Matte och Ekonomi^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat så mycket i helgen. Men jag har haft så mycket med skolan och sånt. Igår så var vi och firade farfar för att har fyller år idag, så grattis till han! När jag kom hem så gjorde jag matte och efter det så gick jag och la mig. Idag får ni en bild på Amy Diamond. Den kanske inte är så bra, men jag hoppas att det går bra.

Idag var jag iskolan och där hände inte så mycket. När jag kom hem så tog jag det lite lungt och sen gjorde jag matte och nu blev jag nyss klar med ekonomin som vi har tills i morgon. Men det kommer nog att gå bra, jag hoppas ialla fall det. Imorgon så ska jag inte göra något vad jag vet. Jag ska bara öva lite på min engelska läxa som ska vara klar på Onsdag. Nu så håller snön på att tinabort och det är inte kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Shoppat idag^^







Dagens outfit^^


Skjorta: Cubus
Linne: Bikbok
Jeans: Gina Trico
Strumpor: H&M
Halsband: Fått av en kompis


Tackos till middag^^


Tja!!
Idag så var det skola och det hände inte så mycket. Vi tränade inför NP på svenskan. På slöjden så gjorde jag lite på min tjöja. Sen hade vi musik och då spelade jag upp låten Kill for lise som jag har skrivigt om här på bloggen. Läraren tycket att det var bra och det gillar jag. Nu ska jag bara öva på piano också. Men jag har valt en ganska så enkel låt. Så den ska jag spela upp efter sportlovet. Idag så får ni en bild på mig från julen 2011.

Ikväll så ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Till middag idag så ska vi ha tackos och det är ju super gott tycker jag. Sen ikväll så ska jag väl kolla på någon film eller sitta vid datorn. Jag har också tänkt att jag ska göra en fan video om några av mina idoler. Men jag har ju gjort om Amy, Måns, Erik, Marny och Ulrik. Så det kommer nog bli att jag väljer en av dem igen. Imorgon så ska jag gör matte och sen ska jag träna lite på mitt ekonomi prov som jag ska ha på Tisdag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Klar med läxorna^^


Tja!!
Jag vet att jag inte bloggade igår. Men jag hade inte lust också hade jag läxor att göra. Idag i skolan så hände det inte så mycket. Vi hade glossförhör på engelskan och det gick bra. När vi slutade så gick jag hem och satte mig vid datorn och tog det lugnt. Sen gjorde jag matte och efter middagen så gjorde jag lite ekonomi som jag nyss blev klar med och jag upptäkte att ekonomi var kul. Idag får ni en bild som jag och Madde tog i höstas. Jag tycker att den är bra.

Imorgon så ska jag inte göra så mycket vad jag vet. Det 11 Februari så tycker jag att ni ska kolla på SVT klockan 20:00 för att då ska Ulrik Munther vara med i Melodifestivalen. Jag tycker att ni är lite dåliga på att kommentera. Jag tcker också att ni kan börja att kommentera lite oftare, jag tycker att det är kul att få kommentarer och att svara på dem. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Hemtentan blev bra^^


Tja!!
Igår så gjorde jag inte alls mycket efter att jag hade bloggat. Jag bara satt vid datorn och sen på kvällen så duchade (Stavas?) jag. Bilden som ni får idag gjorde jag i photoshop igår för att jag inte hade något att göra. Jag tycker att den blev bra. Jag tycker att pohoshop är ett bra redigeringsprogram. Men kan göra så mycket och det är ganska så enkelt att lära sig.

Idag så var jag och skuggade på en skola i Lund och det var kul. När jag kom tillbaka till skolan så hade vi bild och där gjorde jag och Madde inte så mycket, för att vi ska redigera en bild och det kan vi inte göra i skolan, så vi får göra det hemma hos på min dator. Så vi satt och spelade spel på våra mobiler. Sen så fick jag reda på vad jag fick på min hemtenta och jag blev nöjd med betyget som jag fick:) När jag kom hem så satte jag mig vid datorn och började att redigera lite filmer. Bara för att jag hade lust med det. Nu så ska jag, pappa och mamma snart åka iväg och äta middag. Det kommer att bli kul. Snön är fortfarande kvar och det gillar jag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Ny disign^^


Tja!!
Igår så var mamma och pappa borta på fest så jag var själv hemma och bara satt vid datorn och kollade på tv. Dem kom hem vi typ 02:00 och då åkte vi iväg men sen kom vi hem och då gick jag och la mig direkt. Idag så vankade jag vid 09:00 och då satte jag mig vid datorn och kollade facebook och några "Ulrik Munther's noveller" jag är helt fast i dem som jag läser. Jag blir glad för varje gång som det är ett nytt avsnitt. Idag får ni en bild på Ulrik Munther, för att jag inte har så många bilder på min dator just nu.

