inte Ellen vann. Men det blir nog bra endå Måns är ju med. Jag åt väldigt sent frukost fåt typ vid 15:00. Men jag var inte alls humör för att äta när resten skulle äta. Men nu då har jag ätigt.

Igår på Lundakarnevalen så var det jätte kul. Först så kollade vi på tåget och det var bara i typ 1timme. Sen så cyklade vi hem till dom som vi skulle var hoss. Så åt vi jätte god mat. Sen vid 18:15 så gick vi in på karnevalsområdet. Och vi skulle inte se på spex. Utan på en show. Och såg vi på nogt annat också men jag har glömmt vad det heter. Sen så tittade vi bara runt. Och sen vid 23:30. Så gick jag,mamma och pappa hem till dom som vi var hoss innan. Så tog vi våra cyklar och cyklade hem. Men mamma hade fått pungka. Så farfar kom och hämtade mamma. Och jag och pappa cyklade hem. Så jag tycker att det var jätte kul igår på Lundakarnevalen. En bild som jag gjorde idag. Bilder från karnevalen igår.    

Imorgon så är det skola. Och jag har inte alls lust på det. Men jag måste ju endå gå till skolan. Ikväll så ska vi äta hemmalagad pizza. Och det kommer att bli jätte gott. Jag är inte klar med min och Nellas musikvidio nu. Men när jag är klar med den så kommer jag att ladda upp den på youtube så att ni kan se den. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Lundakarnevalen^^


Tja!!
Idag så vaknade jag ganska så tidigt för att det var jätte varmt på mitt rum. Också lyste solen mig rätt in i ögonen. Så jag kunde inte somna om igen. Sendan jag vankande så har jag spelat lite the sims 2. Och det var jätte längesen som jag spelade det. Också har jag nyss duchat. För att vi ska in till Lund sen idag.

Idag så är det Luundakarnevalen. Och vi ska cykla in där med min bästis och hennse familj. Och vi ska vara hoss dom om typ 45 minuter. Så jag har lite kvar att göra. Pappa ska fixa min cykel. För den behövs höjas. Också ska jag fixa mig. Men det går typ på 15 minuter. Så det går ganska så snabbt. Vi ska se på karnevals tågen som är i typ 2 timmer. Sen så ska vi går hem till våra kompisar och äta mat. Sen så blir det nog in på karnevalsområdet. Sen vid 19:30 så ska vi kolla på spex. En bild på Amy Diamond. Kanske inte så snygg. Men det fungkar väl endå.

Igår så gjorde jag och Nella en musikvidio. Och den är jätte bra. Kommer nog att ladda upp den snart. Vet bara inte när. Men jag tror att det blir imorgon. Vad tycker ni om min nya design? Jag gjorde om det lite idag. När jag inte hade något att göra. Så jag hoppas att ni gillar den. Ni får gärna kommentera vad ni tycker om den. Men nu måste jag ta fram mina klader som jag ska ha. Jag har med mig kamran, så bildre kommer sen. Glöm inte att kolla på "jakten på Julia" den är sista avsnitet idag. Jag ska spela in det.
Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca


Amy Diamond på tv idag^^


Tja!!
Idag så var det skola som vanligt fast bara till 12:15. Engelska provet idag gick faktiskt jätte bra. Så långt som jag har kommigt. Ska få fortsätta nästa gång. Alltså på Måndag. Hoppas då att jag klarar alla dator övningar. Men jag fick reda på mitt resultat. Och det jag jätte bra. Så jag har bara dotor övningarna kvar att göra.

Igår så gjorde jag lite på min movie maker till dom i usa. Och den är nästan klar. Har bara kvar att göra slutet. Och den blir nog klar idag. Nu så jag skaffat en Youtube kanal. Så där kommer jag att lägga ut några filmer som jag har gjort. Hoppas att ni gillar dom. Idag klockan 20:00 så ska Amy Diamond vara med i "så ska det låta" på svt. Så jag tycker att ni ska kolla på det. En blid som jag gjorde i picnik idag. Bilder från Sommaren 2008 då vi var i USA. Jag kommer aldrig att glömma den sommaren.

