Om alla hans FANS^^

Tja!!
Igår var jag och pappa och kollade på H43 Lund mot Rimbo HK Roslagen. Såklart så blev det vinnst till H43. Det gillar vi! På kvällen åt vi på kina resturang, det var gott. Idag så kommer mamma hem från Spanien. Jag och pappa ska bort till min morbor och fira han. Det kommer att bli kul. Just nu så håller jag på med en del av hans present.
 
Ifredags så var det ett nytt avsnitt av "BIJ" och det var super bra. Satt och log hela tiden. För er som inte har sett det så handlade det i detta avsnitet om alla hans FANS! Det var mycket roligt att se. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.
 
Kram Rebecca

I skolan^^

Tja!!
Sitter just nu i skolan och har luchrast och börjar 12:35. Slutar typ vid 13:30, för att vi får gå hem och jobba också jobabde jag igårkväll så när jag kommer hem så kan jag jobba lite och sen kan jag bara chilla. Ikväll ska jag fixa en present till min morbror för att vi ska på kalas till han på Söndag.
 
Idag klockan 11:00 så släpptes ett nytt avsnitt av BIJ och jag har inte kollat på det än, men ska göra det när jag kommer hem :) Jag längtar för att jag vet vad det ska handla om. Haha. Imorrse så var Ulrik på tv och jag kollade så klart. När han var med så sjöng han också det var Fool. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.
 
Kram Rebecca

På väg hem^^

Tja!!
Veckan har varit superbra. Har bara haft en läxa och det är nice. Nu är jag på väg hem ifrån skolan.

Ikväll så ska jag laga tacos till middag. Det ska bli kul. Sen ska jag och Madde ut och jogga. Nu så är mamma på väg till Barselona och det är fuskit tycker jag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebeca


11 grader ute^^

Tja!!
Som ni ser på rubriken så är det just nu bara 11 grader ut. Såå himla kalt! Jag känner hur mina fingrar fryser. Jag gillar inte hösten inte när det är kalt och sånt. Det är också mysigt att tända ljus på kvällen.

Nu är jag på väg hem ifrån skolan och när jag kommer hem ska jag typ bara slappa för att vi inte har några läxor på hela denna veckan. Det är skönt! Hoppas ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca


Espresso House^^

Tja!!
I Fredags på kvällen så var vi hon sin bästis och hennes familj, där åt vi smörgåstårta och det var riktigt gott. Igår var jag lite med Madde och då pluggade vi. Jag läste igenom ett papper som ska vara klar tills på Onsdag och så gjorde jag matte. Innan des så var vi på BC och åt. När vi kom hem så öppnade himlen sig och det började att ösa ner och vi blev genomblöta. Idag får ni en gammal bild på mig.
 
Just nu så sitter jag och Madde på Espresso House och pluggar. Jag ska skriva en film recension som ska vara klar i morgon och Madde gör någon svenska typ. Vid ett ska jag och mamma åka iväg och kolla på en lägenhet i Lund och till ikvällsmat så ska vi ha dansk fläskestek (stavas?) det ska bli super gott. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.
 
Kram Rebecca

Innebandy^^

Tja!!
Idag så var det skola som vanligt och där hände det inte så mycket. Vi hade först Engelska och där rättade vi bara typ ett prov som vi hade haft. Efter det så var det dags för Matte, där fortsatte vi bara med att räkna. Sedan slutade vi, så idag var en kort dag. Vilket är väkdigt skönt tycker jag. Imorgon så är det Fredag och det innebär att ett nytt avsnitt av "Big in japen" kommer ut klockan 11:00. Jag ska kolla på det när jag kommer hem ifrån skolan.
 
Efter skolan så ska jag iväg och kolla på när pappa ska spela innebandy med sina kompisar. Det ska bli kul att kolla på, jag tar också med mig min kamera så ni kanske kommer att få bilder sedan, men jag vet inte! På kvällen så ska jag, pappa och mamma till min bästis och hennes familj och äta smörgåstårta och det kommer att bli gott. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.
 
