Påskmiddagen^^

Tja!!
Igår åkte vi ut till vårt sommarstället, där ute hade vi påskmiddag med mormor, farmor, farfar, mammas bror och hans fru och mina kusiner med deras pojkvänner. De var riktigt trevligt och senare på kvällen så spelade vi spel och då fick vi många skratt. Idag får ni en bild ifrån middagen igår.

Idag så fyller mamma år och det var därför vi hade middagen igår. Av mig så fick hon tre presenter, ett shoppingdag med mig, en text och ett doftljus. Idag så har jag inte gjort så mycket. Jag har packat upp mina saker i från sommarstugan och sen har jag läst lite. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca


Emporia^^

Tja!!
Igår var jag ju och fottade med Madde och vi fick riktigt fina bilder måste jag säga. I alla fall enligt mig och Madde så blev de många bra och snygga bilder. Idag var jag och mamma på Emporia och handlade, jag fick med mig hem tre tröjer och ett doftljus. Ikväll ska vi ha påskmiddag här hemma med köttbullar, prinskorvar, ägg, sill och massor av annat. De kommer bli gott och de var ett tagen vi hade de här hemma. Idag får ni en bild ifrån igår.
 
Bilderna som jag och Madde tog igår kommer jag nog att lägga upp imorgon om jag hinner och har lust. Imorgon ska vi också ha påskmiddag med mammas släkt och mina kusiner, det kommer att bli mycket trevligt. Jag ska träffa mina kusiner som jag har har gjort på ett tag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.
 
Kram Rebecca

Fota med Madde^^

Tja!!
Idag vaknade jag av att Madde sms:de mig och de var inte kul att vakna så tidigt, men men då var jag uppe tidigt, haha. Till frukost så blev de mackor och en kopp te. Idag får ni en bild ifrån Dubai.

Sen vid 12 så kommer Madde hit och då ska vi fota lite. De ska bli kul. Hon ska hjälpa mig med mitt slutprojekt och jag har massor av idéer till de, haha. Idag är de också fint vår väder ute och de gillar jag mycket. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca


Vår väder^^

Tja!!
Kom nästan nyss hem ifrån Lund och fikade med farmor. De var trevligt. Idag är det också ett härligt vår väder. Med klar blå himmel och solsken, vilket uppskattas och är mycket trevligt. Ikväll ska jag inte göra något. Blir nog att kolla lite på ett serige avsnitt eller något. Ni får gärna kommentera vad ni tycker om min nya design, då blir jag bara glad. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.
 
Kram Rebecca

Ny design^^

Tja!!
Nu är jag klar med designen här på bloggen. Jag tycker själv att den blev bra och jag är njöd med min heder. Det tog ett litet tag att fixa den och hitta alla bilder och hur den skulle se ut. Men nu är den äntligen klar. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.
 
Kram Rebecca

Dolphins^^


Soligt och fint^^

Tja!!
Igår var det våffeldagen och till middag så hade jag och pappa våffler. De var riktigt gott måste jag säga. Var ett tag sedan jag åt det, haha. I Söndags så var jag i Lund med Madde och fikade, de var riktigt trevligt. Så de måste vi göra om en annan dag tycker jag. Idag så får ni en gammal bild på mig.
 
Till påsk så vet jag inte vad jag ska göra. Det blir nog bara att vara hemma och fira med familjer. Idag så spelar Ulrik på Tyrol i Stockholm. Jag vill också ditt och kolla, men de kan jag inte! Jag hoppas att han kommer att ha en grym sommar tuné (Stavas?). Änsålänge så vet jag inte vilka städer han ska besöka eller när, vilket är lite tråkigt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.
 
Kram Rebecca

Påsklov^^

Tja!!
Idag är det första dagen på påsklovet. Nu är jag ledig i nästan två veckor, för att vara exakt så är det 1 1/2 vecka. Men ändå... de är ju helt grymt! Ikväll ska Malin och hennes familj komma hit, de ska bli super kul. Igår var det skola som vanligt och på både engelskan och samhällen så kollade vi på filmer. Så de var en mycket chill dag. När jag hemma så började jag kolla på en tv seige. Mycket bra, även om jag redan har sett den innan. It brings back the memories, haha.
 