Nu så lyssnar jag på  Sibel - Stop. Och jag tycker att ni ska kolla in den på youtube.  Min Youtube kanal är hela famlijens så det ligger redan två vidio's. Bara så att ni vet. Ikväll så ska mamma bort. Så jag och pappa ska först kolla på Amy Diamond. Och sen så ska vi kolla på Avatar. Jag har fortfarande inte sätt den. Men nu så ska jag fortsätta med min movie maker till dom i usa. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Solen skiner nu^^


Tja!!
Idag så var det skola. Och vi slutade klockan 15:30. Och det är så himmla jobbigt att behöva gå så länge. Men imorgon så slutar vi ju 12:15. Och det är jätte skönt. Vi hade slöjd som sist iskolan. Och det är kul med slöjd. Eller ibland om man är på humör. Men jag är ju inte alltid det. Men just nu islöjden så gör jag den kudde. Och den blir nog klar nästa gång. För då är det sista gången vi her slöjd i 7:an.

Nu så skiner solen. Och när jag och pappa var inne i Lund idag och åt middag och glass. Så var det jätte varmt. Så när jag kom hem från skolan så var jag tvungen att byrta byxor. För annars så skulle det bli för varmt. Imorgon så ska vi ha matte eller ao i typ två timmar eller lite mer. jag orkar väekligen inte ha matte i nästan två timmer. Så jag hoppas att vi ska ha ao istället. Idag på språkvalet så sog vi klart filmen. Och den var inte så bra. Imorgon så ska Amy Diamond vara med i "så ska det låta" och jag ska ju så klart se det. En bild på min kanin. Som heter Kiko. Men jag har inte kvar han.

Nu så lyssnar jag på Amy Diamond - One Of The One's. Och jag tycker att Amy Diamond är jätte bra. Så jag tycker att ni ska kolla in den på Youtube. Men nu kan jag inte blogga mer. För att jag ska gå ner och öva på engelskan som är till imorgon. Och sen efter engelskan så ska jag ta den sista cupcaken. Och den kommer nog att bli god. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Plugga ikväll^^


Tja!!
Idag så var det skola till 14:30. Som vanligt på Onsdagar. Först så hade vi ett jätte långt so pass. I typ 2 timmar. Efter det så var det lunch och det var köttbuller idag. Sen idrott och då hade vi bränboll. Och det var inte så kul. Sen så var det bild. Och jag är inte så glad ibild. Men det var endå helt okej. Sen så hade vi språkval och där kollar vi ju bara på film. Så det var helt okej. Så efter språkvalet så slutade vi. 

 Igår så gick det bra när jag övade till proven. Så det blir samma nu ikväll. Också gick jag ut med farmor fast bara i en kvart för sen så skulle hon gå hem. Tycker ni att jag ska börja med att ladda up en vidio istället för en bild?. Jag behöver hjälp för jag vet inte vad jag vill. Så jag tycker att ni ska kommentera det ni vill. Så är ni jätte snälla om ni gör det. En ny bild på Amy Diamond idag.

Nu så lyssnar jag på Amy Diamond - Thank You. Och jag tycker att den låten med Amy är bra. Det gick också bra hos läkaren. Igår på musiken så spelade vi en låt som heter Proud Mary. Och jag tycker inte att den låten är så bra. Men det var endå kul att spela den på gitarr. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Två prov denna veckan^^


Tja!!
Idag så var det skola. Och det var som vanligt lika tråkigt. jag fick gå ifrån skolan idag vid 15:15. För att jag skulle till läkaren. Och det gick bra. Sen efter att vi hade varit hos läkaren så skulle vi kolla på ett hus i Lund. Och efter det så skulle vi äta. Så jag kom nyss hem.

Nu ikväll så måste jag öva till två prov som vi ska ha denna veckan. Ett i bioligi som är på Torsdag. Och engelska som är på Fredag. Så jag måste öva, och det är så himmla tråkigt. Allt med skolan tycker jag är tråkigt. Men man måste ju går iskolan. Också tänger jag ringa farmor och fråga henne om hon vill gå ut och gå en runda ikväll. Efter att jag har gjort mina läxor. Bilden gjorde jag igår.

Nu så lyssnar jag på Amy Diamond - Up. Och den är bra. Så jag tycker att ni ska kolla på den. Nu så ska jag gå ner och ta en cupecake så efter att jag har ätigt den så finns den bara en kvar. Och den är min. Idag på såråkvalet så fick vi se på fim. Och jag kommer inte ihåg vad filmen heter. Men den var inte så jätte bra. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag. 