Efter att jag hade läst dem så började jag med att fixa den nya disignen på bloggen. Jag har gjort en ny heder som jag tycker blev super bra. Det tog också ganska så lång tid att få den så bra. Men jag tycker att jag lyckades. Innan idag så gjorde jag lite matte och det blev hela 3 sidor i matteboken och det är bra. Snart så ska jag och mamma åka iväg och handla mat och även plektrum till min gitarr. Som jag skerv igår så kan jag nu nästan spela hela Kill for lise av Ulrk Munther på gitarr och det tycker jag är bra. Just nu så snöar det och det värckar som att det kommer att lägga sig. Jag älskar när det snöar. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Marny Kennedy 18 år^^


Tja!!
Jag ville bara säga att idag så fyller Marny Kennedy 18 år och det tycker jag är kul. Hon är en av mina idoler och har varit det ända sedan hösten 2010. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Snöar igen^^


Tja!!
Igår så bloggade jag inte, men det var för att jag inte hade lust. När jag vaknade i går så var all snö borta :( Det var inte kul! Igår var det skola och där hände inte så mycket. Efter skolan så var jag bara hemma och jag, pappa och mamma köpte pizza och sen kom farmor och farfar hit för att fika. Det var kul. Sen på kvällen så gick jag och Malin ut och bara pratade och hade det kul. Idag får ni en bild på Ulrik Munther igen.

Idag så vaknade jag 08:00 för att jag skulle på konfermations träffa (stavas?) och det var så där kul. Vi pratade om döden och jag tycker inte om att prata om det. När jag kom hem så var en av mina såmkusiner här och vi spelade lite spel. När hon och hennes pappa hade åkt hem så satte jag mig och övede på min girarr och låten som jag ska spela. Låten heter Kill for lies av Ulrik Munther. Nu så kan jag hela refrängen och ska bara träna på verserna. Nu så snöar de igen och det är kul. Nu så hoppas jag att det kommer att lägga sig, så att man kan åka pulka. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Det snöar nu^^


Tja!!
Jag vet att jag inte bloggade igår, men jag var iväg och skuggade på en skola i Lund och när jag kom hem så gjorde jag lite läxa. Efter att den vad klar så satte jag mig vid datorn och läste några noveller om Ulrik Munther och jag bara älskar dem! Jag läser dem varje dag och hoppas att det har kommigt upp ett nytt kalpitel. Just nu så håller jag på att läsa en och det är bra. Idag får ni en bild på Ulrik Munther.

Idag så var det skola och vi gjorde inte så mycket. Vi redovisade först vårt ao och sen skulle jag till sjukhuset så vi fick redovisa först. jag tycket att det gick bra. När jag kom tillbaka så hade vi handboll på idrotten och jag älskar ju handboll så jag var super glad. Sen så hade vi elevensval och där ska jag ha avslutnings show så idag fick vi våra manus och jag gillar det. För typ två minuter sedan så sa mamma att det snöad ute och jag blev super glad. Jag har längtat efter att det ska börja snö och nu kommer den. Jag hoppas att det kommer att ligga kvar tills imorgon. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Ulrik Munther fan video^^


Det var denna videon som jag gjorde innan idag!

Kram Rebecca

Skola till 10 idag^^


Tja!!
Jag vet att jag inte bloggade igår. Men jag var upptagen med att läsa hela dagen. Det var faktiskt jätte kul! Jag älskar den novellen som jag håller på att läsa. Jag dåg nyss på sydsvenskans hemsida att H43 Lund inte kommer att spela mer i elitserien och det tycker jag inte om. Idag får ni en bild från nyårsafton. Jag tycker att bilden blev bra.

Idag så var jag iskolan farm till 10:00 för att vår värmepanna på skolan hade gott sönder, så det var super kallt i alla klassrum, många satt med jackor på sig innomhus. Så vi fick sluta tidigarer. När jag kom hem så gjorde jag en film som jag har laddat upp på youtube. Jag kommer att visa den för er sen. Jag har också tränat på min gitarr läxa. För att vecka 7 så ska vi spela upp på musiken och då ska jag spela gitarr. Så jag håller på att tärna så att jag kan låten bra sen. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Slapphelg^^


Tja!!
Idag så åkte jag,pappa och mamma in till Lund för att köpa persent till min näst minsta kusin också för att kolla i affärer. Jag hittade en super fin kläning och postitlappar (stavas?) som jag ska ha i skolan. När vi kom hem få bytte jag om och sen åkte vi till mina kusiner för att en fylde 4 år för några dagaer sedan. Det var super kul där. Maten var också super god och efterrätterna var super god.

Nu ikväll så ska jag bara slappa och kanske kolla på "Arn 2" men mamma och pappa. Anars så sitter jag väl här vid datorn och kollar Facebook eller redigerar bilder och lyssnar på musik. Det är så skönt för att jag har inga läxor att göra nu i helgen och det är skönt. För att nu kan jag bara ta det lugnt och slappa. Det gillar jag. Jag har också funderat på att göra en vinter design på bloggen. Men jag får se hur det blir med det. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Fredagen den 13^^


Tja!!
Jag vet att jag inte bloggade igår. Men när jag kom hem från skolan så var jag så trött att jag inte orkade blogga. En på kvällen så åkte jag och farfar in till sjukhuset och hämtade pappa. Efter sjukhuset så åkte vi hem till farmor och farfar för att äta middag. Vi kom hem där ifrån vid typ 19:45, sen så satt jag och pappa och gjorde klart min hemtenta och blev klar sent. Så jag orkade inte alls blogga och ville bara sova. Idag får ni en bild som Frida tog på mig på fotokursen förra året.

