Nickelodeon^^


Tja!!
Igår så la jag bara in en video som jag själv har gjort. Jag är faktiskt super nöjd med den. Och jag hoppas att ni cokså kommer att gilla den. Jag har redan fått 6 visningar och det gillar jag! Igår så var jag i kyrkan med farmor och det var väll så där kul. Sen när jag och farmor kom hem så gjorde jag lite Ao och sen så cycklade jag,pappa och mamma till mina kusiner för att deras mamma fyllde år.

Sen när vi kom hem så kollade jag på Big Time Ruch. Jag bara älskar Big Time Ruch<33 Dem är så himla bra. Jag tycker att ni ska kolla på det. Idag så går Big Time Ruch på Nickelodeon klockan 15:40 - 16:00. Jag kommer att kolla på det. Idag så ska jag inte göra något vad jag vet. Mamma är borta och kommer hem imorgon tror jag. Så jag och pappa ska vara själva hemma idag och det kommer att bli kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Måndag.

Kram Rebecca

Big Time Ruch - Oh Yeah^^


Akuten^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat sedan i Torsdag. Men på Torsdags kvällen så åkte jag,pappa och mamma in till akuten för att kolla mitt knä. För att jag kunde inte sträcka ut knäet rakt. Så vi var där inne hela kvällen. Vi kom hem vid 23:10 typ. Så då kunde jag ju inte blogga. Igår så var jag i skolan och vi hade komptid så vi slutade vid 11:25 på dagen. Så det var jätte skönt. När jag kom hem så spelade jag lite the sims 2 och kollde på "Big time ruch". Sen på kvällen så åkte jag till mina kusiner och sov där tills idag. Det var jätte kul att vara hoss dem.

Jag vet att jag skrev att i Torsdags så skulle det gå ett nytt avsnitt av "Big time ruch" klockan 18:35 men jag tog lite fel på dagen. Det är idag som det kommer att gå på Nickolodien. Jag kommer att kolla på det. Om ni inte fattar vad jag menar så kolla förra inlägget. Ikväll så ska jag,mamma och pappa åka och hyra film och grilla. Det kommer säkert att bli super kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Big time rush^^


Tja!!
Idag så var jag med klassen i Danmark och det var väll kul. Det som var minder kul var att jag fick dubbet så ont i käet än vad jag hade igår. Så jag gick med kryckor idag och det gick bätter än om jag inte skulle gå med dem. Men nu är jag hemma från Danmark och resan var bra och kul om man bortser från mitt knä. Idag får ni en bild på Big time rush.

Ikväll så ska jag kolla på Big time rush på Nikolodien det börjar 18:35. Jag tycker att ni ska kolla på det, för att det är jätte bra. Jag gillar det jätte mycket. På vardager så går det  från 15:40 till 16:00. Jag brukar kolla på det när jag kan. Idag när jag kollde på det så sa dem att ikväll klockan 18:35 så skulle det komma ett nytt avsnitt av Big time rush och jag kommer så klart att kolla på det! Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Louisiana imorgon^^


Tja!!
Idag så har jag varigt i skolan och det var väll kul fram tills att jag trillade med min cyckel och slog mitt höger knä ganska så hårt. Det var inte alls kul. Så rästan av tiden fick jag sitta och kolla på när resten va klassen hade friidrott. Det var inte så kul. När jag kom hem så gjorde jag lite Ao och kollade på tv. Jag har också gjort en videoblogg till er. Men jag råkade att spara ut den i fel förmat. Så jag måste göra om den. Jag säger till när den är uppe på bloggen.

Imorgon så ska vår klass till Louisiana i Danmark och det kommer väll att bli kul. Jag vet inte om jag väljer att ha kryckor med tanke på vad som hände idag. Men jag få se hur jag gör. Jag har tänkt att göra en ny design till bloggen. För att jag gillar inte den som jag har nu. Tycker ni att jag ska göra en ny design? Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Svar på en kommenter^^

Wow, vilka snygga kläder! Sandalerna går inte heller av för hackor. Du kommer att bli fin i allt detta.
Ska du med till Louisiana på torsdag? Jag ska se om jag också får tid att följa med, det skulle vara superkul. Beror lite på hur vi har det med eleverna på kortis.
Titti och jag kan fika med dig i Lund imorgon om du kan och vill då. Annars tar vi det nån annan vecka.
Kram Irene

Svar:
Jag tror att jag ska med till Louisiana på Torsdag. Det hade vaigt bra om du kunnde följa med. Jag kan tyvärr inte fika imorgon för att jag måsta göra ao, och jag kommer nog att vara trött efter vi har haft fridrotsdag. Vi kanske kan fika nästa vecka istället?