Kram Rebecca  

Idag har jag namnsdag^^


Tja!!
Idag iskolan så skulle vi på en teater. Och vi åkte buss in till Malmö. Och sen så gick vi till teatern. Också sog vi teatern. Och den handlade om den kille. Som levde i den riktiga värden. Och han levde den som man gör i ett dataspel. Så man hade tre liv. Det låter kanske lite konstigt nu när jag förklarar med det är lättare om man har settden. Så fattar med vad jag menar. Men teatern var helt okej.

Här så är det sol just nu när jag bloggar. Men det blåser också. Imorgon så ska jag till Läkaren. Men det är inte samma läkare som jag var sist hos. Men det kommer nog att gå bra. Bilden kanske inte är så bra. Men jag tog den nyss.

Idag så har jag namnsdag. Och det är också Norge's nationaldag idag. Nu så lyssnar jag på Måns Zelmerlöw Hold on. Och den är jätte bra. Så jag tycker att ni ska lyssna på den. jag tycker också att ni kan kommentera lite mer. Och bara så att ni vet så publiserar jag alla kommentarer som jag får. Nu så ska jag gå ner och ta en cupcake. Som jag bakade i Lördags. Och dom är jätte goda. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Teater imorgon med skolan^^


Tja!!
Idag så har jag varit med en kompis och vi hade jätte kul. Vi bakade muffins. Och dom vlev jätte goda. Imorgon så är det skola. Och då så ska vi kolla på en teater. Och det kommer väl att bli kul. Men vi får se.

Igår när vi var på fest. Så var det väl kul framtills dom skulle ha ett möte. Maten var jätte god som vi fick. Och efterrätten som mamma och jag gjorde. Var också jätte god. Men vid 23:30 så gick jag ner till farmor och farfar. och så var jag där till typ 24:00. Då mamma och pappa kom och hämtade mig. Eller rättare sakt så började jag att gå hem så mötes vi på halva vägen hem.

Nu så lyssnar jag på Amy Diamond - Cowboys. Och den är väl helt okej. Ni kan kolla in den på Youtube. Sök på Amy Diamond - Cowboys. Så kommer den upp. Idag till middag så ska vi ha torsk. Och det kommer att bli gott. Här så är det lite mörkt på himlen, men vi får hoppas att det inte bli regn. För att pappa håller på ute i trädgården. Men nu kan jag inte blogga mer för att jag ska kolla på "Jakten på Julia" på svt.se för att jag missade det igår. Hoppas att Ellen är kvar itävlingen. Var det någon som så Jakten på Julia igår? Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Cupcakes^^


Tja!!
Idag så har jag inte gjort så mycket. Jag har varit och hanlat med Mamma. För att vi ska bort ikväll. Och så så skulle vi fixa efterrätten. Och det blev hallonglasstårta. Och den blir säkert jätte god. Också bakade jag Cupcakes. Och dom blev nyss klara. Och jag fick provsmaka en. Och den var super god. Jag har aldrig i hela mitt liv ätit cupcakes. Men nu så har jag. Och vi ska ta med några till dom som vi ska till.

Just nu så regnar det ute. Så om det regnar när vi ska bort så hoppas jag att vi ska ta bilden. Även om dom bor ganska så nära oss. Det tar typ bara 5-10 minuter att gå till dom. Men jag vill inte bli blöt, och bli sjuk igen. Det var vissa som badade i Torsdags. Men jag hoppade över de. För att jag fortfarande är förkyld och hostar ibland. På bilden så är det en var mina cupcakes.

Nu så lyssnar jag på Måns Zelmerlöw - Cara mia. Och den har jag hört typ 1000 gånger. Så jag kan den utantill. Igår så blev det inte Avatar. Men jag kanske ska se den imorgon. När jag vaknar. Eller jag får se, jag kanske inte har lust då. Idag så är det Jakten på Julia på svt klockan 20:00. Jag hejar på Ellen. Jag hoppas värkligen att hon gårvidare. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag. 

Kram Rebecca  

Ska grilla ikväll^^


Tja!!
Idag så har jag rensat hela min gardrob. Och det var väldigt mycket som jag slängde. Så nu kan jag äntligen stänga min låder. Det känns skönt. Pappa och jag åkte in till Lund idag. Och så fixade vi med min mobil. Så ni har jag 5000 fria smes varje månad. Och det är väldingt kul. För jag kan bomba alla med smes. 

