Vilken skillnad på 4år^^


Mindre än en vecka^^

Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag, men det kan kommigt lite saker i mellan. Ska ta tag i bloggen på riktigt när vi flyttar in till Lund! Vilket är om mindre än en vecka. Snacka om att jag längtar mycket. Men denna tiden har gått snabbt. Ni har inte missat så mycket av vad som har hänt i mitt liv, haha. Idag får ni en bild ifrån Julafton.
 
Idag var jag i fotostudion och hjälpte Angelica innan hon skulle fotoa, sedan stannade jag kvar och var med under fotograferingen. Vilket var kul! Nu sitter jag och håller på att fixa en ny design till bloggen. Har gjort klart hedern och är riktigt nöjd, tog bara cirka 3 timmar att fixa den. Men det var de värt. Ikväll ska jag, pappa och mamma hem till Malin och fira hennes pappa, för att han har fyllt år. Vi ska också få smörgåstårta att äta till middag, MYCKET GOTT! Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag. 
 
Kram Rebecca

Run For Your Life^^


Sex dagar av 2014^^

Tja!!
Nu har det redan gått hela sex dagar på de nya året. Under dessa dagarna har jag, pluggat, läst, redigerat, filmat och träffat kompisar. Idag ska jag bara ta de lugnt inte göra något speciellt. Funderar på om jag ska göra ny heder till bloggen. Har haft denna ett tag nu och vill ändra lite. 
 
Imorgon ska jag, pappa och mamma iväg på släkt kalas till min lilla kusin, hon fyller sex år imorgon! De kommer att bli jätteroligt. Ett roligt sett att avsluta jullovet på. Sen är de tillbacka till de vanliga och skola. Nu började de tidiga mornarna också är de slut på att sova länge. Ska i alla fall börja vänta tillbacka dygnet nu. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag. 
 
Kram Rebecca

Gott nytt år^^

Tja!!
Nu är det 2014! Helt sjukt vad tiden går fort. Jag vill verkligen att 2014 blir bra. Ännu bättre än 2013. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag. 
 
Kram Rebecca

RSS 2.0