Idag i skolan så var jag super trött men det gick endå bra. Vi såg på en film och sen skulle vi prata om den. På slöjden så fixade jag med min tröra sen så hade vi musik och då satt vi typ och pratade och några i klassen blrjade att spela på olika instrument. Ikväll så åt vi tackos och det var super gott. Efter det så kollade vi lite på tv och nu sitter jag här vid min dator och ska sen kolla på "Kompisar på nätet" tror jag. Idag så är der Fredagen den 13, många säger att man komemr att ha otur. Men jag märker inte av det så himla mycket. Jag tycker att det är som en vanlig Fredag. Jag tycker att det är lite tråkigt att det inte har kommigt någon snö än. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Skolstarten gick bra^^

Tja!!
Nu sitter jag och kollar på kompisar på nätet, jag tycker att det är jättebra. Igår så började skolan och det gick väl bra. Framtill att jag fick reda på mitt betyg för rapotaget (stavas?) och jag bliv inte så nöjd med det.

Idag så var det skola och då hade vi ao och där gjorde jag klart min hemtenta och det är bra. Imorgon så vet jag inte vad jag ska göra kanske lite läxor. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca


Novell på en blogg^^


Tja!!
Jag vill bara tipsa er om en jättebra blogg/novell hemsida. Jag älskar när hon lägger upp nya kapitel. Det är nästan som att jag har blivigt beroende av novellen. Jag har inte det! Men jag kollar den jätteofta för att se om nästa kapitel har kommigt upp. Här är iallafall sidan: http://novellomulrikmunther.blogg.se/ Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Just nu^^

Tja!!
Sitter just nu och räknat matte som ska vara klart tills på Fredag. Ikväll så ska jag och mamma hälsa på pappa på sjukhuset. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca


Skola i morgon^^


Tja!!
Jag vet att jag bara la inte bilder igår och musikvideon som vi gjorde på nyårsafton. Men det var för att jag gjort läxor också hade jag inte så lust att blogga. Idag så ska jag inte göra så mycket. Jag ska bara ta vara på den sista lediga dagen på jullovet, sen ska jag också göra lite matte. Men jag hoppas att det går fort. I morgon så är det skola och det ska väl bli kul. Men det är aldrig kul med läxor. ^

Nu så är pappa på sjukhuset och ska bli opererad (stavas?), men har kommer nog hem i morgon kväll. Jag tycker att det är kul att "Kompisar på nätet" har börjat att gå igen på stvB. Jag har kollat på alla avsnitten typ 1000 gånger, men jag kommer ändå att kolla på dem. Det går på Tisdag, Onsdag, Torsdag och Fredag klockan 16:30. Jag tycker att ni ska kolla på det om ni tycker att det är bra. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Tretton^^






Mange Makers - "Mange Bjuder"^^


Bowlade igår^^


Tja!!
Jag vet att jag inte bloggade igår, men jag hade inte lust och så är jag inte så frisk. Så jag orkade inte eller hade lust. Men på kvällen så åkte jag, pappa och mamma och våra kompisar och bowlade och det var super kul, men jag vann inte. Efter det så åkte vi hem till dem och bara var där ett litet tag. Sen åkte vi hem.

Idag så har jag gjort lite fysik så nu har jag bara två uppgifter kvar och det är bra. Sen så har jag bara varigt hemma och suttigt vid datorn också har jag läst lite i min bok som jag fick i julklapp förra året. Jag tycker att boken är bra, boken heter "Tretton" och är skriven av Mårten Sandén. Jag tycker att han skriver super bra. Imorgon så kommer ni att få en ny musikvideo som jag och några kompisar gjorde på nyårsafton och jag tycker att den blev super bra. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Julen 2011^^









Varigt i sommarstugan^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat sedan förra året. Men det är för att jag och Madde har varigt ute i min sommarstuga och där har vi inget internet. Men nu så bloggar jag. På nyår så var det super kul. Vi gjorde en musikvideo till "Mange Bjuder" och dem blev super bra. Jag tog några bilder också, med de får ni sen när jag har laddat över dem till datorn. Jag och Madde hade det jätte mysigt i sommarstugan, vi kollade på tv och åt massor av mat och godis. Sen innan idag så tog vi några bilder ute och dem bler super bra.

I morgon så ska jag bara slappa typ inte göra så mycket. Kanske göra lite matte om jag orkar och vill. Men jag ska mest sitta vid datorn och kolla på tv. Just nu så är jag super trött och kommer inte att göra så himla mycket resten av kvällen. Jag ska kolla på Kompisar på nätet för att det är super bra också har jag saknat de när jag inte var hemma. Hoppas att ni får en fotsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

RSS 2.0