Igår på utflytken så var det jätte roligt. Förutom att min kusins hund var med. Och hon (hunden) är jätte snäll. Men när jag låg och sov på filten. Så kom hon fram till mig och slikade mig på kinden. Och jag vaknade at det. Och jag flög upp. Och jag blev så himmla rädd. För när jag slog upp ögonen. Så stod min kusins hund där. Så jag belv jätte rädd. På bilden så är det jag. Pappa tog den på mig igår.

Sen ikväll så ska vi grilla. Och det ska bli gott att man kan grilla ute nu. Nu så lyssnar jag på Erik Grönwall - Over you. Och den är bra, så ni borde lyssna på den. Om ni nu vill. När vi körde hem från Lund. För typ 30 min sedan. Så sa pappa att vi kanske kunde se på Avatar ikväll. Och jag har inte sett den. Men folk som har sett den säger att den är bra. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag. 

Kram Rebecca  


5000 smes i måndaden^^


Tja!!
Idag så ska vi på utflykt. Som jag skrev igår. Och det ser ut som att det inte ska börja regna. Så jag hoppas att vädet håller i sig. Igår så skulle mamma och pappa till BC. Och handla mat. Också skulle dom ladda mitt kort med pengar, så att jag kan ses:a mer. För mina pengar är slute på mobilen. också började dom prata om att dom skulle köpa ett annat kort. Så att man kan få 5000 smes i månaden. Och det är helt okej för mig.

Jag få blogga så här tidit idag. För att vi ska åka typ 10:00. Och jag ville få detta avklarat först. Så efter att jag har bloggat så ska jag pack lite saker som jag ska ha med mig. Efter vi har varit få utflykten så ska vi hem till min bästis. Så vi kör direkt där ifårn. Och det är därför ingen kompis kan förja med. På bilden så är det Amy Diamond. Och den bilden är ny.

Pappa har också fixat mer musik till min mobil. Så nu har jag hela play's skiva, hela Erik's skiva och en av Amy Diamond's skiva. Så nu har jag mycket musik på mobilen. Idag så är det ju ingen skola, gud så skönt att var ledig Torsdag, Fredag, Lördag och Söndag. Sen på Måndag så är det skola. Och då ska vår klass på teater. Och det ska bli kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Utflykt imorgon^^


Tja!!
Idag i skolan så hade vi Ao. Och på det ao:t så har vi lite biologi. Och jag är inte så interserad av det. Men det fungkar än då. Även om det är tråkit. Man måste ju göra det. Idag så fick jag sluta skolan 12:30. För att jag skulle åka till läkaren inne på sjukhuset. Så jag slapp lite skola idag. Men det var nog inte så mycket.

Imorgon så ska jag, mamma och pappa och många andra åka på utflykt. Kommer nog att bli kul. Men om det regnar så ska vi inte åka på utflykt. Sedan jag kom hem från läkaren så har jag varit inne på datorn. Och bilden har jag gjort idag. Jag vet inte om jag har haft denna bilden någon annan gång. Men jag har inte så många bilder. Men imorgon så kommer jag att ta många bilder.  

Nu så lyssnar jag på Erik Grönwall - Crash And Burn. Och det är Erik's nya singel. Och den är jätte bra. Ni borde lyssna på den på Youtube. Sök på Erik Grönwall Crach and burn. Jag tycker att den är bra. Ni får gärna kommentera lite också. Det vorde jätte kul om ni hade gjort det. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag. 

Kram Rebecca

Redovisningen gick bra^^


Tja!!
Idag på språkvalet så gick det bra. Så min redovisning gick super bra. Blev jätte nöjd med den. Igår så gjorde jag en väggplanch. Till redovisningen och nu har jag satt upp det på min dörr.

Imorgon så ska jag till läkaren. Så jag får sluta skolan 12:30. När vi igentligen slutar 14:30. Så jag slipper lite av skolan i morgon. Men det som jag missar är bild och språkval. Så det är inte så mycket. Det finns inte så mycket att blogga om idag. Sedan jag kom hem så har jag suttit vid dator. Ikväll så ska jag nog öva på mitt engelsk prov som jag ska ha den 21/5. Så jag hoppas att det kommer att gå bra. Kanske inte så bra blid. Och den är ganska så gammal. Jag tog bilden den 7/2 -10.