Lite senare idag tänket jag att jag skulle ge mig ut i snön och ta lite fina vinterbilder, eller ska man säga vårbilder? Jag tror också att jag ska ändra lite designen på bloggen. Jag trixade lite häromdagen men det blev inte något vidade, om man säger så? Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.
 
Kram Rebecca

Idéer^^

Tja!!
Förlåt för att jag inte har uppdaterat på ett tag. Men det har varit lite mycket just nu. Både i skolan och med annat. I denna vecka så har jag haft prov/inlämningar varje dag. Idag gjorde jag matteprovet och de gick helt okej. Det var det sista provet vi hade innan påsklovet. Så kan kan säga att jag typ redan har påsklov. Imorgon i skolan har vi bara engelskan som är ansträngande. På samhällen så ska vi bara kolla på film och fika, för att vår nya lärare inte kunde alla våra namn i klassen. Idag får ni en bild ifrån London. 
 
påsklovet så har jag inte bestämt så mycket. Det blir nog bara att vara hemma och chilla. Håller just nu på med mitt slutprojekt i median. De ska inte vara klart förens i juni. Men jag börjar redan nu att spåna på lite små idéer och de hade varit kul om man hade kunnat få till dem. I mitt huvud är de bra, men sen får man se om de verkligen är så bra när de är klart och allt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.
 
Kram Rebecca

Danmark^^

Tja!!
Ännu en skolvecka har du passerat. Vilket innebär att de är en vecka till de är påsklov! Denna skolveckan har varit helt okej. Har bara haft en inlämningsuppgift (stavas?) och de var i median.

Idag så ska jag,pappa och mamma åka iväg och kolla på någon show. Sedan efter de ska jag iväg och äta middag med min morbror och några till. Sen ska vi hämta mormor i Danmark. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca


Snart är det lov^^


Tja!!
Skolan idag var helt okej. Idrotten var kul men även jobbig, vi hade fysik och konditionsträning ( tror jag att de var). På matten så fortsatte vi att räkna på. Vi har prov på Torsdag! På median så blrjade vi på vårt projekt angående kläder. Vi ska försöka att göra så bra och mycket reklam så möjligt för de företaget. När jag kom hem så räknade jag lite matte och sedan var det mat. Då blev det fisk med sås och ris till, de var gått. Idag får ni en bild ifrån när jag var i Malmö.
 
Nästa vecka så har jag tre prov. Ett i svenska, ett i media och ett i matte. Så de blir lite plugg i helgen och även i början av vecka. Sen så är det PÅSKLOV. Der kommer att bli skönt och kul. Jag har inte så mycket planerat på påsklovet. Men jag kommer att hitta på något. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.
 
Kram Rebecca

On my way home^^

Tja!!
Idag så var det en typ kort dag. Först var de svenska där vi skulle ha redovisningar, och det gick helt okej. På median så håller vi på med de sju döttssynderna (stavas?) och då åkte jag och en klasskompis hem till henne för att fota. De var kul och de blev också bra resultat, enligt mig.

Nu sitter jag på bussen på väg hem. Med massor av bra musik i öronen. Vädret är helt okej, sol och blå himmel. Ikväll ska jag inte göra något speciellt. Nog bara vara hemma. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca


3:a igen^^

Tja!!
Nu ska jag skriva ett blogg inlägg om hur det var för mig att se Mello igår. Som ni nog alla vet så är jag ett jättestort fan av Ulrik. Han var först ut och skulle starta hela festen. Innan hade jag läst att han var hes i halsen och att han kanske inte skulle kunna ta alla toner. Vilket hade varit jätte synd om de inte hade blivit så. När klockan blev 20:00 så var jag jätte nervös och spänd. Jag satt och log som en idiot under hans uppträde och kanske, eventuellt så grät jag lite. För att han gjorde ett jättebra framträdande enligt mig. När de var de andra bidragen så röstade jag såklart på Ulrik. Jag ville att han skulle vinna. När de var juryn som skulle dela ut poängen så fick han hela 3 12: or vilket är bra. Han fick lika många som Robin. När vi "folket" skulle dela ut poängen så var jag riktigt nervös. När jag fick reda på/ såg att han kom trea så var min första tanke: "NEJ inte i år igen. Han skulle komma 1: a". Men sedan så insåg jag att de inte alls är dåligt med en tredjeplats.