Kram Rebecca

Kenny Bräck är ute^^


Tja!!
Jag såg nyss klart på mästarnas mästare och Kenny Bräck åkte ut:( Det tycke jag inte var kul. För att jag ville att han skulle vinna allting. Men det var bra att han lyckades att komma 4 av 11 styckna. Jag tycket att han klarade alla tävlingar bra. Men det var inte så bra att han förlorade nattduellen, men det är sånt så händer. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag.

Kram Rebecca

Emblas Hemlighet^^


Tja!!
Igår så hade vi jätte kul. Vi åt tackos och det var gott. Sen kollade vi på en film. Sen gick vi ut och skulle typ göra en musikvideo men den blev inte så lyckad. Sen så satt vi lite vid datorn och hade det kul. Sen så kollade vi på en film till men vi hann inte att se hela för att vid 24:10 så var vi alla trötta så jag gick hem och sov. Jag tycker att ni kan kolla på Fridas blogg: http://www.fridaz.devote.se/.

Idag så har jag kollat på en film som heter Emblas Hemlighet och den är jätte bra. Jag kan tipsa er om den. Sen så åkte jag och mamma in till Lund för att hitta en konfomationskläning (stavas?), sandaler och en annan kläning till mig. Ni ser vad jag hittade på bilden ovan. Jag är jätte nöjd med mina saker. Ikväll så ska jag och mamma kolla på Kompisar på nätet för att pappa är i blekinge med några av sina kompisar. Det kommer att bli kul. När mamma hade sett ett avsnitt så tycket hon att det var bra, så vi bestände att vi skulle kolla på alla idag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Fredag idag^^


Tja!!
Igår så var jag i skolan som ni nog vet och jag jobbade med vårt ao. Och jag är nästan klar med det, vi ska skriva en novell och jag har bara kvar att skriva slutet. Jag har bästemt mig att jag ska få till ett bra slut! På kvällen så var vi ute i vår sommarstuga och hälsade på mormor. Det var jätte fint väder och super skönt. Det känndes värkligen som sommar. Idag får ni en bild som jag har gjort i photoshop.

Idag så var jag ju också i skolan och det hände inte så mycket där. Ikväll så ska jag till två av mina kompisar och det kommer att bli kul. Vi ska äta tockos, det kommer att bli gott. Ni kanske kommer att få några bilder men vi får se hur det blir med det. Jag tycker att ni ska kommentera lite mer. Jag gillar att få kommentarer. Om ni vill lära er photoshop så kan jag rekomendera en jätte bra sida där men lär sig grunderna. Kolla på: http://www.bildbehandla.se/. Jag har fått mycket hjäp av den sidan. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag.

Kram Rebecca

Svar på en kommentar^^

Rebecca! Tänk att ingen av oss vuxna verkade ha koll på detta med din namnsdag, det var inte bra. Ber om ursäkt och grattis i efterskott.
Har du lust att fika nån gång nästa vecka efter skolan? Det skulle vara kul,kanske kan Titti också följa med.
Ha en bra dag och hoppas du är frisk igen.
Kram Irene

Svar:
Det var inte så många som kom ihåg att det var min namsdag, men det är lungt. Att fika nästa vecka låter bra jag kan alla dager utom på Tisdag. Jag är nu frisk och var i skolan idag:)

Kram Rebecca

Namsdag idag^^


Tja!!
Idag så har jag namsdag och det är kul! Jag kommer ihåg det väldigt enkelt för att det är Norge nationaldag idag. Så GRATTIS till mig!! Jag fira min namsdag med att lyssna på en ljudbok av Mårten Sandén den heter Piraterna. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Sjuk idag^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat sedan i Torsdag. Men i helgen så var jag ju på förkonfomatisonsläger (svatas?). Det var kul att vara där uppe. Jag har tagigt några bilder och jag tror att jag kommer att ladda upp några bilder här på bloggen. Jag kan hem i Söndags och då kollade jag,pappa och mamma på "mästanas mästare" och jag hejar på Kenny. Jag tycker att han ska vinna.