Denna vecka har jag inga läxor. Gud så skönt att inte ha några läxor. På Lördag till Söndag så ska mamma och pappa vara borta. Så jag ska vara hoss Farmor och Farfar. Och jag kan blogga där. Men nu så ska jag logga in på facebook. Så jag kan inte blogga mer. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Gick 4km idag på idrotten^^


Tja!!
Idag så har jag varit i skolan. Och det var väl helt okej. På Idrotten så skulle vi gå 4 km. Och det var inte så jobbigt. Och jag kom in på 35 minuter. Fast jag gick, om jag skulle ha sprungit så skulle jag nog ha fått en bätter tid.

Sen jag kom hem från skolan så har jag bara gjort min läxa. Och det är att jag ska ha en liten redovisning i morgon på mitt språkval. Och jag är lite nervös. Men jag hoppas att det kommer att bli bra. Men vi får se. Imorgon så går vi till 15:30. Och jag tycker att det är länge. För vi gör det två dagar i veckan. Och det är Tisdagar och Torsdagar. Men nu på Torsdag så är vi ju lediga. Och då ska jag, mamma och pappa och några kompisar till oss ska åka i väg på en utflykt. Och vi gör alltid det på Kristihimelfärs. Och det är kul. En bild på Måns Zelmerlöw.

Men jag kan inte blogga mer nu. För klockan är mycket och jag ska ducha nu. Och jag har typ 15 minuter på mig. För sen så ska jag gå och lägga mig. Så jag längtara tills imorgon. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

En bra helg^^


Tja!!
Kom hem från sommarstugan idag vid 15:00. Sen efter vi kom hem. Så åkte vi in till Lund. Och kollade på två lägenheter. Och den första var inte så fin. Men den andra vara jätte fin och bra plalerad. Sen efter det så åkte vi och åt i Lund. Så vi kom nyss hem.

I Fredags så åkte vi ut till vår sommarstuga och det var super mysigt att komma ut där. Till midddag så åt i Tacos. Och det var jätte gott. I Lördags så kom Madde ut. Och vi hade jätte kul. Vi spelade wii. Och det var kul, sen på tv så gick det en Handbolls match och det var Drott - Sävehof som spelade. Madde hejade på Säfehof och jag hejade på Drott. Madde sa att om Säfehof vinner så kan jag bada i havet. Och Säfehof vann. Men hon badade inte. Men vi grillade korv på kvällen vi 22:00. Och det var jätte kul. På bilden är det hur matchen slutade i Torsdas.

Jag är så glad över att H43 ska spela i Elitserien nästa säsong. Så efter jag har bloggat så ska jag kolla på handbolls matchen som H43 spelade i Torsdags. Och vi har spelat in den. Och jag tycket att det var en jätte bra match. Och jag var på tv. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag. 

Kram Rebecca  


H43 Lund är i Elitserien^^


Tja!!
Idag så har jag inte gjort så mycket. Varit i skolan. Och efter det så har jag spelat lite wii. Omnågra timmar så ska vi åka ut till vår sommarstuga. Och vara där tills på Söndag. Och imorgon så kommer Madde ut. Kommer att bli kul.

Igår så var jag, mamma, pappa, farmor och farfar och kollade på H43 Lund. Och dom mötte IFK Tumba. Och det slutade 29 - 27. Så H43 vann. Och dom är nu i Elitserien nästa säsong. Och jag är jätte glad. Men vi känner en som spelar i H43. Och han så inte spela mer. Han åker till Tyskland. Och kommer att spela där i två år. Och det kommer att bli kul för han. Men vi kan inte åka och kolla på han. Som vi kan göra nu. Hoppas att det går bara för han i Tyskland. På blilen så är det Anton som vi känner som spelar i H43 och så är det jag.

Nu så håller jag på att packa lite saker som jag ska ha med mig. En viktig sak är att jag inte får glöma min kamra. För jag och Madde ska nog ta blider. Kanske så lägger jag upp någon bild. Jag kanske inte kan blogga där ute. Men vi får se. Annars så får jag göra det på Söndag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag. 