Kram Rebecca

En vanlig Tisdag^^

Tja!!
Fysik & Laser showen var verkligen superbra. Om ni får chansen att gå på den, så gör det! Ni kommer INTE att ångra er. I Söndags så var jag lite med Madde och det var kul. Igår var jag i skolan som vanligt och det var väl helt okej. På Median skrev vi artiklar och jag blev klar med min. Idag får ni en bild på Ulrik Munther.

Idag i skolan så hade vi först Svenska och där arbetade vi med skoltidningen som vi är ansvariga för. Sen där efter på Median så redigerade vi vår film som vi spelade in för några veckor sedan. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca


Fysik & Lasershow^^

 
 

Kulturnatten i Lund^^

Tja!!
Igår så var det Fredag och då var jag och mamma och kollade på H43 Lund mot Ricoh HK. Såklart så blev det vinnst och det är kul. Men det var också väldigt fult spel dem spelade, mycket drag i tröjer och sånt. Men det var självklart att det var kul med vinnst. Även om dem är i Allsvenskan och inte Elitserigen. Idag får ni en bild på Ulrik Munther.
 
Idag så var alla i familjen inne i Lund på pappas jobb och kollade där för att det var öppet hus. Det var kul att se hur det gicktill på hans jobb. Plus så fick man gratis saker och det gillar man ju. Ikväll så är det kulturnatten i Lund och då ska vi in och kolla på fysik & laser showen om vi får biljetter och det hoppas jag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.
 
Kram Rebecca

Big in Japan^^

Idag så har Ulrik Munther's webtvserige "Big in japan" (BIJ) premiär och det ser jag super mycket fram emot. Det börjar klockan 11:00. Så då tycker jag att ni som har möjligthet ska se på det. Eller så gör ni som jag ska göra och det är att se på det när jag kommer hem ifrån skolan. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.
 
Kram Rebecca

Är i skolan^^

Tja!!
Sitter just nu i skolan och har det chill. Matten börjar om typ 30 min. Sen så slutar vi vid 14:00. Imorgon så är det Fredag och det ska bli kul. Jag vet att jag inte har bloggat på några dagar och det är för att jag inte har lusteller ork att blogga. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.
 
Kram Rebecca

Songs that put you in a good mood^^


X-factor

Tja!!
Sitter just nu och kollar på X-factor med mormor. Kommer att vara här hos mormor i typ två dagar. Jag har inget internet så jag får blogga från mobilen. Imorgon är det skola igen.

Kram Rebecca


Ny design^^

 
Tja!!
Nu har jag gjort en ny design här på bloggen. Jag ville ha den lite höstig, för snart börjar ju hösten att komma och sånt! Jag är nöjd med min heder och designen i övrigt. Igår efter LTH så hade jag och Madde filmkväll med massor av godis och chips. Vi lärde oss också att man inte ska frysa Hallonsoda i frysen och sedan öppnaden. De resulterar i en rolig film och vi får torka upp hallonsoda i vardagsrummet. Men vi hade det kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.
 
Kram Rebecca

Fix med designen^^

Tja!!
Just nu så sitter jag och gör en ny heder till bloggen och ska sedan ändra lite med designen här på bloggen. Återkommer med mer info sedan.
 
Kram Rebecca

Science center LTH^^


Amazing^^

Detta är en video som jag gjorde igårkväll. Jag blev riktigt nöjd med den :)
 
Kram Rebecca

Påväg hem från skolan^^

Tja!!
Det var ett tagsedan jag bloggade. Men nu ska jag försöka att börja med det igen. Jag har ganska så mycket att göra med skolan och sånt! Idag får ni en bild på Ulrik Munther, bara för att jag inte har så jätte många bilder på mig själv på mobilen.
 
Idag i skolan hade vi engelska och sedan samhällskunskap. På engelskan gjorde jag klart min läxa som jag ska skicka in ikväll. Sedan har jag en samhällsläxa tills på Torsdag. Ikväll ska jag vara hemma och plugga och imorgon ska jag och pappa kanske till LTH och kolla på en show. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca


Dagens kläder^^

Dagens kläder:

Linne - Bik bok

Tröja - Fått av min kusin

Jeans - Cubus

Strumpor - H&M


Insperationsbilder^^



RSS 2.0