Igår så var jag i skolan i en timme sen gick jag hem för att jag mådde inte alls bra. Så jag sov nästan hela dagen. Så därför bloggade jag inte igår. Idag så var jag i skolan på halva första lekitisionen (stavas?) för att vi skulle ha en genomgång som jag var tvungen att vara med på. Det var hur man skriver en novell, som vi ska göra i vårt ao. Efter genomgången så gick jag hem och sov lite. Idag så ska jag göra lite ao så att jag inte kommer efter alla i klassen. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

Tandläkaren idag^^


Tja!!
Igår så var jag och mamma och hanlade. Vi skulle bara handla ett par sandaler till mig. Men vi kom med lite annat också. När vi kom hem så gjorde jag inte så mycket. Idag iskolan så gjorde vi inte så mycket. Jag blev klar med min första uppgift i ao:t. Så det var jätte bra:) Sen hade vi Hemkunskap och der gick jätte bra för mig på kontrollen. Sen så var det lunch, då var det någon paj typ men den var god. Sen så var det läsning och jag hann att läsa hela 4 sidor. Efter det så var det kalsstid. Men jag var inte med på det. För att jag skulle till tandläkaren då. Efter tandläkaren så kollade jag på tv. För att det var inte lönt för mig att gå tillbacka till skolan, när det bara var typ 20 minuter kvar.

Ikväll så ska jag,mamma och pappa gå ut och äta. Det kommer att bli kul. Jag kommer inte att kunna blogga på hela helgen. För att imorgon så ska jag,pappa och mamma åka upp till norr om Göteborg till en ö för att jag ska på ett förkonfönationsläger (stavas?). Jag ska vara där i 3 veckor i sommar, det är ett konfomatisonsläger och seglingläger. Det kommer säkert att bli kul. Hoppas att ni får en fortsatt bra Torsdag.

Kram Rebecca

Smoothie^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat sedan i Lördags. Men jag har inte haft tid till att blogga. I Söndags så var jag ju på dansshow och det var jätte kul. Vår gurpp gjorde bra ifrpn oss enligt mig. Den 24 Maj så ska vi vara med på en dansshow till och det kommer att bli kul. Imåndags så var jag i skolan och sen på kvällen så var jag och pappa ute och cycklade 4 km och det gick jätte bra. Innan vi cycklade så klippte jag gräset och mamma sa att jag kunde göra det i sommar och tjäna mer pengar. Idag så får ni en bild på mig, den kanske inte är så jätte bra.

Igår så var jag i skolan och sen när jag kom hem så gjorde jag men hemkunskap och så bakade jag med en kompis. Det var kul. Sen på kvällen så gjorde jag en video som jag skulle visa på språkvalet idag och det gick bra. Jag kommer att lägga utt den på bloggen. Men jag vet inte när det kommer att komma upp. Nu så sitter jag och kolla på värdens bästa program Kompisar på Nätet och dricker Smoothie och den är jätte gott. Igår så var det 25grader ute och det är inte äns sommer. Gud vad jag älskar vädret, det är soligt och super varmt. Hoppas att ni får en fortsatt bra Onsdag.

Kram Rebecca

Är hos Mormor nu^^


Tja!!
Är hemma hos mormor nu. Innan idag så var vi ute på satan och jag skulle se om jag hittade en konfomations klänging. Men jag hittade ingen. Så jag får kolla lite senare. Jag måste ju ha en tills i sommar då jag ska komfomera mig. Men jag kommer säkert att hitta någon. Sen så gick vi hem till mormor, där jag sitter nu vid datorn. Jag har även gjort det som jag alltid gör när jag är hos mormor. Jag kollar på gammla bilder från när jag var liten och när mamma var liten. Det är så kul att kolla på det, för att man tänker tillbacka på den tiden. Idag får ni en bild på dem som spelar huvudrollerna i Kompisar på nätet. 