Kram Rebecca

 

H43 Lund - IFK Tumba^^


Tja!!
Idag så var det skola. Och det var väl helt okej. På språkvalet så skulle vi ha vikarie och då så kom vår idrotts lärare. Så vi hade han på språkvalet idag. Och då så passade jag på att göra min Engeöska läxa tills imorgon. Så nu har jag inge läxor att göra idag. Det känns väldigt skönt. Också hade vi en läxa tills idag att vi skulle hitta en nyhet och redovisa den för klassen. Och innan vi fick välja så skulle man dra lott. Om vildet änme man skulle leta efter. Och jag fick soprten. Så jag fick redovisa för min grupp som vi har iskolen. Och jag hade en lite om H43. Och det var lite pinsamt att göra det. Men det gick bara.

Idag ska H43 spela i Färs och frosta sperbank arena. Och jag, mamma och pappa ska såklart kolla på när H43 möter IFK Tumba. Och det kommer nog att bli en spännande match. Om H43 vinner eller det blir lika så går dom till Elitserien. Om dom förlorar som får dom spela i Allsvenskan istället. Men jag hoppas att dom vinner. Matchen sänds på tv klockan 19:00 på tv4sport. Kolla gärna om ni kan.

Nu så lyssnar jag på Play - Not The One. Och den är bra. För ett årsedan så fick jag min tandställning. Tängk att jag redan har haft den i ett år. Det känns som om att jag har haft den i en månad. Inte in ett år. Men tiden går fort ibland. Kanske inte så bara blid. Men jag hoppas att den är okej. Nu ska jag gå ner och äta lite mellanmål. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

En viktig match för H43^^


Tja!!
Idag så var det skola. Och vi slutade 14:30. När jag var hemma på en rast så frågade pappa när jag slutade. Och då svarad jag 15:30. Pappa sa okej. Fast vi slutar egentligen 14:30. Så jag lurade honmo. Och han är inte hamma nu. Så han tror nog att jag är i skola. Så det tycker jag är kul. Att jag lurade honmo.

Idag så har Pappa födelsedag. Så mamma väckte mig vid 06:45. Så gick jag upp vi 07:00. Sen var det bara att gå in och sjunga för pappa. Sen nu ikväll så ska vi gå ut och äta, på en resturang som pappa får bestäma. Och vi har kompisar i Norge. Och den som vi känner där fyller 15 år idag. Så grattis till han. Och grattis till pappa.

Imorgon så ska ju H43 spela en viktig match. Och jag, mamma och pappa ska såklart åka in och kolla. Dom spelar i Färs och frostas sparbank arena i Lund. Och det är deras sista match denna säsongen. Om ni vill komma och titta. Om ni kommer så tycker jag att ni ska heja på H43 och inte Tumba. Som dom spelar mot. Hoppas nu bara att H43 vinner. För då kommer jag att bli jätte glad. Och på Lördag så ska jag och Madde vara ute i vår sommarstuga. Och det kommer att bli hur kul som hälst. Hoppas bara att det är fint väder. Så att man kan grilla och ta många fina flumm bilder. Om vi nu ska det, men jag tror det. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Längtar tills på Fredag^^


Tja!!
Idag så hade jag utväklings slantal. Och vi började klockan 18:00 och slutade 19:30. Så jag har nyss kommigt hem. Och det gick bara när vi pratade. Skolan idag var väl helt okej. Var bara lite tråkigt på draman. Men annars så var det okej. Sen på eftermidddagen så var jag med Madde. Och vi har kul.

På Fredag så åker jag, mamma och pappa ut till vår sommarstuga. Och kommer hem på Söndag. Så jag vet inte om jag kan blogga. Min kompis Madde ska också följa med. För vi hämmter henne på Lördag. Så sover hon över till Söndag. Det kommer att bli er rolig helg att se framemot. Jag och Madde kommer nog att ta massor flumm blider. Kanske kommer att ladda upp någon. Det kan ju bli en super bra helg om ni H43 vinner på Torsdag. Hoppas att dom vinner. Inte så bara blid på mig. Men jag tog den igår. När jag inte hade något att göra.

