Måns Zelmerlöw^^

Tja!!
Dagen igår var en av dem bästa! Började med att jag var riktigt taggad hela dagen. Äntligen ska jag se honom på en konsert. Vägen upp till Kristianstad lyssnade vi nästan bara på Måns, för att få lite feeling. När vi kom upp fick vi vänta en timme tills de var insläpp. Väl på plats i stolen var de en härlig känsla. Måns började med låten "Run for your life" och sen var de hela igång. Jag satt under hela konserten med ett stort leende på läpparna. De var en mycket bra känsla i kroppen. Efter att konserten var slut så väntade jag och pappa utanför och sen efter typ 15 min så kom Måns ut. Det är där bilden är ifrån! Har en bild på mig och Måns från 2009 och nu en från 2014. Man ser skillnaden mellan bilderna. Efter de så var de en timme att köra hem. Tog lite längre tid i och med att de regnade mycket på vägen. Dagen är jag riktigt nöjd med. En dag som jag länge kommer att bära med mig. Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag. 

Kram Rebecca 

Skönt med Fredag^^

Tja!!
Nu är det helg och det är skönt. Skolan har också nu på riktigt, har redan haft några läxor och håller redan på med ett filmprojekt. Jag är nöjd med mitt schema. Det är helt okej att sluta tidigt både Måndag och Fredag. Men jag har en dag som jag får från 08:35 - 15:55. Iförrgår började humorfestivalen här i Lund. Så de händer många grejer nu i helgen. Ikväll ska jag och Molly gå och titta på en show. Så de ser jag fram emot. Idag får ni en bild från i sommras.
 
Imorgon ska jag och pappa åka upp till Kristianstad. Där ska vi se på en konsert och denna gången är det MÅNS ZELMERLÖW! Så jag är riktigt taggad. Var ett bra tagsedan jag var och såg honom. Detta ska bli jätteroligt. Jag längtar. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag. 
 
Kram Rebecca

Äntligen^^

Tja!!
Nu finns bilderna från USA på min fotoblogg. För att komma till bloggen så kan ni klicka HÄR! Hoppas att ni får en fortsatt bra Söndag. 
 
Kram Rebecca

How will you be remembered?^^


Bilder kommer^^


Tja!!
Ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat med bilder från USA! Men min dator startar inte och jag vet inte varför. Men jag lovar er att ni får se bilder när den startar igen, eller när jag får min skoldator. Jag hade de riktigt bra i USA. Ville inte åka hem efter två hela veckor. De blev lite shopping också. Fick med mig hem mina nya Ray ban solgalsögon som jag har längtat efter, sen massa andra saker. Idag får ni en bild från USA som jag tog med min telefon. 

Nu har jag bara sju dagar kvar av mitt sommarlov. Känns lite sorligt men endå spännande. Ska börja mitt sista år på gymnasiet. Kommer ihåg första dagen när jag började som att de var igår. Nu tar jag sista året! Helt sjukt. Hoppas att ni vår en forsatt bra Torsdag. 

Kram Rebecca 

Lite tidsskillnad^^

Tja!!
Jag har de bra här i USA! Känner inte att jag vill åka hem om en vecka. Under denna veckan har vi haft kulturdag, naturdag och den viktigaste shoppingdag! Flygningen gick bra, de var bara lite jobbigt när jag kom fram i och med att Sverige är 9 timmar framför USA. Så jag sov 14 timmar den natten/dagen. Idag får ni en bild jag tog i förrgår. Hoppas att ni får en fortsatt bra Fredag. 

Kram Rebecca

RSS 2.0