Ikväll så ska vi äta grönpepparbiffar och det är super gott. Sen ska vi kolla på tv och ha det mysigt. Någon som vet något bra tv program ikväll? Så får ni gärna kommentera. Jag vet inte om jag kommer att blogga mer idag. Men der kommer ni väll att märka. Nu så sitter jag och kolla på "Kompisar på nätet" på youtube. Om ni vill kolla på det så klicka här: http://www.youtube.com/
watch?v=ugf4CIwDlGs
 det är första avsinittet. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Ramona and Beezus^^


Tja!!
Igår så var jag i skolan och det var väll ganska så kul. För att jag skulle hålla i Idrotten och det blev att dem fick spela Handboll. Innan idrotten så hade jag matteprov. Jag tror att det gick bra, för att jag klarade G och VG delen. Så då hoppas jag att jag får VG på det matte provet. När jag kom hem från skolan så satte jag mig och kollade på Ramona and Beezus. Jag tycker att ni ska kolla på den, för att den är jätte bra. Jag satt och grät i slutet av filmen. Så den var jätte bra:) Sen så åkte jag och pappa in till Lund och där träffade vi mamma och hennes två kompisar. Sen gick vi och åt, jag kommer inte ihåg vad resturangen heter, men det var jätte god mat där. Sen så körade jag,mamma,pappa och en av mammas kompisar hem. Men innan vi gjorde det så körde vi runt i Lund och visade lite olika hus som vi har varigt och kollat på. Sen så körde vi inom "max" och köpte varsin lyx shek (stavas?). Sen körde vi hem. 

Idag så har jag inte gjort så mycket jag har bara kollat på tv. Och ska snart äta frukost. Vid 12 så kommer mormor och hämtar mig för att jag ska sova hos henne inatt. För att mamma och pappa ska till köpenhamn och jag får inte följa med. Men jag kommer säkert att få det roligt hos mormor. På Söndag så ska jag ha dansuppvisning i Lund och jag är jätte närvös. Men jag tror att det kommer att gå bra. Jag vet inte om jag kan blogga hos mormor. Men annars så får jag blogga på Söndag. Hoppas att ni får en fortsatt bra Lördag.

Kram Rebecca

Bilder från Norge 2010^^




Hytten

Utsikten från hytten

 Typ badplatsen

Karbor
Det kommer fler bilder.

Svar på en kommentar^^

Är det nu på söndag du ska ha dansuppvisningen?(8maj)
Vilken tid och kostar det inträde? :)

Svar: Det är nu på söndag som jag ska ha min uppvisning och klockan 13:40 så börjar dem att släppa in. Det kostar 60 kroner att komma in.

Kram Rebecca

Tisdag^^


Tja!!
Jag vet att jag inte har bloggat sedan i Fredags med jag har inte haft tid i helgen. För att på Fredagen så åkte jag, mamma och pappa in och kolla på H43 Lund och dem vann! Så det var super kul. Sen på kvällen så kände jag bara för att slappa och kolla på tv. På Lördagen så skulle jag och mamma till The Studio i malmö och där var vi nästan hela dagen. På kvällen så åkte vi till min bästis och hennes familj för att fira valborg. Och det var kul, jag fottade lite biler. Men jag vet inte om jag kommer att ladda upp några. Men vi får se.

På Söndagen så var jag lite med Madde och hon hjälpte mig med Sevnskan och jag hjälpte henne med hennes Labraport. Sen på kvällen så skulle jag och mamma till kyrkan och det var väll så där kul. När vi kom hem så åt vi kinamat som vi hade köpte med oss hem. Sen kollade jag,pappa och mamma på tv. Sen gick jag och la mig. Igår så var jag i skolan och efter det så var jag på dans och det var den sista gången innan vi ska ha uppvisning som vi ska ha på Söndag. Idag så ska jag inte göra så mycket vad jag vet. Hoppas att ni får en fortsatt bra Tisdag.

Kram Rebecca

RSS 2.0