Kan inte blogga mer nu. För att mamma och pappa blev nyss klara med maten. Och vi ska ha hamburgare idag. Och gud var gott det kommer att bli. Men måste gå nu. Så det blir inte så långt inlägg idag. Men kanske kommer det ett lite längre imorgon. Vi får se. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Saker från New York^^


Tja!!
Igår när mamma kom hem. Så fick jag jätte fina saker. Fick ett linne från Dkny, en väska, pjamasbyxor, två tröjer som det står på I love NY. Fick också ett par svarta converse men dom var försmå. Så mamma ska ha dom istället. Så ska vi handla ett bara nya till mig.

Jag ska fråga pappa om vi inte kan köpa skor idag. För vi ska ändå till Lund. För att vi ska göra något där. Och det kommer att bli inte tråkigt. Igår så fick jag reda på hur man får youtube klipp till sin blogg. Kommer att ladda up det senare. Bara så att ni vet. Så om ni vill gör de så kan in det. På bilden så är det jag. Fast jag har gjort om den lite. Det kanske man ser. 

Igår så spelade ju H43 på borta plan. Och h43 vann. Resultaten blev 25 - 38. Så dom vann stort kan man säga. Så nästa hemmamatch som är på Torsdag. Är avgörand om dom kommer att få spela i Elitserien. Jag hoppas att dom kommer det. Idag i tidningen så var det en artikel om det. Och jag har såklart läst den.

Jag kanske kommer att ladda upp något klip från Youtube. Men jag får se om jag gör det. Pizzan igår blev jätte god. Och det var super gott. Vi måste göra det flera gånger. Tack till dom som vi fick resepter av. Tack så jätte mycket. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca


Den Bästa Av Världar^^


Tja!!
Igår när vi var hos mina småkusiner. Så var det kul. Jag fick en försenade födelsedagspresent. För mig så gjorde det inte att jag fick det lite senare. Det var en jätte bra present. Jag fick en skiva där en hel föreställning var på. Och jag har varit och sett den typ 3 gånger. Och den heter: Den Bästa Av Världar. Så jag tackar jätte mycket för den!! Blev jätte glad över den. Sen så åt vi Hemmalagad pizza. Och den var super god.

Idag så kommer mamma hem. Och hon ska ha köpt lite saker till mig och pappa. Och så ska vi ha pizza. Som vi själva ska göra. Vi får se hur det går. Men det går nog säkert bra. Eller jag hoppas det. Igår så fick jag ett nytt program på min dator som heter: Picasa 3. Och det är ett bra porgram som man kan göra bilder i. Det är ungeför som picnik. Men jag fattar bättre Picnik, för jag har haft det längre. Men snart så fattar jag nog också Picasa 3. Om ni vill ha det, så kan ni ladda hem det gratis på www.picasa.com.

Nu så lyssnar jag på Amy Diamond - My Name Is Love. Och den är väl helt okej. Igår så hittade jag också att alla låter som Christoher Wilde har gjort finns ute på Youtube. Så ni kan nu lyssna på dom. Bara så att ni vet. Jag tycker att det är kul att ni kollar min blogg. Ni får gärna fortsätta med det.  Hoppas att ni får en fortsatt bara Söndag.

Kram Rebecca

28/5 så kommer Starstruck^^


Tja!!
Igår så var vi ju på kalas. Och det var kul. På majbålet så var det väll också kul. Jag kunde inte se ett tv program som jag ville så vi spelade in det. Och nu idag när jag vaknade på kollade jag på de. Och det var en film som heter: High school mucial ut maningen. Jag tycket inte att den var bra. Så jag kan inte rekomendera den. Jag tycker själv att dom vanliga 3 är mycket bättre. Men det är ju bara var jag tycker.

Ikäll så ska jag och pappa till mina småkusiner. Och det kommer att bli kul!! Imorgon så kommer mamma hem. och hon ska ha köpt lite saker till mig. Och gud vad jag längtar. Pappa sa till mig att vi inte kan åka upp och kolla på H43 när dom spelar imorgon. För då så är vi inte hemma förän klockan 24:00. Och jag har skola på Måndag. Men vi ska kolla på dom på Onsdag.

Nu så lyssnar jag på Christopher Wilde - Something About The Sunshine. Och den är jätte bra. Så ni kan lyssna på den om in har Spotify. jag vet inte om den finns ut på Youtube. Men den 28/5 så kommer filmen Starstruck på Disney Channel. Jag ska så klart kolla på den. Hoppas att ni får en fortsatt bara Lördag.

Kram Rebecca

RSS 2.0