 

Jag tycker också att Robins låt är bra och den har ett bra budskap. Jag hoppas såklart på att den ska kunna ta Sverige långt i den stora finalen. Men jag var inte så glad att Yohio kom före Ulrik, han kom ju 2: a. Jag själv hade gärna velat vända på siffrorna. Så att Ulrik i så fall (om han inte skulle vinna) skulle kolla 2:a och inte 3: a. Men nu ska jag inte deppa för de och skriva allt som jag tycker och tänker här. Jag är glad för Ulriks skull och han själv är nog också glad för sin placering. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag. 

 

Kram Rebecca


Bio ikväll^^

Tja!!
När "ROOFTOP" kom så blev jag överlycklig, ni fattar inte! Skivan har jag spelar på repit hela tiden. Jag kan inte säga vilken låt som jag tycker är bäst. För att alla är lika bra.

Idag är de Fredag och ikväll ska jag och mamma på bio. Sen ska vi hem till några kompis och äta. De kommer att bli kul! Imorgon är det final och jag hoppas att de går bra för Ulrik. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca


Rooftop^^

1. Tell The World I'm Here
2. Crash Test Dummy
3. San Francisco Says Hello
4. Glad I Found You
5. Reqiuem
6. You & You
7. Rooftop
8. Symphony
9. Thousand Years
10. I Think I Love You
11. 8:45
12. Born To Get Older - Bonus Track
13. Dolphins - Bonus Track

Allmänt glad^^


Tja!!
Sitter just nu och överför lite bilder till min dator som jag tog i Malmö idag. Hela klassen åkte in till Malmö idag för att kolla på någon fotoutställning och sedan ta bilder i västra hamnen. Vilket var väldigt kul, vädret var på vår sida och de är alltid positivt. Jag fick en del fina bilder och det kanske blir så att jag delar med mig av dem? Bilderna i förra inlägget tog jag igår på Median och jag blev nöjd med resultatet av dem. Bilden som vi får idag är tagen idag ifrån västra hamnen.

Imorgon så ska jag fört till tandläkaren och sen vidare till skolan. När jag kommer hem så ligger där ett paket och väntar på mig. Kan ni gissa vad de är? Kanske... De är "ROOFTOP", Ulriks nya skiva. Jag är så himla glad. Det är också tur att mamma och pappa jobbar sent, för då kan jag spela skivan väldigt högt och bara vara allmänt glad. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

 


A memory in my head^^

©Rebecca Tjersland

Söndag^^

Tja!!
Idag så är de Söndag och jag har inte alls gjort så mycket. Jag har gjort klart en av mina läxor som ska vara inne på Onsdag. Så de är skönt att jag är helt klar med den och kan redan nu lämna in den. Igår så hittade jag en bra bok som jag började läsa och jag har nästan läst slut den! Vilket är bra enligt mig.
 
Imorgon så är de skola som vanligt och de finns inte så mycket som jag kan säga om de. På Lördag så är de ju Mello och FINAL. Jag hoppas nu att de går bra för Ulrik. De hade varit kul om han hade vinnigt hela. Då skulle jag vara jättestolt över honom. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.
 
Kram Rebecca

Facebook chattar^^

Tja!!
Är just nu i skolan och vänar på att Samhällen ska börja. Idag hade vi först Engelska och då hade vi hörövning inför NP, typ. Sen var de lunch och då var de pasta med kebbab. Asså vår skola älskar kebbab. Vi har de nästan varje vecka... okej inte vaje vecka. Men tillräkligt mycket för att man ska bli trött på de iallafall. Idag får ni en bild som "jag" tog när Ulrik var på Emporia i Söndags.
 
Nu sitter jag och två klasskompisar och chattar på Facebook. Vi sitter typ 1 meter i från varandra in real life, haha. I eftermiddag så ska jag inte göra någonting och häller inte resten av helgen. Jag ska kolla på Melodifestivalen på Lördag men de är de ända som jag har bestämt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.
 
Kram Rebecca

RSS 2.0